- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Altınları bozdurmadınız mı ? Hesapda dursun değerlensin demiş eşiniz tekrar altın mı alacaksınız anlayamadım o kısmı ?Merhaba ablalarım. Konularımı az çok bilenler biliyor. Bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Biz eşimle 1.5 senelik evliyiz. Ve araba almaya karar verdik. Altınlarımızı bozdurduk bi 5-10 milyar eksiğimiz var sadece. Eşim senin üstüne kredi çekelim altınlar altın hesabında dursun orda değerlensin. Ben aylık 2.500 ödeyeyim krediye diyor. Ben kredi ve bankalardan nefret ettiğim için önce soğuk baktım sonra tamam olabilir dedim. Eşim simdi arabaya bakmaya gitti. Annemle konuşurken de böyle böyle ben kredi çekicem dedim. Yalan söyleyemem zaten üstümde kredi vs birşey olsa ablam görebilir zaten. Annem sakın kredi çekme kendi üstüne o kadar borcun altına girme eşin ödeyecek olsa bile diyor. Eşim de sen bana güven diyor. Ne yapsam bilemedim.
Boşanma durumunda mal da borç da paylaşılıyor diye biliyorum sadece kadının üstüne kalmaz yaniBen krediyi kabul etmezdim. Eşiniz iyiniyetli biri olabilir , işi gücü şuan rast gidiyor olabilir ama dünyanın binbir türlü hali var. Allah korusun işi bozulsa, maddi sikinti cekseniz, veya Allah korusun ama evliliginizde sorun yasasaniz o kredi sizin üzerinize olacak. Dolayısıyla annenizin sözüne kulak verin bence.
şaka mısınızEşinin üstüne kredi çektiren adam değildir mantığı doğru mudur sizce ? Bence de hayat müşterek ama ben annemle eşim arasında kalmaktan yoruldum benim basiretsizliğim sanirim
Esinin uzerine kredi cektiren adam arabayi da sizin uzerinize veriyor iste bunun nesini anlamadiniz? Bir problem olursa arabayi satar borcu kapatirsinizEşinin üstüne kredi çektiren adam değildir mantığı doğru mudur sizce ? Bence de hayat müşterek ama ben annemle eşim arasında kalmaktan yoruldum benim basiretsizliğim sanirim
Annem öyle diyor kredi çekersen cıngar çıkarırım diye kapattı telefonu en sonşaka mısınızeşiniz için kredi çekince siz ultra adam falan mı oluyorsunuz mantıken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?