- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ben eşim ona sarıldı dizine yattı diye yapıyormuşum ben kırılıyorum onlara ne oluyorsa herkes kendi kendine sorun çıkartıyor.Bence değilsiniz kayınvalideniz çok sinir bozucu özellikle. Herbirşeyi kendine mi yontar böyle hep? Gözünün önünde eşiniz size laf söyledi diye bozulmuşsunuz yani onu istememek ne alaka?
Kv kendi kendine biz mutlu olsunlar diye evlendirdik bunlar birbirinden şimdiden bıkmış bilmemne söyleniyor. Herkese Dr durup dururken huzursuzluk çıkartıyor diye anlatacak eminim. Zaten kadın onun dediği gibi yemekleri yapmıyorum diye bana taktı. Neymiş mantara su konmazmış mantar zaten su sslarmış koyduysan bir bardak ancak koydum beş bardak koymadık gayet de suyu az oldu mantarın ama kadın illa kendi dediği gibi yaptıracak.Kayınvalide nin yanında fazla şakalaşma laf sokma gibi konulara girmeyin hep bunlar koz oluyor elinde sonra hiç yoktan ortaya çıkarıp yüzünüze vurabilir konuyu uzatmayın evliliğinizi yıpratmayın boşuna
Nisan yıl dönümü nedir yaBugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Ayrıca eşim çok laubali ve çocuk gibidir annesi yanında ona maalesef müdahale edemiyorumKayınvalide nin yanında fazla şakalaşma laf sokma gibi konulara girmeyin hep bunlar koz oluyor elinde sonra hiç yoktan ortaya çıkarıp yüzünüze vurabilir konuyu uzatmayın evliliğinizi yıpratmayın boşuna
Tamda demek istediğim buydu bende sizin yaptığınız hataları yapıp kendi tecrübemle yorum yaptım çünkü gençler şakalaşıyor aradan çekilim ilgilenmiyeyim diyecek dedikodu malzemesi yapmayacak kaynana bulmak çok çok zor sizede tecrübe olsun alttan alın yalnızken alın intikamınızı ama bu konuda gerçekten abartılacak bişi yokKv kendi kendine biz mutlu olsunlar diye evlendirdik bunlar birbirinden şimdiden bıkmış bilmemne söyleniyor. Herkese Dr durup dururken huzursuzluk çıkartıyor diye anlatacak eminim. Zaten kadın onun dediği gibi yemekleri yapmıyorum diye bana taktı. Neymiş mantara su konmazmış mantar zaten su sslarmış koyduysan bir bardak ancak koydum beş bardak koymadık gayet de suyu az oldu mantarın ama kadın illa kendi dediği gibi yaptıracak.
hamileliği bu kadar abartmamak lazım doğal bir süreç aslındaHamile kadının alıngan olabileceğini anlamayan, ilgi odağını üzerine çekmek isteyen kayınvalide durumu.
Çok da umursamayın, bir kere sebebini anlatırsınız, olur biter. Hala naz yapıyorsa bırakın istediğini yapsın.
Ama siz de muhtemelen hamilelikten dolayı fazla alınganlık göstermişsiniz. Eşiniz takılmış sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?