Küpe mevzusu

Çok boş vakitten hep bunlar can sıkıntısı Nisan yıldönümünde giyeceği elbisenin üstüne takacagi küpe zincirleme can sıkıntısı tamlaması

Dolmuşum demek ki. Ben onun için uğraştım hayal kurdum. Güzel güzel giyinirim evde güzel bir kahvaltı hazırlarım sonra birlikte gezeriz falan diye o dalga geçince böyle oldu. Yeni konuma bakabilirsiniz. Tek sorun bu olmayınca küçük şeyler Dr gözümde büyüyor.

Anasının yanında dangalak dungalak dalga mı geçti hadi yalnız olsanız neyse dicem
Hem eşin hemde anası densizlikte çığır aşmış
Sen de biraz mesafeli olsan mesela adam istedi diye durup dururken sarılmasan kadına
Öyle sammimiliğin cıvığını çıkarırsanız eşin onun yanında salak salak konuşur.Kv de de her halta burnunu sokar

Ya ben zaten istemiyorum. Tarzım değil. Annesiyle iyi olmazsam bu evlilik olmazmış. Annesinin kucağına yatıp snnecim snnecim demem gerekiyor herhalde. Ki şu wn kendisinden nefret ediyorum. Bana bela okuyor

Ya ben zaten istemiyorum. Tarzım değil. Annesiyle iyi olmazsam bu evlilik olmazmış. Annesinin kucağına yatıp snnecim snnecim demem gerekiyor herhalde. Ki şu wn kendisinden nefret ediyorum. Bana bela okuyor
Niyeymiş o
Anasının kocası yokmuymuş
Mesafe candır
Kaldıki iyi olmak için öyle cıvık cıvık olmaya gerek de yok

Eşim hiç olgun değil. Hiç değil. Bugünkü kavga sebebimiz kv sayyo çamaşırlar makinede kalmış onları çıkarmamışsın. Dişi kuş alttan alma hizmet etme muhabbeti. Bir anda ikisi birden söylenmeye başladı. Sonra eşimin gece oyun oynamasına geldi söz. Neymiş kısıtlanamazmış o karışmayacakmışım kıskanmaya dalmışım. Kıskanmıyorum. Oğlum olsa da aynı tepkiyi veririm yanlış bir davranış çünkü dedim. Bağırmaya başladı eşim. Sonra sinirlendim. Çıktım odadan. Müzik açtım yemek yapıyodum. Oynuyordum. Eşim geldi telefonu kapattı. Boşanma davası açıyorum yarın dedi. Neymiş anneisni dinlemiyormuşum saygısızmışım. Çıktım dışarda gezdim geldim. Dışarı nereye çıkıyormuşum izin almadan evi nasıl terk edermişim yine ben suçluyum.

Hickimse yokken bir milyoncudan mi aldin doye gulse beni saka der ustunde durmayabilirdim. Ama annesinin yaninda beni kucuk dusurmesi, rencide etmesi benim de hosuma gitmezdi. Saygisiz davranmis. Begenmedi ise daha kirmadan soyleyebilirdi. Bunun usulu hahaha getir bakiyim bir milyoncudan mi aldin falan olmamaliydi.
Annesi de benim yuzumden o zaman ben gidiyim diye kendine pay cikarmaya calismis. Yok senin yuzunden kal demen icin. Annesine birsey deme. Bu olayi esinle ikiniz aranizda halledin. Kadin fena bu arada.

Kadın iki yüzlü. Eşimi bebek sanan duygu sömürüsü yapan hastalık hastası biri

Yeni konumda görebilirsin ne olduğunu

Açıkcası NİŞAN YILDÖNÜMÜ diye bi şey çıkaran insanın fazla takık ve alıngan olabileceğini düşünüyorum, kocana komik gelmiş eleştirmiş demek niye dert ettin bu kadar çıkar koy kenara o zaman sen bana al senin zevkini görelim de yani. Çocuk gibisiniz vallahi

Ana oğul bence tam enerji emici... yahu kulak benim küpe benim takan benim ayıp mı günah mı bir milyoncudan alıp takmak hem kv kişisi de ortalığı kızıştırmış hamile hamile üzülmeyin gereksiz bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…