- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Çok boş vakitten hep bunlar can sıkıntısı Nisan yıldönümünde giyeceği elbisenin üstüne takacagi küpe zincirleme can sıkıntısı tamlamasıAy çok yaşa. Ondan sonra adamlar bunalınca neden bunalıyo. Sende özel gün bitmez. Ya 2 çocuk doğurdum böyle saçma trip yapmadım. Küpeni beğenmediyse beğenmesin buna ağlanırmı. Büyüyün azıcık yaa.
Dolmuşum demek ki. Ben onun için uğraştım hayal kurdum. Güzel güzel giyinirim evde güzel bir kahvaltı hazırlarım sonra birlikte gezeriz falan diye o dalga geçince böyle oldu. Yeni konuma bakabilirsiniz. Tek sorun bu olmayınca küçük şeyler Dr gözümde büyüyor.Yok artık cidden de mevzuları ne kadar da çok abartıyorsunuz, büyük büyük hareketler ağlamak bu kadar kolay mı, kvnin yanında çirkin hareketler hiç olmamış. Daha sakin olmaya çalışın gören psikolojik probleminiz var sanır. Kv gidince eşinizin canına okursunuz ama kv yanında çocukça hareketler olmamış
Ya ben zaten istemiyorum. Tarzım değil. Annesiyle iyi olmazsam bu evlilik olmazmış. Annesinin kucağına yatıp snnecim snnecim demem gerekiyor herhalde. Ki şu wn kendisinden nefret ediyorum. Bana bela okuyorAnasının yanında dangalak dungalak dalga mı geçti hadi yalnız olsanız neyse dicem
Hem eşin hemde anası densizlikte çığır aşmış
Sen de biraz mesafeli olsan mesela adam istedi diye durup dururken sarılmasan kadına
Öyle sammimiliğin cıvığını çıkarırsanız eşin onun yanında salak salak konuşur.Kv de de her halta burnunu sokar
Niyeymiş oYa ben zaten istemiyorum. Tarzım değil. Annesiyle iyi olmazsam bu evlilik olmazmış. Annesinin kucağına yatıp snnecim snnecim demem gerekiyor herhalde. Ki şu wn kendisinden nefret ediyorum. Bana bela okuyor
Eşim bunu anlasa. Onlar aile içinde böyleymiş ben de uyum sağlamalıymışımNiyeymiş o
Anasının kocası yokmuymuş
Mesafe candır
Kaldıki iyi olmak için öyle cıvık cıvık olmaya gerek de yok
E tamam o aile içinde o öyle davransınEşim bunu anlasa. Onlar aile içinde böyleymiş ben de uyum sağlamalıymışım
Kaç kere söyledim. Keşke aile olabilsek o hals annesinin bebeği benim de ne olduğum belli değil evde.E tamam o aile içinde o öyle davransın
Ama siz ikiniz Yen'i bir aile oldunuz
Benim yapıma ters de
Kadın iki yüzlü. Eşimi bebek sanan duygu sömürüsü yapan hastalık hastası biriHickimse yokken bir milyoncudan mi aldin doye gulse beni saka der ustunde durmayabilirdim. Ama annesinin yaninda beni kucuk dusurmesi, rencide etmesi benim de hosuma gitmezdi. Saygisiz davranmis. Begenmedi ise daha kirmadan soyleyebilirdi. Bunun usulu hahaha getir bakiyim bir milyoncudan mi aldin falan olmamaliydi.
Annesi de benim yuzumden o zaman ben gidiyim diye kendine pay cikarmaya calismis. Yok senin yuzunden kal demen icin. Annesine birsey deme. Bu olayi esinle ikiniz aranizda halledin. Kadin fena bu arada.
Yeni konumda görebilirsin ne olduğunuHickimse yokken bir milyoncudan mi aldin doye gulse beni saka der ustunde durmayabilirdim. Ama annesinin yaninda beni kucuk dusurmesi, rencide etmesi benim de hosuma gitmezdi. Saygisiz davranmis. Begenmedi ise daha kirmadan soyleyebilirdi. Bunun usulu hahaha getir bakiyim bir milyoncudan mi aldin falan olmamaliydi.
Annesi de benim yuzumden o zaman ben gidiyim diye kendine pay cikarmaya calismis. Yok senin yuzunden kal demen icin. Annesine birsey deme. Bu olayi esinle ikiniz aranizda halledin. Kadin fena bu arada.
Evet fark ettim. Esinin annesinin kucagina oturmasi falan tuhaf zaten.Kadın iki yüzlü. Eşimi bebek sanan duygu sömürüsü yapan hastalık hastası biri
Bugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?