Küpe mevzusu

Bunda hiç birsey yok canim takilmis esin o oyle dediyse aşkim begenmediysen yarin yenisini alayim da takayim para bol zaten deyip bir kahkaha da sen atsan ya ne diye uzulup agliyosun hamile halinle canim

Nişan yıldönümü nedir

Yıldızlı küpe de biraz ergen işi geldi.

Son olarak da küçücük küpeyi fark etmesini bekleyen hatta buna trip atan, ortada hiçbir şey yokken ağlayıp kapı kapatan bir ruh halini umarım sadece hamilelikten yaşıyorsunuzdur. Zira çekilir gibi değil.

Benim kocamda özenerek aldığım bir şeyle dalga geçse bende üzülürdüm hamilede değilim kadınım çirkinde olsa eşimin övmesini isterim bu benim hakkım..kvalideye gelince işte hiç kadınlığını yaşamamış kadınların kvalide olma sendromu(davranışında)bulunmuş algılamaması normal..

Ahhh ahh bazen hareketlerimizi öyle delice yorumluyor ki insanoğlu. Eşiniz size takılmış siz yanlış yorumlamışsınız, kayınvalideniz sizin tepkinize takılıp yanlış yorumlamış. Allahtan eşiniz bu kaosta yanlış yorumlamamış bişeyleri :) hadi o güzelim canınızı ve bebeği sıkmayın gidin eşinizin yanağına bi öpücük kondurun

offf gene ayni muhabbetlerr ben kotu biri degilim kendimde hamileyim ama sen bu adamin hirsiz lafindan sonra haksizin. ve arkadaslar bana kizmayin inanin ben arkadasin iyiligine hep konustum kendi hayati. duygusal olsaydin inan o laflari burnundan getirirdin genede allah. seni esini mutlu etsin insallahh

bellı oluyor oyuzden konuya yorum yapmadım yası sordum
evlılık olgunluk gerektırır boyle atarlı gıderlı degısık degısık karsılıklı hareketlerle bırbırınızı yıpratmaktan baska bırsey yapmazsınız
yarın bırgun coluga cocuga karısacaksınız boyle bır aıle mı olacaksınız boyle rol model mı olacaksınız boyle mutlu mu olacaksınız
degısın lutfen

Ne ara baristiniz ne ara eve dondunuz de nisan yildonumu kutluyorsunuz yahu? Ben arada pek onemli (!) bir seyler kacirdim herhalde
Konu da fazla normal ilerliyor ama birazdan arkadaş fabrika ayarlarına döner ve eşi -kayınvalidesi icin hakaretlere başlar bence

Ben dünyanım en bahtsız kadınıyım nişanlanmadık ki biz kaçtık hayır tanıştığımız tarihi bile bilmiyoruz kutlancak pek bişeyimiz yok yani üzüldüm şimdi

Canım yoldaşım alınganız bu aralar olmıcak şeye küsüyoruz alınıp ağlıyoruz eşin şaka yapmış bilememiştir alıncağını bilse yapar mı erkek ne anlar takıdan hele ki sallanan bi küpeyse avizeye bile benzetir sende laf söyle rahatla daha güzelini gerçeğini alsaydın bunu takmazdım de hoş demişsin bişeyler zaten
Bence eşin annesinin yanında çok yakışmış falan diye söylemeye çekinip dolaylı yolu seçmiş de olabilir

Ben bu aralar niye bu adamları haklı bulmaya çalışıyom noluyo bana neyse yani canım hiç takma kafana hamişliğin tadını çıkar sıkıntı stresden uzak dur bebek için çok önemli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…