- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
haklisin bence..toplum onunde olunca gurur mu yapiyor iki tarafta nedir..tepkiler normalden farkli olabiliyorTamda demek istediğim buydu bende sizin yaptığınız hataları yapıp kendi tecrübemle yorum yaptım çünkü gençler şakalaşıyor aradan çekilim ilgilenmiyeyim diyecek dedikodu malzemesi yapmayacak kaynana bulmak çok çok zor sizede tecrübe olsun alttan alın yalnızken alın intikamınızı ama bu konuda gerçekten abartılacak bişi yok
hahaha seytan ayrintida gizlidir diyosun :)))Nışan yıl dönümü ? 3nuz beraber mi sarildiniz bide ?
Haksızsınız. Fazla duygusal davranmışsınız. Ama sebep küpeye takılmak değil de biriken her şeyin bir kerede aradan çıkması gibi görünüyor. Evde misafir varken çıkan tartışmalarda misafir genelde üstüne alınır. Kayınvalide olduğu için de ekstra söylenme hakkını elde etmiş:)Kv kendi kendine biz mutlu olsunlar diye evlendirdik bunlar birbirinden şimdiden bıkmış bilmemne söyleniyor. Herkese Dr durup dururken huzursuzluk çıkartıyor diye anlatacak eminim. Zaten kadın onun dediği gibi yemekleri yapmıyorum diye bana taktı. Neymiş mantara su konmazmış mantar zaten su sslarmış koyduysan bir bardak ancak koydum beş bardak koymadık gayet de suyu az oldu mantarın ama kadın illa kendi dediği gibi yaptıracak.
Aslında hamileliği abartmak değildi niyetim, ihtiyaçlardan da bahsetmedim. Yalnızca regl dönemlerinde olduğu gibi fazla duygusal, alıngan ve gergin olabiliyor hamileler ve bu konuda anlayış gösterilmesi lazım dedim. Neden sözlerimi bu şekilde yorumladınız anlamadım, size çektiren bir hamile mi var acaba etrafınızdahamileliği bu kadar abartmamak lazım doğal bir süreç aslında
hormonlar ihtiyaçlar bilnem ne diyerek hamilelik bitince karşımıza +30 kiloda aşırı kompleksli kadınlar çıkıyor karşımıza
Bunları sormaya gelmiştim.Nışan yıl dönümü ? 3nuz beraber mi sarildiniz bide ?
Nişan yıl dönümü ne bacım Allah rızası için evlenmeyi hatırlasın otur şükret...Bugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Ben evlilik yıl dönümünü de unutuyorum. Görümcem geçen yıl kutlamisti. Eşime dönüp aaa evlilik yildonumuymus ya la demiştimNişan yıldönümünü bir kere bile hatırlamış değilim. Eşim hep hatırlar her sene. Ama bakıyor ki ben hatırlamıyorum, kutlama çabasına girmiyor. Nişanlanmıştık diyor sadece :)
Okumak isteriz küpe maceranızıKüpeyi bilmiyorum da mantara su konulmaz demeye geldim.hatta suyla yikanmaz da. Kabuğu soyularak temizlenir. Neyse aman. Bence eşiniz yanında anasını görünce diklenenlerden. Siz de abartmissiniz... Lafı gediğine koymuşsunuz keşke orada kalsaydi. Bizim de kangren olmuş bir küpe krizimiz var hala da aklıma geldikçe laf çarparım eşime. Hiç de utanmıyor yahu
yo hamille olupta etrafımda çektiğim kimse yokAslında hamileliği abartmak değildi niyetim, ihtiyaçlardan da bahsetmedim. Yalnızca regl dönemlerinde olduğu gibi fazla duygusal, alıngan ve gergin olabiliyor hamileler ve bu konuda anlayış gösterilmesi lazım dedim. Neden sözlerimi bu şekilde yorumladınız anlamadım, size çektiren bir hamile mi var acaba etrafınızda
Ben eşimden taki istemedim evlendiğimde set met de almadık. Alyans birkaç bilezikle evlendik. Hala da taki sevmem takmam da neyse. Bizim memlekette altın çok sevilir gelinin şanındandır takması lazım. Annem sıkıştırıyor niye küpe olsun almadiniz. Memlekete her gittiğimde sorup duruyor. Eşime dedim ay bir küpe ki alsam vs. Eşim ha bugun ha yarın almadı. Benim maaşım var ama eşim alsın istiyorum. Kv de bize gelmiş. Eşime bir o laf vuruyor bir ben. Eşime dünyayı al de ama altın al deme pinti değil ama bu konuya gıcık. Eşimin memlekete gittik kv beni çağırdı baktım yazık kadın küpe almış... Çok duygandim kulağımdan hiç çıkarmam hep takarım. Her lafı geldiğinde eşime itinayla çarparım. Pis bak yine sinirlendirdiOkumak isteriz küpe maceranızı
Ayy maşAllah ne düşünceli kv. En sevdiğimBen eşimden taki istemedim evlendiğimde set met de almadık. Alyans birkaç bilezikle evlendik. Hala da taki sevmem takmam da neyse. Bizim memlekette altın çok sevilir gelinin şanındandır takması lazım. Annem sıkıştırıyor niye küpe olsun almadiniz. Memlekete her gittiğimde sorup duruyor. Eşime dedim ay bir küpe ki alsam vs. Eşim ha bugun ha yarın almadı. Benim maaşım var ama eşim alsın istiyorum. Kv de bize gelmiş. Eşime bir o laf vuruyor bir ben. Eşime dünyayı al de ama altın al deme pinti değil ama bu konuya gıcık. Eşimin memlekete gittik kv beni çağırdı baktım yazık kadın küpe almış... Çok duygandim kulağımdan hiç çıkarmam hep takarım. Her lafı geldiğinde eşime itinayla çarparım. Pis bak yine sinirlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?