Küpe mevzusu

haklisin bence..toplum onunde olunca gurur mu yapiyor iki tarafta nedir..tepkiler normalden farkli olabiliyor

Haksızsınız. Fazla duygusal davranmışsınız. Ama sebep küpeye takılmak değil de biriken her şeyin bir kerede aradan çıkması gibi görünüyor. Evde misafir varken çıkan tartışmalarda misafir genelde üstüne alınır. Kayınvalide olduğu için de ekstra söylenme hakkını elde etmiş:)
Bir de evet mantara su koymaya gerek yok:))Bazen büyükleri dinlemek lazım:)

hamileliği bu kadar abartmamak lazım doğal bir süreç aslında
hormonlar ihtiyaçlar bilnem ne diyerek hamilelik bitince karşımıza +30 kiloda aşırı kompleksli kadınlar çıkıyor karşımıza
Aslında hamileliği abartmak değildi niyetim, ihtiyaçlardan da bahsetmedim. Yalnızca regl dönemlerinde olduğu gibi fazla duygusal, alıngan ve gergin olabiliyor hamileler ve bu konuda anlayış gösterilmesi lazım dedim. Neden sözlerimi bu şekilde yorumladınız anlamadım, size çektiren bir hamile mi var acaba etrafınızda

Nişan yıl dönümü ne bacım Allah rızası için evlenmeyi hatırlasın otur şükret...

Ooo kuzum yaa kıyamam. Yaa iltifat etmiceksen başka bi şeyde deme hamile kadına. Eşin takılmış sana canım sende haklı olarak alınmışsın e maluum hormonlar boşver takma bugünlerin tadını çıkar. Bol kapris bol aşerme hatta intikam olsun diye bu gece uykudan uyandır ve canım frambuazlı pasta çekti de alıp gelsin

Nişan yıldönümünü bir kere bile hatırlamış değilim. Eşim hep hatırlar her sene. Ama bakıyor ki ben hatırlamıyorum, kutlama çabasına girmiyor. Nişanlanmıştık diyor sadece :)

Küpeyi bilmiyorum da mantara su konulmaz demeye geldim. hatta suyla yikanmaz da. Kabuğu soyularak temizlenir. Neyse aman. Bence eşiniz yanında anasını görünce diklenenlerden. Siz de abartmissiniz... Lafı gediğine koymuşsunuz keşke orada kalsaydi. Bizim de kangren olmuş bir küpe krizimiz var hala da aklıma geldikçe laf çarparım eşime. Hiç de utanmıyor yahu

Nişan yıldönümünü bir kere bile hatırlamış değilim. Eşim hep hatırlar her sene. Ama bakıyor ki ben hatırlamıyorum, kutlama çabasına girmiyor. Nişanlanmıştık diyor sadece :)
Ben evlilik yıl dönümünü de unutuyorum. Görümcem geçen yıl kutlamisti. Eşime dönüp aaa evlilik yildonumuymus ya la demiştim nişan da neymiş

Okumak isteriz küpe maceranızı

Sorun sizin çok özenerek aldığınız Küpeyi beğenmemesi, yani zevksiz demesi sanırım.
Bide nişan! yıldönümünüz için başka bi küpe bulmak zorunda kalacaksınız

yo hamille olupta etrafımda çektiğim kimse yok
gerginlik hormonlar ihtiyaçlar başlığı altında aşır abartılan bir durum gebelik
öyleki bazen duygu sömürüsüne bile dönebiliyor
regl dönemindeki gerginlikte abartılan bir mevzudur
bir evlilik düşünün
1 hafta regl öncesi regl ve sonrası ayın en az iki haftası gerginsin
9 ay gebelik
en az iki yılda çocuk sonrası
3 çocuk doğurduğunu düşün
evlilik hayatı 40 yıl desen 30 yılı gerginsin
menepozu saymıyorum bile

Herkes nisan yıldönümüne takılmış da olabilir yani, heves etmiş demek ki, geçiyor bugünler evlilik yıldönümünü bile unuttuğun günlere geliyorsun :)

Konunun diğer kısımlarına yorum yapmak istemiyorum, konu sahibinin klasik beyin yakan konuları,Allah başka dert vermesin..

Okumak isteriz küpe maceranızı
Ben eşimden taki istemedim evlendiğimde set met de almadık. Alyans birkaç bilezikle evlendik. Hala da taki sevmem takmam da neyse. Bizim memlekette altın çok sevilir gelinin şanındandır takması lazım. Annem sıkıştırıyor niye küpe olsun almadiniz. Memlekete her gittiğimde sorup duruyor. Eşime dedim ay bir küpe ki alsam vs. Eşim ha bugun ha yarın almadı. Benim maaşım var ama eşim alsın istiyorum. Kv de bize gelmiş. Eşime bir o laf vuruyor bir ben. Eşime dünyayı al de ama altın al deme pinti değil ama bu konuya gıcık. Eşimin memlekete gittik kv beni çağırdı baktım yazık kadın küpe almış... Çok duygandim kulağımdan hiç çıkarmam hep takarım. Her lafı geldiğinde eşime itinayla çarparım. Pis bak yine sinirlendirdi

Ayy maşAllah ne düşünceli kv. En sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…