- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ne mutlu sizeKalbiniz ne çabuk kırılıyor, kurabiyeden sanki.
Kayınvalidenin çocuk büyütme zamanları geçmemiş bi türlü, büyüt büyüt bitmiyor.
Bir önceki konuda boşanmazsınız demiştim, yanılmamışım.
Ayrıca hanımlar eşlerinizin romantik olmamasından yakınan sizler değil misiniz, nişan yıldönümü kutlamayı niye bu kadar dilinize doladınız? 6.5 yıldır her sene kutlarız, çünkü niye kutlamayalım? Nişan bahane, başbaşa romantik yemek, duygusallığı tırmandırma, aşkı tazeleme şahane.
Ne mutlu size
Bence uyelere komik gelen bu arkadasin nisan yildonumu kutlamasikavga kiyamet siddet ne ararsan var,nisan yildonumu degil de seneye bosanma yildonumu kutlayacak kivamdalar
Yani,nisan yildonumunu de 3lu sekilde kutlayabilirler kenarda kv esliginde. O da problem.Orası ayrı mesele. Hastalıklı bir ilişkileri var ama bu da kurtarmak adına bir adımdır belki. Biraz romantizmin iyi gelmeyeceği bir ilişki yok. Gerçi arkadaşın romantizminin ağlamayla bitmesi de yüksek ihtimal.
Bende bu şekilde iyi niyetli düşündüğüm günlere geri dönmeyi ne kadar da cok isterdim.. Ahh ahhh özlemişim eski halimi.. Neyse.. Bu kişiler sizin aklınızla oynuyor. Eşiniz küpenizin basit oldugunu size rencide etmek özgüveninizi sarsmak için söylüyor, bunu da şakayla yapıyor ki sonradan kendini affettirmek için kolay yöntem. Bu tür şakalarla türlü imalarla sizi gündem güne aşağı cekerek bitirmeye calısıyor.. Eski konunuzdaki yaptıgı hatalı davranışlardan sonra süt dökmüş kedi gibi bi hal alması, sizi düşünüyomus gibi aman üşüme falan tavırları kendi suçunu örtmek konuyu geçiştirmek için vs vs.. Kaynanan da aynı anne oğul birlikte oynuyolar sizinle.. Zaten herkes söylemiş sonun ne oldugunu konularınızın azalarak bitmesi dileğimle..Bence daha bakımlı olma konusunda çok iyi bir karar almışsınız, yeni küpeleriniz fark edildigine göre sizdeki olumlu değişimler de zamanla fark edilecektir, siz kararlarınızı uygulamaya devam edin yeter, guzel sözler de duyacaksınızdır.
Eğer sürekli ana- oğul bir kücumseme, konu sahibinin yaptiği herseyi elestirme durumu varsa - onceki konularıni bilmiyorum- bu durum aynen sizin dediginiz ve burda da hep bahsettigimiz gibi duygusal siddete giriyor. Buna maruz kalan kisi artik uzulmeyi, icerlemeyi falan birakip net sınır çizmeli. Ben cok begenerek aldim kupelerimi ve bence cok guzeller, olumsuz yorum duymak istemiyorum, moralimizi bozacak espriler istemiyorum diyebilmeli.Bende bu şekilde iyi niyetli düşündüğüm günlere geri dönmeyi ne kadar da cok isterdim.. Ahh ahhh özlemişim eski halimi.. Neyse.. Bu kişiler sizin aklınızla oynuyor. Eşiniz küpenizin basit oldugunu size rencide etmek özgüveninizi sarsmak için söylüyor, bunu da şakayla yapıyor ki sonradan kendini affettirmek için kolay yöntem. Bu tür şakalarla türlü imalarla sizi gündem güne aşağı cekerek bitirmeye calısıyor.. Eski konunuzdaki yaptıgı hatalı davranışlardan sonra süt dökmüş kedi gibi bi hal alması, sizi düşünüyomus gibi aman üşüme falan tavırları kendi suçunu örtmek konuyu geçiştirmek için vs vs.. Kaynanan da aynı anne oğul birlikte oynuyolar sizinle.. Zaten herkes söylemiş sonun ne oldugunu konularınızın azalarak bitmesi dileğimle..
baksana hala seni kiriyoDemişti evet. Onun açıklamasını yaptım. Kendi hatalarım da olduğunu fark ettiğim için ve çok yalvardığı için döndüm.
Yahu kadın ölücem diye diye kendini acındırıyo istedigini size yaptırmak için böylelerinin eline iğne batsa ortalıgı havaya kaldırır.Kadın sürekli bizde dört aylık evliyim iki ayı bizde kaldı. Kavga ediyormuşuz da korkuyormuş asıl onun para istemeleri her halta karışması alışmamız için bir başbaşa kalamamamız yüzünden kavga ediyoruz bunun farkında değil. Bir de ben yaşamak istemiyorum artık diyor hey Allahım ya intihar et o zaman. Biz kavga edince ona ne oluyorsa depresyona girmiş.
cunku insanlarin dertlerini biliyor buda dert mi komik geliyor ben esimle yasadigim her. tartismayi anlatsaydim suan bosanmistim cunku eften puften dert bile sayilmazz insanlar acliktan oluyor. ekonomik kriz almis basini gidiyor her gun canlar gidiyor savunmasiz insanlar oluyor zaten. sinirdaki hareketlilikten hic bahsetmiyecem .en kotusude. hortumlar depremler firtinilar oluyor malini mulkunu kaybedenler var bunlar burda dert yansa vay halimize bizdeki dert mi al buda benden tum turkiyeye dert olsun diyen konular var. cok sacma inanin kupeymis yok kaynana bana bunu dedi. ben burda. her gun hastahanelik olup kismaktan bogazlarimdan kan gelene kadar kusup. 3 cocuga bakipta evi cekip cevirimeye calisiyorm dert mi dert degil hayat bu sukur etmeliyizzz. sadeceNe mutlu size
Bence uyelere komik gelen bu arkadasin nisan yildonumu kutlamasikavga kiyamet siddet ne ararsan var,nisan yildonumu degil de seneye bosanma yildonumu kutlayacak kivamdalar
Genel olarak eleştirel tavırları var. Herkese karşı öyleler aslında. Bamya yaptım çok güzel oldu eşim çok beğendi ama kv yapılırken yarım limonu koydurmayacaktı normalde ben koydum. Ya da çayı demlerken en az on beş dj kaynaşmasını bekleyip kaynadıktan sonra on beş dj bekleyip öyle demleyecekmişim çay öyle güzel oluyomuş. Onu bile eleştiriyo kadın. Eşim de annesi 40 yıllık ev hanımı olunca onun bir bildiği vardır onun dediği gibi yap diyor.Eğer sürekli ana- oğul bir kücumseme, konu sahibinin yaptiği herseyi elestirme durumu varsa - onceki konularıni bilmiyorum- bu durum aynen sizin dediginiz ve burda da hep bahsettigimiz gibi duygusal siddete giriyor. Buna maruz kalan kisi artik uzulmeyi, icerlemeyi falan birakip net sınır çizmeli. Ben cok begenerek aldim kupelerimi ve bence cok guzeller, olumsuz yorum duymak istemiyorum, moralimizi bozacak espriler istemiyorum diyebilmeli.
Hamilelik, sonrasindaki dönem , mütemadiyen üzgün nicki sizce konular biter mi?
Eşimin kendi hatasını gçrmeme huyu var. Sabah annesi kalkıp kahvaltı hazırlıyor işe giderken yanına ekmek hazırlayıp çantasına koyuyor sanki anaokulu çocuğu. Benden Dr bekliyo sonra bunları tabi ki yapmıyorum. Annesinin burda kalma sebebi eşimin kendi kendine bakamaması yazık annesi üzülüyor çocuk aç kalır falan tabi.Yahu kadın ölücem diye diye kendini acındırıyo istedigini size yaptırmak için böylelerinin eline iğne batsa ortalıgı havaya kaldırır.
Eşiniz size hırsız dedğinde de yine kendinizin hatalarının oldugunu ve onun yalvardıgını söylüyorsunuz. Adam sizin basit hatalarınızı yüzünüze vurup yine kendi büyük hatasının üstünü örtüyor yalvarıp yakarıp duygularınızla oynayıp yine yanına getiriyor. Bunlar kaos seviyor bacım Allah cocugunun psikolojisini korusun. Aksi halde ilerde onun karısı da gelir burda konu açar boşanamıyorum napıcamm diye..
Hayal bile edemedimNışan yıl dönümü ? 3nuz beraber mi sarildiniz bide ?
Bunlar bana göre sorun olacak kadar ciddi konular degil elbette ama herseye karismasi birikime neden oluyordur.Genel olarak eleştirel tavırları var. Herkese karşı öyleler aslında. Bamya yaptım çok güzel oldu eşim çok beğendi ama kv yapılırken yarım limonu koydurmayacaktı normalde ben koydum. Ya da çayı demlerken en az on beş dj kaynaşmasını bekleyip kaynadıktan sonra on beş dj bekleyip öyle demleyecekmişim çay öyle güzel oluyomuş. Onu bile eleştiriyo kadın. Eşim de annesi 40 yıllık ev hanımı olunca onun bir bildiği vardır onun dediği gibi yap diyor.
Eşimin kendi hatasını gçrmeme huyu var. Sabah annesi kalkıp kahvaltı hazırlıyor işe giderken yanına ekmek hazırlayıp çantasına koyuyor sanki anaokulu çocuğu. Benden Dr bekliyo sonra bunları tabi ki yapmıyorum. Annesinin burda kalma sebebi eşimin kendi kendine bakamaması yazık annesi üzülüyor çocuk aç kalır falan tabi.
Saçma geliyor. Kendisi yapabilir ben bebek bakmıyorm ki sadece evlendim.Niye yapmıyorsun peki?
Saçma geliyor. Kendisi yapabilir ben bebek bakmıyorm ki sadece evlendim.
Sürekli ağlsmıyorum. Duygusal anıma denk geldi.E eşin de bebek bakmıyor o zaman ama karşısında bebek gibi zır zır ağlayan bir kadın var.
Sürekli ağlsmıyorum. Duygusal anıma denk geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?