Küpe mevzusu

Ne mutlu size
Bence uyelere komik gelen bu arkadasin nisan yildonumu kutlamasi kavga kiyamet siddet ne ararsan var,nisan yildonumu degil de seneye bosanma yildonumu kutlayacak kivamdalar

Ne mutlu size
Bence uyelere komik gelen bu arkadasin nisan yildonumu kutlamasi kavga kiyamet siddet ne ararsan var,nisan yildonumu degil de seneye bosanma yildonumu kutlayacak kivamdalar

Orası ayrı mesele. Hastalıklı bir ilişkileri var ama bu da kurtarmak adına bir adımdır belki. Biraz romantizmin iyi gelmeyeceği bir ilişki yok. Gerçi arkadaşın romantizminin ağlamayla bitmesi de yüksek ihtimal.

Benim eşimle benim diyalogu gorsen ohoo biz hergun kuselim o zaman bazı seyleri dalgaya vurup sakalasmasan gülüşmesen nasil geçecek kuzum bi ömür

Yani,nisan yildonumunu de 3lu sekilde kutlayabilirler kenarda kv esliginde. O da problem.

Yok bence arkadasim,bu konu sahibinin iliskisi oyle romantizmle kurtulacak cinsten degil. Allah kimsenin basina vermesin

ne oldu küpeler:)))
ilahi konu sahibi ya
bu gözler daha nice konular kokuyacak kim bilir
bu konuda enteresandı
yani benim enlerim arasında

Hamilelikteki hassasiyetin ötesinde sanırım kendinize daha fazla özen gösterme konusunda gösterdiğiniz çabayı fark edip iltifat alacağınız yerde, espri ! yapılması sizi kırmış olabilir.

Bence daha bakımlı olma konusunda çok iyi bir karar almışsınız, yeni küpeleriniz fark edildigine göre sizdeki olumlu değişimler de zamanla fark edilecektir, siz kararlarınızı uygulamaya devam edin yeter, guzel sözler de duyacaksınızdır.

Bende bu şekilde iyi niyetli düşündüğüm günlere geri dönmeyi ne kadar da cok isterdim.. Ahh ahhh özlemişim eski halimi.. Neyse.. Bu kişiler sizin aklınızla oynuyor. Eşiniz küpenizin basit oldugunu size rencide etmek özgüveninizi sarsmak için söylüyor, bunu da şakayla yapıyor ki sonradan kendini affettirmek için kolay yöntem. Bu tür şakalarla türlü imalarla sizi gündem güne aşağı cekerek bitirmeye calısıyor.. Eski konunuzdaki yaptıgı hatalı davranışlardan sonra süt dökmüş kedi gibi bi hal alması, sizi düşünüyomus gibi aman üşüme falan tavırları kendi suçunu örtmek konuyu geçiştirmek için vs vs.. Kaynanan da aynı anne oğul birlikte oynuyolar sizinle.. Zaten herkes söylemiş sonun ne oldugunu konularınızın azalarak bitmesi dileğimle..

Eğer sürekli ana- oğul bir kücumseme, konu sahibinin yaptiği herseyi elestirme durumu varsa - onceki konularıni bilmiyorum- bu durum aynen sizin dediginiz ve burda da hep bahsettigimiz gibi duygusal siddete giriyor. Buna maruz kalan kisi artik uzulmeyi, icerlemeyi falan birakip net sınır çizmeli. Ben cok begenerek aldim kupelerimi ve bence cok guzeller, olumsuz yorum duymak istemiyorum, moralimizi bozacak espriler istemiyorum diyebilmeli.

Hamilelik, sonrasindaki dönem , mütemadiyen üzgün nicki sizce konular biter mi?

Yahu kadın ölücem diye diye kendini acındırıyo istedigini size yaptırmak için böylelerinin eline iğne batsa ortalıgı havaya kaldırır.
Eşiniz size hırsız dedğinde de yine kendinizin hatalarının oldugunu ve onun yalvardıgını söylüyorsunuz. Adam sizin basit hatalarınızı yüzünüze vurup yine kendi büyük hatasının üstünü örtüyor yalvarıp yakarıp duygularınızla oynayıp yine yanına getiriyor. Bunlar kaos seviyor bacım Allah cocugunun psikolojisini korusun. Aksi halde ilerde onun karısı da gelir burda konu açar boşanamıyorum napıcamm diye..

Ne mutlu size
cunku insanlarin dertlerini biliyor buda dert mi komik geliyor ben esimle yasadigim her. tartismayi anlatsaydim suan bosanmistim cunku eften puften dert bile sayilmazz insanlar acliktan oluyor. ekonomik kriz almis basini gidiyor her gun canlar gidiyor savunmasiz insanlar oluyor zaten. sinirdaki hareketlilikten hic bahsetmiyecem .en kotusude. hortumlar depremler firtinilar oluyor malini mulkunu kaybedenler var bunlar burda dert yansa vay halimize bizdeki dert mi al buda benden tum turkiyeye dert olsun diyen konular var. cok sacma inanin kupeymis yok kaynana bana bunu dedi. ben burda. her gun hastahanelik olup kismaktan bogazlarimdan kan gelene kadar kusup. 3 cocuga bakipta evi cekip cevirimeye calisiyorm dert mi dert degil hayat bu sukur etmeliyizzz. sadece

Genel olarak eleştirel tavırları var. Herkese karşı öyleler aslında. Bamya yaptım çok güzel oldu eşim çok beğendi ama kv yapılırken yarım limonu koydurmayacaktı normalde ben koydum. Ya da çayı demlerken en az on beş dj kaynaşmasını bekleyip kaynadıktan sonra on beş dj bekleyip öyle demleyecekmişim çay öyle güzel oluyomuş. Onu bile eleştiriyo kadın. Eşim de annesi 40 yıllık ev hanımı olunca onun bir bildiği vardır onun dediği gibi yap diyor.

Eşimin kendi hatasını gçrmeme huyu var. Sabah annesi kalkıp kahvaltı hazırlıyor işe giderken yanına ekmek hazırlayıp çantasına koyuyor sanki anaokulu çocuğu. Benden Dr bekliyo sonra bunları tabi ki yapmıyorum. Annesinin burda kalma sebebi eşimin kendi kendine bakamaması yazık annesi üzülüyor çocuk aç kalır falan tabi.

Bunlar bana göre sorun olacak kadar ciddi konular degil elbette ama herseye karismasi birikime neden oluyordur.

Kv deneyimli evisi konusunda fakat sizin eviniz ayri, sizin duzeniniz ayrı. Kv nin soyledikleri size uyarsa tesekkur edersiniz, iyi bir fikir bundan sonra oyle yaparim dersiniz ama baktiniz size uymuyor, ben kendi istedigim ve bildigim gibi yapacagim boylesi daha hosuma gidiyor diyebilmelisiniz.

Yani 40 yillik deneyimli bir insan kendi yuvanizin kadini siz oldugunuz icin sizin de deneyim kazanmaniza firsat verecek olgunlukta olmali.

Kavga etmeden sınırlarınizı çizin lutfen. Isteyip, istemediklerinizi tatlilikla söyleyin.

Niye yapmıyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…