Küpe mevzusu

Saçma geliyor. Kendisi yapabilir ben bebek bakmıyorm ki sadece evlendim.
Kusura bakmayın ama artık dayanamadım eski konularınızı da biliyorum.siz evliliği nasıl birsey zannediyorsunuz tam anlamadım.yani ne var hazırlasanız hem böyle kv görür ici rahat eder gider evine.size göre evlilik yatak,trip, kavga gibi birsey mi? Ayrıca bakıyorum siz evliliği evcilik gibi olsun hep ben el üstünde tutulayim ama ben hiçbirşey yapmayayım hiç fedakar olmayayım.calismayayim iş yapmayayım eşim parasını bana versin ben çatır çatır harcayayım ama yemek yapmayı bile sorun yapayım.tabiki ev işi yemek sadece kadınların görevi değil hele çalışan ve özellikle çalışmasa dahi çocuklu kadınlara eşleri daha fazla yardim etmeli.hatta bunun adı yardim bile olmamalı.ama siz hep ben prenses olayım istiyorsunuz.bir de taraflı yazmanıza rağmen bunları söylüyorum.niye evlendiniz o zaman? Annenizin evinde prenses olsaydınız.ben doğacak çocuğunuza çok üzülüyorum yazık neler yaşayacak kim bilir..

Gelecek cevabı çok merak ediyorum.bu tür paylaşımları cevapsız bırakır kendisi.mesela önceki konularından tespit edilen çelişkilerle ilgili cevap alamadık hic

Gelecek cevabı çok merak ediyorum.bu tür paylaşımları cevapsız bırakır kendisi.mesela önceki konularından tespit edilen çelişkilerle ilgili cevap alamadık hic
Çünkü biz boşuna yoruyoruz kendimizi konu sahibinin konularına yorum yaparak, çünku maksat fikir almak değil tamamen can sıkıntısı..

Hep beni el üstünde tutulmalıyım twvrım yok. En başlarda beklentim çok yüksekti çünkü nişanlı yken gerçekten prensesler gibiydim ilişki içinde. Evlenince alışkın da değilim. Birden ev işi hamilelik kpss artı eşimin o eski romantikliğini bırakıp birden benden hizmet bekleyen biri olması garip hissettirdi. Alışmam için uygun bir zamanım olmadı. Hamileliğimin başları çok kötüydü mide bulantısı kusma aşıır yorgunluk kaç kere serum yedim. Bir de borçsuz evlendik neredeyse ama ailesine 20 binden fazla para verdik. O da benim tasvip rttiğim bir şey değildi. Bu durumda zaten hiçbir şey yapasım gelmedi ve genel manada yapmadım. Annesi geldi yaptı. Ben de ondan adım gönlümü almasını bekledim o da benden çok fazla sinirliydim ve küçük sebeplerden büyük kavgalar ettik. 20 gün kadar ayrı kaldıktan sonra kendi hatalarını da düşündüm. Onun da büyük adımlar atması sonucu geri geldim. Şu an ev işlerine de alıştım. Ama hala el bebek gül bebek eşime bakmak bana göre değil. Biraz onun da yardımı olmalı. Ben böyle gördüm. Şu an yine bişey istemiyorum 12 saat çalışıyor ve nöbetleri var. Ama işi düzene girince birlikte kek yapalım ya da birlikte temizlik yapalım isterim. Çünkü ben evlenmerrn böyle bir evlilik istediğimi söylemiştim ve kabul etmişti.

Yahu kızın pskolojisini bozmuslar besbelli bende nişanlıyken sürekli ağlıodum o kadar saçma davanıyolardı ki. Anlam veremiodum ama her yaptıklarına bi kılıf buluyolar ki işin içinden çıkamadıklarında ağlamayıp öleceklerinden bahsedyolardı ana ogul ayrı ayrı. Psikologa gittim bi iş var anlayamıyorum diye ailesi baskı yaptı evliliğinize psikolog mu karar vericek düğün tarihini netleştirelim die baskı yaptılar ne oldugunu anlayamadan nikah masasında buldum kendimi. Algılarımı bozmuslar 1,5 ay sonra ablasının intihar ettigini öğrenince anladım ailede bi sorun oldugunu hemen ayrıldım. Baba evine döndügüm de ambulansla aldılar beni evden psikolojim cökmüstü tamamen ilaçlarla kendime geldim. Bende ki kv’de paraya ve ogluna cok duskundu. Çantaya koydugu ekmegi bahane ediyodur sizin yanınızda kalmak için o kadar saçma seyleri kullanıolar ki aklınız almasa da kabul etmek zorunda kalıosunuz duygu sömürüsü yüzünden. Allah aklınızı korusun ne diyeyim..

Nişan yıldönümü de mi varmış?

Hayır büyük bir sorun. Malesef benim eşimde böyledir sinir bozucu giydiğim aldığım taktığım yaptığım bir çok şeyle bazen dalga gecer ve çok canım sıkılır küserim begenmesen bile saygı duymak gerek onun zevkine uyğun giyinmiyorum diye illa bir laf söyleyecektir. Sizi çok iyi anlıyorum ve bence sonuna kadar haklısınz eşinizde kv yaptığı ayıp

Cok abartmamis misiniz?
Esiniz takilmis size ne var bunda?
Kayinvalidenizde de beni istemiyor dusuncesi bırakmışsiniz bu hareketinizle bence.
Kayinvalidenizin ya da esinizin ailesinin yaninda ufak tefek seylerden problem çıkarmayın, hemen kendi uzerlerine alip, boyle yorum yaparlar, normal bence.
Ayrica nisan yildonumu kutluyor musunuz cidden? Biz hic boyle tarihlere onem vermeyiz. Su an yanyana olmanız, bazi guzellikleri programlı degil de spontane yasamaniz cok daha guzel. Deneyin bence.

Yok artık cidden de mevzuları ne kadar da çok abartıyorsunuz, büyük büyük hareketler ağlamak bu kadar kolay mı, kvnin yanında çirkin hareketler hiç olmamış. Daha sakin olmaya çalışın gören psikolojik probleminiz var sanır. Kv gidince eşinizin canına okursunuz ama kv yanında çocukça hareketler olmamış

valla o size laf soktuysa evet kocam pırlanta almıyor ben de 1 milyoncudan aldım ondan derdim bu sefer o bozulsun bana ne.

lafları söylesinler ondan sonra ay cınım sen de çok hassassın.

ama anlamadığım evlisiniz hamilesiniz nişan yıl dönümü ne ola ki? garip geldi

Yok bu cevap ile psikolojinizi anlamış oldum, sizinle ömür geçmez zor yani. Biraz toplayın kendinizi, yoksa el bebek gül bebek derken boşanmış bebek olacaksınız, ha hayatın sonu mu değil ama şimdi ne gerek var.

eşiniz sizinle evlenmiş ama siz eşinizle evcilik oynamak istiyorsunuz sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…