- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 39
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Kusura bakmayın ama artık dayanamadım eski konularınızı da biliyorum.siz evliliği nasıl birsey zannediyorsunuz tam anlamadım.yani ne var hazırlasanız hem böyle kv görür ici rahat eder gider evine.size göre evlilik yatak,trip, kavga gibi birsey mi? Ayrıca bakıyorum siz evliliği evcilik gibi olsun hep ben el üstünde tutulayim ama ben hiçbirşey yapmayayım hiç fedakar olmayayım.calismayayim iş yapmayayım eşim parasını bana versin ben çatır çatır harcayayım ama yemek yapmayı bile sorun yapayım.tabiki ev işi yemek sadece kadınların görevi değil hele çalışan ve özellikle çalışmasa dahi çocuklu kadınlara eşleri daha fazla yardim etmeli.hatta bunun adı yardim bile olmamalı.ama siz hep ben prenses olayım istiyorsunuz.bir de taraflı yazmanıza rağmen bunları söylüyorum.niye evlendiniz o zaman? Annenizin evinde prenses olsaydınız.ben doğacak çocuğunuza çok üzülüyorum yazık neler yaşayacak kim bilir..Saçma geliyor. Kendisi yapabilir ben bebek bakmıyorm ki sadece evlendim.
Evet biliyorum.Eski konularınız burada duruyor biliyorsunuz değil mi?
Gelecek cevabı çok merak ediyorum.bu tür paylaşımları cevapsız bırakır kendisi.mesela önceki konularından tespit edilen çelişkilerle ilgili cevap alamadık hicKusura bakmayın ama artık dayanamadım eski konularınızı da biliyorum.siz evliliği nasıl birsey zannediyorsunuz tam anlamadım.yani ne var hazırlasanız hem böyle kv görür ici rahat eder gider evine.size göre evlilik yatak,trip, kavga gibi birsey mi? Ayrıca bakıyorum siz evliliği evcilik gibi olsun hep ben el üstünde tutulayim ama ben hiçbirşey yapmayayım hiç fedakar olmayayım.calismayayim iş yapmayayım eşim parasını bana versin ben çatır çatır harcayayım ama yemek yapmayı bile sorun yapayım.tabiki ev işi yemek sadece kadınların görevi değil hele çalışan ve özellikle çalışmasa dahi çocuklu kadınlara eşleri daha fazla yardim etmeli.hatta bunun adı yardim bile olmamalı.ama siz hep ben prenses olayım istiyorsunuz.bir de taraflı yazmanıza rağmen bunları söylüyorum.niye evlendiniz o zaman? Annenizin evinde prenses olsaydınız.ben doğacak çocuğunuza çok üzülüyorum yazık neler yaşayacak kim bilir..
Çünkü biz boşuna yoruyoruz kendimizi konu sahibinin konularına yorum yaparak, çünku maksat fikir almak değil tamamen can sıkıntısı..Gelecek cevabı çok merak ediyorum.bu tür paylaşımları cevapsız bırakır kendisi.mesela önceki konularından tespit edilen çelişkilerle ilgili cevap alamadık hic
Hep beni el üstünde tutulmalıyım twvrım yok. En başlarda beklentim çok yüksekti çünkü nişanlı yken gerçekten prensesler gibiydim ilişki içinde. Evlenince alışkın da değilim. Birden ev işi hamilelik kpss artı eşimin o eski romantikliğini bırakıp birden benden hizmet bekleyen biri olması garip hissettirdi. Alışmam için uygun bir zamanım olmadı. Hamileliğimin başları çok kötüydü mide bulantısı kusma aşıır yorgunluk kaç kere serum yedim. Bir de borçsuz evlendik neredeyse ama ailesine 20 binden fazla para verdik. O da benim tasvip rttiğim bir şey değildi. Bu durumda zaten hiçbir şey yapasım gelmedi ve genel manada yapmadım. Annesi geldi yaptı. Ben de ondan adım gönlümü almasını bekledim o da benden çok fazla sinirliydim ve küçük sebeplerden büyük kavgalar ettik. 20 gün kadar ayrı kaldıktan sonra kendi hatalarını da düşündüm. Onun da büyük adımlar atması sonucu geri geldim. Şu an ev işlerine de alıştım. Ama hala el bebek gül bebek eşime bakmak bana göre değil. Biraz onun da yardımı olmalı. Ben böyle gördüm. Şu an yine bişey istemiyorum 12 saat çalışıyor ve nöbetleri var. Ama işi düzene girince birlikte kek yapalım ya da birlikte temizlik yapalım isterim. Çünkü ben evlenmerrn böyle bir evlilik istediğimi söylemiştim ve kabul etmişti.Kusura bakmayın ama artık dayanamadım eski konularınızı da biliyorum.siz evliliği nasıl birsey zannediyorsunuz tam anlamadım.yani ne var hazırlasanız hem böyle kv görür ici rahat eder gider evine.size göre evlilik yatak,trip, kavga gibi birsey mi? Ayrıca bakıyorum siz evliliği evcilik gibi olsun hep ben el üstünde tutulayim ama ben hiçbirşey yapmayayım hiç fedakar olmayayım.calismayayim iş yapmayayım eşim parasını bana versin ben çatır çatır harcayayım ama yemek yapmayı bile sorun yapayım.tabiki ev işi yemek sadece kadınların görevi değil hele çalışan ve özellikle çalışmasa dahi çocuklu kadınlara eşleri daha fazla yardim etmeli.hatta bunun adı yardim bile olmamalı.ama siz hep ben prenses olayım istiyorsunuz.bir de taraflı yazmanıza rağmen bunları söylüyorum.niye evlendiniz o zaman? Annenizin evinde prenses olsaydınız.ben doğacak çocuğunuza çok üzülüyorum yazık neler yaşayacak kim bilir..
Bugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Eminim eşi hatirlamamistir bileNisan yıl dönümü nedir ya
Yok artık cidden de mevzuları ne kadar da çok abartıyorsunuz, büyük büyük hareketler ağlamak bu kadar kolay mı, kvnin yanında çirkin hareketler hiç olmamış. Daha sakin olmaya çalışın gören psikolojik probleminiz var sanır. Kv gidince eşinizin canına okursunuz ama kv yanında çocukça hareketler olmamışBugün Gratis indiriminden alınacak şeylerim vardı. Onları aldım. Biraz bakımımı artırmayı planlıyorum özeniyorum falan. Sonra bir takı mağazasından küpe aldım hafif saplantılı ucunda yıldız olan bir küpe evde beyaz mini elbisem var onunla takarım diye düşündüm. Yakında nişan yıl dönümümüz var. Özendim yanı biraz. Sonra heveslenip yeni küpelerimi taktım bugün. Ben kitap okuyodum. Eşim oyun oynuyor. Kv TV izliyor. Aynı odadayız. Sonra eşim gitti annesinin kucağına yattı öptü falan beni de çağırdı sayfayı bitirdim gittim sarıldım ben de. Sonra küpemi gördü. Aa küpe almış. Görmedim şimdi kızmıştır dedi. Bir milyoncudan mı aldın bunu dedi güldü. Bir milyoncudan aldım para biriktir de daha güzelini al dedim sonra bunu dışarda takma he çok komik getir bakıyım ahaha falan yaptı. Ben çok kırıldım. Kalktım koltuğa kitabı okuyacaktım. Geldi valla şimdi gördüm noldu falan dedi. O üstüme gelince sğlayasım geldi başka odaya geçiyorum arkamdan geldi kapıyı kapattım eline vurdu. Kv tribe girdi. Ben gideyim beni istemiyor diye. Sağlanacak ne var diye. Niye huzursuzluk çıkarıyor bilmem ne. Hayır belki o kadar büyük bir sorum değil biliyorum ama kalbim kırıldı biraz kafamı dinlemek ve herkesin ortasında ağlamamak için odama geçtim. Yine ben suçlu oldum belki hamile olduğum için duygusal davranıyorumdur bilmiyorum. Sizce gerçekten haksız mıyım?
Yok bu cevap ile psikolojinizi anlamış oldum, sizinle ömür geçmez zor yani. Biraz toplayın kendinizi, yoksa el bebek gül bebek derken boşanmış bebek olacaksınız, ha hayatın sonu mu değil ama şimdi ne gerek var.Hep beni el üstünde tutulmalıyım twvrım yok. En başlarda beklentim çok yüksekti çünkü nişanlı yken gerçekten prensesler gibiydim ilişki içinde. Evlenince alışkın da değilim. Birden ev işi hamilelik kpss artı eşimin o eski romantikliğini bırakıp birden benden hizmet bekleyen biri olması garip hissettirdi. Alışmam için uygun bir zamanım olmadı. Hamileliğimin başları çok kötüydü mide bulantısı kusma aşıır yorgunluk kaç kere serum yedim. Bir de borçsuz evlendik neredeyse ama ailesine 20 binden fazla para verdik. O da benim tasvip rttiğim bir şey değildi. Bu durumda zaten hiçbir şey yapasım gelmedi ve genel manada yapmadım. Annesi geldi yaptı. Ben de ondan adım gönlümü almasını bekledim o da benden çok fazla sinirliydim ve küçük sebeplerden büyük kavgalar ettik. 20 gün kadar ayrı kaldıktan sonra kendi hatalarını da düşündüm. Onun da büyük adımlar atması sonucu geri geldim. Şu an ev işlerine de alıştım. Ama hala el bebek gül bebek eşime bakmak bana göre değil. Biraz onun da yardımı olmalı. Ben böyle gördüm. Şu an yine bişey istemiyorum 12 saat çalışıyor ve nöbetleri var. Ama işi düzene girince birlikte kek yapalım ya da birlikte temizlik yapalım isterim. Çünkü ben evlenmerrn böyle bir evlilik istediğimi söylemiştim ve kabul etmişti.
eşiniz sizinle evlenmiş ama siz eşinizle evcilik oynamak istiyorsunuz sorun bu.Hep beni el üstünde tutulmalıyım twvrım yok. En başlarda beklentim çok yüksekti çünkü nişanlı yken gerçekten prensesler gibiydim ilişki içinde. Evlenince alışkın da değilim. Birden ev işi hamilelik kpss artı eşimin o eski romantikliğini bırakıp birden benden hizmet bekleyen biri olması garip hissettirdi. Alışmam için uygun bir zamanım olmadı. Hamileliğimin başları çok kötüydü mide bulantısı kusma aşıır yorgunluk kaç kere serum yedim. Bir de borçsuz evlendik neredeyse ama ailesine 20 binden fazla para verdik. O da benim tasvip rttiğim bir şey değildi. Bu durumda zaten hiçbir şey yapasım gelmedi ve genel manada yapmadım. Annesi geldi yaptı. Ben de ondan adım gönlümü almasını bekledim o da benden çok fazla sinirliydim ve küçük sebeplerden büyük kavgalar ettik. 20 gün kadar ayrı kaldıktan sonra kendi hatalarını da düşündüm. Onun da büyük adımlar atması sonucu geri geldim. Şu an ev işlerine de alıştım. Ama hala el bebek gül bebek eşime bakmak bana göre değil. Biraz onun da yardımı olmalı. Ben böyle gördüm. Şu an yine bişey istemiyorum 12 saat çalışıyor ve nöbetleri var. Ama işi düzene girince birlikte kek yapalım ya da birlikte temizlik yapalım isterim. Çünkü ben evlenmerrn böyle bir evlilik istediğimi söylemiştim ve kabul etmişti.
Ay çok yaşa. Ondan sonra adamlar bunalınca neden bunalıyo. Sende özel gün bitmez. Ya 2 çocuk doğurdum böyle saçma trip yapmadım. Küpeni beğenmediyse beğenmesin buna ağlanırmı. Büyüyün azıcık yaa.Nisan yıl dönümü nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?