Bence sürekli çıkma tartıya ben öyle yapınca moralim bozuluyor 10-15 günde bir bakıyorum durum ne diye .inşallah başaracağız bu savaşı seninleAynen canm . Diyeti bırakınca insanın yazasi gelmiyor..ama ben burdayım kararlıyım da bu sabah yine 68.800 çıktım ama bugün baya dikkat ettim merak ediyorum sabah kaç çıkacağım. ..
Canm inşallah başaracagiz bundan şüphem yok.. ben her sabah tartildigimda eksi 100 gr bile beni motive ediyor bana çok iyi geliyor. Artı çıkınca daha çok dikkat ediyorum. . Sıkıldığım zamanlar olduğunda Tartılmiyorum. Eylül 1 de 65 hedef koydum kendime inşallah olabilirim. Olmazsa da canm sağolsun
Canm gidecek acelesi yok.. sorması ayıp boyun kaç 50 kilo az geldi de
ben kahveye dayanamıyorumm ,bir yan etkisi varmı acaba bilmiyorummCanm hergün yazışarak ...birbirimizi motive ederek.. ben mesela çikolata aşığı biriyim. Ne yaptım yemin ettim Yemicem diye bitti gitti bu kadar basit ... Kendinizi tanıyın nelere Hayır diyemiyorsunuz neden alıyorsunuz onlara çözüm bulmaya çalışalım kızlar. .. .
Canm topigi nerdeyse iki ay önceaaçtım ama sorun değil :) gel tabi.. kendinden bahseder misin birazkonu daha dün açılmışş benide alabilirmisiniz aranıza bende sürekli devam edecek bir topik istiyorumm
kurallar neler
Canım hoş geldin aramıza biz zordeğil ile hep buradayız çok şükür kilolarda gitmeye başladı bile mesala ben 4 kilo verdim bu ay sonu hedef 65 benim bakslım 4 daha verirsem süper olur.senin hedef nedir kilon kaç şuanya ben konuyıu dün açılmışş sandım 14 temmuzdayım sandım 14 ağustosda olduğumuzu unuttumm
diyetleriniz nasıl gidiyor devam ediyormusunuzz kilo verenler oldumuu
sayfa devam ediyorsa aranızda olmaktan mutluluk duyarım
Canım benim nasılsın dünden beri giremedim benim kız hasta çok canım sıkıldı yaaaa inşallah biran önce iyileşir kuzumBen kendime inanamıyorum :) 2 ay önce yazmışım 1 ay olmuş tam sayfayi açalı bana 2 ay gibi gelmişti :) buna sevindim :)
Canm ne kadar iciyorsun günde. . Öneriyor diyetisyenler kahveyi ... bende içiyorum seve sevekarabst: 36505166 .!.:konu daha dün açılmışş benide alabilirmisiniz aranıza bende sürekli devam edecek bir topik istiyorumm
kurallar neler
ben kahveye dayanamıyorumm ,bir yan etkisi varmı acaba bilmiyorumm
aklıma türk kahvesi geldmi illakii yapıp içmemm lazımm
Canm Cook geçmiş olsun. . Nesi var .. benimde oğlum ateslendi gece .. neden ve niye oldu bilmiyorum görünürde bişeyi yok ama.. Allah im çocuklarımıza sağlık şifa versin canm[/QUOTE]E="Elvin2014, post: 36522550, member: 580705"]Canım benim nasılsın dünden beri giremedim benim kız hasta çok canım sıkıldı yaaaa inşallah biran önce iyileşir kuzum
ozaman hemen almalıyım...bide canım sana birşey soracağım.doğum sonrası çatlakların oldumu??benim genetik olarak daha öncede vardı ve bu yüzden hamilelik döneminde de ne kadar dikkat ettiysemde çatlaklarım oldu.onların geçmesi için bildiğin ve etkisine güvendiğin bir ürün var mı ???Elvin Günaydın canm... nasılsın bakalım. . Ben pilates topu almıştım onunla mekik çekmesi hem çok kolay hem çok zevkli. Tavsiye ederim tatlım
Yaşasınhayır ya zayıflamaktan vaz geçilirmi benimde motiveye çok ihtiyacım var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?