Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

Aynen canm . Diyeti bırakınca insanın yazasi gelmiyor.. ama ben burdayım kararlıyım da bu sabah yine 68.800 çıktım ama bugün baya dikkat ettim merak ediyorum sabah kaç çıkacağım. ..
Bence sürekli çıkma tartıya ben öyle yapınca moralim bozuluyor 10-15 günde bir bakıyorum durum ne diye .inşallah başaracağız bu savaşı seninle

Aynen canım benimde Eylül e hedef 65 sonra Ekim de 60 derken 50 ye kadar ineceğim.evlendiğimde 5o kiloyum iki yıl sonra hamile kaldım ve bebeğimi kaybettim bunun üstüne kilolar kaldı tabi birde regli olamayınca belli bir zaman benim kilo 59 oldu arkasına 1 ay geçti şimdiki prensesime hamile kaldım doğuma da 75 ile girdim.doğumdan çıktığımda 68 idim ama ilk ayda tekrar annem ve eşim sayesinde 73 oldum bu ayın başında da rejim spora başlayınca tekrar 68 e indim bakalım 15 gün içinde yine 5 kilo daha versem süper olur ama çokta kısamıyorum bebek emiyor diye yoksa çoktaaaaan gider bu kilolar.

konu daha dün açılmışş benide alabilirmisiniz aranıza bende sürekli devam edecek bir topik istiyorumm
kurallar neler

konu daha dün açılmışş benide alabilirmisiniz aranıza bende sürekli devam edecek bir topik istiyorumm
kurallar neler
ben kahveye dayanamıyorumm ,bir yan etkisi varmı acaba bilmiyorumm
aklıma türk kahvesi geldmi illakii yapıp içmemm lazımm

ya ben konuyıu dün açılmışş sandım 14 temmuzdayım sandım 14 ağustosda olduğumuzu unuttumm
diyetleriniz nasıl gidiyor devam ediyormusunuzz kilo verenler oldumuu
sayfa devam ediyorsa aranızda olmaktan mutluluk duyarım

Ben kendime inanamıyorum :) 2 ay önce yazmışım 1 ay olmuş tam sayfayi açalı bana 2 ay gibi gelmişti :) buna sevindim :)

Canım hoş geldin aramıza biz zordeğil ile hep buradayız çok şükür kilolarda gitmeye başladı bile mesala ben 4 kilo verdim bu ay sonu hedef 65 benim bakslım 4 daha verirsem süper olur.senin hedef nedir kilon kaç şuan

Elvin Günaydın canm... nasılsın bakalım. . Ben pilates topu almıştım onunla mekik çekmesi hem çok kolay hem çok zevkli. Tavsiye ederim tatlım

E="Elvin2014, post: 36522550, member: 580705"]Canım benim nasılsın dünden beri giremedim benim kız hasta çok canım sıkıldı yaaaa inşallah biran önce iyileşir kuzum[/QUOTE]
Canm Cook geçmiş olsun. . Nesi var .. benimde oğlum ateslendi gece .. neden ve niye oldu bilmiyorum görünürde bişeyi yok ama.. Allah im çocuklarımıza sağlık şifa versin canm

Canm ne kadar iciyorsun günde. . Öneriyor diyetisyenler kahveyi ... bende içiyorum seve seve

E="Elvin2014, post: 36522550, member: 580705"]Canım benim nasılsın dünden beri giremedim benim kız hasta çok canım sıkıldı yaaaa inşallah biran önce iyileşir kuzum
Canm Cook geçmiş olsun. . Nesi var .. benimde oğlum ateslendi gece .. neden ve niye oldu bilmiyorum görünürde bişeyi yok ama.. Allah im çocuklarımıza sağlık şifa versin canm[/QUOTE]

Canım sanada geçmiş olsun.benim kız uykusunda ağlardı hep bende araştırdım reflü olabileceği sonucunu buldum doktorumuza söyledim oda idrar tahlili alalım dedi idrarda 7-8 lökosit çıktı bize antibiyotik verdi ama ishal yaparsa hemen bana haber verin dedi tabiiiii bizim kız gecesine ishal oldu hemen aradık oda ilacı kesin sabah gelin dedi ve reflor başladık ama hala tam anlamıyla ishali geçmedi onunla uğraşıyorum kaç gündür bu arada benden 1 kilo daha girmiş hafta sonu baktım 69 olmuşum çok şükür...2 hafta içinde 4 kilo daha giderse süper olacak.zaten bı koşuşturma içinde
Gider gibi de geliyor bana.
Sen doktora götürdün mü küçük prensi ne dedi doktor canım benim yaaaa çooook geçmiş olsun

Elvin Günaydın canm... nasılsın bakalım. . Ben pilates topu almıştım onunla mekik çekmesi hem çok kolay hem çok zevkli. Tavsiye ederim tatlım
ozaman hemen almalıyım...bide canım sana birşey soracağım.doğum sonrası çatlakların oldumu??benim genetik olarak daha öncede vardı ve bu yüzden hamilelik döneminde de ne kadar dikkat ettiysemde çatlaklarım oldu.onların geçmesi için bildiğin ve etkisine güvendiğin bir ürün var mı ???

hayır ya zayıflamaktan vaz geçilirmi benimde motiveye çok ihtiyacım var :))
Yaşasın Yaşayan birileri var.sevgili zordeğil de yok.biran tek başına sandım.buraya herkes istekli gelip birkaç hafta sonra gidiyorlar buranın Demir başı benim.hadi hayırlısı motive= ben
Tam yerinde ve doğru kişidesin canım hoş geldin Biraz kendinden bahseder misin kaç kilo fazlan var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…