merhaba bende araniza katila bilir miyim motive cok onemli
nasil verdin 5 kilo 1 ayda e neler yaptinHoşgeldin canım aramıza.benimde 1 ay olacak şuan için 4.800 kg verdim bakalım darısı diğer aylara.senin kaç kilo fazlan var
Canım ilk önce eve koşu bandı aldım.emzirdiğim için çok yememezlikte yapamıyorum.canım tatlı istediği zaman light süt ve bisküviyi mama gibi yapıp yiyorum birde yağ tuz ve ekmekten uzak dürüyorumnasil verdin 5 kilo 1 ayda e neler yaptin
Kaç kilo fazlan var benim neredeyse 20 kilo ama pes etmeyeceğim sende etme başarıcaz emin oltek diyet yapmak zor hem kendin iraden onu yensen kimse bilmiyor neden yemiyorsun uf uf
Gel canım gel..hoş geldin aramıza inşallah pes edip kaçanlardan olmazsınMerhaba,banada yer var mı acaba ?Çok klasik olacak ama pazartesi bende başlıyorum diyete inşallah bu sefer devamını getirebilirim
13 kilo canim ama pes etme yok :)Kaç kilo fazlan var benim neredeyse 20 kilo ama pes etmeyeceğim sende etme başarıcaz emin ol
ne guzel arkadaslar hosgeldiniz aman yazmayi biraknayin motive. duser se bizde bittik isterseniz tarti gunu yapalim herkez versin
olur farkketmez benim icinMesela pazar günleri tartı günü olsun
nasil gidiyor arkadaslar diyet ler kim nu diyet uyguluyor
super :) kac kilo vermek hedefinben sabah ılık suya limon sıkıp içtim öğlene doğru bir yumurtalı ve yarım yağlı peynirle omlet yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği yedim ve bir bardak şekersiz limonata içtim birazdan da meyveli yoğurt yicem akşam yemeğinde ton balıklı sandviç ve ya salata yemeyi düşünüyorum akşam 6-8 arası da plates ve cardio var ona gidicem
Canım sana katılıyorumne guzel arkadaslar hosgeldiniz aman yazmayi biraknayin motive. duser se bizde bittik isterseniz tarti gunu yapalim herkez versin
Benim diyetim daha çok protein ağırlıklı ve bol dere otlu salatadan ibaret çünkü 4 aylık bebeğim var ve çok aç kalarak yapamıyorum sütüm azalır diye...birde her akşam koşu bandında 1/2 saat tempolu yürüyüş.eeee birde gün içinde prensesimle oyunlar oynamak şarkılar söylemek bunlarda mutluluk hormonlarını çalıştırıyor ve kalori harcatıyor banaben sabah ılık suya limon sıkıp içtim öğlene doğru bir yumurtalı ve yarım yağlı peynirle omlet yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği yedim ve bir bardak şekersiz limonata içtim birazdan da meyveli yoğurt yicem akşam yemeğinde ton balıklı sandviç ve ya salata yemeyi düşünüyorum akşam 6-8 arası da plates ve cardio var ona gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?