Kurban a ıki ay kaldı... 2 ayda 10 kılo vermek ısteyenler ...ben burdayım

Merhaba,banada yer var mı acaba ? Çok klasik olacak ama pazartesi bende başlıyorum diyete inşallah bu sefer devamını getirebilirim

hosbulduk ben 64.7 ve 51 hedef 2 gun oldu ama bugun ciktim disina pes etme yok yola devam :) esim yemege cikardi ve diyet kelimesi bile ettirmez e caktirmamak icin yedim :)

tek diyet yapmak zor hem kendin iraden onu yensen kimse bilmiyor neden yemiyorsun uf uf

Merhaba ben de katılmak istiyorumm :) ben ağustosta başında başladım 3 haftada 4 kilo verdim aslında iki haftada iki kilo veriyodum ama hastalandığım hafta kilo vermem durdu maalesef 71 kiloyla başladım şuan 67 kiloyum hedef 58 boyun da 170 inşallah vericem 9 kiloyu da haftada 3 gün sporum var diğer günlerde de en az 1 saat tempolu yürüyüş zumba ve Jillian Michaels 30 days shred level 1 yapıyorum ve sabahları da ılık suyun içine limon sıkıp içiyorum hocamız söyledi çok faydalıymış

ne guzel arkadaslar hosgeldiniz aman yazmayi biraknayin motive. duser se bizde bittik isterseniz tarti gunu yapalim herkez versin

nasil gidiyor arkadaslar diyet ler kim nu diyet uyguluyor

ben sabah ılık suya limon sıkıp içtim öğlene doğru bir yumurtalı ve yarım yağlı peynirle omlet yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği yedim ve bir bardak şekersiz limonata içtim birazdan da meyveli yoğurt yicem akşam yemeğinde ton balıklı sandviç ve ya salata yemeyi düşünüyorum akşam 6-8 arası da plates ve cardio var ona gidicem

super :) kac kilo vermek hedefin

Benim diyetim daha çok protein ağırlıklı ve bol dere otlu salatadan ibaret çünkü 4 aylık bebeğim var ve çok aç kalarak yapamıyorum sütüm azalır diye...birde her akşam koşu bandında 1/2 saat tempolu yürüyüş.eeee birde gün içinde prensesimle oyunlar oynamak şarkılar söylemek bunlarda mutluluk hormonlarını çalıştırıyor ve kalori harcatıyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…