kuzenimin evlilik dışı çocuğu

Kardes Suleyman Demirel'le akrabaligin var mi?
O da " basortululer Arabistan'a gitsin dediydi".

Ya yorumlara bakıyorum herkes birbirinin üzerine yürümüş. Konu sahibi çooktan es geçilmiş.
Bakın konu sahibi bunca tartışmayı okuyorsunuz eminim.
Kuzeniniz evlilik dışı bir çocuk sahibi olarak bence ahlaksızlık değil ama hata etmiş. Çünkü kendinin ve çocuğunun bu hayatta karşılaşacağı zorluklar var muhakkak.
Ama ben eşimee ne derim nasıl söylerim diye sormanız bile hata.
Tekrar söylüyorum. O sizin kuzeniniz. Gerçekten destek olacaksanız buyrun destek olun. Kocanıza tek bir laf düşmez. Sizin de böyle olayı dramatize etmenize gerek yok. Tavsiye istiyorsanız eşinize söyleyin ama siz de dik durun. Boşuna ayy kuzenim yanlış yapmış vs laflarına girmeyin.
Yok böyle kocam ne der bla bla konuşacaksanız, sağda solda dedikodusunu yapacak ve yaptıracaksanız görüşmeyi kesin. Bari kızcağız sizin gibi dedikodu edecek, ondan ve evladından utanacak, içe huzursuzluk verici cinsten bir akrabadan daha kurtulmuş olur.

Eşine herşeyi söylemek zorundamısın? istemiyorsan görüşmezsin bukadar basit
Her koyun kendi bacağından asılır,sizlik bişey yok kadın doğurmuş tabiki gerilecek anne olmuş sonuçta öyle yada böyle, kimseyi ilgilendirmez

bence konu sahibi meşru çocuk ile gayrimeşru çocuk arasında bi fark var mı diye merak ederek gitti. bi yandan kısır yerken bi yandan çocuğu dikizliyodu e bizim evdeki de bunun aynısı diyerek.

çocuğun anası da ahlayıp vahlayacaktı konu sahibi karşısında. o da bilmiyodu çünkü aldırmadığı çocuğu dokuz ay karnında tutarsa doğmaz filan sanıyodu ki insan içine çıkarınca bi mahçup olması filan gerekiyodu. böylece konu sahibi de kadının yüzüne yüzüne önyargılarını fışkırtacaktı.

ama ne oldu? evdeki hesap çarşıya uymadı.

Benimde yuregim sizladi simdi ah masum bebekler ve boyle caresiz anneler allah kimseyi kimseye muhtac etmesin. Ates durucu ilac ve corap haa vay be bunu hic unutmuycam iste her seye sukretmemiz lazim

o kuzene helal olsun bunca baskı varken o günahsızı doğurduysa cesur bir karar vermiş..meryem uzerlide doğurdu aldırsaydı daha iyimiydi diyorsun birde eşine ne

bu evlilik dışı çocuk erkek kuzeninden olsaydı böyle düşünmezdin.. kadın olduğu için herkes önyargılı yaklaşıyor.. sana göre bir yanlış yapmış olabilir ama ortada bir bebek var ve onun hiçbir günahı yok..
ayrıca evlilik dışı bile olmuş olsa kuzenin çocuk sahibi olmuş yanında olman gerekir.. bu seni lekelemez kötü insan yapmaz.. kocan da bi zahmet senin akraba ilişkilerine karışmasın..

Eşini ilgilendiren bir durum yok ki. Ayrıca ön yargılı olacak bir durum da yok. İsteyen evlenip bebek sahibi olur, isteyen evlenmeden. Kimsenin kendi değer yargılarıyla başkasını eleştirmeye haddi ya da hakkı yoktur. Kuzeninin yaşam tarzına saygı duyacaksan, onu eleştirmeyeceksen, yargılamayacaksan git gel. Yoksa hiç ziyaret etme zaten. Eşine söyleyip söylememek senin bileceğin iş ama ikiniz de korkmayın bu tip şeyler grip gibi bulaşıcı değildir.

Evet sen fazla tutucusun. Ben de olsam gurur duyardım kendimle. Çatır çatır da doğurmuş yavrusunu insanların köhne zihniyetlerine aldırış etmeden. Afferim kadına. Ayrıca neden bebeğe "böyle bir hayat" layık görmüş olsun ki. O bebeği nasıl yetiştireceğini, o bebeğin büyüyünce neler yapacağını nerden biliyorsun. Belki de ailenizdeki kadınların "EVLİLİK İÇİ, NAMUSUYLA" doğurduğu bebeler sürünecekler de o bebek bir bilim adamı ya da sanatçı ya da devlet görevlisi olacak. Kaderlerini nasıl tayin edebiliyorsunuz. Hani bir önceki mesajımda demiştim ya eğer yargılamayacaksanız gidin ziyaretine diye. Bence siz kuzeninizi rahat bırakın. Hiç ziyaret falan etmeyin. Çünkü bir kadın olarak en büyük desteği sizden görmesi gerekirken zihniyetiniz ortada. Yazık!

Ne kadar tuhaf kişilerle dolu burası böyle.ha bir de madalya takın gayrimeşru çocuk doğurdu diye.güçlü kişilik oluyormuş bak bak bak.herzaman söylüyorum burası amerika de yil müslüman bir toplum.Allah korkusu ve günah var bizim toplumumuzda.itirazı olan amerika ya güle güle....
O masum yavru nun günahı tabiki yok allah doğmasını yazmış doğmuş eşiniz e ne.ama cekinmeniz normal gayet normal merak etmeyin ...

Yetiskin bir insan kuzeniniz
Evlilik disi iliski de yasar cocuk da yapar bu onu ilgilendirir
Onemli olan kimseye muhtac olmadan cocugunu buyutmesi ve kendi ayaklrinin uzerinde durmasi bana gore
Esinizden gizlemenize gerek yok o kisi sizin kuzeniniz ve esinize laf dusmez

evlilik dışı çocuk olayını tasvip etmememe rağmen ortada dünyaya gelmiş bir bebek var, o çocuk için belki zorlu bir süreç olacak ama annesi en azından millet ne der diye düşünmemiş hatasına birini daha eklemeden ne güzel doğurmuş ,ne yapsın istiyorsunki bu saatten sonra zaten 9 ay boyunca herşeye hazırlamıştır kendini.
bu konuda eşine söylemeye çekinecek birşey göremiyorum ben abartmışsın biraz,bazılarına göre ters bir şey olabilir ama olan olmuş. eşinin ailesi kraliyet ailesi ,hatasız ,günahsız insanlar mı? kınama kınadığını yaşamadan ölmezmişsin

müslüman toplumlar hep çağın gerisinde eğitim sağlık...en çok kürtajda onlarda ilkel şekilde yaşıyorlar onları kimse örnek almaz...siz alabilirsiniz..abd dediğise çağın devi her alanda bir kadın bu kararı alıyorsa herkese b.. yemek düşer abdye vize verseler kimsenin durmayacağı kesin

Sizin keyfinize göre hiçbir yere gidemem hanımefendi. Sizin yargılarınıza göre de yaşamam. Rahatsız oluyorsanız güle güle Arabistan'a (!). İkimiz de birbirimizi bir yere gönderecek konumda olmadığımıza herkes kendi hayatına baksın. Ne meraklısınız insanların hayatlarına burnunuzu sokup bir şeyler dikte etmeye.

E hadi bu da bu kadının sınavı o zaman? Hayatta yaşadığımız her şey sınavımızsa, bu da bu kadının sınavı belki, size ne?

Evlilik dışı olan bir çocuğa maalesef üzülürüm. Çünkü toplumda her zaman parmakla gösterilir, babasız büyümesi de cabası.
Benim sülalemde böyle bir şey olsaydı kimse kabul etmezdi mesela ama sizinkiler kabul ettiğine ve ziyaret ettiğine göre sen neden çekindin anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…