• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv beni hizmetçi olarak mı görüyor?

k.valideniz zihniyeti tuhafmış
keşke eşin onun yanında hiç böyle bir muhabbete girmeseymiş
keşke sen girdikten sonra uzatmasaydın

bu zihniyeti değiştiremezsin
malesef çok vicdansızca
vicdansız insandan seni arkalamasını, oğluna çıkışmasını beklemek hayal
k.validemi düşündüm de,
kendisi de çalışan bir hanımmış, şu anda emekli
halden anlar, bazen eşime yardımcı olması konusunda uyarılarda bulunur
beni pohpohlar, maşşalah kızıma der vs

uzak, mesafeli, hatta soğuk ol başın ağrımasın canım
eşin zamanla seni anlayacaktır
iki farklı kültür arasında kalmış, zamanla sizin ortak kurduğunuz hayatın kurallarına uyacaktır
ama sen yine de annesinin yanında eleştirme derim
konuyu kendisi açtığında da yorumsuz kal, çok ileri giderse canım lütfen evde konuşalım
aramızdaki muhabbet de ve geç

eşim yalnız kaldığımızda genelde bana hak verir, yanımda olur. ama annesinin yanında neden sessiz kaldığını anlayamadım. annesine düşkün ve benim cevap vermem gereken kişi değilmiş. annesi safmış, ne konuştuğunu bilmiyormuş. bana böyle dedikçe iyice sinir oldum eşime.

oohhh ne guzel annem saf o oyledir bizde oyle kabullenelim
ozaman bizde agzimiza geleni soyleyelim, bizde boyleyiz bizide boyle kabullensinler ozaman :D

Bir kere kayınvalidem ben doğurdum büyüttüm gelinler aldı oğullarımı gibi bir laf etmişti. Ben ağaç kovuğundan mı çıktım anne? Senin verdiğin emekte benim anamın ki neydi diye sordum o oldu. Bir daha böyle bir şey aöyleyemedi.

Valla lafını esirgeme. Mantar gibi yerden bitmedik sonuçta. Herkesin yavrusu kendine kıymetli.

k.valideniz zihniyeti tuhafmış
keşke eşin onun yanında hiç böyle bir muhabbete girmeseymiş
keşke sen girdikten sonra uzatmasaydın

bu zihniyeti değiştiremezsin
malesef çok vicdansızca
vicdansız insandan seni arkalamasını, oğluna çıkışmasını beklemek hayal
k.validemi düşündüm de,
kendisi de çalışan bir hanımmış, şu anda emekli
halden anlar, bazen eşime yardımcı olması konusunda uyarılarda bulunur
beni pohpohlar, maşşalah kızıma der vs

uzak, mesafeli, hatta soğuk ol başın ağrımasın canım
eşin zamanla seni anlayacaktır
iki farklı kültür arasında kalmış, zamanla sizin ortak kurduğunuz hayatın kurallarına uyacaktır
ama sen yine de annesinin yanında eleştirme derim
konuyu kendisi açtığında da yorumsuz kal, çok ileri giderse canım lütfen evde konuşalım
aramızdaki muhabbet de ve geç
doğru fakat, ben konuyu hiç açmadım. eşim durup dururken açtı. kv de oğlunu savundu evet ben kıyamam, yapardım vs vs dedi. onun üzerine bende sinirlendim ve muhabbet uzadı...

doğru fakat, ben konuyu hiç açmadım. eşim durup dururken açtı. kv de oğlunu savundu evet ben kıyamam, yapardım vs vs dedi. onun üzerine bende sinirlendim ve muhabbet uzadı...
zaten konunun uzaması üzerine yorumumu yaptım
ve sadece bu olay için değil, buna benzer olaylarda olması gereken tavırlar üzerinde durdum canım
zaman ve sabır canım
erkekler kafasına vura vura yola gelmiyor
ilgi, sevgi, sabır onları yola getiriyor
ama bıkmadan usanmadan, tatlı dille yardım istemeye devam
evinde bulamıyorsa hooop bebek gibi anasına koşuyor:KK48:

Bir kere kayınvalidem ben doğurdum büyüttüm gelinler aldı oğullarımı gibi bir laf etmişti. Ben ağaç kovuğundan mı çıktım anne? Senin verdiğin emekte benim anamın ki neydi diye sordum o oldu. Bir daha böyle bir şey aöyleyemedi.

Valla lafını esirgeme. Mantar gibi yerden bitmedik sonuçta. Herkesin yavrusu kendine kıymetli.
çok yanlış, tamam oğlunu sevsin ama eşine de eleştiride bulunmasın. herkes ana kuzusu.

Eşinin öyle davranması normal çünkü anne babasının zihniyetiyle büyüdü. Bunu değiştirmek senin elinde bu konuda susma KV dene eşine de fikrini söylerken

Eşinin öyle davranması normal çünkü anne babasının zihniyetiyle büyüdü. Bunu değiştirmek senin elinde bu konuda susma KV dene eşine de fikrini söylerken
fikrimi söyledim, ama sonuç ortada ve çok çirkin. beni gelin almışlar, mecburmuşum bu tür işleri yapmaya. ahh çok sinirleniyorum hatırladıkça...

Sizin eşiniz sizin muhatabınız.
Eşinizden başkası ile muhatap olmayın bence.

Kedi gibi sokulup, ayyyyy canım bugün de çok yoruldum, sen de nolur biraz beni sevdiğini göstersen, nooooolurrrrrr biraz bana yardımcı olsan da çorabını kirli sepetine atıversen, tamam mı aşkııııımmmmm deyip gözlerini süzersen, tamamdır bence.

Sizin eşiniz sizin muhatabınız.
Eşinizden başkası ile muhatap olmayın bence.

Kedi gibi sokulup, ayyyyy canım bugün de çok yoruldum, sen de nolur biraz beni sevdiğini göstersen, nooooolurrrrrr biraz bana yardımcı olsan da çorabını kirli sepetine atıversen, tamam mı aşkııııımmmmm deyip gözlerini süzersen, tamamdır bence.
hep böyle çekilir mi ama bi çorabı kirliye atacak altı üstü. hep böyle yaptığımda normal olarak atıyor zaten, nazıyla oynamaktan bıktım. artık...

Annesi alıştırmamış, cezasını siz çekiyorsunuz durumu olmuş.

Ama merak etmeyin, alışır :)))

3 ay suyu hiç akmayan bir evde mi yaşadınız gerçekten? :KK57: Sizde nasıl bir sabır varmış, maşallah :nazar:

Bir kere ev beklentin olmaması lazım. Böyle bir mecburiyetleri yok. Sadece kandırmış olmaları hiç güzel olmamış o başka bir şey.

Kvalideyi at bir kenara sen 4 duvarının arasına bak. Bir kadın bir erkeği isterse değiştirir. Toplama bakalım döktüklerini ne zamana kadar böyle bir evde yaşamak ona zevk verecek.

3 ay suyu hiç akmayan bir evde mi yaşadınız gerçekten? :KK57: Sizde nasıl bir sabır varmış, maşallah :nazar:
evet 3 ay suyu akmayan ve doğalgazı olmayan bir evde yaşadım onların yüzünden ve onlarda normalmiş gibi karşıladı. aileme rezil oldum. arkadaşlarıma söyleyemedim utancımdan. düğünden önce düğüne kadar gelecek dediler, düğün oldu 1 hafta, 15 gün, 3 gün, 5 gün sonra gelecek deyip 3 ay oyaladılar. ve kv getir çamaşırlarını yıkayalım diye teklifte bulunmadı. eşimin çamaşırlarını gönderiyordum kendisiyle, benimkini sormuyordu. bende minibüse binip, valize koyup kıyafetlerimi dayımlarda yıkayıp getiriyordum. bunlarda böyle insanlar işte..

Bir kere ev beklentin olmaması lazım. Böyle bir mecburiyetleri yok. Sadece kandırmış olmaları hiç güzel olmamış o başka bir şey.

Kvalideyi at bir kenara sen 4 duvarının arasına bak. Bir kadın bir erkeği isterse değiştirir. Toplama bakalım döktüklerini ne zamana kadar böyle bir evde yaşamak ona zevk verecek.
bakın zaten konuda da yazıyor açık ve net! ben ev talebinde bulunmadım. onlar, kendileri vaatlerde bulundular. biz de bunları göz önüne alarak hareket ettik, kp min bulduğu eve tamam dedik. kendi seçimimiz olmadı. ama insanı aptal yerine koyup kandırmak çok çirkin. yoksa elbette ki ev vermek zorunda değiller.

evet 3 ay suyu akmayan ve doğalgazı olmayan bir evde yaşadım onların yüzünden ve onlarda normalmiş gibi karşıladı. aileme rezil oldum. arkadaşlarıma söyleyemedim utancımdan. düğünden önce düğüne kadar gelecek dediler, düğün oldu 1 hafta, 15 gün, 3 gün, 5 gün sonra gelecek deyip 3 ay oyaladılar. ve kv getir çamaşırlarını yıkayalım diye teklifte bulunmadı. eşimin çamaşırlarını gönderiyordum kendisiyle, benimkini sormuyordu. bende minibüse binip, valize koyup kıyafetlerimi dayımlarda yıkayıp getiriyordum. bunlarda böyle insanlar işte..

Cidden tebrik ettim; 2 saat su kesintisi olsa ben panik yapıp odama kitliyorum kendini. Siz güçlü bir bireysiniz belli. Olay kafanızda biter bundan sonra. Eşiniz ile aranız iyi ise hiç eski meseleri günyüzüne getirmeyin. Öğrenmiş oldunuz Kayınpederlerin ipiyle suya inilmeyeceğini.
Vardır bunda da bir hayr diyin ve aile içi huzurunuza bakın.

Cidden tebrik ettim; 2 saat su kesintisi olsa ben panik yapıp odama kitliyorum kendini. Siz güçlü bir bireysiniz belli. Olay kafanızda biter bundan sonra. Eşiniz ile aranız iyi ise hiç eski meseleri günyüzüne getirmeyin. Öğrenmiş oldunuz Kayınpederlerin ipiyle suya inilmeyeceğini.
Vardır bunda da bir hayr diyin ve aile içi huzurunuza bakın.
kesinlikle vardır diyoruz bunda da bir hayır.
hem insanın kendi emeği ile aldığı evde oturması kadar keyif verici bir şey yok. kimseye mahcup değilim. kimseye minnet etmiyorum. bu da bana yeter.

benimde eşimin ailesi ev alırken yirmibin tl vereceğiz üstünüde tamamlayıp alırsınız dediler sonra aynı sizinkiler gibi vermediler bide verirlerse borcunu biz ödeyip kayınpederimin üstüne yapmamızı istediler.aynı konular bizdede oldu oğlum kalklıp suyunu b,ile almazdı ,çorabı bile ütülü gezerdi falan.benim eşim söylüyorum yapıp yardımcı oluyor allahtan ama ilk zaman çok çektim bende.en güzeli çok mesafeli olmak söylediklerini kale almamak cevap vermemmek evdede eşinize yapılacak şeyi güzel dille yaptırmak.

ben ne yapayım bir kuruşları yok ne düğünde ne evimde üste para yardım istiyor eşimin ailesi

bence yeri gelmişken söyleyecektiniz bana evde otur işini yap diyorsunuz da siz tabi bilmiyorsunuz siizn edeceğiniz yardım her zamanki gibi suya düşünce ikimizde çok çalışıp çok yoruluyoruz diye :) o zaman ne cevap verecekti kayın validen çok merak ediyorum ne demek ya sen kendinle eşinin kıyafetlerini sana kayanan yakın olduğu halde dayına götürüyorsun el alem ne der dediklerin dede bunu öne sürecektin yada bilmiyorum ben çok böyle dişli eli maşalı bir tipim :P

Back
X