Kv. Ve annem

Bu ülkede gelin ve ailesi terörü diye de bir kavram çıkacak bence. Şu forumu okuyunca kaynanalara çok üzülüyorum. İçim şişiyor. Gelse suç, gelmese suç, öteki geline gülse suç, yeni eve taşınsa suç. Bluz alsa suç. Altın taksa az deniyor, çok taksa ötekine 1 gr fazla takmış kocişimi ayırıyor deniyor. Oğluyla telde konuşsa suç. Allahım yardımcımız olsun.

Haklı olsn anneniz kendi taktıklarını ya da kendi tarafının taktıklarını alabildi değil mi? O zaman annenize sonuna kadar hak verdim.

Ne kadar çok beklentiye girmişsiniz oğlanın annesi ve hareketleri canı cehenneme,
Adı üstünde eloğlu, yani değişik alışkanlıklar ve değişik karekter

Verdiğiniz örneklere göre konuşuyorum: kaynananız çok da anormal davranmamış annenizin birkac yerde tavrını doğru bulmadım.millet çeyiz düzmeye görmeye kaynanam gelmesin karışır der siz ve anneniz, kv gelmedi diye tavırlısınız. gelse nolur Ya boş işler.bir de namusunuz ifadesi de bi garip. bu lafı da sürekli yerli yersiz saçma sapan kullanır olduk.
En son şunu söyleyeceğim kimse kimseyle iyi olmak zorunda değil bir araya gelmeleri de şart değil. Böyle bir çaba gereksiz.

Benim annemde altın olarak ne takarsanız kendinize karışmam demisti baştan nişan düğün takilarinda anlaştılar 2020 de olsak bile hala çoğu yerde adetler gelenekler devam eder,, en son dayımın gelinine gelin tarafı 10tane bilezik istedi taktılar kavga cikmadi,bazi insanlar sırf aşağılamak bı eleştirmek küçümsemek için gelmiş dünyaya dert anlatilmiyor bunlara adet örf anane tanımazlar elit geçinen kesimdir,kendi fikri dışarısı onlar için öcüdür laf anlatılmaz,derdini yazanina bin pişman ederler yeni üyeyim sıkıldım sürekli her konuda bazıları dalga geçer asagilar bı değişikler

Bazı tartışmalar olmuş zaman geçsin belki duzeltirler baristirmaya şimdilik uğraşma sen kocanla iyi olmaya bak önemli olan senin huzurun diğerlerini duymayin

Herkes ne yaparsa kendi evladına yapar eşiniz sorun yapmıyorsa bu durumu sizde sorun yapmayın. Ve anlasamiyorlarsa bir araya getirmeye çalışmayın ki tatsizlik daha çok gerginlik olmasin aralarında bırakın kendileri nasıl istiyorsa öyle davransın siz evliliginizin tadını çıkarın. Çocuğunuz oluncada ozamana kadar iyi olurlar belki olmazlarsada saygisizlik yoksa sevmek anlaşmak zorunda değil kimse önemli olan seninle eşinin geçimi. Ozamanda ne yaparsa herkes yine kendi evladına yapar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…