- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Pardon anneniz altın için mi "sizin namusunuz" dedi?
Hayır ne takarsanız o demek istedi sizin kendi bütçeniz kendi isteginiz, namus diye ben genel kavram kullandm.Pardon anneniz altın için mi "sizin namusunuz" dedi?
Aslında ilk basta böyle bi sorun yoktu cok iyi anlaşırlardı daha sonrasında sorunlar oldu cok yakınlar birbirlerine ben sadece araları ısınsın istiyorum yarın bir gün yan yana geldiklerinde sorun olmasın istiyorum tek derdim bu.Ben de 3 senelik evliyim . Kv ve annem evlenirKen görüştü en son bidaha da görüşmediler. Ayrı sehirlerdeler zaten ama aynı şehirde bile olsa birbirinden hoşlanmayan insanları ne diye zorla bir araya getirmeye çalışıyorsunuz ki.
Ne alaka ya iyi misiniz? Uydurdunuz burda cok takarsaa namuslu takmazsa namussuz nedir ilk kez sizden duyuyorum biraz tartarak konuşunBunu burda daha öncede okumuştum
Altın sizin şerefinizdir, namusunuzdur
Çok takarlarsa çok namuslu, az takarlarsa az takmazlarsa direk namusuz herhalde
Hayır ne takarsanız o demek istedi sizin kendi bütçeniz kendi isteginiz, namus diye ben genel kavram kullandm.
Ne alaka ya iyi misiniz? Uydurdunuz burda cok takarsaa namuslu takmazsa namussuz nedir ilk kez sizden duyuyorum biraz tartarak konuşun
Aslında haklisinizBenim annem de kayınpederimi hiç sevmemişti düğün oldu benim işim bitti bundan sonrası seni ilgilendirir dedi 5 sene oldu iletişim yok ha mutsuz da değilim bu durumdan çünkü gerek yok iki kişi birbirini sevip evlendi diye bütün ailenin sevmesi gerekmiyor
Hepsini okuyamadım, görüşmemeleri daha hayırlı neden üzülüyorsunuz ki? Aileler illa görüşecek diye bir şartı yok. Ayrica kim kimin namusu anlamadım
Benim demek istedigimi anlamadan bi tarafinizdan uydurup konusuyorsunuz hayatimda ilk kez kurdugunuz cumle kadar igrenc bir cumle gormedim bir de kadınsınız, demek istediğimi açıklayım siz yine yaptığınızla kalın. NE TAKMAK ISTERSENİZ TAKIN SİZİN BÜTCENIZ SİZİN GELININIZ demek istenilen bir kelime de topladım ama siz onca cumle icinde bir kelimeye absurt konusma yaptınız.Gayet iyiyim, teşekkür ederim.
Takı ile namus kelimesini aynı cümlede benmi kullanmışım pardon?
Canım seni anlıyorum ama henüz yeni evlisin hersey değişiyor . Bi süre sonra sen bir araya gelmesinler kafam rahat olsun isteyceksin. Şimdi beni eleştirenler olacak ama kv lerde bi müddet sonra bi kıskançlık başlıyor gelini çekememek oğlunu paylaşamamak gibi.. benim gözlemlediğim bu . O yüzden üzülmene değmez bırakın ayrı kalsınlar . Kimse birbiriyle iyi anlaşmak zorunda diil. Onu da geçtim annen istemiyorsa onun mutluluğu için birleştirmek zorunda bırakma onu . Bi gün kaybedersin anneni ben neden böyle yaptım zorla benim için istemediği şeyler yaptırdım diye .Aslında ilk basta böyle bi sorun yoktu cok iyi anlaşırlardı daha sonrasında sorunlar oldu cok yakınlar birbirlerine ben sadece araları ısınsın istiyorum yarın bir gün yan yana geldiklerinde sorun olmasın istiyorum tek derdim bu.
Annem ceyiz konusunda takıldı gelip gormediler bile ki aralarında hic bir sorun yokken birde kafalarına gore hereket ettikleri icinKv anneniz sırtını döndü diye küstü, anneniz neye küstü ben onu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?