Kv. Ve annem

Buda çok manasız. Tabii evla olan iyi anlaşmaları ama çokta zorlamaya gerek yok. Siz onlarla iyi anlasın eşiniz sizin ailenizle iyi anlassin yeterli.

Yaa sormayın kaç kişi 'vijdan' yazdı acaba mı diye kendimi sorguladım

Annem ceyiz konusunda takıldı gelip gormediler bile ki aralarında hic bir sorun yokken birde kafalarına gore hereket ettikleri icin
Bence boşverin hiç bu topa girmeyin. Hani genç yada ergen değillerki siz buluşturdunuz aynı ortamda Bulundular diye Muhabbete başlasınlar. Belki ters bile tepebilir. O yüzden bence karışmayın.

Bence boşverin hiç bu topa girmeyin. Hani genç yada ergen değillerki siz buluşturdunuz aynı ortamda Bulundular diye Muhabbete başlasınlar. Belki ters bile tepebilir. O yüzden bence karışmayın.
Öyle yapcam fikirler beni o yöne götürdü teşekkür ederim haklısınız

Tabiki hayır güzelce anlayarak okusanız anlicaktiniz aslında ne demek istedigimi
İyi de sürekli kvin hicbir seye karismamasindan dert yanmissiniz. Daha iyi işte herkesin istediği kv tipi. Annenizle iyi olmazsa olmasin bircok kisinin ailesi görüşmüyor zaten. Arada bir soğukluk olduğu icin değil normali bu olduğu için.

Soruma cevap verenlere cok tesekkur ederim hepinize cok tesekkur ederim kırdıysam affola sadece anlamadan yorum yapmayın sormak istediğim cok netti yazdıklarımı arasindan alıp yazmanızı istemezdim, dediklerinizi uygulucam demekki ben yanlış düşünüyordum.

Asıl şimdi zoraki isindirma çabaları olursa yarın birgün yan yana gelince sorun çıkar hatta belki yan yana gelecek yüzleri bile kalmayabilir . Anlaşamıyorlar zorlamanın anlamı yok ben 12 yıllık evliyim sadece hastalık cenaze düğün doğum gibi şeylerde bir araya geldiler hiç bir eksiklikte hissetmedik gayet saygililar bu şekilde birbirlerine karşı.

Su virus bitse demissinizde virus dunyadan yok olmayacak. Hicbir ulkede ortadan kalkmayacak taaki asi bulunup kullanima sokulana kadar.
bence siz bosverin kimseyi biraraya getirip iyiyken kotu olmayin.

Görüşmeyi versinler çok mu lazım siz eşinizle iyi olun yeter. Ayrıca geline altın takmakla, namusun ne alakası var anneninizi baya bir ballandırarak anlamışsınız ama kusura bakmayın çok itici konuşmuş durumu olmayıp küçük bişey takan veya hiç takamayan namussuz mu oluyor?

Erkek anaları nedense sanki kızını evlendirir gibi bizde oğlan veriyoruzzzz diyorlar benim çocuğum yok elbette kız erkek aynı gibi olsa da evlendirirken erkek çocuğu kız gibi olmaz diye düşünüyorum. Bence en iyisi herkesin uzak olması. Bence eskiden çok özenirdim böyle hep beraber ailecek etkinlikler yapalım vs ama gerçek hayatta öyle olmuyor. En iyisi sen eşinle iyi ol gerisini boşver. Bizde ne çeyiz alma oldu ne kv filan yardıma geldi. Önceden araç tutar götürürüz dediler. Ee ev hazırlanıyor mobilyalar yavaştan gelmeye başladı bir gün bende kv dedim azar azar arabamızla götürürüz. Ki öyle de yaptım biraz babamın arabasıyla biraz eşimin arabasıyla götürdük. Ev dizilmeden önce evlenmiştik. Evime geçtim her şeyi tek başıma yerleştirdim. Belki evi yerleştirmem bir haftamı aldı ama olsun. Kimseye minnet etmem. Sende umursamaz ol mutluluğunu yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…