- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Açıklamalarınız bile saçma siz dönüp okudunuz mu o kadın neden keyfi çalışmak istesin ki demek ki annenizle anlaşamıyor kadın ev de duracağıma gider çalışırım diyor.Lütfen laflarinizi düşünerek yazın nasıl anlamak istiyorsanizda öyle anlayın sıkıldım defalarca açıklamaktan artik
Boşuna uğraşmayın konu sahibi hep kendini haklı zannediyor. İşine gelince geleneksel yapı erkek iş yapmaz diyor ama gelin hem evde hem işte çalışsın istiyor.Açıklamalarınız bile saçma siz dönüp okudunuz mu o kadın neden keyfi çalışmak istesin ki demek ki annenizle anlaşamıyor kadın ev de duracağıma gider çalışırım diyor.
Siz de böyle olması bunun doğru olduğu anlamına gelmiyor... Kusura bakmayın da o sizin anneniz gelinin değil kimse de annenizi sizin kadar sevip saymak zorunda değil bu saçmalık çünkü... Bizde böyle diye birşey yok... Benim Annem bana böyle şikayetle gelseydi önce kendi evladindan işte derdim evladına ogretseydin bir zahmet te şimdi hastalığında sana yardım etseydi.... Kiz olsun erkek olsun nasıl yetiştirirsen öyle gider... ogullarina birsey ogrwtmiyorlar sonra da böyle başkasından bekliyorlar... Ayrıca anneniz gelininj bu ilk şikayeti değildir bence ve eminim daha önce de birçok hizmet beklemistir kadından çalışırken bile... Olay 5 dakikalık yemek değil yani...Bakın arkadaşlar uzatmayacağım ıyi yorum yapanlarda olmuş kötü yapanlarda. Herkes kendince haklı. Çok msj geliyor kime ne yazdığımı unutuyorum bazen bunu bile çok tepki aldı 180 derece döndü demişsiniz gercekten kınıyorum. Soyle biz geleneksel bir aileiz bizim evde kadinlar dururken erkekler iş yapmaz hayatta. Yetistirmr tarzlari böyle. Birde gelin aldikmi ayrı ev açılmıyor bizde birlik oluyor. Tabi durumu iyi olanlar acıyor orası ayrı ama genelimiz böyle. Annemlerinde durumu olmadığı için birlik oturuyorlar. Istanbul gibi biryerde kirada sadece babamin emekli maaşıyla gecinmeleri imkansız. Oyuzden hepberaberler. Abim, yengem,babam çalışıyor annemde arada temizliğe gidiyor. Zaten yengem işteyken tüm işi annem yapıyor doğal olarak ben sadece şuan izindeyken annemde ise gitmişken 5 dk yemek hazırlayıp gitseydi ıyi olurdu annemde yoruldu dedim olay bu. Siz galiba hiç iş yapmıyorsunuz bütün yemeği temizliği kocalarınız kp. Falan yapıyor galiba ama yeri gelince de hem çalışıp hem eve yetiyoruz diye hava atmayı ıyi biliyorsunuz. Annemi yanıma almak tabikide isteri defalarcada söyledim inanın ama önceki konularımda var kp. Benimle kalıyor ve bu durumda babam izin vermiyor. Inşallah açıklayıcı olmuştur. Bilip bilmeden ağzına geleni söyleyenlerde utanmışlardır umarım.
Abi evde is yapmiyorki gelin yapsın eşit değil yaniO evde birlikte yaşanıyorsa işler de paylaşılır, kimin çalıştığı kimin evde oturduğu bunu değiştirmez. Herkes çalışıyor ama evinin işini de yapıyor değil mi ?
O evde yaşıyorsa işlere de ortak olmalı abinizin eşi.
Tabi ki evde gelin var diye her iş de ona yüklenmemeli bu da yanlış.
Buradaki en yanlış tavır abinizin, size bu kadar sert çıkması hoş olmamış.
Küçük kardeşim erkek okuyor zaten 13 yaşında birşey yapamaz daha çocuk! Evet hiçbirşey demedim sadece 5 dk yemeği d yapıp gitseydi ıyi olurdu dedim ama duymadigim laf kalmadı üzüldüm ve kapattım teli bidahada konuşmadik
Ben hiç iş yapmıyorum diyebiliriz. Memurum kızıma canım kayınvalidem bakıyor. Eve gidiyorum kızımla ilgileniyorum. Kayınvalidem sofrayı hazırlıyor ben de yiyip kalkıyorum. Sofrayı da eşim topluyor. Kayınvalidem yardım etmeme izin vermiyor. Bütün gün çalıştın yoruldun bebek de yoruyor diyor.Bakın arkadaşlar uzatmayacağım ıyi yorum yapanlarda olmuş kötü yapanlarda. Herkes kendince haklı. Çok msj geliyor kime ne yazdığımı unutuyorum bazen bunu bile çok tepki aldı 180 derece döndü demişsiniz gercekten kınıyorum. Soyle biz geleneksel bir aileiz bizim evde kadinlar dururken erkekler iş yapmaz hayatta. Yetistirmr tarzlari böyle. Birde gelin aldikmi ayrı ev açılmıyor bizde birlik oluyor. Tabi durumu iyi olanlar acıyor orası ayrı ama genelimiz böyle. Annemlerinde durumu olmadığı için birlik oturuyorlar. Istanbul gibi biryerde kirada sadece babamin emekli maaşıyla gecinmeleri imkansız. Oyuzden hepberaberler. Abim, yengem,babam çalışıyor annemde arada temizliğe gidiyor. Zaten yengem işteyken tüm işi annem yapıyor doğal olarak ben sadece şuan izindeyken annemde ise gitmişken 5 dk yemek hazırlayıp gitseydi ıyi olurdu annemde yoruldu dedim olay bu. Siz galiba hiç iş yapmıyorsunuz bütün yemeği temizliği kocalarınız kp. Falan yapıyor galiba ama yeri gelince de hem çalışıp hem eve yetiyoruz diye hava atmayı ıyi biliyorsunuz. Annemi yanıma almak tabikide isteri defalarcada söyledim inanın ama önceki konularımda var kp. Benimle kalıyor ve bu durumda babam izin vermiyor. Inşallah açıklayıcı olmuştur. Bilip bilmeden ağzına geleni söyleyenlerde utanmışlardır umarım.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama demediklerini bırakmadılar baksanıza herkesin yemeğini temizliğini kocaları kp yapıyormuş ne şanslılar valla
Aaaa bir yeri atladiniz gelin keyfi çalışıyormuş az daha zorlasa ev işi yapmamak için çalışıyor diyecek konu sahibi.Yazmıştım yine yazıyorum. Konu sahibi sen çok gıcıksın. Düşüncelerin falan o kadar gıcık ki. Hemcinsinin arkasında duracağına "bizde böyledir erkek asla iş yapmaz, gelin kv ile oturur.." vs vs.
Tamam gelenekçi ailesiniz madem eve erkeğin ekmek getirmesi gerekirken neden yenge çalışıyor? Size göre kadın kısmı çalışır mı? Kadın neden hem ev işi hem çalışmaktan mesul ama erkek sadece çalışıyor? İşinize gelince mi gelenekçi oluyorsunuz? Hâlâ sonuna kadar kendini haklı görüyorsun.Ben de diyorum ki dibine kadar haksızsın. Abiye aferin, bu aileden bu zihniyetten iyi çıkmış.
Aaaa bir yeri atladiniz gelin keyfi çalışıyormuş az daha zorlasa ev işi yapmamak için çalışıyor diyecek konu sahibi.
Bakın arkadaşlar uzatmayacağım ıyi yorum yapanlarda olmuş kötü yapanlarda. Herkes kendince haklı. Çok msj geliyor kime ne yazdığımı unutuyorum bazen bunu bile çok tepki aldı 180 derece döndü demişsiniz gercekten kınıyorum. Soyle biz geleneksel bir aileiz bizim evde kadinlar dururken erkekler iş yapmaz hayatta. Yetistirmr tarzlari böyle. Birde gelin aldikmi ayrı ev açılmıyor bizde birlik oluyor. Tabi durumu iyi olanlar acıyor orası ayrı ama genelimiz böyle. Annemlerinde durumu olmadığı için birlik oturuyorlar. Istanbul gibi biryerde kirada sadece babamin emekli maaşıyla gecinmeleri imkansız. Oyuzden hepberaberler. Abim, yengem,babam çalışıyor annemde arada temizliğe gidiyor. Zaten yengem işteyken tüm işi annem yapıyor doğal olarak ben sadece şuan izindeyken annemde ise gitmişken 5 dk yemek hazırlayıp gitseydi ıyi olurdu annemde yoruldu dedim olay bu. Siz galiba hiç iş yapmıyorsunuz bütün yemeği temizliği kocalarınız kp. Falan yapıyor galiba ama yeri gelince de hem çalışıp hem eve yetiyoruz diye hava atmayı ıyi biliyorsunuz. Annemi yanıma almak tabikide isteri defalarcada söyledim inanın ama önceki konularımda var kp. Benimle kalıyor ve bu durumda babam izin vermiyor. Inşallah açıklayıcı olmuştur. Bilip bilmeden ağzına geleni söyleyenlerde utanmışlardır umarım.
Keyfi çalışıyor ama parayı hep birlikte yiyorlar bir de kadından iş bekliyorlar oh ne ala memleket keşke benim gelinim olsa sjsjsjsjsAaaa bir yeri atladiniz gelin keyfi çalışıyormuş az daha zorlasa ev işi yapmamak için çalışıyor diyecek konu sahibi.
Bakın arkadaşlar uzatmayacağım ıyi yorum yapanlarda olmuş kötü yapanlarda. Herkes kendince haklı. Çok msj geliyor kime ne yazdığımı unutuyorum bazen bunu bile çok tepki aldı 180 derece döndü demişsiniz gercekten kınıyorum. Soyle biz geleneksel bir aileiz bizim evde kadinlar dururken erkekler iş yapmaz hayatta. Yetistirmr tarzlari böyle. Birde gelin aldikmi ayrı ev açılmıyor bizde birlik oluyor. Tabi durumu iyi olanlar acıyor orası ayrı ama genelimiz böyle. Annemlerinde durumu olmadığı için birlik oturuyorlar. Istanbul gibi biryerde kirada sadece babamin emekli maaşıyla gecinmeleri imkansız. Oyuzden hepberaberler. Abim, yengem,babam çalışıyor annemde arada temizliğe gidiyor. Zaten yengem işteyken tüm işi annem yapıyor doğal olarak ben sadece şuan izindeyken annemde ise gitmişken 5 dk yemek hazırlayıp gitseydi ıyi olurdu annemde yoruldu dedim olay bu. Siz galiba hiç iş yapmıyorsunuz bütün yemeği temizliği kocalarınız kp. Falan yapıyor galiba ama yeri gelince de hem çalışıp hem eve yetiyoruz diye hava atmayı ıyi biliyorsunuz. Annemi yanıma almak tabikide isteri defalarcada söyledim inanın ama önceki konularımda var kp. Benimle kalıyor ve bu durumda babam izin vermiyor. Inşallah açıklayıcı olmuştur. Bilip bilmeden ağzına geleni söyleyenlerde utanmışlardır umarım.
Ama o irkek ve damatBirde birsey daha merak ediyorum... senin abin gelinin anasina babasına ne kadar hürmet edip hizmet ediyor acaba... malum belki gelinin annesi de yaşlı ve hastadir ve maddi durumları da kötüdür
Dimi irkekligine onların suç onlarda değil gerçi onları böyle yetistirende ortalıkta çok anne olur birde biyleleriAma o irkek ve damat
Birde birsey daha merak ediyorum... senin abin gelinin anasina babasına ne kadar hürmet edip hizmet ediyor acaba... malum belki gelinin annesi de yaşlı ve hastadir ve maddi durumları da kötüdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?