bende youtube tan videolarini izledimde..mile nasil ilerliyor..
mesela mile 1den baslayinca ne kadar süre 1.yi yapmamiz gerekiyor??
Cnm ben direk 3 mılden basladım kademe kademe gıtmedım 4 ve 5 mılde bana cok agır geldıgı ıcın yapamıyorum nefesım kesılıyor.Sen kendı kondısyonuna gore ayarla bence.
Bu videoyu ekleyen arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Bir haftadan beri hergün düzenli yapıyorum. Ayrıca haftada üç gün uzun yürüyüş yapıyorum bakalım diyetle beraber bünyem ne kadar kilo atacak. Şu an için ilk iki kilo attım ama üç gündür aynı gidiyor halbuki yediklerimde fazla değil niye durdu kilo verme anlamadım.
yani 1mile bitince 2mileyemi geciyoruz..
ben bugun yürüyüse gidemedim o yuzden evde biraz yapmak istiyorum
Yok cnm bak şöle oluyor.Benım yaptıgım 3 mıl leslıe 48 dk felan suruyo.Videonun altında bı cızelge var orda kac mıl bıtırdıgın yazıyor.Atıyorum vıdeo basladıktan 20 dk sonra 1 mıl bıttıyor sonra durmadan aynen devam bı 25 dk sonra 2.mıl bıtıyor 20 dl sonrada 3.mıl arkasından bıde ısınma gevseme hareketlerı yaptırıyor.Toplamda 48 dk 3 mıl yurumus oluyorsun.
youtubetan izledigim videoyla ayniymis sizinkilerde ayni kadin..ama onlar bu kadar uzun degildi
bu daha güzelmisss acayip yoruldum term sirtima gecti vlla
Bugünde uzun yürüyüş yaptım. Evde akşam burdaki bir partı yaptım. Bakalım ne kadar gidecek. Çok yiyorum sanırım ya hala tam azaltamadım yiyeceklerimi.Bunlar bugünkü yiyeceklerim. Kola içeçektim artık kendimi kontrol edemeyecektim büyük bardağa uzanırken cay bardağı aldım doldurdum 3 yudum aldım gerisini doktum bu kadarla kurtuldum:)))
* 2 Kaşık elma sirkesi
Sabah
-1 kase yoğurt
-1 havuç
Ara
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir maydanoz katkılı
Öğle
-1 porsiyon kısır
- Yeşillik
-1\2 çay bardağı kola
Ara
-1 şişe soda
-1 dilim ekmek
-1 dilim peynir maydanozlu
Akşam(oldukça erken yedim)
- 3 parça fırında tavuk yağsız
-1 dilim ekmek
Ara
-1 bardak süt
-1 bardak yeşilçay
Evt cnm harıka terletıyor.İnş bu terlerin dönüşü kilo kaybı olur bize
Cnm kola ıle ılgılı boldugun cozum cok akıllıca tebrık edıyorum senı.Bazen benımde cnm cok kola ıstıyor.Bole asıtlı soguk ıceceksın bogazını yakıp gececekoofff olsada ıcsek.Ama yesılc aya talım artık Bi süre içmemekten zarar gelmez iradene sahıp cık dıyorum.
Listen konusundada bencede daha tam kısamamıssın.Yanı bazı ogun cok yemıssın bazı ogun cok az.Daha cok sebze agırılıklı beslen derım.
bende leslinin 3nü 4,nü 5yapıyorum 4ayda 15 kiloverdim zayıflatıyo inceltiyo hergünaynıvideoyuyapmayın vucudalışmasın
oelindekilerdecanım agırlık senşişeal eline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?