- 18 Kasım 2015
- 193
- 90
- 98
- 36
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Aynen ben de canım snei çok iyi anlıyorum maalesef.. en azından bir kızın var allah bağışlasın ben de hamileyim inşallah sağlıkla alırım kucağıma ama moralim çok bozuk anksiyete bozukluğu yaşıyorum.. çok zor böyle evde olmak..Lisans mezunuyum mühendisim iki yıldır çalışmıyorum onbir aylık kızım var evet mutsuzum calismayan tek kisiyim çevremde hepsi memur devlette yada özelde iyi yerlerde ben evde kpss olmadı özelde sıkıntılı bulunduğum yerde sonuç evde mutsuz eşinin eline bakan bir bayanım ...
Eşinin davranışları nasıl önemli olan o benim eşim her tartismamizda yada maddi sıkıntıda kadrolu memur alsaydim keske demişti yüzüme kackez o yüzden mutsuzum benAynen ben de canım snei çok iyi anlıyorum maalesef.. en azından bir kızın var allah bağışlasın ben de hamileyim inşallah sağlıkla alırım kucağıma ama moralim çok bozuk anksiyete bozukluğu yaşıyorum.. çok zor böyle evde olmak..
Keske bosa kontenjan meskul etmeseymisiniz.Eğitim fakültesi mezunuyum ve hiç çalışmadım ,atanmak için de uğraşmadım.Neredeyse tüm arkadaşlarım öğretmen ve çalışıyor :)
Çalışmadığım için ne pişmanım ,ne kompleksim var ,ne de mutsuzum .
Kreş/bakıcı yerine çocuklarımı kendimbüyüttüğüm için çok da mutluyum
+1 :) ama yine de sahip olduğum en güzel şeye bakıp çok şükür diyorum.. ne yapayım..Lisans mezunu evli ve cesitli nedenlerle calismayip hayatindan memmun olan varmi aranizda.bircok ruhsal sorunlara uol acti bende.zaten var olan sorunlari unutmama degil buyutmeme sebep oldu.depresyonuma depresyon katti.acaba depresyonsuz ev hanimi varmi.yollari neler
Keske bosa kontenjan meskul etmeseymisiniz.
milleti yerden yere vurmadan önce keşke açip TDK'dan bir baksaydin o "asgEri" ücretin nasil yazildigina. Belki biraz daha etkilenirdim, tüm romantizm o anda koptuİşte bunların hepsi yanlış devlet politikası. Her yere üniversite açınca lisans mezunu olamayacak insanlar lisans mezunu oldu bir de istihdam çok yüksekmiş gibi iyice piyasada mezun işsizler olarak kaldılar.
Aileler de yeni moda diye kızlarını üniversiteye yolladı sonra daha mide yazamayan edebiyat mezunları oldu. Hiç okumayacak insanlar okudu zaten ondan sonra hemen evlenip çoluk çocuk sahibi oldu diploma çeyiz sandığında eskidi bir de gelip ev hanımlığını savundu yetmezmiş gibi günümüz Türkiyesinde asgeri ücretin yettiğini her şeyin para olmadığını söyledi.
Çalışmamak bir tercih meselesidir ama bazı bahaneler komik arkadaşlar yapmayın etmeyin
Çalışırken o kadar şikayet ederdim ki.. Şimdi o şikayetleri bile özlüyorum.. O yüzden en en güzeli çalışmak çalışmak çalışmak.. Evde oturabilecek bir kadın değilim.. Ama bebişin bana ihtiyacı var :) Geçici de olsa kapalıyız :) :) Evde çalışma imkanınız nedir? Ben hamileyken evden iş yaptım mesela.. Tabi meslek bilgisayarla var olduğu için evden çalışmak elveriyor..1 lisans 1 önlisans mezunu, 9 Aydır evli bir kadınım. Burada yazan çoğu arkadaşın çocuğu var ve vakitlerini onlarla geçirdikleri için mutlu olduklarını yazmış. Ya çocuğunuz olmasaydı? Yine mutlu olur muydunuz merak ediyorum doğrusu.
Eşimin iyi bir geliri var. Bir dediğim iki olmaz.Çalışmadığım için asla hor görülmüyorum. Ancak verdiğim emeğin karşılığını alamamak, bir işte başarılı olamamak, lise mezunu kariyerli tanıdıkları görmek beni üzüyor. Zaman zaman depresyona girip çıkıyorum ve kendimi yetersiz hissediyorum.Bu durumda yaşadığım yerin de etkisi var. Küçük bir ilçede yaşıyorum ne yazık ki ne gidecek bir kurs ne katılacak aktivite ne gezecek yer var. Arkadaş çevremin çoğu başka şehirde. Sürekli aynı insanlarla görüşmek, her gün rutin ev işleri yapmak beni sıkıyor. İş ortamım olsa değişik insanlarla tanışsam biraz daha hareketli bir hayatım olsa diye geçiriyorum içimden. Öyle daha mutlu olacağıma inanıyorum.
Seni etkilememe gerek yok zaten etkileyen etkilemiştirmilleti yerden yere vurmadan önce keşke açip TDK'dan bir baksaydin o "asgEri" ücretin nasil yazildigina. Belki biraz daha etkilenirdim, tüm romantizm o anda koptu
Ilk okul mezunlarini hic kucumsemedim.etrafimda ilk okul mezunu olup belli bir alanda kendini gelistirmis insanlar var.kiskaniyorum bir taraftanda bakoyorum biseyler basarmak icin epey bedel odeyenler var.aile huzuru gibi.kocasi istemiyo o calisiyo veya adam kiskaniyo vs..vs..birde bana hava atiyolar sen bi baltaya sap olamadin diye1 lisans 1 önlisans mezunu, 9 Aydır evli bir kadınım. Burada yazan çoğu arkadaşın çocuğu var ve vakitlerini onlarla geçirdikleri için mutlu olduklarını yazmış. Ya çocuğunuz olmasaydı? Yine mutlu olur muydunuz merak ediyorum doğrusu.
Eşimin iyi bir geliri var. Bir dediğim iki olmaz.Çalışmadığım için asla hor görülmüyorum. Ancak verdiğim emeğin karşılığını alamamak, bir işte başarılı olamamak, lise mezunu kariyerli tanıdıkları görmek beni üzüyor. Zaman zaman depresyona girip çıkıyorum ve kendimi yetersiz hissediyorum.Bu durumda yaşadığım yerin de etkisi var. Küçük bir ilçede yaşıyorum ne yazık ki ne gidecek bir kurs ne katılacak aktivite ne gezecek yer var. Arkadaş çevremin çoğu başka şehirde. Sürekli aynı insanlarla görüşmek, her gün rutin ev işleri yapmak beni sıkıyor. İş ortamım olsa değişik insanlarla tanışsam biraz daha hareketli bir hayatım olsa diye geçiriyorum içimden. Öyle daha mutlu olacağıma inanıyorum.
Haklisiniz biseylerin ucundan tutmaya basladigim an tas koyma durumu var bu kadin biyerlere gelcek diye .ama daha once yatirim yaptigim bircok konudan birinin uzerine gidip ipin ucundan tutabilirimBenim eşim de ben biraz tembelleşsem hemen üstüme gelmeye başlar. "En son ne zaman alanınla ilgili bir kitabı o sadece zevk için okudun" favori sorusuydu bir ara. Ne yapayım, her alanla ilgili okuyorum ama kendi alanımla ilgili sadece bir işim olunca okuyorum. Geçen de senin İngilizcen gerilemiş dedi sinir etti beni. Biraz işe gitmesem hemen başlar boş duruyorsun, bir şey yapmıyorsun diye...
Başedebilirsiniz inanıyorum. Kimsenin sizi değersizleştirmesine izin vermeyin.
Bazen bizim gibi okullar okumamis ama bir meslege tutunup biseyler basarmis insanlarin beni kucumsenesi ve etrafimdaki cogu yakinimim calisan olmasi beni eziklestiriyor.konusacak cok seyleri oluyor belki islerinden sikayet ediyolar ama bi sekilde sosyaller ve hayatin icindeler kurslara gitmesem bitkiye donuscemAynen ben de canım snei çok iyi anlıyorum maalesef.. en azından bir kızın var allah bağışlasın ben de hamileyim inşallah sağlıkla alırım kucağıma ama moralim çok bozuk anksiyete bozukluğu yaşıyorum.. çok zor böyle evde olmak..
Insan kendini asalak gibi hissediyorEşinin davranışları nasıl önemli olan o benim eşim her tartismamizda yada maddi sıkıntıda kadrolu memur alsaydim keske demişti yüzüme kackez o yüzden mutsuzum ben
Evet calismak hayatin icine katiyor insani resmen farkinda olmadan sosyallesiyor insan. Umarim bunalima girmeden bir cikis yolu buluruz1 lisans 1 önlisans mezunu, 9 Aydır evli bir kadınım. Burada yazan çoğu arkadaşın çocuğu var ve vakitlerini onlarla geçirdikleri için mutlu olduklarını yazmış. Ya çocuğunuz olmasaydı? Yine mutlu olur muydunuz merak ediyorum doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?