- 9 Eylül 2013
- 12.055
- 27.769
- 798
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Çocuğunuz var mıBazen bizim gibi okullar okumamis ama bir meslege tutunup biseyler basarmis insanlarin beni kucumsenesi ve etrafimdaki cogu yakinimim calisan olmasi beni eziklestiriyor.konusacak cok seyleri oluyor belki islerinden sikayet ediyolar ama bi sekilde sosyaller ve hayatin icindeler kurslara gitmesem bitkiye donuscem
Sonra ben ogretmenim ama atanamiyorum derler.Atanama zaten bu bilgiyleEdebiyat mezunu olup "miğde" yazmak, doğrusu "mide".
5 senelik doktorluk var miDoktorum, 5 sene üstüne şu anda evde oturup bebemi büyütüyorum, çok mutluyum.
Söyleyeceklerim bu kadar :)
5 sene okudum diye mi yazmışım acaba?5 senelik doktorluk var mi
Neden bozmaya calisayim yahu.Merak ettim.Niye gocundunuz herkeste bir hâller te Allahim5 sene okudum diye mi yazmışım acaba?
Bozmaya çalıştın ama tutturamadın.
5 sene çalıştım, bu sene bebeğimle ilgileniyorum.
5 yil doktorluk yapmistir sonra birakmistir5 senelik doktorluk var mi
Aynen daha dün ben çalışıyorum srn bütün gün evdesin ne yapıyorsun ona hizmet etmek zorundaymisim evde olduğum için ev almaya çalışalım dedim yok milletin eşi çalışıyor çift maaş ev alırlar bi yere gidelimdesem yok yine çift maaş konu açılır ....dediğin gibi kendimi asalak gibi hissediyorum ...ki çalıştığım zamanlarda da maaşımi elimden alır ailesine gönderirdi oda ayrı derttiInsan kendini asalak gibi hissediyor
Onemli olan sizin mutlulugunuz,sizin kendinizi nasil hissettiginiz. Hissettiginiz gibi yasamaniz dilegiyle, insallah gonlunuzce olur herseyBazen kendimi cok yetersiz bagimli ve ezik hissediyorum
Kurslar var zaten hep hayatimda.iyiki varÇocuğunuz var mı
Yoksa bir kursa yazılın böyle is amaçlı degil de hobi kurslarından birine
Örneğin örgü örneğin ahşap her gün evden bu iş icin çıkınca duvarların üstüne gelmesi hissinden kurtulursunuz
Ayrıca bu ürünleri satışa koyabilirsiniz internetten vs.
Ben senin tam tersiyim bu aralar evden çıkmak istemiyorum ise gitmek işkence oldu resmen
Bizimki calismak istersin kostek olur kendine rakip gorur beni.calismazsin cift maasim olsaydi korkmazdim hayattan diye milletin yaninda seni ezik bi hale getirir.normalde bonkordur bisey esirgemez ama lafini da sakinmaz.keske dersin bir meslekte ilerlemek icin daha cok mucadele etseydim de ozguvenim yerinde olsaydi.Aynen daha dün ben çalışıyorum srn bütün gün evdesin ne yapıyorsun ona hizmet etmek zorundaymisim evde olduğum için ev almaya çalışalım dedim yok milletin eşi çalışıyor çift maaş ev alırlar bi yere gidelimdesem yok yine çift maaş konu açılır ....dediğin gibi kendimi asalak gibi hissediyorum ...ki çalıştığım zamanlarda da maaşımi elimden alır ailesine gönderirdi oda ayrı dertti
Eger maddiyat kisitliysa insanlar mecburiyetten is tercih edemiyor.ama degilse ise yarar bi iste calisip faydali olmak mukemmel bisey olurdu.ara ara girip konuya bakıyorum,
çalışmak için bir numaralı gerekçe ekonomik özgürlük, burda herkes hemfikir sanırım.
sosyalleşme, özgüven, can sıkıntısı vs bunlar göreceli, mesela kendi adıma çalışmıyorken daha sosyaldim şimdi eskisi kadar vakit ayıramıyorum arkadaşlarıma da, kendime de.
bir de üretmek, üretici olmak kısmı var ya, çok boş beleş bir işim var sanırım, hiç üretici hissetmiyorum kendimi, keşke bir havalara girebilsem atomu parçalıyormuşum, kanserin tedavisini bulmuşum gibi ama yok, olmuyor, git gel antin kuntin işlerden para kazan, yapmasam da dünya döner yani
not. reklamcı gibi bişeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?