yapma allah aşkına cahik 18 yaşındaki kızlar gibi vazgeçemem deme. sen ol vazgeçilemeyen. güçlü ol senin evladın var önceliğin o olsun. sen mutsuz sun o nada yaznsıyordur. neden seni mutsuz eden şeyleri hayatından çıkarmayı denemiyorsun. aşk her an bulunur inan. 1 de evlilk yapmışsın sana arkadaş olacak bir adam bul kendine. ve çok seven sen olma.
Şimdi ben ayrıldım 2,5 ay önce kendisinden..
Sebebi de aramıza soğukluk sokmuştu görüşmelerimiz seyrekleşmişti..
Bunun sebebide ailesinin karşı çıkmasıymış..
Beni görünce daha çok üzüleceği için buluşmaya gelmeye cesaret edememiş..
Bende artık pişman oldu isemiyor beni düşüncesi ile ayrıldım kendisinden.
Dondu kaldı telefonda bişi diyemedik öyle kapattık telefonu..
2,5 ay ne ben ne de o aradı...
Zaten her şeyden engelledim onu...
Aramalardan watsaptan facebooktannn falan..
Oda bensiz yapamayacağını anlayınca bana e-mail yoluyla ulaşıp
anlatmak istemiş yaşadıklarını..
Salı akşamıda yüz yüze görüştük işte..
Ben seni bırakmak istemiyorum dedi, sensiz yapamadım dedi..
Ben ailemle konuşucam dedi, katır gibi inatları var dedi..
Biz ayrıldıktan sonra sanırım ailesine rahatladınız mı ayrıldık demiş...
Bilmiyorum ya umarım ikna eder, yoksa bu ilişki biter...
Ben ayrıldım kendisinden zaten 2,5 ay önce..
Onun yıkımıyla bana geri dönen, bensiz yapamayan kendisi....
O ewde yaşamadığım için bilmem tabi ailesiyle gerçekten konuşup konuşmadığını...kızlar çok safsınız çookk. nerden biliyrsun bu adamın gerçekden ailesiyle bu şkılde konuştuğunu duydunmu gördünmü. yahu yok böyle bir aile. kendini düşün sen oğlun için eninde sonunda kabul etmezmısın. getir tanışayım demezmısın. madem öle senin yüzüne söylesinler istemediklerini. seni tanımalarını sağla.ama eminim ki buna bile müsaade etmiyrlar dicek:))) açın gözünüzü.adam kötü niyetli olmasa bile evlenmeuecegin bir adamla bir çocuklu kadınsın nasıl dvm ettireceksin ?? oğlunun çok çbk büyüyeceğini unutma!
evet lilicim..bu iş tamamen onda bitiyor..
ya ikna edecek seni gelip isteyecek
ya da bitireceksiniz.
eğer seninle bir hayat düşünüyorsa ikna yoluna gider..ya da seni asla bırakmaz ..kendine güvenir ve evlenir..
cesaret edemiyorsa çok uzun sürdürme bu ilişkiyi..evliliklerde cesaretli olmak lazım..
yaşı genç olsa korkuyor derdim ama korkuları olacak yaşı çoktan geçmiş
çok fazla bahane söylemesi ..katır gibi inatçılar ama ben onlardan daha inatçıyım ..bu işi hallecedeğim diyorsa tamamdır bu iş..
ama katır gibi inatçılar ne yapacağımı bilmiyorum diyorsa yatar bu iş ..
ailenin bu kadar tepkili olması, eş adayınızın da bundan bu denli etkilenmesi sizi yorar.
uzak durmanızda fayda olduğunu düşünmekteyim. ama karar sizin hakkınızda hayırlısı....
O ewde yaşamadığım için bilmem tabi ailseyle gerçekten konuşup konuşmadığını...
Ve ayrıca hangi erkek ailemle konuştum al buda videosu ıspatı izle diye göstermişş
Benimm yüzüme söylesinler eyvallah ama tanıştırmaya ikna etse belki çöüzlecek herşey..........
Sorun benim ayrılmamak istemememde değil..vala ben istersem yanımda aratırım aniden annesini hoparlörden dinlicem annenin ağzından derim.. bu bahede sen ayrılmak istemiyosun ne olursa olsun vazgeçemiceksinde hakkında hyrlısı ne diyelim.
ailesi istemiyorsa karşı çıkıyorsa uzak durun bence. kabul etmedikleri halde devam ederseniz ilerde çok sorun yaşarsınız. ve unutmayın ki bir çocugunuz var daha küçük onun psikolojisini de düşünmeniz lazım ileride yaşıyacagınız sorunlardan oda etkilenecek hatta en çok o etkilenecek.
bence bir süre evlilik düşünmeyin çocugunuzla güzel vakit geçirin. hakkınız da hayırlısı
Sorun benim ayrılmamak istemememde değil..
Bana şu KK da 1 tane örnek gösterin bu şekilde ailesine bahsederken dinleten olmuş mu...
Eğer çıkarsa ben bu insandan vazgeçicemmm........
Tşk ederim benim 4 yıldır olmuş ayrılalı, ben oğlumlada geçiriyorum vaktimi,
mutlu olmak düzen kurmak herkesin olduğu kadar benimde hakkım..
İlla bu insanla olacak demiyorumm ama böyle yanii...
şuan ki görüştüğün kişi için dedim. tabiki tekrardan yuva kurmak bir düzen kurmak hakkınız yaşınız genç çünkü. ilerde karşınıza çocuğunuzu da sizide kabul edecek sevecek biri mutlaka çıkar. rabbim gönlünüze göre birini çıkarır inşallah karşınıza çocuğunuzla mutlu huzurluu olursunuz inşallah
Aminnn çok tşk ederim güzel duanız içinnn
Kuzum keşke bir çocuğu olsaydı
senın ve çocuğun için daha iyi olabilirdi.
Amma velakin illada oyle olacak diye bir kural yok.
misal benım herifinde bir kızçesi var benımde şimdi
burda çok iyi anlaşıyorlar.
Bende öyle olmasını isterdim konumlarımız aynı olusn ama
Allah böylesini çıkardı karşımaa napimm
tatlım cok zamanım olmadığı için akışı okuyamadım babası ne diyor bu işe
annesi seni tanımadan karar vermesi yanlış
tam olarak ne diyorlar ?
beyfendi sizinle evlenmeyecek ama sizin de başkasıyla evlenme olasılığınızı sırf bencilliğinden erteleyecek,kendi evlenme vakti gelince de ben sana daha önce söylemiştim diyerek işin içinden sıyrılacak gözünüzün önünde başka bir kızla çatır çatır evlenecek
sonra evliyken arayacak mutlu değilim unutamadım diyecek
parmağında oynatabileceğini görürse olacağı bu
siz bilirsiniz topu size atmış
Ya eski eşim benim evlenmeme karşı değil elbette bitti onunla herşey..
Ama evlen sana karışmam ama çocuğu alırım senden demişti ahhh alırrr
Beni tanısalar zatenn bence biraz buzlar çözülür..
Yaniii çocuk olacağı için uzun yıllar bu mutsuzluk verirmiş benimkine ailesi oyuzden kabul etmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?