Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

Eğer ailesini ikna ederse belki eskisi gibi olurum...
Şu an kafamda o soru işareti varken ona yoğunlaşamıyorumm

Yaniii en azından benimle yüz yüze görüştürmeye ikna edebilir...
Belkide eski eşimden dolayı sorun çıkacağını düşünüyorlarr :26:

Neyy 5 sene mii
Senii öldürmek mi istediii
Yaa ben onda o mücadeleyi görürsem yanındayım dedim zaten...
Ama göremediğim zaman ben giderimmm....
Onun keyfini bekleyemem

Ben eskisi gibi değilimm onaa

ne mutlu size,istediğiniz olmuş evlenmişsiniz..üstüne basmak istediğim nokta da tam burda. siz 5 sene beklemişsiniz..ama lily daha şimdiden eskisi gibi değilim ona karşı diyor..5 sene beklemek şöyle dursun..demek ki aradaki bağ yıllarca bekelemeye dayanıklı değil..
lily bence biraz da vicdan yapıyorsun ona karşı.ailesini karşısına alıyor,beni çok seviyor,oğlumu kabul ediyor vs diyerek...
bence vicdanını değil kalbini dinlemelisin..

Neyy 5 sene mii
Onun keyfini bekleyemem [/QUOTE]

5 sene evet bazen mücadeleden yorulup yeter diyosun eşimdede oldu bendede sıkıldık bıktık yeter dedik ayrılmayı denedik yapamadık olmadı o kadar sevmişim o kadar aşık olmuşumki ben bile şaşırıyorum kendime ama iyiki mücadele etmişiz diyoruz ikimizde gerçekten zor olunca daha kıymetli oldu

Belkide vicdan ewet yaptığım..
Ya birde benim geçmişte bazı yaşadığım şeyler beni yeterince yordu...
Yanii karşımda kendinden emin biri olsun istiyorumm...
Ne olacağımız belli olmayan bir ilişikide kendimi ona veremiyorum..
Yoksa sewiyorum ewet ama eski halşmi görseniz sırılsıklam aptal aşıklar gibiydim ama şimdi olmak istesemde,
kafamda ki o sorun beni engelliyor çünkü ona eskisi gibi bağlanırsam ve sonu ayrılıkla olursa çok sarsılırım bundan korkuyorum

lilyanacım,ıcınde bulundugun durum zor elbet nedense benım ıcıme sınmıyen bırseyler var...
arkadaslardan bırısı maksadı belkıde cıddı degıl senınle vakıt gecırmek ıstıyor olabılır falan yazmıs,acıkcası bende bu kanaatteyım...
dıger yandan daha ılk etapda tepkısını koymamıs olması kısmende olsa onlara hakverdıgını gosterır ...
eger olsa dahı sorunlu bır evlılıgın senı beklıyecegı aşikar,o nedenle eger eskısı kadar kuvvetlı degılse hıslerın bırak gıtsın derım...
cunku ne evladının ne de senın psıkolojın yenıden zor bır evlılıgı kaldıramaz...
ama coksevıyorum vazgecemem dıyorsan bıraz ızle onun nedenli kararlı olup olmayısına gore hayatına yön verırsın....
dualarım senınle....

Son düzenleme:
Neyy 5 sene mii
Onun keyfini bekleyemem

5 sene evet bazen mücadeleden yorulup yeter diyosun eşimdede oldu bendede sıkıldık bıktık yeter dedik ayrılmayı denedik yapamadık olmadı o kadar sevmişim o kadar aşık olmuşumki ben bile şaşırıyorum kendime ama iyiki mücadele etmişiz diyoruz ikimizde gerçekten zor olunca daha kıymetli oldu[/QUOTE]

Oda bana senden ayrı yapamadım 2 ay dayanabildim dedi...
Ben seni bırakmak istemiyorum dedi konuşucam ailemle dedi.
Ama ne zaman bilmiyorum...
Boşu boşuna 5 senenizi yemişler nasıl insanmış onlar öyle ya

tabiki eğer birşeyleri göze alabilicek kadar bağ yoksa şuan hiç yorulmaya deymez boşuna beklemiş olur.

Onu sewiyorummm ama eskisi gibi yakın olamıyorum ona oratad böyle bir sorun var diye..
Bu engelliyor beniii
Tşk ederim canım dua ett oğlum ve benim içinn

Yaniii en azından benimle yüz yüze görüştürmeye ikna edebilir...
Belkide eski eşimden dolayı sorun çıkacağını düşünüyorlarr :26:

İnsanları tanımadan yargılamamak gerek nereden eminler eski eşinin sorun çıkaracağına dimi dediğin gibi yüz yüze konuşsanız sen anlatsan durumu onları da anlıyorsun sonuçta baktın olacağı yok zamana bırakırsın karşındaki insan ne kadar mücadele ediyorsa ona bakarsın

Son düzenleme:

Şu an karşımdaki insandan ve mücadelesinden emin olmaya çalışıyorummm

Boşu boşuna 5 senenizi yemişler nasıl insanmış onlar öyle ya [/QUOTE]

ön yargı canım çocugum varmış ,oğulları mutlu olmazmış ,eski eşim ona zarar verirmiş ,ben ayrılıp yuvamı dağıtmışım oğullarınıda bırakırmışım neler duydum işittim hep sabır dedim eşimle buluşup saatlerce ağlardık ne olucak bu işin sonu diye sürekli bıraktım onlar ailen sırt çevirme benim yüzümden diye her defasında yeniden birleştik sevgimiz dahada büyüdü sonra aile kabul etti şimdide annesi babası benim annem babam kadar yakın olmaya çalışıyolar hele beni öldürmek için gelen babası kızım diye bir sarılıyo ağlamamak için zor tutuyorum kendmi

Boşu boşuna 5 senenizi yemişler nasıl insanmış onlar öyle ya

ön yargı canım çocugum varmış ,oğulları mutlu olmazmış ,eski eşim ona zarar verirmiş ,ben ayrılıp yuvamı dağıtmışım oğullarınıda bırakırmışım neler duydum işittim hep sabır dedim eşimle buluşup saatlerce ağlardık ne olucak bu işin sonu diye sürekli bıraktım onlar ailen sırt çevirme benim yüzümden diye her defasında yeniden birleştik sevgimiz dahada büyüdü sonra aile kabul etti şimdide annesi babası benim annem babam kadar yakın olmaya çalışıyolar hele beni öldürmek için gelen babası kızım diye bir sarılıyo ağlamamak için zor tutuyorum kendmi[/QUOTE]

Hmm gerçekten sabrınızın mükafatını almışsınız...
İş erkek arkadaşımda bitiyor bu kadar basitt...
Verecekse o mücadeleyi yanındayım, ama beni oyaladığını farkedersem arkama bakma,
sevgine de aşkına derimmmm.......

Şu an karşımdaki insandan ve mücadelesinden emin olmaya çalışıyorummm

İnşallah emin olacaksın zamanla anlayacaksındır zaten mücadele mi ediyor yoksa öylesine yaşıyor muyuz şimdilik diye hakkında hayırlısı olsun ve ne olursa olsun üzülme lütfen sen güçlüsün maşallah 5 yaşına yaklaşmış bir evladın var her şey güzel olacak eminim hayırlısı olacaktır

Hayy ağzına sağlık inşallahh kuzum ya

Kontesssss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…