Eskisi gibi değilim demek o olmadan mutlu olabilirim demekse hiç düşünme bitir
Yaşanılan olaylardan sonra sevgin azalmış yada hissetmiyorsun galiba
Yarın bir gün ailemi ikna ettim diye karşına çıkarsa sevgi konusunda yine kafan karışık olur mu?
Konuşacak ama ne zaman bilmiyorumm
Şu zaman konuşucam demedi...
Yaniii en azından benimle yüz yüze görüştürmeye ikna edebilir...Çok üzüldüm ne denir inan bilemiyorum Lilyana inşallah ailesini ikna eder en azından bir tanısalar seni yazılarına denk geliyorum ne kadar aklı başında dürüst bir insan olduğun belli tanısalar seveceklerdir eminim çocuk varsa ne olmuş yani çok mantıksız bir sebep sunmuşlar oğlu da evlenip ayrılabilirdi evladı olabilirdi senin evladına karşı bir abi ya da baba gibi hissetmeyecekse sorun olur ama o da onlardan kaynaklanırinşallah sende hak ettiğin mutluluğu yaşarsın
aynı durumda olup evlenen bir insan olarak yazıyorum tam 5 sene bekledim eşimin ailesinin ikna olmasını bazı arkadaşlar höt söt der aile susturulur demiş erkek yada kadın ne kadar sevsede olmuyo öyle her yolu denedik biz evlenmek için masaya yumruklar vuruldu evden kovuldu babası beni öldürmeye kadar geldi ama ne oldu hepsi boş şuan evliyiz eşimin ailesiylede kendi ailemlede hiçbir sorunumuz yok hatta kayınvalidemde kayınbabamda çok severler beni lili eğer konuşmak istersen özelden msj atabilirsin yardımcı olabilirsem mutlu olurum
Ben eskisi gibi değilimm onaa
aynı durumda olup evlenen bir insan olarak yazıyorum tam 5 sene bekledim eşimin ailesinin ikna olmasını bazı arkadaşlar höt söt der aile susturulur demiş erkek yada kadın ne kadar sevsede olmuyo öyle her yolu denedik biz evlenmek için masaya yumruklar vuruldu evden kovuldu babası beni öldürmeye kadar geldi ama ne oldu hepsi boş şuan evliyiz eşimin ailesiylede kendi ailemlede hiçbir sorunumuz yok hatta kayınvalidemde kayınbabamda çok severler beni lili eğer konuşmak istersen özelden msj atabilirsin yardımcı olabilirsem mutlu olurum
o zamanın belli olması lazım yoksa siz çok yorulursunuz
ne mutlu size,istediğiniz olmuş evlenmişsiniz..üstüne basmak istediğim nokta da tam burda. siz 5 sene beklemişsiniz..ama lily daha şimdiden eskisi gibi değilim ona karşı diyor..5 sene beklemek şöyle dursun..demek ki aradaki bağ yıllarca bekelemeye dayanıklı değil..
lily bence biraz da vicdan yapıyorsun ona karşı.ailesini karşısına alıyor,beni çok seviyor,oğlumu kabul ediyor vs diyerek...
bence vicdanını değil kalbini dinlemelisin..
Neyy 5 sene mii
Senii öldürmek mi istediii
Yaa ben onda o mücadeleyi görürsem yanındayım dedim zaten...
Ama göremediğim zaman ben giderimmm....
Onun keyfini bekleyemem
ne mutlu size,istediğiniz olmuş evlenmişsiniz..üstüne basmak istediğim nokta da tam burda. siz 5 sene beklemişsiniz..ama lily daha şimdiden eskisi gibi değilim ona karşı diyor..5 sene beklemek şöyle dursun..demek ki aradaki bağ yıllarca bekelemeye dayanıklı değil..
lily bence biraz da vicdan yapıyorsun ona karşı.ailesini karşısına alıyor,beni çok seviyor,oğlumu kabul ediyor vs diyerek...
bence vicdanını değil kalbini dinlemelisin..
lilyanacım,ıcınde bulundugun durum zor elbet nedense benım ıcıme sınmıyen bırseyler var...
arkadaslardan bırısı maksadı belkıde cıddı degıl senınle vakıt gecırmek ıstıyor olabılır falan yazmıs,acıkcası bende bu kanaatteyım...
dıger yandan daha ılk etapda tepkısını koymamıs olması kısmende olsa onlara hakverdıgını gosterır ...
eger olsa dahı sorunlu bır evlılıgın senı beklıyecegı aşikar,o nedenle eger eskısı kadar kuvvetlı degılse hıslerın bırak gıtsın derım...
cunku ne evladının ne de senın psıkolojın yenıden zor bır evlılıgı kaldıramaz...
ama coksevıyorum vazgecemem dıyorsan bıraz ızle onun nedenli kararlı olup olmayısına gore hayatına yön verırsın....
dualarım senınle....
Yaniii en azından benimle yüz yüze görüştürmeye ikna edebilir...
Belkide eski eşimden dolayı sorun çıkacağını düşünüyorlarr :26:
İnsanları tanımadan yargılamamak gerek nereden eminler eski eşinin sorun çıkaracağına dimi dediğin gibi yüz yüze konuşsanız sen anlatsan durumu onları da anlıyorsun sonuçta baktın olacağı yok zamana bırakırsın karşındaki insan ne kadar mücadele ediyorsa ona bakarsın
5 sene evet bazen mücadeleden yorulup yeter diyosun eşimdede oldu bendede sıkıldık bıktık yeter dedik ayrılmayı denedik yapamadık olmadı o kadar sevmişim o kadar aşık olmuşumki ben bile şaşırıyorum kendime ama iyiki mücadele etmişiz diyoruz ikimizde gerçekten zor olunca daha kıymetli oldu
Oda bana senden ayrı yapamadım 2 ay dayanabildim dedi...
Ben seni bırakmak istemiyorum dedi konuşucam ailemle dedi.
Ama ne zaman bilmiyorum...
Boşu boşuna 5 senenizi yemişler nasıl insanmış onlar öyle ya
Şu an karşımdaki insandan ve mücadelesinden emin olmaya çalışıyorummm
İnşallah emin olacaksın zamanla anlayacaksındır zaten mücadele mi ediyor yoksa öylesine yaşıyor muyuz şimdilik diye hakkında hayırlısı olsun ve ne olursa olsun üzülme lütfen sen güçlüsün maşallah 5 yaşına yaklaşmış bir evladın var her şey güzel olacak eminim hayırlısı olacaktır
çorba oldu herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?