Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

Amacı sadece benimle takılmak mı dedinizz
32 yaşını doldurdu neden vakit kaybetsin benimlee?

Hayatim senin yapman gereken birsey yok erkek arkadasin dusunecek bir secim yapmasi gerekiyorsa da yapacak canim

Oda işte akışına bırakalım dedi, bu ön yargıyı bekliyorduk zaten ama bu derece değilll
Hayatim senin yapman gereken birsey yok erkek arkadasin dusunecek bir secim yapmasi gerekiyorsa da yapacak canim
Seçim yapmasın orta yolu bulsun istediğim o benim..
İş onda bitiyor farkındayım...

Aynı durumdayız

bende ufak yaşta bir evlilik yaptım ayrıldım birde kızım var

şuan nişanlıyımda ALLAH bin kere razı olsun o kadar sağlam durdu ki kendisi hiç evlenmemiş bekar

ki duracak da aslında çok da karşı bir durum olmadı tanışmamızın 3.günü ailesine söyledi fotoğraflarımı gösterince kızımı görüyor kayınavlidem (annem :) )
kızıda varmış diyor bnmkisi hemn evet olamaz mı diye sert tepki koyuyor o zavallıda yoo olabilir demiş :)

tabii en başta endişeler ve korkular oldu nişanlımda değil ailesinde ama tanıyınca beni çok sevdiler bende onları tabii

sanki herşey ilk gibi yaşıyorum hem sayıyorlar hem seviyorlar ALLAH razı olsun keza kızımı da öyle ama bunda biliyorum ki nişanlımın payı çok büyük

yani ne olursa olsun iş erkek de bitiyor erkek gibi sapasağlam duruyor

size gelince çok zor bir durum bn en başta dedim kabul etmezlerse kötü bişey derlerse bana deme sadece olmadı de çünkü duyamam yıkılırım

kötü bir durummu evlenip ayrılmak

erkek evlenip ayrılsa çocuğuda olsa sorun olmuyor ama biz bayanlar için 1 gün bile evli kalsan problem

sizi çok seviyor olabilir erkek arkadaşınız ama çok çabalaması lazım ve size onu hissettirmeli çabaladığının

olumsuzlukları değil ama

neden 2.sınıf insan muamelesi görüyoruz anlamış değilim halen zaten hayat yormuş bizleri

birde baktınız olmuyor hiç çabalamayın geçen zamana yazık oluyor hemde çok fazla

Son düzenleme:
doğru kişi olduğuna inanıyorsanız ve seviyorsanız mücadele edin derim pes etmeyin

ama tek başına mücadele biraz zor asıl iş sevgilinizde

Amacı sadece benimle takılmak mı dedinizz
32 yaşını doldurdu neden vakit kaybetsin benimlee?

Evlenmeden takılmak istiyor dedim... Bir ömür birliktelik isteseydi ailesine resti çekerdi bence.

Nasıl yani? 32 yaşında evlenmeden ilişki yaşayan erkekler yok mu sizce? Onun için sorun mu? 4 yıl seninle birşeyler yaşa, 36 sında yine 25 lik bir bekar ile evlenir. Erkek olmak var benim memleketim de. İşi gücü olsun, kızlar sırada.

Siz bilirsiniz tabi...Siz sordunuz bir fikir beyan ediyoruz sadece.

.

Çok çok üzüldüm ya erkek arkadaşın mantıklı ve iyi birine benziyor belli ki senide seviyor değer veriyor ama ailesinin lafına bakarak hareket etmemesi gerekli diye düşünüyorum onlar yüzunden seni kaybediyor sonuçta dediğim dedik kararlı ve sert çıksa ailesidir neticede kabul etmek zorundalar erkek arkadaşında çocuk değil yetişkin bir insan bilemedim ya hayırlısı neyse o olsun canım

Ciddimisiniz ne güzell yaa özendimmm :26:
Ben konuşucam dedi ailele çok dil göktüm dedi bana..
Ama konuşucam dedi..
Eğer onda bişi göremezsem dewam etmem zatenn edememmm

Lilicim konuştugumuz olay degil mi bu ?

Hani şu doguk davranışını farklı sebeblere dayandırdıgımız ?

eğer işin özü aslında bu anlattgın gibiyse bence ailesine durumu anlatabilir...Ama çok düşün lilicim..İleri de bu durumları senin başına kakmaması için şimdiden uyar..Ailesi hala tepkili olursa seni tanıdıktan sonra bence o insanla evlilik yapma derim..Çünkü ailesidir atsa atılmaz satsa satılmaz daima arada kalırsın.

Ciddimisiniz ne güzell yaa özendimmm :26:
Ben konuşucam dedi ailele çok dil göktüm dedi bana..
Ama konuşucam dedi..
Eğer onda bişi göremezsem dewam etmem zatenn edememmm

o kadar çok korku yaşadım ve hisseterdim ki

hatta halen der güleriz annesi kabul etti beni

dönüp hadi etmesiydi diye soruyormuşum

yaaa etmiş işte neyini soruyorsun diyor nişanlım

beynime o kadar çok yerleştirmişim düşün yani

şu cümle bile o kadar kötü ki kabul etmek bir daha deme bana kabullendirecek birşeyin yok dedi

inşallah sizin de yüzünüz güler hayırlısıyla dediğim gibi iş erkek de bitiyor

doğru kişi olduğuna inanıyorsanız ve seviyorsanız mücadele edin derim pes etmeyin

ama tek başına mücadele biraz zor asıl iş sevgilinizde
Ben kendisine zaten dün akşam dedim, mücadele edeceksen ben varım dedimm
Bu yönünü de düşünmek lazım ewettt
Aminn cnmmm...
Benii sewdiğinden bundan 2 ay önce de emindim şimdide eminim...
Hatta dicemki watsapa resmimizi koy görsün erkek kardeşi anlasınlar ki vazgeçmedii kararlıı bu adam...

Ya hakkımda hayırlı ne ise o olsun elbette.
Olmuyorsa da olmuyordur zorlamanın alemi yok..
Kendimi zorla kabul ettirecekte değilim..
Ben sadece o zamanı ona vermelimiyim vermemelimiyim diye kararsızımm

Ben 21 yaşımda ailemin karşısına dikilmişken, koca koca adamların yok ailem de ailem diye mızmızlanması bana çok gülünç geliyor. Cevap olarak, ailenle mutluluklar yazabilirsin. Oğullarına uygun bir kız bulsunlar.

Ha ek olarak beklediği cevap da, tamam canım biz takılalım, evlenmemize gerek yok. Ben de sensiz yapamıyorum. :)

Ya hakkımda hayırlı ne ise o olsun elbette.
Olmuyorsa da olmuyordur zorlamanın alemi yok..
Kendimi zorla kabul ettirecekte değilim..
Ben sadece o zamanı ona vermelimiyim vermemelimiyim diye kararsızımm

bana göre ver ama çok uzun olmasın

ve o süreci söyle çabanı görmek istiyorum de görmezsende bilki vakit geçiriyor senle bırak gitsin

ya bana göre eğer kendi ayakları üzerinde durabilen bir erkekse ailesine resti çeksin muhakkak bi süre sonra dönecek olan yine onlar olacak

o süreçte de seni tanırlar severler ama ilk çok tepki göstercekler o belli kabullenemeyecekler

sizde bu sevgiden ve karşınızdaki insandan eminseniz girin bu işin içine

biliyorsunuz bizim 2. hata yapma luxumuz yok

Bence al karşına konuş arkadaşım..
mektuplarla nağmelerle olmuyo öyle..
seviyorum istiyorum evlenicem diyebilecekse tutsun elinden.
yoksa hiç umutlandırmasın seni, ki bence bir hüsranı daha kaldıracak gücün yok..
gerekte yok zaten..
yaşayacağını yaşamışsın diye düşünüyorum..
bundan sonra hayatına girecek kişi yüzünü güldürmeli..
inşallah en güzel haliyle hallolur da evladına baba, sana hayrlı bi eş olur..
yüreği yoksa, hiç gölge etmesin

şimdi ne desem bilemedim ki..hadi dielim adam ikna etti ailesini bi şekilde evlendiniz..o kaynana sana huzur vermez ki..hergünüü zehir eder..peki sevgilinin evlenip boşanma gibi bi durumu olmuş mu?

az önce yazıyordum gitti
öncelikle bu durumun böyle oldugunu sana ayrılmadan evveli söylemiştim
neyse biliyorsun benim eşiminde ailesinin ikna olması 2 veya 3 ayı bulmuştu
ben eşime sürekli yapabiliyorsan aileni ikna et diyordum edemiyorsan bu sekilde olmaz ben göze alamam diyordum

buglem arkadasın dediği gibi olmadı kaynanam ve kayınpederım beni sever cocuklarından daha çok güvenirler bana
o yüzden arkadasına ikna etmesini söyleyin , ailesinden birlikteliğinizi saklıcak mı mesela şuanda bu önemli?

ayrıca benim eşim o dönemde 25 yaslarındaydı seninkinin yaşı daha büyük diye hatırlıyorum istese yapabilir
ama sanırım şuanda ne istediğini bilemiyor

Ewett çok doğru bir söz bizim 2.hata yapma lüksümüz yok...
Ben zaten o çabayı göremezsem dewam edemem
Dün akşam yüz yüze konuştuk zateni ailemle konuşucam dedii bakalımm !!
Çok doğruu ewett haklısınızzz....

Benimm kafam çok karıştııı Allahımmm ben napıcammm

yazdığın cevaba ithafen bir öneri : siz bir kere evlenip boşanmış bir bayansınız ve sizin bu durumda kafanızı karıştıran ilişkiye yelken açmanız hatta bu konuda beyninizi yormanız çok yanlış..... adam sizi ailesi ile seçenek yapmış daha neyi duymak istiyorsunuz ? bile bile tekrar yanlış yapma lüksünüz var mı ? bu durumlar evlendikten sonra ortaya çıkar anlarım sizi ama başta sizi istemeyen bir aile ve evlatlarını reddetmekle tehdit eden bir anne baba ve onlara karşı dik duramayan bir erkek ! var.....bence her şey ortada ama insanoğlu işte gördükleriyle değil yaşadıklarıyla akıllanıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…