az önce yazıyordum gitti
öncelikle bu durumun böyle oldugunu sana ayrılmadan evveli söylemiştim
neyse biliyorsun benim eşiminde ailesinin ikna olması 2 veya 3 ayı bulmuştu
ben eşime sürekli yapabiliyorsan aileni ikna et diyordum edemiyorsan bu sekilde olmaz ben göze alamam diyordum
buglem arkadasın dediği gibi olmadı kaynanam ve kayınpederım beni sever cocuklarından daha çok güvenirler bana
o yüzden arkadasına ikna etmesini söyleyin , ailesinden birlikteliğinizi saklıcak mı mesela şuanda bu önemli?
ayrıca benim eşim o dönemde 25 yaslarındaydı seninkinin yaşı daha büyük diye hatırlıyorum istese yapabilir
ama sanırım şuanda ne istediğini bilemiyor
Ewett çok doğru bir söz bizim 2.hata yapma lüksümüz yok...
Ben zaten o çabayı göremezsem dewam edemem
Dün akşam yüz yüze konuştuk zateni ailemle konuşucam dedii bakalımm !!
Çok doğruu ewett haklısınızzz....
Kuzumm karrsız olduğu ortada zaten..
Benim aklıma şu geldi,
zaten 2 ay öncesine kadar bizim onun watsapında resmimiz duruyordu.
Ayrıldık diye kaldırdı.. Tekrar koysun erkek kardeşi hemen görür zaten..
Öyle öyle ailesininde kulağına gider wazgeçmediğini görür, sonra bu da konuşur falan ne bilim iştee offfffffffff
İnan bu söylediklerinizide düşünüyorumm...yazdığın cevaba ithafen bir öneri : siz bir kere evlenip boşanmış bir bayansınız ve sizin bu durumda kafanızı karıştıran ilişkiye yelken açmanız hatta bu konuda beyninizi yormanız çok yanlış..... adam sizi ailesi ile seçenek yapmış daha neyi duymak istiyorsunuz ? bile bile tekrar yanlış yapma lüksünüz var mı ? bu durumlar evlendikten sonra ortaya çıkar anlarım sizi ama başta sizi istemeyen bir aile ve evlatlarını reddetmekle tehdit eden bir anne baba ve onlara karşı dik duramayan bir erkek ! var.....bence her şey ortada ama insanoğlu işte gördükleriyle değil yaşadıklarıyla akıllanıyor malesef
bu konuşmadanda bişey çıkmazsa , numaranızı mail adreslerinizi herşeyi değiştirin..
ulaşamasın size..
bence çantada keklik olarak görüyo,
yanlış anlamayın güzel memleketimde böyle, evlenmiş ayrılmış hatunlar bulunmaz fırsat biliyosunuz..
sizi kaybettiğini anlasın..
madem yazdıkları gibi Mecnun kıvamında aşık,
yokluğunuzla terbiye edin derim ben..
ama işte bunu ona sorman lazım yani ailesinden saklayacakmı saklamayacakmı?
biz eşimle hiç ayrılmamıştık ama ben bi kere ayrılmak istedim,
of baktım cekemıcem bu tantanayı dedim ayrılalım sende kötü olma bende yorgunum hiç ugrsacak dermanım yok yanı kendımı sevdırecek gücüm yok karsı tarafa filan basbaya aglamıstı , hatta ilesini ikna etmeye calısırkende bir kaç kere ağlamış oldugunu babasını söyler . ama o kadar 2-3 ay sürdü ailesini ikna etmesi o kadar.
zaten sana güven verse yani araya ayrılık girmeseydı suanda bu kafa karısıklıgını hıssedıyor olmazdın , bilmiyorum ölç tart biç yani
İnan bu söylediklerinizide düşünüyorumm...
Emin olunn haklısınız...
Ne biliyim valla tek duam Rabbim tekrar bir hata yapmanızı nasibinize yazmasın inş.....çünkü bu ilkinden daha ağır olur diye düşünüyorum....mutluluklar sizinle ve çocuğunuzla olsun
Buda ağlamış öyle söyledi.. Ayrıldık biz rahat edin demişşş...
CuteMom sen beni anlıyosun...
Ama biraz zaman verdim ona bakalım ne yapıcak..
Yoksa olmuyorsa o resti bende çekerimmm...
Lilicim konuştugumuz olay degil mi bu ?
Hani şu doguk davranışını farklı sebeblere dayandırdıgımız ?
eğer işin özü aslında bu anlattgın gibiyse bence ailesine durumu anlatabilir...Ama çok düşün lilicim..İleri de bu durumları senin başına kakmaması için şimdiden uyar..Ailesi hala tepkili olursa seni tanıdıktan sonra bence o insanla evlilik yapma derim..Çünkü ailesidir atsa atılmaz satsa satılmaz daima arada kalırsın.
İlk yazdığını görmemişim cnm kusura bakma..lilicim yorum yaptım okumadın sanırım cutemom'a katılıyorum ben
Ailesini ikna etmeye baksın eger edemezse bırak herşey koptugu gibi kalsın öylece ne aklını ne kalbini bulandır..
Baştan bütün kartlarını açık oyna çocugunu ve eski evliligini başına kakmaması için şimdiden uyar,daha dün bir konu okuduk biliyorsun..
Ailesini ikna edemezse bir inat ugruna seninle evlilik yapmasına izin verme çünkü tilkinin dönüp dolaşacagı yer kürkçü dükkanıdır..Ailesidir atsa atılmaz satsa satılmaz..
O sebeble canım dedigim gibi baştan herşeyi konuş
Aminnn güzell dilekleriniz için tşk ederimm ...İnan bu söylediklerinizide düşünüyorumm...
Emin olunn haklısınız...
Ne biliyim valla tek duam Rabbim tekrar bir hata yapmanızı nasibinize yazmasın inş.....çünkü bu ilkinden daha ağır olur diye düşünüyorum....mutluluklar sizinle ve çocuğunuzla olsun
Ewett cnm biliyorumm...ya tabiki anlıyorum yazdıklarından ne kadar panik oldugunda belli çünkü biraz zaman gecince rahatlamaya calısıyordun sende sımdı o ayrılmadan oncekı doneme sahıt oldugum ıcın anlıyorum senı
ama mutlaka saklama yanı o bılsın aılesını ıkna etmesını ıstedgıını
erkekler ne cakal bılıyomusun , ailesine söylemezde işi bir tık ileri götürmemek için resmi anlamda kırk takla atarlar yemin ediyorum öyle çakalalr yani
Zamana bırakmaktan başka çare yok,ya zamanla oğulları ailesini ikna edecek hatta seni onlarla tanıştırıp ara bulmayı sağlayacak yada maalesef aşkınızı kalbinize gömeceksinizama aileler ikna olmadan zor maalesef..yine iş erkekte bitiyor yani...
hah şimdi uzaktan izleme zamanı lilicim sakın bu aşkın rüzgarına kapılıp öyle kendini kaptırma.
Sadece uzaktan izle,agırdan al...
Yoksa aksi bir durum olursa üzülürsün,seni az çok tanıyorum çünkü
bu dedigimi yabana atma..
Saçmalığın daniskası arkadaşım. Hiç bir aile bir erkek evladını istemedikleri biriyle evlendi diye silmez. İlk başta zıtlaşsalarda eninde sonunda kabul ederlerdi.
Kaç yaşında bu adam?
Benim bir arkadaşım 2 çocuğuyla hiç evlenmemiş bir adamla evlendi. Onunda ailesi sorun çıkarmıştı, ama oğlan vazgeçmeyince kabul etmekten başka çareleri var mı?
Seninki resmen evlenmeden seninle takılmak istiyor bence. Allah yolunu açık etsin, aile saadetine engel olmayım ben, de çık, bence.
.
Çok az değil, sen beni çok iyi tanıyorsunn konteS
Ben tam alışmışken birden çıktı karşıma kafam bi milyon yemin ederim...
Ewet ağırdan alıyorum, almak zorundayımm...
Ama aşık mısın dersen, onu unutamamıştım ewet.
Çünkü boşandıktan sonra ilk ilişkimdi..
Bilmiyorum ama farklıydı işte....
Benden ayrıldın yokluğunu değerini daha iyi anladım dedi..kız ALLAH iyiligini versin az çok tanıyorum derken huyunu suyunu biliyorum diyorum ahaha
Evet aynen böyle devam kuzum asla duruşunu degiştirme..
Çok istiyorsa seni ailesini ikna etmenin yollarını bulsun.
Ama sırf seni oylamak ve kendini tatmin etmek, vazgeçtiğin için bu durumu kabullenemeyip tribe baglayan bir insansa ki insanları gerçekten anlamak zordur biliyorsun rengini belli edecektir.
Yani hem karnım doysun hem pastam dursun diyorsa bassın gitsin hayatından..
Oyalamak için yalan söylüyorsa zaten belli olur
İŞte bende ona bu zamanı verdim neyin ne olduğu anlaşılacakk..Ya arkadaşlar hemen kötüye yormayın belki de olayın daha ilk sıcaklıgıyla çocuk birşey diyememişte olabilir..
Sonuçta ben de eşimi çok sevdigim halde evlenmiş boşanmış olsa aileme dedigimde karşı çıksalar ilk etap onlara karşı ısrarcı tutum sergileyemezdim,bu sevmedigim anlamına gelmez yani.
Asıl ailemi ikna etmeyip sürekli onunla sevgili modunda takılırsam işte o zaman oyalıyorum anlamına gelir.
hah şimdi uzaktan izleme zamanı lilicim sakın bu aşkın rüzgarına kapılıp öyle kendini kaptırma.
Sadece uzaktan izle,agırdan al...
Yoksa aksi bir durum olursa üzülürsün,seni az çok tanıyorum çünkü
bu dedigimi yabana atma..
Ben kendisine zaten dün akşam dedim, mücadele edeceksen ben varım dedimm
Bu yönünü de düşünmek lazım ewettt
Aminn cnmmm...
Benii sewdiğinden bundan 2 ay önce de emindim şimdide eminim...
Hatta dicemki watsapa resmimizi koy görsün erkek kardeşi anlasınlar ki vazgeçmedii kararlıı bu adam...
lilicim kontese katılıyorum canımm
inan senin için düşündüm doğru kararı verebilecek kişi yine sensin
eğerki kestirip atsaydın ömür boyu kendine diyecektin keşke bi şans verseydim yapabileceklerini görseydim diyecektin
şimdi uzaktan bir yabancı gibi izle gör bak neler yapabiliyor
kesinlikle tercih meselesi olmamalı bu
aynen dediğin gibi sende evlat yetiştiriyosun
hiç bişey imkansız değildir canım
zaman en büyük ilaç
sadece bu rüzgara kapılıp hayal kırıklığı yaşamandan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?