Mantığım ve Kalbim arasında kaldım :((

Hayırlıyla olsun
Hayırsızsa olmasınn

Çok tşk ederim güzel duanız için

Aileler niye karisirki anlamiyorum. Sevmek sevilmek kadar güzel birsey mi var?! Iki Seven insanin arasina girince iyi mi oluyor.? Bak simdi iki birbirini Seven insan mutsuz. Egoist davranmayi ne zaman ögrencek bizim büyüklerimiz. Kücük bir cocugun ne zarari olabilir ki? Bence kalbini dinle sevdigin sürece hicbirsey bos degil. Ailesini ikna etmeye calissin. Evlendikden sonra ailesinle yasamiyacaksindir zaten. Hangi karari alirsan al allah yardimcin olsun canim. Böyle seyler üzüyor beni. Üc günlük dünyada baskasini mutsuz etmek ne getirir ki? Sanki cocuksuz her evlenen kisi cok mutlu oluyor. Garantisi yok ki böyle seylerin.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Lili bırak sulu gözlülüğü kıracam kafanı şimdi ha !

Kadersiz değilsin kaderinde olanı yaşadın..Herkesin bir kaderi var tatlım bazen başımıza gelen şer aslında bizim için hayırlı olandır..Her yokuşun bir inişi oldugunu unutma..

Hayat sadece bu insandan ibaret değil..Sindirerek hayatı yaşamak evla olanıdır inan..

Acele giden ecele gider kuzum o sebeble ince ele sık doku..

Bu dediginizde aileler niye karışıyor kısmına katılmıyorum sevmek sevilmek elbette güzel şeyler ama aileler yabana atılmamalı..siz karşı tarafla dünür olacaksınız elbette karışmak ailelerin en dogal hakkı..

Suan lili'yi tanımıyorlar..Peşin bir hükümle karşı gelmiş olabilirler ama karıştıkları için onları suçlayamayız..

Benim oğlumun nasıl zararı dokunabilir ki..
Anne baba boşanıyorsa onun ne günahı var...
Bilmiyorum bir insanın içinde merhamet olucak...
Başıma geleceğinii hiç tahmin etmezdim böyle bir şeyin

Benim oğlumun nasıl zararı dokunabilir ki..
Anne baba boşanıyorsa onun ne günahı var...
Bilmiyorum bir insanın içinde merhamet olucak...
Başıma geleceğinii hiç tahmin etmezdim böyle bir şeyin

yavrum senin oglununu ona zararı olmaz onun ogluna zararı olabilir..

Geç şimdi bunları düşünmeyi sana az çok yapılman gerekenler söylendi lili kafana mantıgına kalbine mukayyet ol az..

zamana bırak...

Oda işte akışına bırakalım dedi, bu ön yargıyı bekliyorduk zaten ama bu derece değilll

Seçim yapmasın orta yolu bulsun istediğim o benim..
İş onda bitiyor farkındayım...

Canim orta yol bulunamayabilir de
O zaman is akisina birakmakla cozulmez
Kesin cozum tercih yapmak dimdik ayaklarinin uzerinde durarak bunu aciklamaktir
Cok benzer seyleri yasamis biri olarak soyluyorum

Bence boşver
İlerde çok sorun yaşarsın
Güle oynaya isteyen aileler bile evlendikten sonra ne arıza çıkartıyorlar
Şimdiden durum böyleyse hiç vakit kaybetme

Ben şurasını anlamadım ayrılalı 4.5 sene oldu diyorsun 1 sene sonra biriyle tanıştım 6.5 ay çıktık 2 aydır ayrıyız diyorsun. Yani boşandıktan 1 sene sonra ise 3.5 senedir çıkmanız gerekmiyor muydu. Her neyse yani bu kişi illa ailesinin onayı olan biriyle mi evlenecek. Sizi çocuğunuz var diye istemez başkasını da başka nedenlerden istemeyebilir hep annesi yüzünden ayrılacak mı böyle yani neden kararlı olamıyor neden annesine kabul ettiremiyor da zamana akışına bırakalım diyor. Ayrıca 2.5 ay ayrı o kadar seviyor da nasıl dayanmış. Annen alışsın bekleyelim diyeceğine tanıştırsın tanımasını sağlasın daha mantıklı değil mi zaman geçince fikri değişmeyecek ki sonuçta ama tanırsa görürse fikri değişebilir yani bu kişi pek ilişkisine sahip çıkamayacak gibi duruyor hem ayrılmıyor hem de evlilik düşünemiyor arada böyle sürdüğü kadar sürsün diyor ama nereye kadar sonu ne olacak belki bir gün başkasını sevecek ailesi birini sokacak kafasına bitti diyecek sen yıkılacaksın. Akışına bırakalım demesi bana pek iyi niyetli gelmedi açıkçası bilemiyorum.

Şairr arkadaşım benimm ciğerimmm sewiyorum lan seniii
Gözlemlicem şu an yapacak başka bir şeyim yok...
Akışına bırakalım dedi, bıraktık bakalım bekleyip görücezzz
Bana dedi ki birde bak şimdi aklıma geldi, bizim zaten çok buyuk hayallerimiz yoktu dedi.
Yanii ilişkimiz esnasında ailelerimize ne zaman söylücez gibi bir konuşma geçmemişti dedi.
Ewlilik geçmemişti dedi. Biz aşkımızı yaşıyorduk sadece dedi..
Ben her günümü seninle yaşamak istediğim için aileme söylemek istedim dedi..
Ondan sonra buyuk hayallerim hayallerimiz oldu dedi..
Ben ewet ailemle konuşucam ama seninde buna takılıp üzülmeni istemiyorum, yüzünü asık görmeni istemiyorum dedi.
Eskisi gibi olalım zamana bırakalım, akışına bırakalım dedi...

Bak yavrum akışına bırakalım demişya bu akış sürecinde yerinde olsam uzak dururum..Akarsu degil yavrum bu suyun debisine göre haraket edesiniz.

Akışına bırakalım diyorsa de ki ;Akış sürecini sonlandırdıgın an olumlu/olumsuz bana dön.

Olumsuz olursa ayrı oldugun için etkilenmezsin fazla..

Ama yakın dururken ona olumsuzlukları önüne perde perde serer ve bu iş olmaz derse ailesine birşey demeye hakkın yoktur ve üzülen taraf sen olursun..Benden sana söylemesi..

Bilirsin kuzu bazen kitabın ortasından konusurum ben ama inan iyiligin için istiyorum bunu..Çok duygusal bir kızsın sen üzülmeni istemem..

O sebeble uzaktan izle eskisi gibi olma :)

yavrum senin oglununu ona zararı olmaz onun ogluna zararı olabilir..

Geç şimdi bunları düşünmeyi sana az çok yapılman gerekenler söylendi lili kafana mantıgına kalbine mukayyet ol az..

zamana bırak...
Ewett canımm.....
Canim orta yol bulunamayabilir de
O zaman is akisina birakmakla cozulmez
Kesin cozum tercih yapmak dimdik ayaklarinin uzerinde durarak bunu aciklamaktir
Cok benzer seyleri yasamis biri olarak soyluyorum
Hmmm ben olsamm meselaa vakit kaybetmezdimmm....
Bence boşver
İlerde çok sorun yaşarsın
Güle oynaya isteyen aileler bile evlendikten sonra ne arıza çıkartıyorlar
Şimdiden durum böyleyse hiç vakit kaybetme
Ama yaşamayadabilirim çevremde bunun örneği çok varr...
Kafam karışık ama çek farkındasındırr...
Ben 4 senedir eski eşimden ayrıyım ailemle yaşıyorum..
Resmi boşanma geçen sene nisan ayında oldu..
O ayrıntıyı yazmamışım kusura bakmayın...
Ya sizin dediklerinizde geliyor aklıma, okadar kafam karışık ki..
2 ay boyunca aramamasının sebebi, ben ona ilk defa rest çektim oyuzden o inanamadı ayrıldığımıza.
Ben ayrıldığımı söyledim ama watsapından 1 ay boyunca hala resmimizi kaldırmadı..
Beni çok kararlı görünce cesaret edememiş ve sonra dayanamamışşş..

Ewett çok haklısınnn eskisi gibi ona çok aşık olduğumu ve çok üstüne titrediğimi belli etmicem göstermicemm..
Cumartesi günü bi aksilik çıkmazsa buluşucaz bakalım, ogunde konuşulur :26:

Ama yaşamayadabilirim çevremde bunun örneği çok varr...
Kafam karışık ama çek farkındasındırr...

Başka bi sebep olsa belki ama
Çocuğum için beni istemeyen ailede ben merhamet ya da iyi niyet arayamam açıkçası
Bişey yapmasalar kaşlarını çatarak evladıma baksalar ne yaparım bilmem !

Başka bi sebep olsa belki ama
Çocuğum için beni istemeyen ailede ben merhamet ya da iyi niyet arayamam açıkçası
Bişey yapmasalar kaşlarını çatarak evladıma baksalar ne yaparım bilmem !

Direk dalarım ben onlara ozaman!
Zor bir süreçteyim farkındayım..
Ve bazen uzun sürmeyecek diye bile düşünüyorum...

Direk dalarım ben onlara ozaman!
Zor bir süreçteyim farkındayım..
Ve bazen uzun sürmeyecek diye bile düşünüyorum...

Yani kaş çatmak en basiti, istemeyen tipler bahane bulur illa
İyi düşün derim
Kimse senden ve yavrundan önemli değil

Yani kaş çatmak en basiti, istemeyen tipler bahane bulur illa
İyi düşün derim
Kimse senden ve yavrundan önemli değil

Ewett benim 2.hata yapma lüksüm yok..
Kimsede vazgeçilmez değildir..
Ama ona o şansı verdim, nasıl değerlendirecek ona kalmış bişi.....

[birazda bir erkek erkekliğinin hakkını verecekkk.dediğim dedikk olacakkk..anasıı bulacakk all oğlumm yatt bunla dicek tamamm anne dicekk oğlumm yatma dicekkk yatmıcakk.anası yönlendirioo.erkekk olsa ne olcakkk.

Lütfen yanlış anlamayın beni. Normalde sürekli başkalarının yazım hatalarının düzeltilmesinden de hoşlanmam. Çünkü insanız hepimiz, yanlışlıklar yapabiliriz. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Kelime sonlarını kkkk aaaaaa şeklinde uzatmanızın bir sebebi var mı, yoruyor da okurken:26:

Son düzenleme:
Ben boyle anlarda su ilerde basa kakma meselelerinden cok korkarim. Hele simdidenbasladiysa. Allah kolaylik versin ama ben mantiktan yanayim. Kucuk bir cocuk olunca birde yipranmamasi onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…