Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekrar etmeyeceğim.doktor öle bişi demedi.
yarın hastaneyi arıycam ve hemşirelerden randevu alcam kese için.
ama adet ağrım var hala...
normalmi acaba

Olabilir canım jel ,fitil ya da iğne verdi mi dr? mutlaka progesteron takviyesi alman şart çünkü...

ASİ74 cnm tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler verirsin bizlere allaha emanet ol...

onuseviyorum cnm tebrik ederim seni hayırlı olsun allah temamına erdirsin allaha emanet ol kendine dikkat et cnm görüşmek üzere....

:lepi:amanda amannnn bide burdan tebrik edeyim canım benimmm, sağlıklı hayırlı evlat olur inşallahhhhh, Allah tamamına erdirsin hihoyyyt sositososito:sm_cool:

tebriklerrrr!!!çok sevindim ya,sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerim canım...allah tamamına erdirsin...sen şimdi dinlen bol bol...gerçi 12 gündür dinlenmedesin ama....dikkat et kendine yine de...görüşmek üzre...sağlıcakla kal cnm...

çook sevindim onuseviyorum sende çik.kisti vardı sanırım bendede.bugün transferim oldu.3 tane.2sinin kalitesi iyimiş birininki pek iyi değilmiş.benden 10 tane toplandı.1.gün 7 tanesi iyiydi 2.gün 5 tanesi kala kala 3 tane kaldı yerleştirdiler bakalım.ALLAH BÜYÜKTÜR HAYIRLISI test tarihim 23 aralık.yarın benim doğum günüm ve şuan karnımda bebek taşıyor olma ihtimali çok güzel sonuç pozitif olursa bana bu ay,yıllardır aldığım en güzel hediye olucak ve ALLAH IN HEDİYESİ.34 YAŞINDAYIM 35 DEN GÜN ALICAM YARINDAN İTİBAREN

canım transferin hayırlı olsun..
inşallah sende hayatının armağanını alırsın...:CüvCüv:

ONU SEVİYORUM
merhaba mesajını aldım canım. ben daha adet düzensizliği ve tekraralayan z-çikolata kistleri yüzünden tüp bebek tedavisine başlayamadım. şu anda doğum kontrol ilacı ile akupunktur ve nöral terapi tedavisi görüyorum. tedaviye başlarsam mutlaka sizinle paylaşırım . belki ay sonu yada ocak ayına sarkabilir...
dua edin benim için...

Onuseviyorum tebrik ederim. Senin sonucu bekliyordum ben de. Tedavi sırasında hastanede karşılaşamadık, artık randevuları çakıştırırız :),,Benim gebeliğim 13 hafta oldu. Kanamalarım var, biraz tatsızım ama devam ediyoruz:)

arkadaşlar heyecandan yazamıyorum bile.
rabbim isteyen herkese versin ....
değerim 197.2 ....
keseyi görmek için çağıracaklar..
çok heyeankıyım kızlar.
akşam görüşürüz...

Tebriklerr canım .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhhh....a.s.

kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...

cnm benim yaaa o kadar çok sevindim ki anlatamam kalbim küt küt attı valla..ben sana demiştim di mi olacağını hissediyorum diye..allah tamamına erdirir inşallah..çok dikkat et kendine öptüm cnm

kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...

olleeeeeeeeeeeeyhihoyyyt:sm_cool: canım benim tebrik ediyorum sizi insallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım benim. darısı başımızaaa:1hug:a.s.:içelim:

autocad,doras,balsurat,asi74,elsinore,melankolia,cellist,ay.met,
leah....

çok teşekkürler canlarımmm...
allah herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…