arkadaşlar heyecandan yazamıyorum bile.
rabbim isteyen herkese versin ....
değerim 197.2 ....
keseyi görmek için çağıracaklar..
çok heyeankıyım kızlar.
akşam görüşürüz...
kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...
çook sevindim onuseviyorum sende çik.kisti vardı sanırım bendede.bugün transferim oldu.3 tane.2sinin kalitesi iyimiş birininki pek iyi değilmiş.benden 10 tane toplandı.1.gün 7 tanesi iyiydi 2.gün 5 tanesi kala kala 3 tane kaldı yerleştirdiler bakalım.ALLAH BÜYÜKTÜR HAYIRLISI test tarihim 23 aralık.yarın benim doğum günüm ve şuan karnımda bebek taşıyor olma ihtimali çok güzel sonuç pozitif olursa bana bu ay,yıllardır aldığım en güzel hediye olucak ve ALLAH IN HEDİYESİ.34 YAŞINDAYIM 35 DEN GÜN ALICAM YARINDAN İTİBAREN
slm arkadaslar bende yup bebek yaptirdim 11 kasimda transfer oldu 12 gun sonra 111 cikti15 gun sonra 356 cikti ama o sirada bi hafta boyunca kahverengi lekeler gordum .testten sonra 6 hafta sonra rdv verdiler .yani daha 3 hafta var.ama dun karnim agridi doktora gittim ultrasyondan bakt bebek var dedi ama nokta kadardi.kalp atisinida duymadim 3 hafta sonra duyariz dedi normalmi sizce arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim
zonnetje cnm sen ilk transferinden sonraki ilk adetinde gecikme yaşamışmıydın? benimki gecikti ve hiç belirti de yok da sana bi sorayım dedim..
kızlaaaar neredesin yaw bugün hiçkimseler görünmüyo..onuseviyorum napıyosun bebişini aldın bizi 1 günde unuttun mu yoksa :)) zonnetje sen napıyosun güzelim test günü ne zamandı senin..bi ses verin yaw :))
kısss istermisin hamile olasınnn..ayyy inşallah..
ayağımı sürtiiimmm şööleeehihoyyyt
slm arkadaslar bende yup bebek yaptirdim 11 kasimda transfer oldu 12 gun sonra 111 cikti15 gun sonra 356 cikti ama o sirada bi hafta boyunca kahverengi lekeler gordum .testten sonra 6 hafta sonra rdv verdiler .yani daha 3 hafta var.ama dun karnim agridi doktora gittim ultrasyondan bakt bebek var dedi ama nokta kadardi.kalp atisinida duymadim 3 hafta sonra duyariz dedi normalmi sizce arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim
burdayım kıs..unuturmuyum hiç sizi..Şeniz
aşk olsun.eltim bendeydi nete giremedim .sağolsun temizliğimi falan yaptı.a.s.
şimdi gitti bende oturdum..
ya arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum daha doğrusu bu merkeze giden arkadaşlara sormak istiyorum..ben bir dahaki denememi umut tüp bebekte yaptırmayı planlıyorum, orayla ilgili bir sürü güzel şey duydum..benim öğrenmek istediğim oranın ssk ile anlaşmasının olup olmadığı var ise sadece ilaçları mı karşıladığı ve eğer yok ise fiyatının ne kadar olduğu..aydınlatırsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..
inşallah ernurr
ALLAH KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN.NASIL YATIYOMUSUN TRASFERDEN SONRA NELER YAPIYON.SENİN KAÇ TANE TRANS.EDİLDİ
sevgili arkadaşlar,
bende transfer sonrası bekleyenlerdenım, 9.gun ve ağrım oluyor sankı regl olcakmısım gıbı ama bısey yok, salıgun aralık 16 da test olcak beklemek cok zor, bu ağrılar normalmı olabılır mı yoksa anormalmı yaşayan varsa bılgı verebılırmı ılk denemem henuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?