Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar heyecandan yazamıyorum bile.
rabbim isteyen herkese versin ....
değerim 197.2 ....
keseyi görmek için çağıracaklar..
çok heyeankıyım kızlar.
akşam görüşürüz...

canım çooook sevindim Şeniz ..hayırlısıyla kucağına alırsın inşş canım..darısı başımıza inşşş..:teytey: :teytey: :teytey:

kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...

canım çok tebrik ederimmmm :hooray::sm_cool: senin sonucu çok merak ediyordum çünkü sen hep olumsuz düşünüyordun bak allah gönlüne göre verdi allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindimmm :lepi::CüvCüv:

autocad seninle aynı gün test günümüz inşallah ama inşallah bizde güzellll haberlerimizi alırız :1shok:

zonnetje cnm sen ilk transferinden sonraki ilk adetinde gecikme yaşamışmıydın? benimki gecikti ve hiç belirti de yok da sana bi sorayım dedim..

slm arkadaslar bende yup bebek yaptirdim 11 kasimda transfer oldu 12 gun sonra 111 cikti15 gun sonra 356 cikti ama o sirada bi hafta boyunca kahverengi lekeler gordum .testten sonra 6 hafta sonra rdv verdiler .yani daha 3 hafta var.ama dun karnim agridi doktora gittim ultrasyondan bakt bebek var dedi ama nokta kadardi.kalp atisinida duymadim 3 hafta sonra duyariz dedi normalmi sizce arkadaslar cevap verirseniz cok sevinirim

inşallah ernurr
ALLAH KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN.NASIL YATIYOMUSUN TRASFERDEN SONRA NELER YAPIYON.SENİN KAÇ TANE TRANS.EDİLDİ

cnm çok tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah..doktor eğer 6 hafta dediyse öyledir en azından bebeği görmüşsün..bence endişe etme ara kanamalar hamilelikte oluyo diye biliyorum..sen şimdi kafanı rahatlat ve kendine çok dikkat et bence..

kızlaaaar neredesin yaw bugün hiçkimseler görünmüyo..onuseviyorum napıyosun bebişini aldın bizi 1 günde unuttun mu yoksa :)) zonnetje sen napıyosun güzelim test günü ne zamandı senin..bi ses verin yaw :))

kızlaaaar neredesin yaw bugün hiçkimseler görünmüyo..onuseviyorum napıyosun bebişini aldın bizi 1 günde unuttun mu yoksa :)) zonnetje sen napıyosun güzelim test günü ne zamandı senin..bi ses verin yaw :))

burdayım kıs..unuturmuyum hiç sizi..Şeniz
aşk olsun.eltim bendeydi nete giremedim .sağolsun temizliğimi falan yaptı.a.s.
şimdi gitti bende oturdum..

kısss istermisin hamile olasınnn..ayyy inşallah..
ayağımı sürtiiimmm şööleeehihoyyyt

heh ortaya çıktın nihayet :))) nerelerdesin ne yapıyosun bakim..ay ne bilim şekerim zonnetjeye sorduktan sonra diğer forumları gezindim biraz böle adet gecikmeleri oluyomuş mikrodan sonra..ama tabi mucize denen şeyi de unutmamak gerekir öyle değil mi?

canım doktor öle demişse öyledir kafana takma.karın ağrısı bende de var
endişe yapma.aklına kötü şeyler getirme.bebişini alacaksın kucağına inşallah....

ya arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum daha doğrusu bu merkeze giden arkadaşlara sormak istiyorum..ben bir dahaki denememi umut tüp bebekte yaptırmayı planlıyorum, orayla ilgili bir sürü güzel şey duydum..benim öğrenmek istediğim oranın ssk ile anlaşmasının olup olmadığı var ise sadece ilaçları mı karşıladığı ve eğer yok ise fiyatının ne kadar olduğu..aydınlatırsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..

canım bildiğim kadarıyla ssk ile anlaşması var ama detayları hiç bilmiyorum fakat net den bütün sorularına cevap veriyorlar umut tüp bebek sayfasına girersen,ben paket indiriminden faydalandım ancak 4000 ytl ile olay bitmiyor ilk denemem olduğu için eşimden ve benden 250 ytl lik testler istediler bunun haricinde ilaçlar dahil ama hepsi değil ben şuana kadar ekstra 180 ytl harcadım toplamı neredeyse 4500 ytl geldi fakat bu kişiye göre değişebilir

inşallah ernurr
ALLAH KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARTMASIN.NASIL YATIYOMUSUN TRASFERDEN SONRA NELER YAPIYON.SENİN KAÇ TANE TRANS.EDİLDİ

amin amin 3 gündür yatıyorum benim yumurta sayım toplam 3 kalmıştı şansımada 3 de transfer edilebildi ama içim pek rahat değil

sevgili arkadaşlar,
bende transfer sonrası bekleyenlerdenım, 9.gun ve ağrım oluyor sankı regl olcakmısım gıbı ama bısey yok, salıgun aralık 16 da test olcak beklemek cok zor, bu ağrılar normalmı olabılır mı yoksa anormalmı yaşayan varsa bılgı verebılırmı ılk denemem henuz.

canım bendede olmuştu o ağrılar halada oluyor....
endişelenme...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…