kızlaaaar neredesin yaw bugün hiçkimseler görünmüyo..onuseviyorum napıyosun bebişini aldın bizi 1 günde unuttun mu yoksa :)) zonnetje sen napıyosun güzelim test günü ne zamandı senin..bi ses verin yaw :))
merhaba arkadaşlar
daha yeni üye oldum. buradaki konuşmaları dinleyerek azda olsa teselli bulmaya bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. umarım hepiniz biran önce emellerinize kavuşursunuz.
bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. ilk denemem ve puregonun sonuna geldim nihayet yarın yumurtalara tekrar bakacaklar ve ona göre çatlatma iğnesi vuracaklar sanırım benimle aynı kategoride olan varmı şuanada :))
amin amin3 gündür yatıyorum benim yumurta sayım toplam 3 kalmıştı şansımada 3 de transfer edilebildi ama içim pek rahat değil
Ses 1,2 sess..burdayim hayatimmmm...evdeyim ve ara arada hep girdim cnim nete...bi ara karsilastik gerci sohbet ettik ama simdide sen yoksun:)))))))
Ben kocisi bekliyorum..yemeklerimide yaptim..karnimda acikti yaa..sabah 2 tost yedim onunla duruyorummm..ne iyi bakiyorum kendime dimilülülülülülü #
bende senin gibiydim hiç rahat değildim ve ağrılarım beni ümitsizleştirmişti.
ama vesvese insana zarardan başka birşey yapmıyor canımm..iyi düşün iyi olsun..
kıss çatlahh:mymeka: yemekten içmekten kesilip
yeğenlerimi açmı bırakcan sen..klava:
kendine gel yoksam ben gelirim oraya ha...kaydirigubbakcemile
ya arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum daha doğrusu bu merkeze giden arkadaşlara sormak istiyorum..ben bir dahaki denememi umut tüp bebekte yaptırmayı planlıyorum, orayla ilgili bir sürü güzel şey duydum..benim öğrenmek istediğim oranın ssk ile anlaşmasının olup olmadığı var ise sadece ilaçları mı karşıladığı ve eğer yok ise fiyatının ne kadar olduğu..aydınlatırsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler..
arkadaslar bi sorum olacakti .tup bebek ya^ptirinca keseleri gormek icin gittiginizde alttanmi bisey sokup bakiyolar yoksa sadece kerinin ustune aletlen bakiyolar ultrasyonda cevap verrseniz cok sevinirim.cunku benim alttan koyarak baktilar korkuyorum bebege bisey olurmu diye.bide test gununden sonra kac hafta sonra kese gormek icin cagiriyolar?ben fransada oturuyorum burda test gununden 6 hafta sonraya rnv verdiler cok gec degilmi?ama benim dun agrim oldugu icin dedigim gibi alttan o uzun aleti koyup bakti bebek var dedi ama kalbini duymadim daha uc haftam var .bilgileri olan arkadaslar allah rizasi icin cevap yazarsaniz cok seevinirim
sağol arkadaşım. benim şu anlık sorunum yok Allaha şükür sadece merak ve sonuç ne olacak diye bekliyorum.
benimki erkek infertilitesi tüpte ilk denemem bir an önce iğnelerden kurtulmak istiyorum. yarın yumurta gelişimine bakıp ona göre çatlatma iğnesi vuracaklar diye ümit ediyorum. yarıladım belkide sona yaklaşıyorum zannedersem.
ne güzel transfer olmuş. allah sanada sabır versin beklemek şu an daha zordur eminim. umarım bu dönemi sağlıklı atlatırsın.
skm ZONNETJE nasılsın canım? var mı bi gelişme?
Melankolia, sende pazartesi ameliyat olucakmissin...allah sifani versin canim..insallah hersey yolunda giderde ocak ayinda transferin gerceklesir canim.
Kac embriyonu dondurdular canim senin?
Benim transferimide dondurulmuslarla yaptilar..10 dondurulmus embriyomuz vardi hepsini cozmusler..cok uzuldum ben canim ya neden boyle bisiy yaptilar diye...istedikleri gibi cozulmemis guya...insana anlatmiyolarda daha evvelinde boyle boyle durumlar olabilir sunu sunu yapariz diye..sok olduk inan duyunca!
arkadaşlar benide listeye ekleyin.
ben de tüp bebek 1. deneme yeditepe ünv. hast. cem fıçıcıoğluna gidiyorum varmı başka giden umarım hakkımızda her şey hayırlı olur.
AMİİİİNNN!!!!!!!!!
Hehehehe..guzel hamisim...bugun duzensiz yedim ama az evvel acisini cikardim kisss goturdum ekmekleri:))) bende tuhaf zamanda acikmalar oluyo anlamadim vallahi:))) aksamlari bisiy yemek hic ama hic adetim degildir..aciksam bile ac giderim hep yataga...ama az once dayanamadim yedim doyasiya..ne hikmettir acepp:))))
aman kandirmayayim bende kendimi
yegenlerine ii bakmaya calisiyorum guzelcimm/..sende benim yegenlerime ii bak tamammi...ben en az iki tane olucak diyorum canim...sen ne dusunuyosun bilemem...su zaman akip gezsede sende hayirlisiyla bebislerinin keselerini gorsen:Saruboceq::Saruboceq:
aynı fikirdeyim canım...bende aynen böyle yaptım ...karşılığını rabbim fazlasıyla verdi.çok şükür...Arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum...
Ben, imkanı olan arkadaşlara, durumu müsait olmayan kişilere elinizden geldiğince yardım yapıp hayır duası almaya çalışmanızı,adağınız varsa onları yerine getirmenizi öneriyorum..Böyle şeyleri dile getirmek çok ayıp biliyorum ama belki sizlere de faydası olur diye düşündüm...
Benim iki küçük mucizemde bu duaların çok etkisi olduğuna inanıyorum...
Allah anne olmak isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın inşallah..Aminnnnn:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
benimde 6 aralıkta transferim yapıldı.
hiçbir şey hissetmiyorum.bu garip değil değilmi?
yani illaki göğüslerde çok hassasiyet filan olmalımı?
bana biraz anlatırmısınız neler yaşadınız?
canım bildiğim kadarıyla ssk ile anlaşması var ama detayları hiç bilmiyorum fakat net den bütün sorularına cevap veriyorlar umut tüp bebek sayfasına girersen,ben paket indiriminden faydalandım ancak 4000 ytl ile olay bitmiyor ilk denemem olduğu için eşimden ve benden 250 ytl lik testler istediler bunun haricinde ilaçlar dahil ama hepsi değil ben şuana kadar ekstra 180 ytl harcadım toplamı neredeyse 4500 ytl geldi fakat bu kişiye göre değişebilir
canım ben umutta tedavi görüyorum,4000ytl ye. yalnız benim bagkurum vardı ama detaylarla uğraşmak istemdiğim için direk başladık rapor toplamadan. yani merkezle sorunum yok ama belirli bi dönem geçince biraz daha ilgisiz oldular. aslında drumu da orada çalışanları da çok sevdim ama benim polip aldırmam gerekiyordu erken regl oldum aradım merzkezi merkezden biz ameliyat tarihi için haber vercez dediler dr p.tesi alırız dedi ama hala randevum verilmiş değil. yarın kendim arayıp soracağım saat falan da vermediler. benim tedavi esnasında polip oluştu ve embriyolarım donduruldu, adet olmayı bekledim kısmetse p.tesi ameliyat olcam ve ocak ayında insallah transferim gerçekleşcek.sana da bol sans diliyorum umarım kötü etkilememişimdir seni ama sadece işimi görim dersen iyi bi merkez. ama belli bi yol katedince ilgi düşüyor.
canım hiç hamile kalmadım ama bebeğin kap atışlarını duyana kadar alttan bakılıyor eltimin öyle oldu. korkma bebiş sana sıkıca tutunmuştur canım. sağlıcakla kucağına alırsın insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?