Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaar neredesin yaw bugün hiçkimseler görünmüyo..onuseviyorum napıyosun bebişini aldın bizi 1 günde unuttun mu yoksa :)) zonnetje sen napıyosun güzelim test günü ne zamandı senin..bi ses verin yaw :))

Ses 1,2 sess..burdayim hayatimmmm...evdeyim ve ara arada hep girdim cnim nete...bi ara karsilastik gerci sohbet ettik ama simdide sen yoksun:)))))))

Ben kocisi bekliyorum..yemeklerimide yaptim..karnimda acikti yaa..sabah 2 tost yedim onunla duruyorummm..ne iyi bakiyorum kendime dimilülülülülülü #

merhaba arkadaşlar
daha yeni üye oldum. buradaki konuşmaları dinleyerek azda olsa teselli bulmaya bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. umarım hepiniz biran önce emellerinize kavuşursunuz.
bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum. ilk denemem ve puregonun sonuna geldim nihayet yarın yumurtalara tekrar bakacaklar ve ona göre çatlatma iğnesi vuracaklar sanırım benimle aynı kategoride olan varmı şuanada :))

Hosgeldin saveist, buraya uye olmakla iyi etmissin arkadasim..bizlerle bircok seyi paylasabilecegine inaniyorum.

Suan seninle ayni asamada olan arkadaslarimiz mutlaka vardir..ben senden 1 adim daha ilerlemis durumdayim canim...benim transferimin bugun 8.ci gunu..beklemedeyim yani!

Senin problemin nedir anlatabilirmisin biraz? Ilk tup bebek denemenmi?

Sanada cok kolay gelsin arkadasim umarim sende bebeine biran once kavusursun.

amin amin 3 gündür yatıyorum benim yumurta sayım toplam 3 kalmıştı şansımada 3 de transfer edilebildi ama içim pek rahat değil

bende senin gibiydim hiç rahat değildim ve ağrılarım beni ümitsizleştirmişti.
ama vesvese insana zarardan başka birşey yapmıyor canımm..iyi düşün iyi olsun..

kıss çatlahh:mymeka: yemekten içmekten kesilip
yeğenlerimi açmı bırakcan sen..klava:
kendine gel yoksam ben gelirim oraya ha...kaydirigubbakcemile

sağol arkadaşım. benim şu anlık sorunum yok Allaha şükür sadece merak ve sonuç ne olacak diye bekliyorum.
benimki erkek infertilitesi tüpte ilk denemem bir an önce iğnelerden kurtulmak istiyorum. yarın yumurta gelişimine bakıp ona göre çatlatma iğnesi vuracaklar diye ümit ediyorum. yarıladım belkide sona yaklaşıyorum zannedersem.
ne güzel transfer olmuş. allah sanada sabır versin beklemek şu an daha zordur eminim. umarım bu dönemi sağlıklı atlatırsın.

arkadaşlar benide listeye ekleyin.
ben de tüp bebek 1. deneme yeditepe ünv. hast. cem fıçıcıoğluna gidiyorum varmı başka giden umarım hakkımızda her şey hayırlı olur.
AMİİİİNNN!!!!!!!!!

arkadaslar bi sorum olacakti .tup bebek ya^ptirinca keseleri gormek icin gittiginizde alttanmi bisey sokup bakiyolar yoksa sadece kerinin ustune aletlen bakiyolar ultrasyonda cevap verrseniz cok sevinirim.cunku benim alttan koyarak baktilar korkuyorum bebege bisey olurmu diye.bide test gununden sonra kac hafta sonra kese gormek icin cagiriyolar?ben fransada oturuyorum burda test gununden 6 hafta sonraya rnv verdiler cok gec degilmi?ama benim dun agrim oldugu icin dedigim gibi alttan o uzun aleti koyup bakti bebek var dedi ama kalbini duymadim daha uc haftam var .bilgileri olan arkadaslar allah rizasi icin cevap yazarsaniz cok seevinirim

Merhaba kizlar, gecmis bayraminiz mübarek olsun. Tedavide olan arkadaslara hayirlar olsun.

Onu seviyorumcanim, özel mesajini aldim. Bu aralar cok yogunum fazla giremiyorum. Ama bizdeki son durum pek iyi degil. Yani bu ay tedaviye baslayamiyoruz. Randevulari öyle aralikli tarihte veriyorlarki, uzayacak.

Insallah ocak ayinda baslariz. Hepinize iyi geceler.

Hehehehe..guzel hamisim...bugun duzensiz yedim ama az evvel acisini cikardim kisss goturdum ekmekleri:))) bende tuhaf zamanda acikmalar oluyo anlamadim vallahi:))) aksamlari bisiy yemek hic ama hic adetim degildir..aciksam bile ac giderim hep yataga...ama az once dayanamadim yedim doyasiya..ne hikmettir acepp:))))
aman kandirmayayim bende kendimi

yegenlerine ii bakmaya calisiyorum guzelcimm/..sende benim yegenlerime ii bak tamammi...ben en az iki tane olucak diyorum canim...sen ne dusunuyosun bilemem...su zaman akip gezsede sende hayirlisiyla bebislerinin keselerini gorsen:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben umutta tedavi görüyorum,4000ytl ye. yalnız benim bagkurum vardı ama detaylarla uğraşmak istemdiğim için direk başladık rapor toplamadan. yani merkezle sorunum yok ama belirli bi dönem geçince biraz daha ilgisiz oldular. aslında drumu da orada çalışanları da çok sevdim ama benim polip aldırmam gerekiyordu erken regl oldum aradım merzkezi merkezden biz ameliyat tarihi için haber vercez dediler dr p.tesi alırız dedi ama hala randevum verilmiş değil. yarın kendim arayıp soracağım saat falan da vermediler. benim tedavi esnasında polip oluştu ve embriyolarım donduruldu, adet olmayı bekledim kısmetse p.tesi ameliyat olcam ve ocak ayında insallah transferim gerçekleşcek.sana da bol sans diliyorum umarım kötü etkilememişimdir seni ama sadece işimi görim dersen iyi bi merkez. ama belli bi yol katedince ilgi düşüyor.

canım hiç hamile kalmadım ama bebeğin kap atışlarını duyana kadar alttan bakılıyor eltimin öyle oldu. korkma bebiş sana sıkıca tutunmuştur canım. sağlıcakla kucağına alırsın insallah.

Allah yardimciniz olsun insallah canim..bakarsin ilk denemenizde olur..insallah! E yolu yarilamissin evet..geriside corap sokugu gibi geliyor zaten derken sende izim bircogumuz gibi test gununu beklersin..hayirli haberler verirsin insallah.

skm ZONNETJE nasılsın canım? var mı bi gelişme?

Selam canim..sende benim gibi gecekusumu oldun))

Bir gelisme yok canim ya...bekliyorum iste test gunumu...haftaya sali kopacak dananin kuyrugu tabiri caizse:))

Adet sancisi gibi sancilarim var ara ara...baskada hicbiseycim yok..umarim hersey yolunda gider canim ya korkyorum cok!

Melankolia, sende pazartesi ameliyat olucakmissin...allah sifani versin canim..insallah hersey yolunda giderde ocak ayinda transferin gerceklesir canim.

Kac embriyonu dondurdular canim senin?
Benim transferimide dondurulmuslarla yaptilar..10 dondurulmus embriyomuz vardi hepsini cozmusler..cok uzuldum ben canim ya neden boyle bisiy yaptilar diye...istedikleri gibi cozulmemis guya...insana anlatmiyolarda daha evvelinde boyle boyle durumlar olabilir sunu sunu yapariz diye..sok olduk inan duyunca!

Arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum...

Ben, imkanı olan arkadaşlara, durumu müsait olmayan kişilere elinizden geldiğince yardım yapıp hayır duası almaya çalışmanızı,adağınız varsa onları yerine getirmenizi öneriyorum..Böyle şeyleri dile getirmek çok ayıp biliyorum ama belki sizlere de faydası olur diye düşündüm...

Benim iki küçük mucizemde bu duaların çok etkisi olduğuna inanıyorum...

Allah anne olmak isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın inşallah..Aminnnnn:Saruboceq:

canım hiç kötü düşünme insallah bebişlerin tutunmuştur sana. heyecanla sizlerin güzel haberlerini bekliyorum
inş p.tesi sorun çıkmazsa olcak ameliyat. insallah her şey yolunda gider hepimiz için. benim 13 embri donduruldu.bu konuda ben merkezlere güvenmiyorum. ilaçları tekrarlayıp tekrar ücret almak için tüm embriyoları bozabilirler. bunu kanıtlayamayız ama inanıyorumki hepsi para alana kadar ilgileniyor. sonrasında umurlarında olmuyorsun. hayırlısı olsun canım insallah seninkiler tutmuştur kötü düşünme emii :CüvCüv:

merhaba arkadaşlar
benimde 6 aralıkta transferim yapıldı.
hiçbir şey hissetmiyorum.bu garip değil değilmi?
yani illaki göğüslerde çok hassasiyet filan olmalımı?
bana biraz anlatırmısınız neler yaşadınız?

arkadaşlar benide listeye ekleyin.
ben de tüp bebek 1. deneme yeditepe ünv. hast. cem fıçıcıoğluna gidiyorum varmı başka giden umarım hakkımızda her şey hayırlı olur.
AMİİİİNNN!!!!!!!!!

ayy benimde yemek düzenim değişmişti.ayyy hadi inşallah belirtilerimiz de aynı..
banada ikiz gibi geliyor hayırlısı artık..

aynı fikirdeyim canım...bende aynen böyle yaptım ...karşılığını rabbim fazlasıyla verdi.çok şükür...

canım transferin hayırlı olsun.herkesin belirtisi farklıdır heralde.sen kafana takma.positif düşün.
iyi düşün iyi olsun...

sağol cnm bilgi için..ben onlara mail attım ama cvp vermediler bende sizlerden daha iyi öğreneceğimi düşündüm..belki de gidip yüz yüze konuşmak daha iyi olacak..çok teşekkürler..

cevabın için sağol cnm..senin de inşallah bir an önce çözülür sorunun..ama olsun sıkma canını geç olsun güç olmasın..ortamı bebişler için iyice temizlesinler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…