Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bademcim sen nerelerdesin hiç görünmüyosun ne yapıyosun ultrasona girdin mi ..gelişmeleri bildri bize merak ediyorum..

bademcim sen nerelerdesin hiç görünmüyosun ne yapıyosun ultrasona girdin mi ..gelişmeleri bildri bize merak ediyorum..

Canım şimdilik herşey iyi çok şükür.Ocağın 8 inde doktorumuz bebeklerin ense kalınlığını ölçmek için çağırdı..Ama ben daha yakın bir hastaneye ayın 20 sinde de erken bir kontrole gitmek istiyorum.8 haftalığız artık..Allah anne olmak isteyen hiç bir arkadaşımın kucağını boş bırakmasın inşallah..:Saruboceq:

canım inşallah gebeliğin sonuna kadar sorunsuz geçer.
rabbim hayırlı haberlerini versin inşallah.
:CüvCüv:

ay canlarım yaaa gördün demek keseleri..sana zaten yanlış hatırlamıyosam 2 tane transfer edilmişti ikisi de tuttu yani ne güzel..allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla..darısı bizim başımıza artık..

3 tane transfer edildi canım..beta hcg düşüktü...önce bir doktor bu kimyasal gebelik dedi,sonra tek gebelik dendi..ama ultrasonda 2 kese görüldü.Kalp atışlarını da duyduk..Allahım mucize üstüne mucize gösterdi bize..Çok şükürler olsun..Her gün şükrediyorum ve isteyen tüm arkadaşlarım için dua ediyorum..Allah herkese sağlıklı hamilelikler nasib etsin inşallah..Aminnnn:Saruboceq:

pardon cnm ya Adenzar'la karıştırdım ona 2 tane transfer edilmişti..ondan hiç haberin var mı en son testi pozitif çıkmıştı ama ondan sonra hiç görünmedi buralarda..onu da çok merak ediyorum umarım iyidir..güzel dileklerin için de çok sağol cnm..

ben de merak ediyorum onu canım...:sm_confused:

ben de merak ediyorum onu canım...:sm_confused:

Allah allah nerelerde acaba (

ya bu arada ben çok alakasız bişey sorucam şu puanları nasıl ediniyosunuz..benim de 119 mu ne olmuş nasıl oluyo anlamıyorum biraz özürlüyüm de bu konuda..yani siz ne yapıyosunuz da o kadar puanınız oluyo :))))

Topiklerde yaptığın yorumlar beğenilirse mesajının üst sağ köşesindeki terazi işaretine tıklayıp yorum yazıyorlar..puanın artıyor böylece..kullanıcı panelinde sana kimlerin puan verdiğini görebilirsin:1hug:

bak neler öğrendim neler valla sağol hiç bilmiyodum karıştırmamışım da hiç :))bi bakayım bana puan verenlere..veren de sağolsun vermeyen de :)))))))

ayyy cnm bademcim 3 tane puanı sen vermişsin bi tanesini de onuseviyorum topu topu 4 puanım varmış sağolun varolun arkadaşlar :))))

kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:

Seninde sansin acik olsun insallah canim...yarin guzel haberlerle gelirsin insallah.

Benim test gunum onumuzdeki sali..pespeye bircok arkadasimiz var test gununu bekliyen.

Hakkimizda hayirlisi olur insallah

Merhaba,İnşallah tedavin hyırlı olur Türkiye de Tüp Bebek tedavisi baya leri durumda umarım bu sefer başarıya ulaşırsın.Peki sen nerede deneyeceksin?

allah korusun canım listenin altı falan....
positif,positif,positif....

tm tm tm..kizma guzel hamisim..bebislerinide kizdirma:)))
Soz pozitif olucammm...listenin altini ustune getiricem:)))))))

Az evvel acayip migdem bulandi kis teyzesi..ne istir..cay tat vermiyo artik:)) ilaclar etkisini anca gosteriyo zar:))) hamilelikten degildir yoksam...aaaaa unuttum..pozitif olcektim:)))

Merhaba,İnşallah tedavin hyırlı olur Türkiye de Tüp Bebek tedavisi baya leri durumda umarım bu sefer başarıya ulaşırsın.Peki sen nerede deneyeceksin?

canim silamin tedavisi bitti hamile kaldi ucuzlerine almanyaya geri dondu fakat hastanede yatiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…