- Konu Sahibi EU2
-
- #2.081
bademcim sen nerelerdesin hiç görünmüyosun ne yapıyosun ultrasona girdin mi ..gelişmeleri bildri bize merak ediyorum..
Canım şimdilik herşey iyi çok şükür.Ocağın 8 inde doktorumuz bebeklerin ense kalınlığını ölçmek için çağırdı..Ama ben daha yakın bir hastaneye ayın 20 sinde de erken bir kontrole gitmek istiyorum.8 haftalığız artık..Allah anne olmak isteyen hiç bir arkadaşımın kucağını boş bırakmasın inşallah..:Saruboceq:
Canım şimdilik herşey iyi çok şükür.Ocağın 8 inde doktorumuz bebeklerin ense kalınlığını ölçmek için çağırdı..Ama ben daha yakın bir hastaneye ayın 20 sinde de erken bir kontrole gitmek istiyorum.8 haftalığız artık..Allah anne olmak isteyen hiç bir arkadaşımın kucağını boş bırakmasın inşallah..:Saruboceq:
ay canlarım yaaa gördün demek keseleri..sana zaten yanlış hatırlamıyosam 2 tane transfer edilmişti ikisi de tuttu yani ne güzel..allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla..darısı bizim başımıza artık..
3 tane transfer edildi canım..beta hcg düşüktü...önce bir doktor bu kimyasal gebelik dedi,sonra tek gebelik dendi..ama ultrasonda 2 kese görüldü.Kalp atışlarını da duyduk..Allahım mucize üstüne mucize gösterdi bize..Çok şükürler olsun..Her gün şükrediyorum ve isteyen tüm arkadaşlarım için dua ediyorum..Allah herkese sağlıklı hamilelikler nasib etsin inşallah..Aminnnn:Saruboceq:
pardon cnm ya Adenzar'la karıştırdım ona 2 tane transfer edilmişti..ondan hiç haberin var mı en son testi pozitif çıkmıştı ama ondan sonra hiç görünmedi buralarda..onu da çok merak ediyorum umarım iyidir..güzel dileklerin için de çok sağol cnm..
ben de merak ediyorum onu canım...:sm_confused:
Allah allah nerelerde acaba(
ya bu arada ben çok alakasız bişey sorucam şu puanları nasıl ediniyosunuz..benim de 119 mu ne olmuş nasıl oluyo anlamıyorum biraz özürlüyüm de bu konuda..yani siz ne yapıyosunuz da o kadar puanınız oluyo :))))
kıslaaarr salı günü listeyi yeniliycem.zonnetjede sonucunu alsın.belki onuda hamişler listesine yazarız....
Topiklerde yaptığın yorumlar beğenilirse mesajının üst sağ köşesindeki terazi işaretine tıklayıp yorum yazıyorlar..puanın artıyor böylece..kullanıcı panelinde sana kimlerin puan verdiğini görebilirsin:1hug:
kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...
kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...
hayırlı olsunallah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:
Kizlar beni de listeye ekleyin .. hihoyyyt
Ben de Allah'in izniyle bayramdan sonra tedaviye baslayacagim.
Bu sefer ki tedavim benim icin cok farkli olacak..
Cünkü Türkiye de deneyecegim ve ailemin yaninda olacagim.
Benim tedavim mikro enjeksiyon .
Listeye yasimizi , tedavimizi ve sehir yazalim ( bence ) ..
Ay ay ay...INSALLAH be guzelimmm....ne keyiflendim simdi bil bilsen:))))))
Hamile degilsem artikin inerim listenin en altina:)
allah korusun canım listenin altı falan....
positif,positif,positif....
Merhaba,İnşallah tedavin hyırlı olur Türkiye de Tüp Bebek tedavisi baya leri durumda umarım bu sefer başarıya ulaşırsın.Peki sen nerede deneyeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?