sağol cnm bilgi için..ben onlara mail attım ama cvp vermediler bende sizlerden daha iyi öğreneceğimi düşündüm..belki de gidip yüz yüze konuşmak daha iyi olacak..çok teşekkürler..
hayırlı olsunallah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:
kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...
cok sevindim gerçekten, allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.
ben teste ayın 10 unda gittim ve malesef negatif çıktı..yıkıldım,kaç gündür çok kötüyüm ama yapacak birşey yok tabii..senin adına çok sevindim canım, allah tamamına erdirsin inşallah.
cok sevindim gerçekten, allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.
ben teste ayın 10 unda gittim ve malesef negatif çıktı..yıkıldım,kaç gündür çok kötüyüm ama yapacak birşey yok tabii..senin adına çok sevindim canım, allah tamamına erdirsin inşallah.
off üzüldüm cnm ya bilirim o duyguyu...ama ben artık rahat olmaya çalışıyorum sonuçta yapacak bişey yok elbet olacak..hele ki mikrodan önce geçirdiğim negatif aşılamadan sonra bi zona oldum ki sorma ondan sonra kafama fazla takmamaya çalışıyorum sen de çok fazla üzme kendini hayırlısı böyle imiş demek ki ..bir sonraki sefere inşallah..
canım çok sağol, inşallah o günleri de göreceğim.
benim de ağzım,dudağım şu anda yara içinde üzüntüden
asıl şu anda ne yapmam gerektiğini çok fazla biemiyorum, maddiyat yüzünden ertelemek zorundayım 2.denemeyi tabii.
2.denemeyi yie aynı merkezde mi yaptırsam yoksa başka bir yere mi gitsem bilmiyorum, kafam çok karışık.
internetten ve bu sitedeki araştirmalarım sonucu 2-3 tane merkez arasında kararsısım, ne olur bana yardımcı olun. Ben Medicana Beyliküdüzünde tedavi gördüm, aslında merkezden ve doktorumdan da çok memnundum ama dediğim gibi 2.kez de oraya gider miyim bilmiyorum. Memorial, Alman hastanesi ve Inernational Hospital arasına kararsızım. Bana ne olur yardımcı olun kızlar...
evet yüz yüze görüşürsen çok daha iyi olur bende öyle yaptım bu arada melankolianında dediği gibi umut da belli bir süre sonra ilgi azalıyor belki bayram yoğunluğudur anlayamadım
kıss sünger canım benim nasılsın bakıyım eskisi kadar siteye giremiyorum yazını şimdi okudum bugün test gününmüş canım benim inşallah pozitif sonuç alırsın (AMİN)ne olur ALLAHIM sen sünger arkadaşımın emeğini boşa çıkarma :Saruboceq:arkadaşım busefer bebişlerine kavuşsun :Saruboceq:,hayırlı olsunallah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:
evt canım ilgi ve hizmet düştü.regl olduğumda aramıştım ameliyat tarihi belirlemek için ve bana onlar geri dönüp arayacaklarını söylemişlerdi drumda p.tesi olursun demişti,regl biter bitmez en geç 2 gün içinde yapılması gerekiyor benim ameliyatın ama aramadılar, bugün ben aradım e pazartesi dolu salıya verdiler randevuyu yani adetim bittikten 4 gün donra olmuş olucam ameliyatımı. telde bana geri dönülmediğini söylediğimde de tavırlı bi şekilde bugün arayacaktık dendi. kafanızı karıştırmak istemem ama çok soğudum hem merkezden hem işlemlerden.allah inançlı doğru doktorların eline düşürsün ne diyeyim. allah yardımcımız olsun
kızlar birşey sorcam benim dün transferim 4 günüydü fakat inanılmaz kasık ağrım ve karın şişkinliğim vardı söylemesi ayıp sürekli tuvalet ihtiyacım vardı bunların hepsi normalmı kasık ağrısının olması normal deniliyor ama ben bir ara inanılmaz kıvrandım kıvranmaktan midem bulandı ateş bastı yerimde duramadım sonra yavaş yavaş rahatladım birde diğer sorum günde 3+3+3 toplam 9 progestan kullanıyorum bu normalmı çünkü prospektüsünde en fazla günde 6 diyor bukadar çok kullanan oldumu
Gunaydin Elsinorecim...ne haber nasilsin? Bas agrin gectimi canim?
kıslar nasılsınız bu sabah?
valla o yeğenin var ya ..dün karnımı çok ağrıttı ya...
ama şimdi geçti..allaha şükür.bu ara adet dönemim ondanmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?