Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol cnm bilgi için..ben onlara mail attım ama cvp vermediler bende sizlerden daha iyi öğreneceğimi düşündüm..belki de gidip yüz yüze konuşmak daha iyi olacak..çok teşekkürler..

evet yüz yüze görüşürsen çok daha iyi olur bende öyle yaptım bu arada melankolianında dediği gibi umut da belli bir süre sonra ilgi azalıyor belki bayram yoğunluğudur anlayamadım

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah güzel:CüvCüv: haberlerini verirsin :Saruboceq:

kıslaaarrrr değerim 197.2 miş
doktorumu aradım pozitif dedi...
şu anda ne yapcağımı bileniyorum...

cok sevindim gerçekten, allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.
ben teste ayın 10 unda gittim ve malesef negatif çıktı..yıkıldım,kaç gündür çok kötüyüm ama yapacak birşey yok tabii..senin adına çok sevindim canım, allah tamamına erdirsin inşallah.

off üzüldüm cnm ya bilirim o duyguyu...ama ben artık rahat olmaya çalışıyorum sonuçta yapacak bişey yok elbet olacak..hele ki mikrodan önce geçirdiğim negatif aşılamadan sonra bi zona oldum ki sorma ondan sonra kafama fazla takmamaya çalışıyorum sen de çok fazla üzme kendini hayırlısı böyle imiş demek ki ..bir sonraki sefere inşallah..

canım çok üzüldüm inanki.rabbim en iyisini bilir..
senin için hayırlısı buymuş demekki.inşallah bir dahaki sefere tutacak ben inanıyorum.
seni çok iyi anlıyorum aslında.ben positif sonuç aldığım halde korkum devam ediyor.
allah sağ sağlim tamamına erdirsin inşallah.
seni hamişler listesine yazmay çok isterdim ama bir dahaki sefere inşallah.pes etmek yok...:teselli:

canım çok sağol, inşallah o günleri de göreceğim.
benim de ağzım,dudağım şu anda yara içinde üzüntüden
asıl şu anda ne yapmam gerektiğini çok fazla biemiyorum, maddiyat yüzünden ertelemek zorundayım 2.denemeyi tabii.
2.denemeyi yie aynı merkezde mi yaptırsam yoksa başka bir yere mi gitsem bilmiyorum, kafam çok karışık.
internetten ve bu sitedeki araştirmalarım sonucu 2-3 tane merkez arasında kararsısım, ne olur bana yardımcı olun. Ben Medicana Beyliküdüzünde tedavi gördüm, aslında merkezden ve doktorumdan da çok memnundum ama dediğim gibi 2.kez de oraya gider miyim bilmiyorum. Memorial, Alman hastanesi ve Inernational Hospital arasına kararsızım. Bana ne olur yardımcı olun kızlar...

canım ben acıbadem hastanesinde tedaviye başlamadan önce bayağı bir hastane ve doktor araştırması yaptım.
ben avrupa yakasında oturuyorum.yakın bir yer istedim.ama doktor olarak cem demirelde karar kılınca kadıköy acıbademe gitmeye karar verdim.
ama acıbadem hastanesinin international hospitalle ortaklığı var.o yüzden acıbadem tüp bebek kliniği internationalin içinde.oranın başında Engin oral var.o da çok başarılı bir doktormuş.ben cem beyle ikisi arasında kaldım.cem bey daha sıcak geldi ilk intiba olarak o yüzden kadıköye gittim.diğer tüp bebek merkezleri hakkında bişey diyemeyeceğim.yerimseniben

evet yüz yüze görüşürsen çok daha iyi olur bende öyle yaptım bu arada melankolianında dediği gibi umut da belli bir süre sonra ilgi azalıyor belki bayram yoğunluğudur anlayamadım

evt canım ilgi ve hizmet düştü.regl olduğumda aramıştım ameliyat tarihi belirlemek için ve bana onlar geri dönüp arayacaklarını söylemişlerdi drumda p.tesi olursun demişti,regl biter bitmez en geç 2 gün içinde yapılması gerekiyor benim ameliyatın ama aramadılar, bugün ben aradım e pazartesi dolu salıya verdiler randevuyu yani adetim bittikten 4 gün donra olmuş olucam ameliyatımı. telde bana geri dönülmediğini söylediğimde de tavırlı bi şekilde bugün arayacaktık dendi. kafanızı karıştırmak istemem ama çok soğudum hem merkezden hem işlemlerden.allah inançlı doğru doktorların eline düşürsün ne diyeyim. allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım :Saruboceq::Saruboceq:
kıss sünger canım benim nasılsın bakıyım eskisi kadar siteye giremiyorum yazını şimdi okudum bugün test gününmüş canım benim inşallah pozitif sonuç alırsın (AMİN)ne olur ALLAHIM sen sünger arkadaşımın emeğini boşa çıkarma :Saruboceq:arkadaşım busefer bebişlerine kavuşsun :Saruboceq:,

canım yoğunluk bayramdan dolayı bence çünkü çalışanlar bayrama denk getirdi ama tabii bu şekilde davranmalarına bir gerekçe değildir sende sakın kendini üzme stres yapma fakat melankolia ben senin yerinde olsaydım yasemin hn arardım bu konularla o ilgileniyor sonuçta sende bir an önce tedavine başlamak istiyorsun ve en azından içinde rahatlamış olur

kızlar birşey sorcam benim dün transferim 4 günüydü fakat inanılmaz kasık ağrım ve karın şişkinliğim vardı söylemesi ayıp sürekli tuvalet ihtiyacım vardı bunların hepsi normalmı kasık ağrısının olması normal deniliyor ama ben bir ara inanılmaz kıvrandım kıvranmaktan midem bulandı ateş bastı yerimde duramadım sonra yavaş yavaş rahatladım birde diğer sorum günde 3+3+3 toplam 9 progestan kullanıyorum bu normalmı çünkü prospektüsünde en fazla günde 6 diyor bukadar çok kullanan oldumu

sünger53 kullanıcısından alıntı
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah sağlılı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin rabbim benimde yarın test günüm inşallah bende pozitif sonuç alırım

canım işallah Allah olmulu sonuçlar almanı nasip eder kalbimiz seninle en kısa zamnda yaz sonucunu habersiz bırakma siteyi a.s.

cnm ağrıların normaldir bence ama progesteronu hakikaten çok kullanıyormuşsun..bana doktor sabah, öğlen,akşam olmak üzere 3 adet vermişti..eğer sana sözle söyledilerse yanlış anlama ihtimaline karşı tekrar bir sor derim ama yazılı birşey verdilerse demek ki fazla değildir..

valla o yeğenin var ya ..dün karnımı çok ağrıttı ya...
ama şimdi geçti..allaha şükür.bu ara adet dönemim ondanmı acaba?

valla o yeğenin var ya ..dün karnımı çok ağrıttı ya...
ama şimdi geçti..allaha şükür.bu ara adet dönemim ondanmı acaba?

olsun ağrıtsın kıs o iyi olsun da ...adet dönemin olduğu içindir evt..sonuçta adet belirtilerinin hepsini yaşayabilirsin biliyosun..ne zaman gidecektin sen görmeye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…