geçti cnm geçti zaten o 1 akşam sürüyo ertesi gün de adet oluyorum( sen nasılsın bugün evde misin çalışıyor musun yoksa?
valla o yeğenin var ya ..dün karnımı çok ağrıttı ya...
ama şimdi geçti..allaha şükür.bu ara adet dönemim ondanmı acaba?
kızlar ben test yaptım sonuç 24 hamilelik varmıdır sizce
kızlar birşey sorcam benim dün transferim 4 günüydü fakat inanılmaz kasık ağrım ve karın şişkinliğim vardı söylemesi ayıp sürekli tuvalet ihtiyacım vardı bunların hepsi normalmı kasık ağrısının olması normal deniliyor ama ben bir ara inanılmaz kıvrandım kıvranmaktan midem bulandı ateş bastı yerimde duramadım sonra yavaş yavaş rahatladım birde diğer sorum günde 3+3+3 toplam 9 progestan kullanıyorum bu normalmı çünkü prospektüsünde en fazla günde 6 diyor bukadar çok kullanan oldumu
evt canım ilgi ve hizmet düştü.regl olduğumda aramıştım ameliyat tarihi belirlemek için ve bana onlar geri dönüp arayacaklarını söylemişlerdi drumda p.tesi olursun demişti,regl biter bitmez en geç 2 gün içinde yapılması gerekiyor benim ameliyatın ama aramadılar, bugün ben aradım e pazartesi dolu salıya verdiler randevuyu yani adetim bittikten 4 gün donra olmuş olucam ameliyatımı. telde bana geri dönülmediğini söylediğimde de tavırlı bi şekilde bugün arayacaktık dendi. kafanızı karıştırmak istemem ama çok soğudum hem merkezden hem işlemlerden.allah inançlı doğru doktorların eline düşürsün ne diyeyim. allah yardımcımız olsun
kıslar nasılsınız bu sabah?
görünüşe göre pozitif canım hayırlı olsunnnn...hihoyyyt
inşallah katlanır değerin;ikinci bir
b-hcg istedilermi?
aaaa kaçıncı günün canımm eger yeniyse yani sonuçç hamilelik gibiii inş hamilesindir tatlımm dualarımız seninlee :Saruboceq::Saruboceq:
bu arada kızlar tedavi olan herkezin rabbim yolunu açık tutsunn emeklerini boşa çıkarmasın inşallahh :Saruboceq::1hug::1hug:
canımmmm çok sevindim değerin bence 10. güne göre çok normal değerin salı günü artar inşallah tebrik ederim seni darısı başımızadakızlar ben test yaptım sonuç 24 hamilelik varmıdır sizce
ayın 4de transferim oldu bugün test yaptırdım inşallah değerim yükselir ilk defa 5in üzerinde sonuç gördüm rabbim tamamına erdirir inşallah
Canim benim simdiden tebrik ederim seni..hayirlisila degerinde ikiye katlanicak insallah..Allah tamamina erdirsin.
Seninle transferimiz ayni gunde olmus..insallah banada iyi haberler vermek nasip olur sali gunu...hernekadar cok umitli olmasamda
ayın 4de transferim oldu bugün test yaptırdım inşallah değerim yükselir ilk defa 5in üzerinde sonuç gördüm rabbim tamamına erdirir inşallah
cnm ağrıların normaldir bence ama progesteronu hakikaten çok kullanıyormuşsun..bana doktor sabah, öğlen,akşam olmak üzere 3 adet vermişti..eğer sana sözle söyledilerse yanlış anlama ihtimaline karşı tekrar bir sor derim ama yazılı birşey verdilerse demek ki fazla değildir..
selam ernur nasılsın iyimisin. tarif ettiğin şeyler bebeğin tutunma belirtileri olabilir :CüvCüv:
ben progestanı günde 6 tane kullanıyorum.
selam canım. nasılsın , iyimisin. bişi sorucam senin yumoşların toplandıktan kaç gün sonra transferin oldu canım. benim dün toplandı yarın saaat 3 de transferim var.
canım inşallah hamilesindir hep birlikte yine seviniriz hihoyyytayın 4de transferim oldu bugün test yaptırdım inşallah değerim yükselir ilk defa 5in üzerinde sonuç gördüm rabbim tamamına erdirir inşallah
BEn evdeyim canim bugun...ben isim azalttim canim 2 aydir..simdi haftada sadece 2,5 gun calisiyorum..rahat ettim vallah..kendime daha cok zaman ayiriyorum:))
Az evvel esimle guzel bi kahvalti yaptik..simdi cayimizi iciyoruz...biraz sonra ev islerine devam..yap yap bitmiyor ayol nedir bu yaaa
Sen neler yapiyosun bugun? Adetlikende insanin cani hicbirsey yapmak istemiyor degilmi....yat yuvarlan canim bisiy yapma bugun
selam canım. nasılsın , iyimisin. bişi sorucam senin yumoşların toplandıktan kaç gün sonra transferin oldu canım. benim dün toplandı yarın saaat 3 de transferim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?