Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçti cnm geçti zaten o 1 akşam sürüyo ertesi gün de adet oluyorum ( sen nasılsın bugün evde misin çalışıyor musun yoksa?

BEn evdeyim canim bugun...ben isim azalttim canim 2 aydir..simdi haftada sadece 2,5 gun calisiyorum..rahat ettim vallah..kendime daha cok zaman ayiriyorum:))

Az evvel esimle guzel bi kahvalti yaptik..simdi cayimizi iciyoruz...biraz sonra ev islerine devam..yap yap bitmiyor ayol nedir bu yaaa

Sen neler yapiyosun bugun? Adetlikende insanin cani hicbirsey yapmak istemiyor degilmi....yat yuvarlan canim bisiy yapma bugun

valla o yeğenin var ya ..dün karnımı çok ağrıttı ya...
ama şimdi geçti..allaha şükür.bu ara adet dönemim ondanmı acaba?

Korkma canim...bu agrilar biraz surebiliyormus..eee simdi icerde yogun bi calisma var canim...oluruna birak..vakiti guzel gecirmeye calis..bebisin seninle unutma bunu:Saruboceq:

selam ernur nasılsın iyimisin. tarif ettiğin şeyler bebeğin tutunma belirtileri olabilir :CüvCüv:
ben progestanı günde 6 tane kullanıyorum.

orası dün çok ama çok kalabalıktı. o kadar kalabalıkta haliyle ilgide düşüyor. bekleme salonunda oturcak yer yoktu. bence orası eleman sayısını artırrsa çok iyi olucak. özel mi devletmi belli değil.Beklediğim ilgiyi göremedim.

kızlar ben test yaptım sonuç 24 hamilelik varmıdır sizce

aaaa kaçıncı günün canımm eger yeniyse yani sonuçç hamilelik gibiii inş hamilesindir tatlımm dualarımız seninlee :Saruboceq::Saruboceq:

bu arada kızlar tedavi olan herkezin rabbim yolunu açık tutsunn emeklerini boşa çıkarmasın inşallahh :Saruboceq::1hug::1hug:

ayın 4de transferim oldu bugün test yaptırdım inşallah değerim yükselir ilk defa 5in üzerinde sonuç gördüm rabbim tamamına erdirir inşallah

ayın 4de transferim oldu bugün test yaptırdım inşallah değerim yükselir ilk defa 5in üzerinde sonuç gördüm rabbim tamamına erdirir inşallah

Canim benim simdiden tebrik ederim seni..hayirlisila degerinde ikiye katlanicak insallah..Allah tamamina erdirsin.

Seninle transferimiz ayni gunde olmus..insallah banada iyi haberler vermek nasip olur sali gunu...hernekadar cok umitli olmasamda

Canim benim simdiden tebrik ederim seni..hayirlisila degerinde ikiye katlanicak insallah..Allah tamamina erdirsin.

Seninle transferimiz ayni gunde olmus..insallah banada iyi haberler vermek nasip olur sali gunu...hernekadar cok umitli olmasamda

saol canım inşallah değerim ikiye katlar rabbim sanada müjdeli haber almayı nasip etsin :Saruboceq:

canımm çok sevindim tebrik ediyorum seni. insallah degerlerin katlanır birtanem. darısı bizim başımızaa.

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. güzel haberlerinizi alınca inanın çok seviniyorum. allah bize de nasip etsin insallaaah:asigim:

selam ernur nasılsın iyimisin. tarif ettiğin şeyler bebeğin tutunma belirtileri olabilir :CüvCüv:
ben progestanı günde 6 tane kullanıyorum.

inşallah öyledir....kızlar bana yazarak verdiler sabah 3 öğlen 3 akşam 3 diye yazıyor açeyla cnm yumurta toplama işleminden sonra benimde günde 6 dı transferden sonra 9 a çıkardılar

selam canım. nasılsın , iyimisin. bişi sorucam senin yumoşların toplandıktan kaç gün sonra transferin oldu canım. benim dün toplandı yarın saaat 3 de transferim var.

açeyla benimkide seninki gibi toplandı ama mesela benimle aynı gün bir bayan daha vardı ona benden 1 gün sonraya gün verdiler

canım inşallah hamilesindir hep birlikte yine seviniriz hihoyyyt

oh iyi yapmışsın cnm..bende çıktım eşimle ama İstanbul trafiğinde ve kalabalığında insan stres olup geri geliyo valla bizimki de aynen öyle oldu..bu arada benim adet yok oldu..hani dün size demiştim ya gelmeye başladı diye işte o zaman 1 damla gelmişti..o saatten beri tık yok..bugün sadece lavoboda silince biraz kahverengi leke geldi o kadar..yani çamaşırıma bile geçen bişey yok dünden beri..tedavinin etkisiyle sökülemedi mi bilmiyorum anlamadım valla..sana da böyle olmuşmuydu?

selam canım. nasılsın , iyimisin. bişi sorucam senin yumoşların toplandıktan kaç gün sonra transferin oldu canım. benim dün toplandı yarın saaat 3 de transferim var.

canım hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah seninde güzel haberlerini alırız :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…