Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm arkadaşlar nasılsınız ? bu gün trasferimin 7. günü bekliyorum sabırsızlıkla inşallah rabbim iyi haberler almayı nasib eder inşallah emeklerimizin karşılıgını verir.6 ocakta b hcg yaptıracacagım yani salı gunu çok az kaldı çok heyecanlıyım dua edin ne olur arkadaşlar dualarınıza muhtacım. rabbim haber bekleyen tüm arkadaşlara müjdeli haberler almayı nasib eder inşallahhhh

insallah hayirli ve olumlu haberler alirsin canim.allah gönlüne göre verir insallah.müjdeli haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq:

insallah hayirli ve olumlu haberler alirsin canim.allah gönlüne göre verir insallah.müjdeli haberlerini bekliyoruz.:Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun. inşalllaaahhhhh. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

cnm kan testi yaptılarsa ve pozitif dedilerse doğrudur. Tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.kendine dikkat et..

cnm kan testi yaptılarsa ve pozitif dedilerse doğrudur. Tebrik ederim.allah tamamına erdirsin inşallah.kendine dikkat et..

cok sagol canim benim.allah kimsenin gözünü bu yolda birakmasin insallah..rabbim diger arkadaslarimizada en kisa zamanda nasip eder insallah:Saruboceq:

yani simdi hani ben progesteron igne kullaniyorum estorejen banti kullaniyorum onlardan dolayi pozitif cikmaz dimi?ilaclarin etkisi yoktur dimi?ya ben inanamiyorum ya hala ondan bu kadar soruyorum..:)

ilaçların etkisi çoktan geçmiştir.hele hele progestan ve estrojen bantı hiç etkilemez. pozitif dedilerse hamilesindir canım. tebrik ederim. 2009 yılında artık sende anne adayısın.Allah tamamına erdirsin.

canım saol bilgilerimi güncellemişsin.. sana da sağlıklı huzurlu bi hamilelik dilerim cnmm..
kuzunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah a.s.
ben 22 Aralıkta lucrin e başlamıştım..
29 Aralıkta da menogona başladım.. bugün adetimin 7. günü dr. kontrolum var..
inşallah bi aksilik çıkmazsa :Saruboceq: önümüzdeki hafta transferim olur herhalde..
geçen ay fazla dozdan iptal edilmişti.. 5 toz la başlamıştık menogona ..
bu ay 2 tozla başladım ve sakin sakin bekliyorum..
geçen ay fazla heyecan yapmıştım ve iptal edilince çok bozulmuştum..
benden haberle böyle :sm_confused:

Kızlar merhaba. Bugun yıne kontrolum vardı. çok şükür hersey yolunda. mide bulantım çok fazla her yemekten sonra fena oluyorum artık. bugun akşam buyuk ıhtımalle catlama ıgnem yapılacak. artık az kaldı. sonuca gıt gıde yaklasıyorum. tabıkı heyecanda artıyor:)

bende yarın olucam çatlatma iğnesi bana şans dileyin

Allah yardımcın olsun. kimsenın emeklerını boşa cıkarmasın

canım hakkında hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur. şimdiye kadar nasıl geçti kaç tane yumurta oluştu ?

canım bende pko var şuana kadar 30yumurtam varmış doktor öle dedi.inşallah iyi olur herşey

Allah yardımcın olsun. kimsenın emeklerını boşa cıkarmasın

rabbim hakkınızda hayırlısını versin çok güzel bebecikler versin inşallah transfer biraz zor geçiyo ama dişimizi sıktık oldu bitti inşallah kolay atlatır güzel haberler alırsın canım

rabbim hakkınızda hayırlısını versin çok güzel bebecikler versin inşallah transfer biraz zor geçiyo ama dişimizi sıktık oldu bitti inşallah kolay atlatır güzel haberler alırsın canım

amin hepimize inşallah canım..
transfer neden zor. spekulum falan takılıyor dıyemı. yoksa can acıtan bişeymı var.

amin hepimize inşallah canım..
transfer neden zor. spekulum falan takılıyor dıyemı. yoksa can acıtan bişeymı var.

canım bence hiç korkma transfer çok basit bir işlem. 5dk sürüyor.ben hiç ama hiç birşey hissetmedim. çok rahattı.belki idrara sıkışık olmak rahatsız edici gelebilir o kadar. ben ona alışkınım o yüzden çok rahat geçti.

tesekkur ederım.
peki çatlama iğnesınden kaç saat sonra sızlerın yumurtaları toplandı

tesekkur ederım.
peki çatlama iğnesınden kaç saat sonra sızlerın yumurtaları toplandı

çatlatma iğnesinden tam 35 saat sonra toplandı yumurtalarım
Perşembe gece 24de iğnemi yaptım. cumartesi 11de toplandı.
ondanda korkma sakın. anestesi altında oluyor birşey hissetmiyorsun. yumurta sayısına göre değişiyor süresi 10 yumurtan varsa 10dk. 30 yumurtan vars a30dk sürüyor.başarılar

kızlar sağolun. hastaneden aradılar şimdi. bugun 11 de ıgnem yapılacak pazar sabah 9:30 da esımı 10:30 da benı ıstıyorlar. ben çok gerıldım nıyeyese sımdıye kadar hersey hava hoştu. ates bastı bı yandan üşüyorum

36 saat sonra toplandı canım.anestezi altında oldu.birşey hisstmedim...

canım nerelerdesin sen bi göründün bi kayboldun şimdi :) sana heber vereyim dedim geçen perşembe transferim oldu salı günü sonuç belli olacak yani 6 ocak ta benim için dua et olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…