Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar beklemede olanlar ınsaalah pozitif sonuclar alırsınız... msms işin zor kısmı bırtmıs sonuna gelmişin sakin ol.darısı biizm basımıza
emsall sendede pozıtıf beklıyoruz

canım bende aynı senin gibiydim.o stresi unutamam.ama boşaymış.
tatlı bir uykuya dalcaksın bir bakacaksın ki odadasın.kolay gelsin
canım.allah yardımcın olsun.

canım nerelerdesin sen bi göründün bi kayboldun şimdi :) sana heber vereyim dedim geçen perşembe transferim oldu salı günü sonuç belli olacak yani 6 ocak ta benim için dua et olurmu ?

transferin hayırlı olsun canım.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın.
ben buralardayım.bırakırmıyım hiç....:))

]COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye oluyor, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek dendi.
tedavisi başladı.pazartesi salı yumoşları toplanacak...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor
transferi ertelendi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başlayacak.ocakta transferi olacak inşallah..

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : ilk iğnesine başlıyor.haftaya yumoş toplama işlemi olacak inşallah....

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.şimdi ocakta tüp bebeğe başlayacak...

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.gonal-f kullanıyor...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
herkese merhaba epey zamandır giremedim.
geçen hafta cumartesi yumurtalarım toplandı. toplam 10 tane. 9u iyi çıktı.6 tanesi döllendi. döllenenlerden 5 tanesinin bölünmesi iyiydi. 4 tane transfer edildi.bi tanede dondurmaya gerek yok dedi doktor.tek yumurta transferi yapmayız dedi. biri çöpe gitti. bugün transferin 4.günü. kasıklarımda hafif ağrı var.3 gün yattım. bekliyorum.

allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.
sonucunu bekliyoruz canımmm :))

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :Saruboceq:
kendine iyi bak bebişlerine iyi bak inşalah annesine tutunurlar:ecrin_bebek:

kızlar beklemede olanlar ınsaalah pozitif sonuclar alırsınız... msms işin zor kısmı bırtmıs sonuna gelmişin sakin ol.darısı biizm basımıza
emsall sendede pozıtıf beklıyoruz
evet canım zor kısmı gectı sanıyorum. Allah sızlerınde yardımcısı olsun. pazarı atlatımmı tek transfer kalıyor. sonrası sabırla beklemek

mrb.hayırlı olsun canım kendine ve bebişlere dikkat et haftaya hamile haberlerini duyarz işllah nerde yaptırdın tüp bebeği canım kendıne iyi baaaka.s.a.s.

canım çok teşekkür ederim inşallah iyi haberler verecegim sizlere çok az kaldı içim kıpır kıpır :) bi yere gitme sen hep buralarda ol :))))siz nasılsınız kendinizdende bahsedin bebişin nasıl nasıl gidiyo ?

evet canım zor kısmı gectı sanıyorum. Allah sızlerınde yardımcısı olsun. pazarı atlatımmı tek transfer kalıyor. sonrası sabırla beklemek

hadi bakalım yarın için sana bol şanslar cnm..umarım iyi geçer..umarım sonu iyi olur..

mrb.hayırlı olsun canım kendine ve bebişlere dikkat et haftaya hamile haberlerini duyarz işllah nerde yaptırdın tüp bebeği canım kendıne iyi baaaka.s.a.s.

tülaycım iyi dileklerin için sağol. bekliyoruz bakalım bebişlerle.bugün biraz umudumu kaybeder gibi oldum. adet ağrılarım başladı çünkü. acaba erkenmi adet olcam dedim. doktoru aradım olabilir mi diye. olamazsın adet için çok erken dedi.. bu ağrı adet ağrısı değil merak etme. iyi bişey takma kafana dedi.
bu arada centrumda yaptırdım microyu. Doktorum Cemil kaya. çok güveniyorum kendisine. Centrumda çalıştığı için orda yaptırmak durumunda kaldım. Ama aslında tercih edeceğim bi yer değil.

sevgili msms geç döndüğüm için özür dilerim ben 12.5 yıllık evliyim yaşım 36 olmak üzere evet pko var bende 300 ytl ye dondurdum embriyoları bu ayki regl dönemimi bekliyorum ve evet azda olsa yumurtalıkları baskılamak için ilaç veriyorlar diye biliyorum bazen konuları karıştırıyorum malum sitede yeniyim ama özel mesajla daha sık görüşebiliriz sanırım sevgilerle

çok tesekkur ederım. peki embrıyo dondurma dısında bır masraf olacakmı? transfer yapılırken.

arkadaslar dün doktora gittim.2 hafta sonra ultrason yapilcak.20 aralikta transferim oldu dün tekrar test yaptirdim sonuc 847 cikti.ikiz olma ihtimali varmi sizce?

ilaçların etkisi çoktan geçmiştir.hele hele progestan ve estrojen bantı hiç etkilemez. pozitif dedilerse hamilesindir canım. tebrik ederim. 2009 yılında artık sende anne adayısın.Allah tamamına erdirsin.

canim sagol.darisibeklemede olan arkadaslarin basina.deger olarak dün ögrendim 847 cikti.yani artik:CüvCüv:

karanfil canim cok tbrler sag salim kucagina alirsin insallah

arkadaslar dün doktora gittim.2 hafta sonra ultrason yapilcak.20 aralikta transferim oldu dün tekrar test yaptirdim sonuc 847 cikti.ikiz olma ihtimali varmi sizce?

canıms aglıklı olu ınsaalah.ama ikiz gebelık olabılır..
msms dualrımız sneınle ınsallah pozıtıf sonuclar cıkar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…