Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar dün doktora gittim.2 hafta sonra ultrason yapilcak.20 aralikta transferim oldu dün tekrar test yaptirdim sonuc 847 cikti.ikiz olma ihtimali varmi sizce?

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin gebeliğni. hayırlısı ile bebişini kucagına alırsın inşallahh allah dan saklasın

arkadaslar dün doktora gittim.2 hafta sonra ultrason yapilcak.20 aralikta transferim oldu dün tekrar test yaptirdim sonuc 847 cikti.ikiz olma ihtimali varmi sizce?

tebrik ederim canım . çok güzel bir değer çıkmış.14.gün değerin oluyor sanırım bu.
benimde 12 gün değerm 548 çıkmıştı beklemedeym merak ediyorum çoğulmu diye. hayırlsıı olsun canım. allah tamamına erdirsin.

buradayım canım ..bir yere gitmiyorum...
bebiş iyi ..sorun yok allah şükür.
allah hepimizi tamamına erdirsin inşallah.sonuç
bekleyen herkese de mutlu
haberler nasip etsin...

haberler nasip etsin...

allah nazardan saklasın canım inşallah hayırlısı ile bebişini kucagına alırsın. amin canım inşallah sonuçlarımız yüzümüzü güldürür.

haberler nasip etsin...

gozun aydin canim insallah boyle sorunsuz devam eder

sagol canim allah hepimizinkini tamamina erdirir insallah.allahim herkese nasip etsin insallah.

ben zaten emindim bu sonuçtan..gamyoncuiremsu
tebrik ederim canım.allah tamamına erdirsin inşallah....

biliyorum canim sen demistin kesin hamilesindir diye.allahima sükürler olsunki öyle oldu.bise sorcam sana canim yaa 2 gündür akintimin rengi degisti.pembemsinin biraz daha acigi bi renk oldu.hep olmuyo ama ara ara oluyo.normalmi sence?sendede oluyomuydu öyle?

valla canım normal mi bilemiyorum.bende olmamıştı.akıntım vardı ama beyazdı.
ama burdan edindiğim bilgilere göre canlı kırmızı kanama olması önemliymiş.
birde parça düşmesi falan allah korusun.
sen yinede doktoruna danış.ama bence rahat ol korkma.birşey yoktur...

yok öyle kanama seklinde degil ama hafif renkli cok az.bide bagirsak gazim oluyo karnimi oda cok agritiyo onun icin bi önerin varmi?

yok öyle kanama seklinde degil ama hafif renkli cok az.bide bagirsak gazim oluyo karnimi oda cok agritiyo onun icin bi önerin varmi?

gaz sorunu bendede var halen.kabız olmamak için yediğim şeyler bu seferde gaz yapıyor.
valla onun için bende birşey yapamıyorum.(

gaz sorunu bendede var halen.kabız olmamak için yediğim şeyler bu seferde gaz yapıyor.
valla onun için bende birşey yapamıyorum.(

anladim canim sagol.bebislerimiz sag salim gelsinlerde bize raziyim herseye.yeterki hersey yolunda olsun.allah tamamina erdirsin insallah hepimizi...:Saruboceq:

kızlar epeydir buraya uğrayamamıştım. Bebişler hayırlı uğurlu olsun. onu seviyorum canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allahım olmayanlara ve bana da nasip etsin inşallah.

kızlar epeydir buraya uğrayamamıştım. Bebişler hayırlı uğurlu olsun. onu seviyorum canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Allahım olmayanlara ve bana da nasip etsin inşallah.

canım çok sağol.allah nerede varsa isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun.
bayağıdır yoksun canım sen neler yapıyorsun.?
bebiş çalışmaları nasıl gidiyor?:içelim:

canım çok sağol.allah nerede varsa isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun.
bayağıdır yoksun canım sen neler yapıyorsun.?
bebiş çalışmaları nasıl gidiyor?:içelim:

canım benim aşılamam tutmadı. sonrasında da kist oluştu. şu an ilaç kullanıyorum. tedaviye mecburen ara vermek zorunda kaldık. bakalım microya geçeceğiz ama önce şu kistler hayırlısıyla atılırsa. biraz da tereddütlerim var. aynı yerde mi tedaviye devam etsem bilemiyorum.

onu seviyorum,açelya,karanfil...tebrikleeer.ocak hamişleri die bi sayfa açsakta keyfimiz yerine gelse.buarada elitu bndede kist çıktı.düşmesi için ne kullanıosun?

elitu insallah hemen gecer kistin ve tedaviye baslarsin en kisa surede beisine kavusursun canim

kızlar selam
yumurtalarım toplandı. felaket gaz sancısı cekıyorum dogrulamıyorum. varmı bır onerınız

kızlar selam
yumurtalarım toplandı. felaket gaz sancısı cekıyorum dogrulamıyorum. varmı bır onerınız

gecmis olsun canim benim nasil gecti kac yumurtan toplandi nasil hissediyorsun kendini
insallah guze guzel dollenir yumurtalar
canim ne biliyim tek bildigim hafif hafif masaj yap karnina beline esin yapsin
biraz kalk dolas
:uhm:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…