Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmis olsun canim benim nasil gecti kac yumurtan toplandi nasil hissediyorsun kendini
insallah guze guzel dollenir yumurtalar
canim ne biliyim tek bildigim hafif hafif masaj yap karnina beline esin yapsin
biraz kalk dolas
:uhm:a.s.

canım ıyı gectı çok sukur. narkozdan kolay kalktım. hiç sıkıntı olmadı. 12 yumurta toplanmıs. hastaneden cıktık eve geldık basladı gaz sancım. ama oyle boyle değil. halada devam. duzelmem lazım yarın niş var

gecer insallah canim yarina kalk dolas biraz o hafif duzeltir baskada ne diyecegimi bilmiyorum hemen duzelirsin insallah canim a.s.

arkadaslar dün doktora gittim.2 hafta sonra ultrason yapilcak.20 aralikta transferim oldu dün tekrar test yaptirdim sonuc 847 cikti.ikiz olma ihtimali varmi sizce?

cnm tebrik ederim..bak biz sana demiştik kesşn hamilesin diye :)) Allah tamamına erdirsin inşallah..bundan sonra kendine çok dikkat et..bizler için de dua et tamam mı :)
hatta tüm hamile arkadaşlar sizin dualarınıza ihtiyacımız var..annelerin duaları tutarmış..

kızlar selam
yumurtalarım toplandı. felaket gaz sancısı cekıyorum dogrulamıyorum. varmı bır onerınız

cnm hayırlısı olsun..ama o çektiğin gaz sancısı değil maalesef..ilk başta bende öyle zannetmiştim ama 1 hafta falan sürdü bende o sancı..boşlukların sancıyor değil mi ?
doktora sormuştum normal demişti sonuçta yumurtalıklarına iğneyle giriyoruz demişti..merak etme geçecek ama bir süre katlanmak zorundasın maalesef..çünkü dediğim gibi o gaz sancısı değil maalesef (

sadece boşuklardeğilki oturamyıorum bıle. boynuma kadar sancı cıkıyor. resmen nefes aldıkca batıyor. peki nasıl care buldun buna canım. ne yapmam lazım yanı

geçmiş olsun canım. Opu işleminden sonra bu yaşadığın sancı ve gaz durumu gayet normal. ben yerime bile oturamıyordum iğne gibi batma ağrılarım oluyordu.
Yolu yarıladın şimdi artık Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

inşallah guzel haberler verebılırım. şimdi yarını beklıyorum. inşallah yumurtalar doollenır.
rezene içiyorum bol bol sankı bıraz ıyı gelıyor

sadece boşuklardeğilki oturamyıorum bıle. boynuma kadar sancı cıkıyor. resmen nefes aldıkca batıyor. peki nasıl care buldun buna canım. ne yapmam lazım yanı

cnm bu ağrı için ben bişey yapamamıştım..ama eğer bu ağrının yanında bulantı, kusma, 38 dereceyi geçen ateşin yoksa bir iki gün içinde geçecektir merak etme..
bu arada merkezden aradılar mı seni döllenme durumları için ?

sagol canim demistiniz wallakaydirigubbakcemile3 zaten en cok burdaki arkadaslara dua ediyorum.allahim herkese versin insallah.ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum.en kisa zamanda allah hepinize versin insallah.dualarim sizinle...:Saruboceq:

peki arkadaslar keseyi görünce kac haftalik hamile olunmus oluyo.bide kac haftalikken kalp atislari duyuluyo bebislerin?

sağol canım su anda daha ıyıyım. ama işe gidemedim. saga yada sola yatıp uyuyamadım. sırt ustu ne kadar uyuyabıldıysem okadar uyudum.
döllenme için görüştük. çok şükür 10 tane dollenmıs. dr cars pers ufak bır ıhtımalde cuma transfer dedı.

merhaba arkadaşlar.bu başlıkta yeniyim.bu ay 2. aşılamam yapıldı.tutmazsa doktorumuz tüp bebek raporu verecek.biz antalya tüp bebek merkezi düşünüyoruz.aşılama tutmazsa umudumuz bu yönde.aranızda bu merkezde tedavi görev ya da hamiş olan var mı?

kızlar size bişey soracagım benim yarın test günüm dr.um 3 tane test yazdı e2, progesteron ve hcg bunların üçünü yaptırmam gerekiyormuş ben sadece bhcg yaptırsam olmazmı dedim olmaz dediler. böyle bidurumla karşılaşan varmı varsa yazarlarmı? sizce sadece bhhcg yaptırsam mı ?

canım ilk defa duyuyorum ben ya, inşallah müjdeli haber alırsın canım benimde çarşamba test günüm, ama sadece b-hcg yaptıracağım. Diğerlerini ilk defa duyuyorum, sorsaydın keşke ne açıdan gerektiğini
Sen neler hissediyorsun ben çok heyecanlıyım ve aşırı duygusallaştım. Ara ara kasıklarımda, bacak aramda batma oluyor...inşallah yavrularımız tutunmuştur

slm arkadaşlar cumrtesi dr 'a gittim.bu sabah için çapaya gelmemi istedi. Nihayet tüp bebek için dosyam açıldı.ilk aşama reglimin üçüncü günü yaptırmam gereken hormon tahlilleri varmış.Bundan sonraki işlemler ne olacak kızlar bana bilgi verirmisiniz.

canim bence dr un dedigini yap ve hepsine baktir
bebegin gelisimi ve tutunmasi ile ilgili hormonlar diye biliyorum
a.s.

kızlaarrr bugün 7. günüm. daha 5 gün var teste. 5 asır gibi. nasıl geçecek bilmiyorum. test günü yaklaşan arkadaşlar biraz belirtilerden söz edermisiniz. bacak aramda ağrı var diyen arkadaş nasıl bi ağrı anlatabilir misin?

Allah allah şaşırdım şimdi çok.inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürür ve emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah müjdeli heberler alırız. vallaha ne diyeyim canım hem korku hem heyecan bir arada ne olacak bilmiyorum ama inşallah bebişlerimiz tutunmuşlardır dedigin gibi. tahlilleri sordum bunun sebebi gebeliği takip etmek miş dış gebelik veya her hangi bi risk varsa onları erken belirlemekmiş ve eger hcg degeri düşük veya şüpheli çıkarsa onu belirlemek içinmiş

canim bence dr un dedigini yap ve hepsine baktir
bebegin gelisimi ve tutunmasi ile ilgili hormonlar diye biliyorum
a.s.

evet canım öyleymiş yarın sabah yaptıracagım bakalım inşallah iyi haberler alırım. dokunsalar ağlayacagım yaa niye böyle bilmiyorum dua edin arkadaşlar ne olur hepimiz için

emsal iyi sonuç alırsın umarım. biraz tut kendini. bebişleri sev, sakin ol ağlama sakın arkadaşım.
belirtilerin ne durumda anlatırmısın biraz.bende belirti manyaa oldumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…