canım ilk defa duyuyorum ben ya, inşallah müjdeli haber alırsın canım benimde çarşamba test günüm, ama sadece b-hcg yaptıracağım. Diğerlerini ilk defa duyuyorum, sorsaydın keşke ne açıdan gerektiğini
Sen neler hissediyorsun ben çok heyecanlıyım ve aşırı duygusallaştım. Ara ara kasıklarımda, bacak aramda batma oluyor...inşallah yavrularımız tutunmuştur
emsal iyi sonuç alırsın umarım. biraz tut kendini. bebişleri sev, sakin ol ağlama sakın arkadaşım.
belirtilerin ne durumda anlatırmısın biraz.bende belirti manyaa oldumda.
naslı cım çok sagol inşallah iyi bi sonuç alırım,alırız canım hepimiz inşallahhhhh
emsal ne güzel bak zamanın dolmuş. yarın test yapılacak. sonucu alacaksın bebişlerine kavuşacaksın iyi düşün iyi olsun arkadaşım. a.s
yarın seni tebrik ederken sana :hooray:a.s. yollayalım inşallah..
Canım dr dediyse zaten el mahkum yaptıracaksın, ama önce gebelik olup olmadığına baktırmak daha mantıklı değilmi? Yoksa (ki inşallah vardır) boşa yaptırmış olacaksın, ama dr un işine karışılmaz vardır bi bildiği.
Benimde adet sancısı gibi, ama arada bıçak saplanması gibi bişeyler oluyor. Bacak aramdaki olayda bi garip yani bacaktan cinsel organa doğru bi çekilme bi gerilme gibi bişey diye tarif ediyim. Benim bu 2.denemem ilk denememde bunları yaşamamıştım. Prognex iğneden olabilirmi acaba,ilk denemede sadece jel kullanmıştım. Valla neye yoracağımı şaştım, kendimi dinlemekte istemiyorum ama sonuç günü yaklaştıkça ruh halimde garipleşti. Göğüslerdeki dolgunluk çok normal zaten çünkü kullandığımız ilaçlarda yalancı gebelik hormonu oluyormuş dr söylemişti.
Canım dr dediyse zaten el mahkum yaptıracaksın, ama önce gebelik olup olmadığına baktırmak daha mantıklı değilmi? Yoksa (ki inşallah vardır) boşa yaptırmış olacaksın, ama dr un işine karışılmaz vardır bi bildiği.
Benimde adet sancısı gibi, ama arada bıçak saplanması gibi bişeyler oluyor. Bacak aramdaki olayda bi garip yani bacaktan cinsel organa doğru bi çekilme bi gerilme gibi bişey diye tarif ediyim. Benim bu 2.denemem ilk denememde bunları yaşamamıştım. Prognex iğneden olabilirmi acaba,ilk denemede sadece jel kullanmıştım. Valla neye yoracağımı şaştım, kendimi dinlemekte istemiyorum ama sonuç günü yaklaştıkça ruh halimde garipleşti. Göğüslerdeki dolgunluk çok normal zaten çünkü kullandığımız ilaçlarda yalancı gebelik hormonu oluyormuş dr söylemişti.
emsal iyi sonuç alırsın umarım. biraz tut kendini. bebişleri sev, sakin ol ağlama sakın arkadaşım.
belirtilerin ne durumda anlatırmısın biraz.bende belirti manyaa oldumda.
evet canım öyleymiş yarın sabah yaptıracagım bakalım inşallah iyi haberler alırım. dokunsalar ağlayacagım yaa niye böyle bilmiyorum dua edin arkadaşlar ne olur hepimiz için
kizlar insalllah cok guzel sonuclar alacaksiniz
allahim emeklerinizi bosa cikarmasin saglicakla bebislerinize kavusun:Saruboceq:a.s.
bu arada uzun protokol varmiyid aranizda:uhm:
sağol canım su anda daha ıyıyım. ama işe gidemedim. saga yada sola yatıp uyuyamadım. sırt ustu ne kadar uyuyabıldıysem okadar uyudum.
döllenme için görüştük. çok şükür 10 tane dollenmıs. dr cars pers ufak bır ıhtımalde cuma transfer dedı.
emsal yaptır hepsini boşver. iki damla fazla kan alcaklar. düşünme bunları bebişleri düşün sen kuzum yaaa :)))
allahim emeklerinizi bosa cikarmasin saglicakla bebislerinize kavusun:Saruboceq:a.s.
emsalcim yaptır sen tabi doktorun dediyse yaptıracaksın onun uygulaması öyle demekki. canım senin kaç bebiş konmuştu? merak ettim
naslıcım aynı tarif ettiğin yer benimde, arada bi oluyor geçiyor. Benim 3 aşılama 1 microm oldu ama hiç böyle şeyler hissetmemiştim. İnşallah tutunma belirtileridir. Sen Ank.da nerde tedavi oluyorsun canım.
Asi güzel dileklerin için sağol canım inşallah peşpeşe hamiş topikleri açarız
Hadi bakalım inşallah yarın burda hamileyim topiği açmış olarak görürüm seni emsalcim.
emsalcim yaptır sen tabi doktorun dediyse yaptıracaksın onun uygulaması öyle demekki. canım senin kaç bebiş konmuştu? merak ettim
naslıcım aynı tarif ettiğin yer benimde, arada bi oluyor geçiyor. Benim 3 aşılama 1 microm oldu ama hiç böyle şeyler hissetmemiştim. İnşallah tutunma belirtileridir. Sen Ank.da nerde tedavi oluyorsun canım.
Asi güzel dileklerin için sağol canım inşallah peşpeşe hamiş topikleri açarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?