Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu arada canım sanki göğüslerim oldugundan biraz daha büyük kasıklarım ağrıyo sanki sürekli idrarım varmış gibi ve allah korusun ama sanki adet sancısı çekiyor gibiyim belim agrıyor bilmiyorum yanii bekliyorum yarını. rabbim yardımcımız olsun

emsal iyi sonuç alırsın umarım. biraz tut kendini. bebişleri sev, sakin ol ağlama sakın arkadaşım.
belirtilerin ne durumda anlatırmısın biraz.bende belirti manyaa oldumda.

naslı cım çok sagol inşallah iyi bi sonuç alırım,alırız canım hepimiz inşallahhhhh

naslı cım çok sagol inşallah iyi bi sonuç alırım,alırız canım hepimiz inşallahhhhh

emsal ne güzel bak zamanın dolmuş. yarın test yapılacak. sonucu alacaksın bebişlerine kavuşacaksın iyi düşün iyi olsun arkadaşım. a.s

yarın seni tebrik ederken sana :hooray:a.s. yollayalım inşallah..

Canım dr dediyse zaten el mahkum yaptıracaksın, ama önce gebelik olup olmadığına baktırmak daha mantıklı değilmi? Yoksa (ki inşallah vardır) boşa yaptırmış olacaksın, ama dr un işine karışılmaz vardır bi bildiği.
Benimde adet sancısı gibi, ama arada bıçak saplanması gibi bişeyler oluyor. Bacak aramdaki olayda bi garip yani bacaktan cinsel organa doğru bi çekilme bi gerilme gibi bişey diye tarif ediyim. Benim bu 2.denemem ilk denememde bunları yaşamamıştım. Prognex iğneden olabilirmi acaba,ilk denemede sadece jel kullanmıştım. Valla neye yoracağımı şaştım, kendimi dinlemekte istemiyorum ama sonuç günü yaklaştıkça ruh halimde garipleşti. Göğüslerdeki dolgunluk çok normal zaten çünkü kullandığımız ilaçlarda yalancı gebelik hormonu oluyormuş dr söylemişti.

inşallah canım benim ne güzel konuştun sen öyle :) inşallah yarın iyi haberler alırım ve sizlere iyi haberler veririm

canım aradım sordum sadece bhcg yaptırayım diye ama olmaz dedi gebelik varsa ertesi gün yada aynı gün diger testleride yapacaksınız dedi yani öyle yada böyle yapılması gerekiyomuş yaptıralım bakalım hayırlısı inşallah

iwy arada bıçak saplanması gibi banada oluyor. arka arkaya bi kaç kez oluyor geçiyor. bazende bi kere oluyor. tam bacağımla kasığımın birleştiği yer ağrıyor bide benim yürürken. bu benim ilk denemem ama daha önce iki aşılama var. ve bu belirtileri aşılamalardan sonrada yaşadım ben. o yüzden çok korkuyorum. zaman azaldıkça insan kendini dinlemeden edemiyor. benum cmt 12. günüm ama cuma doktorun başına ekşirim diye plan yapıyorum.

emsal iyi sonuç alırsın umarım. biraz tut kendini. bebişleri sev, sakin ol ağlama sakın arkadaşım.
belirtilerin ne durumda anlatırmısın biraz.bende belirti manyaa oldumda.

evet canım öyleymiş yarın sabah yaptıracagım bakalım inşallah iyi haberler alırım. dokunsalar ağlayacagım yaa niye böyle bilmiyorum dua edin arkadaşlar ne olur hepimiz için

kizlar insalllah cok guzel sonuclar alacaksiniz
allahim emeklerinizi bosa cikarmasin saglicakla bebislerinize kavusun:Saruboceq:a.s.
bu arada uzun protokol varmiyid aranizda:uhm:

allahim emeklerinizi bosa cikarmasin saglicakla bebislerinize kavusun:Saruboceq:a.s.

canım benim kısa protokol oldu.amin inşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin

10 tane çok güzel cnm hadi bakalım hayırlısı inşallah..

emsal yaptır hepsini boşver. iki damla fazla kan alcaklar. düşünme bunları bebişleri düşün sen kuzum yaaa :)))

emsal yaptır hepsini boşver. iki damla fazla kan alcaklar. düşünme bunları bebişleri düşün sen kuzum yaaa :)))

sagol teşekkür ederim canım haklısın ne kanlar verdik ne paralar harcadık dimi :))))) bunun lafımı olur

emsalcim yaptır sen tabi doktorun dediyse yaptıracaksın onun uygulaması öyle demekki. canım senin kaç bebiş konmuştu? merak ettim
naslıcım aynı tarif ettiğin yer benimde, arada bi oluyor geçiyor. Benim 3 aşılama 1 microm oldu ama hiç böyle şeyler hissetmemiştim. İnşallah tutunma belirtileridir. Sen Ank.da nerde tedavi oluyorsun canım.
Asi güzel dileklerin için sağol canım inşallah peşpeşe hamiş topikleri açarız

saol asii. inşallah hepimizin yüzü güler. gözyaşı sadece sevinçten akar.

benimde kısa protokol.

benimki uzun protokoldü ama biliyosun maalesef negatifle sonuçlandı cnm (

öyle canım yarın sabah saat 10 da tahlil için merkeze gidecegim bakalım ne olacak inşallahhh iyi heberler alırız. 3 tane transfer oldu canım umarım tutunmuşlardır

Hadi bakalım inşallah yarın burda hamileyim topiği açmış olarak görürüm seni emsalcim.

Hadi bakalım inşallah yarın burda hamileyim topiği açmış olarak görürüm seni emsalcim.

canım benim Allah razı olsun inşallah inşallahhhhhh. bi bilsen ne kadar önemli benim için bu haberi almak. biliyorum hepimiz için önemli o muhteşem haberi almak.hayatın anlamı anne olabilmek eşlerimizi baba yapabilmek anne babalarımızı eşimizi dostumuzu verdigimiz o güzel haberle sevindirebilmek. keşke anlatabilsem sana duygularımı yaşadıklarımı hepimizin fark farklı dertleri var bu konuda Rabbim hepimize sabır versin

iwy benimde iki aşılama 1 micro. evet bende tutunma belirtisi diye umut ediyorum. umut edip bebişleri seviyorum. benim 4 tane transfer edildi. ankarada centrumda tedavi oluyorum doktorum cemil kaya. sen nerde yaptırdın. senin kaç tane embriyo kondu.

Aynen canım aynen...Bende o kadar bunaldım ki tahmin edersin hep umutlu bekleyişler ardından hayalkırıklıkları...hepimizin yaşadığı şeyler malesef. İnşallah bu sene bizlere uğurlu gelir, evlerimiz bebek sesiyle şenlenir. Hepimiz anne oluruz inşallah, bunu yaşamayan anlayamaz canım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…