Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naslıcım bende hakan şatıroğlunda tedavi oluyorum, benimde 4 embriyom transfer oldu. 3 tanesi 3.gün 1 taneside 5 gün blastokist aşamasında transfer edildi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Benim 1 günüm kaldı hayırlısıyla canım, senin test günün kaçıydı?

Öyle canım çok haklısın.Bilirim o bekleyişleri umudun sonunda umutsuzlugu hayal kırıklıgını.5 yıl oldu her ay bi umut bekliyorum sonrası malum.Rabbim hepimize sabır versin inşallah dua larımızı, sesimizi duysun ve inşallah dedigin gibi bu yıl hepimize ugurlu gelsin

oooooooo iwy senin bişey kalmamış. benim daha 5 gün var. bide blastokist aşamasında yapılan transferden dolayı senin şansın daha yüksek. hadi sendende iyi haber alırız yarın inşalah.

ben çıkıyorum kızlar. yarın merakla bekliyor olacağım hepinizi aman habersiz bırakmayın emsal ve iwy.

sağol naslıcım, günler çabuk geçiyor. Geçmez derken bak benimde 1 günüm kaldı seninkide geçer inşallah sende pozitif sonuç alırsın. Bende blastokist aşamasındaki embriyodan çok umutluyum inşallah yüzümü kara çıkarmaz. Yarın görüşürüz kızlar bende çıkıyorum herkeze iyi akşamlar.

sonuc bekleyen arkadaslar ınsallah hepinizin snucu pozıtıf olur. zor zahmetlı bır yoldan sonra inşallah hepimiz guzel sonuclar alıcaz..

sonuc bekleyen arkadaslar ınsallah hepinizin snucu pozıtıf olur. zor zahmetlı bır yoldan sonra inşallah hepimiz guzel sonuclar alıcaz..

Amin inşallaahhhhhh Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

inşallah güzelce döllenir yumoşlar canım..asinin dediği gibi masaj iyi gelebilir...
çekilcek napalım..

onuseviyorum nerelerdesin cnm..iyi misin napıyosun ?

iyiyim canım.geçiyor günler işte.yarın gidip bebişime baktırmak istiyorum.
hepp vesvese giriyor içime ya.insan zor sahip olunca hep birşeyler ters gidecek gibi
geliyor.ne diyim allah yardımcımız olsun.

hepp vesvese giriyor içime ya.insan zor sahip olunca hep birşeyler ters gidecek gibi

kaç haftalık oldu şimdi bebiş:CüvCüv:

Canım aklına kötü şeyler getirme sıkı sıkı tutunmuş bebegin sana ve annesine tutunmaya devam edecek Allah korusun sizi Allah'a emanet olun

inşallah güzelce döllenir yumoşlar canım..asinin dediği gibi masaj iyi gelebilir...
çekilcek napalım..

valla cekiliyor canım. çok şükür döllenmişler.
kaçıncı gun transfer dıye sayarken yumurta toplanan gun sayılıyormu

sağol canım.inşallah bu korkuları atabilirim içimden.
rabbim hepimizi ve bebişleri korusun...

Korkularını anlıyorum çünkü sizlerinki kıymetli bebek :) ( tıpta öyle deniyo ) bizler uzun zaman bebek hasreti çeken ve çok mucadele eden insanlarız ama bir an önce at aklından bunları canım bebişinle konuş bol bol Rabbim yardımcınız olsun.tadını çıkart hayatım aklını bulandırma sakın

Bu arada canım unutmadan yarın test günüm yarın sabah saat 11:30 da merkezde olacagım :) inşallaaahhhh iyi haberler verecegim sizlere sonra sen yeni bi liste daha yapacaksın inşallah. Bu günlerde bi çok arkadaşımız var test gününü bekleyen işin zor gibi :)))

yaparım canım aşk olsun:))
sen hayırlı sonuçlarla gel inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…