Aynen canım aynen...Bende o kadar bunaldım ki tahmin edersin hep umutlu bekleyişler ardından hayalkırıklıkları...hepimizin yaşadığı şeyler malesef. İnşallah bu sene bizlere uğurlu gelir, evlerimiz bebek sesiyle şenlenir. Hepimiz anne oluruz inşallah, bunu yaşamayan anlayamaz canım malesef
benimki uzun protokoldü ama biliyosun maalesef negatifle sonuçlandı cnm(
naslıcım bende hakan şatıroğlunda tedavi oluyorum, benimde 4 embriyom transfer oldu. 3 tanesi 3.gün 1 taneside 5 gün blastokist aşamasında transfer edildi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Benim 1 günüm kaldı hayırlısıyla canım, senin test günün kaçıydı?
sonuc bekleyen arkadaslar ınsallah hepinizin snucu pozıtıf olur. zor zahmetlı bır yoldan sonra inşallah hepimiz guzel sonuclar alıcaz..
canım ıyı gectı çok sukur. narkozdan kolay kalktım. hiç sıkıntı olmadı. 12 yumurta toplanmıs. hastaneden cıktık eve geldık basladı gaz sancım. ama oyle boyle değil. halada devam. duzelmem lazım yarın niş var
onuseviyorum nerelerdesin cnm..iyi misin napıyosun ?
iyiyim canım.geçiyor günler işte.yarın gidip bebişime baktırmak istiyorum.
hepp vesvese giriyor içime ya.insan zor sahip olunca hep birşeyler ters gidecek gibi
geliyor.ne diyim allah yardımcımız olsun.
kaç haftalık oldu şimdi bebiş:CüvCüv:
iyiyim canım.geçiyor günler işte.yarın gidip bebişime baktırmak istiyorum.
hepp vesvese giriyor içime ya.insan zor sahip olunca hep birşeyler ters gidecek gibi
geliyor.ne diyim allah yardımcımız olsun.
Canım aklına kötü şeyler getirme sıkı sıkı tutunmuş bebegin sana ve annesine tutunmaya devam edecek Allah korusun sizi Allah'a emanet olun
inşallah güzelce döllenir yumoşlar canım..asinin dediği gibi masaj iyi gelebilir...
çekilcek napalım..
sağol canım.inşallah bu korkuları atabilirim içimden.
rabbim hepimizi ve bebişleri korusun...
benım hesabıma gore 4. gun ama dr lar kaçıncı gun dedılervalla benim ayın 26 sında toplandı 29 unda transfer edildi canım...
Bu arada canım unutmadan yarın test günüm yarın sabah saat 11:30 da merkezde olacagım :) inşallaaahhhh iyi haberler verecegim sizlere sonra sen yeni bi liste daha yapacaksın inşallah. Bu günlerde bi çok arkadaşımız var test gününü bekleyen işin zor gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?