Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım hadi bakalım hayırlısı yarın büyük gün delikafadulden
inşallah allah gönlüne göre verir güzel haberler alırsın bizede güzel haberler verirsin rabbim yüzümüzü güldürür inşallah :teytey:

yarın için randevu aldım doktordan.gideyim bebişi göreyim de
içim rahatlasın...allahımın izniyle.

evet canım büyük gün :) inşallah canım inşallaahhhh iyi haberler veririm yarın.canım rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah

yarın için randevu aldım doktordan.gideyim bebişi göreyim de
içim rahatlasın...allahımın izniyle.

git gör bebişini canım rahatla ama içini ferah tut rabbim yardımcın olsun hayırlısı ile kucagına alacaksın bebişini.Allah'a emanet olun sıkı sıkı tutunun bir birinize :)

hadi hayirlisi canim iyi haberlerini bekliyoruz.insallah listeye sende ekleniceksin.:Saruboceq:

hadi hayirlisi canim iyi haberlerini bekliyoruz.insallah listeye sende ekleniceksin.:Saruboceq:

canım allah razı olsun inşallah iyi haberler alacagım iyi haberler verecegim :) hepinize çok çok teşekkür ederim rabbim hepinizin hepimizin gönlüne göre versin

günaydın herkese güzel bir gün diliyorum...
emsal insaalah güğzel haberler getırırsın.

msms işin cogu gıtmıs desene..darısı bize

of bend ebıran çnce beklemeye gecsem şu işlemler bır bıtse. transferden cok korkuyorum.anestezılı yaptıran varmı yada yapıyorlarmı bilenmı varmı?

onu sevıyorum endişe koyma arkadasım ya hayırlı haberlerle gel ınsaalah

heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz:teytey::teytey:

emsal seni bekliyoruz dört gözleee.

kızlar bu arada dün akşam doktorum aradı beni. 9. gün kan testi yapacak bana. o da benim kadar sabırsız ve heyecanlıda. yaniii yarın sabah kan vereceğim ve en geç öğlene sonucu almış olacağım.

günaydın nisasum bende seninle aynı dilekler içindeyim.:içelim:

hayırlısı olsun nazlı sendende güzel haberler bekliyoruz arkadaşım :CüvCüv:

nisasum darısı hepimizin başına canım. transferın çok kolay olduğunu soyluyorlar. henuz tecrube etmedımnaniknanik Allah ızın verırse en gec cuma gunu transferım olacakmıs. en erkende yarın ama ben hep perşembe diye düşünüyorum. ondan sonra Allaha kalmış. umarım benim ve tum ısteyenlerın yuzunu guldurur.

emsal naslı ıkınızde ınsallah guzel haberlerle gelırsınız

emsal naslı ıkınızde ınsallah guzel haberlerle gelırsınız

sağol msms inşallah ikimizde iyi haber veririz.
transfer işleminden sakın korkmayın çok kolay. yumurcaklarınızı yerleştirdikten sonra size gösteriyorlar. minik bi pırıltı şeklinde görünüyor. korkudan çok heyecanlı bi durum tadını çıkarın :)

nasli canim sen bugun kan testi yapacaksin degilmi gittinmi sonucumu bekliyorsun

kızlar yaa engin tecrübelerinizden bi sorum olacak:)

benim şimdi dün yapılan muayenede
yumurtalar 12-15mm civarında sağda, 9-12 mm civarında solda çok sayıda
endometrium da 9 mm..

yarın yani 2 gün sonrası olcak tekrar çağırdılar
sizce bu değerlerle çarşamba gün verirler değil mi çatlatma iğnesi için..
:1rolleyes:

Arkadaşlar burada bazı arkadaşlarımızın gerek yumurta toplama gerekse transfer işleminden korktuklarını okuyorum,2. tüpbebek tedavisine başlamış ve geçen hafta transfer işlemi gerçekleşmiş birisi olarak bu arakdaşlarımız aydınlatmak isterim. Bir kere yumurta toplama işlemi anastezi ile yapılıyor, 15- 20 dk.lık bir işlem uyuduğunuz içn birşey hissetmeniz sözkonusu değil.Anastezi de çok hafif olduğu için hiçbir yan etkisi yok,mışıl mışıl uyuyp işlem bitince de hiçbir rahatsızlık çekmeden uyanıyorsunuz.Transfer işlemin gelince on da anastez yok çünkü gerek yok...Tolam 5 dk. sürüyor sürmüyor ve inanın çok kolay,ne canınız yanıyor, ne de başka birşey...embriyolar ultrason eşliğinde yerleştiriliyor ve 30 dk. kadar dinlenmeye alınıyorsunuz.Korkacak ,endişelenecek hiçbir şey yok,içiniz rahat olsun,stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…