yaparım canım aşk olsun:))
sen hayırlı sonuçlarla gel inşallah....
Bu arada canım unutmadan yarın test günüm yarın sabah saat 11:30 da merkezde olacagım :) inşallaaahhhh iyi haberler verecegim sizlere sonra sen yeni bi liste daha yapacaksın inşallah. Bu günlerde bi çok arkadaşımız var test gününü bekleyen işin zor gibi :)))
canım hadi bakalım hayırlısı yarın büyük gün delikafadulden
inşallah allah gönlüne göre verir güzel haberler alırsın bizede güzel haberler verirsin rabbim yüzümüzü güldürür inşallah :teytey:
yarın için randevu aldım doktordan.gideyim bebişi göreyim de
içim rahatlasın...allahımın izniyle.
Bu arada canım unutmadan yarın test günüm yarın sabah saat 11:30 da merkezde olacagım :) inşallaaahhhh iyi haberler verecegim sizlere sonra sen yeni bi liste daha yapacaksın inşallah. Bu günlerde bi çok arkadaşımız var test gününü bekleyen işin zor gibi :)))
hadi hayirlisi canim iyi haberlerini bekliyoruz.insallah listeye sende ekleniceksin.:Saruboceq:
günaydın herkese güzel bir gün diliyorum...
emsal insaalah güğzel haberler getırırsın.
msms işin cogu gıtmıs desene..darısı bize
of bend ebıran çnce beklemeye gecsem şu işlemler bır bıtse. transferden cok korkuyorum.anestezılı yaptıran varmı yada yapıyorlarmı bilenmı varmı?
onu sevıyorum endişe koyma arkadasım ya hayırlı haberlerle gel ınsaalah
emsal seni bekliyoruz dört gözleee.
kızlar bu arada dün akşam doktorum aradı beni. 9. gün kan testi yapacak bana. o da benim kadar sabırsız ve heyecanlıda. yaniii yarın sabah kan vereceğim ve en geç öğlene sonucu almış olacağım.
hayırlısı olsun nazlı sendende güzel haberler bekliyoruz arkadaşım :CüvCüv:
emsal seni bekliyoruz dört gözleee.
kızlar bu arada dün akşam doktorum aradı beni. 9. gün kan testi yapacak bana. o da benim kadar sabırsız ve heyecanlıda. yaniii yarın sabah kan vereceğim ve en geç öğlene sonucu almış olacağım.
emsal naslı ıkınızde ınsallah guzel haberlerle gelırsınız
nasli canim sen bugun kan testi yapacaksin degilmi gittinmi sonucumu bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?