kızlar yaa engin tecrübelerinizden bi sorum olacak:)
benim şimdi dün yapılan muayenede
yumurtalar 12-15mm civarında sağda, 9-12 mm civarında solda çok sayıda
endometrium da 9 mm..
yarın yani 2 gün sonrası olcak tekrar çağırdılar
sizce bu değerlerle çarşamba gün verirler değil mi çatlatma iğnesi için..:1rolleyes:
Arkadaşlar burada bazı arkadaşlarımızın gerek yumurta toplama gerekse transfer işleminden korktuklarını okuyorum,2. tüpbebek tedavisine başlamış ve geçen hafta transfer işlemi gerçekleşmiş birisi olarak bu arakdaşlarımız aydınlatmak isterim. Bir kere yumurta toplama işlemi anastezi ile yapılıyor, 15- 20 dk.lık bir işlem uyuduğunuz içn birşey hissetmeniz sözkonusu değil.Anastezi de çok hafif olduğu için hiçbir yan etkisi yok,mışıl mışıl uyuyp işlem bitince de hiçbir rahatsızlık çekmeden uyanıyorsunuz.Transfer işlemin gelince on da anastez yok çünkü gerek yok...Tolam 5 dk. sürüyor sürmüyor ve inanın çok kolay,ne canınız yanıyor, ne de başka birşey...embriyolar ultrason eşliğinde yerleştiriliyor ve 30 dk. kadar dinlenmeye alınıyorsunuz.Korkacak ,endişelenecek hiçbir şey yok,içiniz rahat olsun,stres yapmayın.
asi bugün değil canım yarın sabah kan vereceğim. hayacanla bekliyorum.
emsall iyi haberlerini bekliyorum 4 gözle.ikide bir girip bakiyorum haber varmi diye senden.nasli yarin insallah sendende iyi haber alicaz canim.herseyin hayirlisi olsun insallah.bu arada bugün aksam almanyaya geri dönüyorum.aksam girebilirsem haberleri ancak aksama alabilirim.ama insallah sevinicez..
Canım yumurta falan toplanırken hiç bişey anlamıyorsun. bne hastaneden eve gelene kadarda bişey yoktu. hafif kanama oldu ama gaz sancısı gibi bir agrı basladı sonrasında. neden bılmıyorum ama evde rezene cayı bulundur. ben onunla azda olsa rahatladım. ama gec almıstım ben hemen içmedim.saol valla içime su serpildi. çünkü burda bazı arkadaşların yorumunu okudukça korkmaya başlamıştım. şimdi biraz daha rahatladım.
pusuya yattim guzel haber bekliyorm elimde mendilim :teytey:hihoyyyt
arkadaşlar ben geldim hepinizden Allah razı olsun sizleri çoooooookkkkk seviyorum nasıl bi yürek sizlerdeki yaa gelir gelmez açtım baktım yazdıklarınıza ağladım. sizlere ne diyecegim nasıl teşekkür edecegim bilmiyorum Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallahhh.canlarım test sonucum 37.28 doktorum gebelik yok diyemem ya geç tutundu yada (allah korusun düşük tehlikesi var )dedi perşembe günü testi yeniden yapacagız bu iki gün kendine dikkat et dedi dr. ilaçlara devam aspirin folic ve crinone,nin jel kullanıyordum. dua ediyorum sürekli 2 gün sonra degerim yükselsin diye
asi cim çok tatlısın yaaa :)
canim benimmmmmmmmmmmmhihoyyyt
guzel haber bence bu kendine cok dikkat et insallah melegin seninledir insallah bir sorun cikmaz bencede git dinlen canim buralarda vakit harcama
cok sevindim yaaaaaa ne guzel insallah hamile dirsin:teytey::teytey::lepi:
emsaal dört gözle seni gekliyoruz sabantan beri. çok sevindim bencede güzel haber bu. kendine çok dikkat et olurmu. yarında ben sonucumu alacağım. inşallah bende güzel haber getiririm size.
kızlar beni sabahın köründe beklemeyin tamammı. öğleden önce çıkmaz benim sonucum.
taş olmuştum bilg. başında emsel seni beklerken artık gidiyorum.
sevgiler hepinize.
pusuya yattim guzel haber bekliyorm elimde mendilim :teytey:hihoyyyt
:) bende sana eşlik ediyim arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?