Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben kendı gelişimime göre yorum yapayım. benıde sonlara dogru ıkı gunde bır cagırdılar. her ıkı gunde 4 mm buyudu. yaklasık 20mm olunca catlama ıgnesı ıstendı. carsamba olmazsa perş gunu tekrar gorup ısteyebılırler iğne vurulmanı

saol valla içime su serpildi. çünkü burda bazı arkadaşların yorumunu okudukça korkmaya başlamıştım. şimdi biraz daha rahatladım.

emsall iyi haberlerini bekliyorum 4 gözle.ikide bir girip bakiyorum haber varmi diye senden.nasli yarin insallah sendende iyi haber alicaz canim.herseyin hayirlisi olsun insallah.bu arada bugün aksam almanyaya geri dönüyorum.aksam girebilirsem haberleri ancak aksama alabilirim.ama insallah sevinicez..

karanfil asi hepiniz sağolun. öğlene benim kan sonucum çıkmış olur yarın inşallah.iyi haber alırız hepimiz inş.

emsal nerde kaldı acaba. onu bekliyorum bende dört gözle.

saol valla içime su serpildi. çünkü burda bazı arkadaşların yorumunu okudukça korkmaya başlamıştım. şimdi biraz daha rahatladım.
Canım yumurta falan toplanırken hiç bişey anlamıyorsun. bne hastaneden eve gelene kadarda bişey yoktu. hafif kanama oldu ama gaz sancısı gibi bir agrı basladı sonrasında. neden bılmıyorum ama evde rezene cayı bulundur. ben onunla azda olsa rahatladım. ama gec almıstım ben hemen içmedim.

ayyyyy yazdıklarınızı okudukça çok heyecanlanıyorum.aşılamam tutmazsa biz de tüp bebek yaptıracağız.meleklerimize kavuşmak dileğiyle.

pusuya yattim guzel haber bekliyorm elimde mendilim :teytey:hihoyyyt

arkadaşlar ben geldim hepinizden Allah razı olsun sizleri çoooooookkkkk seviyorum nasıl bi yürek sizlerdeki yaa gelir gelmez açtım baktım yazdıklarınıza ağladım. sizlere ne diyecegim nasıl teşekkür edecegim bilmiyorum Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallahhh.canlarım test sonucum 37.28 doktorum gebelik yok diyemem ya geç tutundu yada (allah korusun düşük tehlikesi var )dedi perşembe günü testi yeniden yapacagız bu iki gün kendine dikkat et dedi dr. ilaçlara devam aspirin folic ve crinone,nin jel kullanıyordum. dua ediyorum sürekli 2 gün sonra degerim yükselsin diye

asi cim çok tatlısın yaaa :)

canim benimmmmmmmmmmmmhihoyyyt
guzel haber bence bu kendine cok dikkat et insallah melegin seninledir insallah bir sorun cikmaz bencede git dinlen canim buralarda vakit harcama
cok sevindim yaaaaaa ne guzel insallah hamile dirsin:teytey::teytey::lepi:

emsaal dört gözle seni gekliyoruz sabantan beri. çok sevindim bencede güzel haber bu. kendine çok dikkat et olurmu. yarında ben sonucumu alacağım. inşallah bende güzel haber getiririm size.

kızlar beni sabahın köründe beklemeyin tamammı. öğleden önce çıkmaz benim sonucum.
taş olmuştum bilg. başında emsel seni beklerken artık gidiyorum.

sevgiler hepinize.

inşallah canım inşallah 5 yıl sonra ilk kez bu kadar yakınım bu duyguya. iki gün sonra sevinç naraları atacagım burada :)))) şimdi ne nedir bilmiyorum ya çok şaşkınım ve sürekli dua ediyorum. Rabbim buynumuzu bükük kucagımızı boş bırakmasın hiç birimizin inşallah

Naslımmm allah razı olsun bakalım inşallah perşembeye deger yükselir. inşallah yarın senden güzel haberler alacagız dualarım seninle canım rabbim yardımcın olsun yarın güzel heberlerini bekliyorum,

canım çok sevindim, hiç olumsuz düşünme, güzelce yat dinlen inşallah perşembe ikiye katlanır değerin

nasli canim yarinda senin icin halay cekicez burda sen merak etme
emsalcim canim insallah katlanir canim benim persembeye kadar bol bol dinlen annesi melegin yorulmasin

:) bende sana eşlik ediyim arkadaşım

gel canim tut elimi basi ben cekiyorum ama ona gore
allahim hepimizin halayini cektir burda:teytey:
gelen tutsun kizlar halaydan:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…