Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iki gün boyunca kesinlikle istirahat et canım yorma kendini hadi bakalım hayırlı haberler inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım çooook sevindim güzel bi haber sonucunda iiiii inşallah iki gün sonra katlanır değerlerin ben inanıyorum sende inan kendine dikkat et canım:teytey:

emsal cim gözun aydın. Allah yavrunu sana sıkı sıkı tutundursun ınsallah. perşembe gıttıgınde sukurler olsun diye gel bıze guzel haberı ver..

cnm yaa şu 3 liralık idrar testlerinden yapsan çıkar belkim ..
bi fikir sadece
ben olsam .... yani olacam ya inşallah kimseyi bekletmel valla o testlerden de yaparım..
silik neyim çıkar bişi heralde.. tutarsa tabiii

emsalcim tebrik ederim .. sonuçta bi gebelik var..
ve kötüsünü hiç düşünmeyelim biz... :))

nasli canim yarinda senin icin halay cekicez burda sen merak etme
emsalcim canim insallah katlanir canim benim persembeye kadar bol bol dinlen annesi melegin yorulmasin

canım benim agzından bal damlıyo senin :) melegimmmmm ne güzel yaaa rabbim isteyen herkeze versin inşallah.inşallah o degerin katlandıgını da görürüm

cnm yaa şu 3 liralık idrar testlerinden yapsan çıkar belkim ..
bi fikir sadece
ben olsam .... yani olacam ya inşallah kimseyi bekletmel valla o testlerden de yaparım..
silik neyim çıkar bişi heralde.. tutarsa tabiii

baby benim yarın 9. günüm. doktorumda bende sabırsız olduğumuz için 12 gün bekleyemedik zaten. onun için idrar testinde bişey çıkmaz benim daha.

emsaal sordum ama görmedin sanırım. bhcg 38 senin kaçıncı gün sonucun.

canım çooook sevindim güzel bi haber sonucunda iiiii inşallah iki gün sonra katlanır değerlerin ben inanıyorum sende inan kendine dikkat et canım:teytey:

canım benim allah razı olsun inşallah katlanacak rabbimin izni ile ve sizlerin duası ile hepizine çok ayrı ayrı çok teşekkür ederim. inşallah degerim katlanırda kızlar hamileyim diyebilirim sizlere. rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım özürdilerim geç kaldım benim 12. günüm bu gun. bu arada şu malum testleri yapma bence çünkü ben dün yaptım sabah 6 da kalktım yaptım ama bariz bi tek çizgiden başka bişey yoktu.ben tavsiye etmem canım onda çıkmıyo

emsal bizede dua et. artık duaların daha makbul biliyorsun:dance:

yaa kızlar benım kafam karısıyo. sımdı benım 10 embrıyom varya:) yavrularım yane:) benım duydugum kadarı ıle gun ılerledıkce sayı azalabılıyor. peki bitiyormu. yanı benı arayıp demezler dımı 10 embrıyonda gelişmedi falan..

ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER İNŞALLAH. BENDE DÜN LUCRİN'E BAŞLADIM. bU BENİM 6.DENEMEM

iyi akşamlar...monarosa ve selcen:bravo kızlar6.denemeye azımle gıtmısınız.inşaşalah allah bosa cıkarmaz biran evvel kucakalrınız dolar ...
emsall güzel düşünelim güzel olsun...allahın izniyle
naslı güzel haberlerın için dua edıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…