arkadaşlar ben geldim hepinizden Allah razı olsun sizleri çoooooookkkkk seviyorum nasıl bi yürek sizlerdeki yaa gelir gelmez açtım baktım yazdıklarınıza ağladım. sizlere ne diyecegim nasıl teşekkür edecegim bilmiyorum Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallahhh.canlarım test sonucum 37.28 doktorum gebelik yok diyemem ya geç tutundu yada (allah korusun düşük tehlikesi var )dedi perşembe günü testi yeniden yapacagız bu iki gün kendine dikkat et dedi dr. ilaçlara devam aspirin folic ve crinone,nin jel kullanıyordum. dua ediyorum sürekli 2 gün sonra degerim yükselsin diye
arkadaşlar ben geldim hepinizden Allah razı olsun sizleri çoooooookkkkk seviyorum nasıl bi yürek sizlerdeki yaa gelir gelmez açtım baktım yazdıklarınıza ağladım. sizlere ne diyecegim nasıl teşekkür edecegim bilmiyorum Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşallahhh.canlarım test sonucum 37.28 doktorum gebelik yok diyemem ya geç tutundu yada (allah korusun düşük tehlikesi var )dedi perşembe günü testi yeniden yapacagız bu iki gün kendine dikkat et dedi dr. ilaçlara devam aspirin folic ve crinone,nin jel kullanıyordum. dua ediyorum sürekli 2 gün sonra degerim yükselsin diye
emsaal dört gözle seni gekliyoruz sabantan beri. çok sevindim bencede güzel haber bu. kendine çok dikkat et olurmu. yarında ben sonucumu alacağım. inşallah bende güzel haber getiririm size.
kızlar beni sabahın köründe beklemeyin tamammı. öğleden önce çıkmaz benim sonucum.
taş olmuştum bilg. başında emsel seni beklerken artık gidiyorum.
sevgiler hepinize.
iki gün boyunca kesinlikle istirahat et canım yorma kendini hadi bakalım hayırlı haberler inşallah:ecrin_bebek::CüvCüv:
gel canim tut elimi basi ben cekiyorum ama ona gore
allahim hepimizin halayini cektir burda:teytey:
gelen tutsun kizlar halaydan:teytey::teytey:
nasli canim yarinda senin icin halay cekicez burda sen merak etme
emsalcim canim insallah katlanir canim benim persembeye kadar bol bol dinlen annesi melegin yorulmasin
emsal cim gözun aydın. Allah yavrunu sana sıkı sıkı tutundursun ınsallah. perşembe gıttıgınde sukurler olsun diye gel bıze guzel haberı ver..
cnm yaa şu 3 liralık idrar testlerinden yapsan çıkar belkim ..
bi fikir sadece
ben olsam .... yani olacam ya inşallah kimseyi bekletmel valla o testlerden de yaparım..
silik neyim çıkar bişi heralde.. tutarsa tabiii
canım çooook sevindim güzel bi haber sonucunda iiiii inşallah iki gün sonra katlanır değerlerin ben inanıyorum sende inan kendine dikkat et canım:teytey:
baby benim yarın 9. günüm. doktorumda bende sabırsız olduğumuz için 12 gün bekleyemedik zaten. onun için idrar testinde bişey çıkmaz benim daha.
emsaal sordum ama görmedin sanırım. bhcg 38 senin kaçıncı gün sonucun.
ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER İNŞALLAH. BENDE DÜN LUCRİN'E BAŞLADIM. bU BENİM 6.DENEMEMyaa kızlar benım kafam karısıyo. sımdı benım 10 embrıyom varya:) yavrularım yane:) benım duydugum kadarı ıle gun ılerledıkce sayı azalabılıyor. peki bitiyormu. yanı benı arayıp demezler dımı 10 embrıyonda gelişmedi falan..
ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER İNŞALLAH. BENDE DÜN LUCRİN'E BAŞLADIM. bU BENİM 6.DENEMEM
ALLAH HEPİMİZE YARDIM EDER İNŞALLAH. BENDE DÜN LUCRİN'E BAŞLADIM. bU BENİM 6.DENEMEM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?