Onu seviyorum meraba canım sen galiba bana kızdın biraz ama inan eve yeni aldık interneti ben sadece işyerinde giriyodum şimdide 11 günüm transferin salıya sonuç alcam seni görünce hemen yazaymda kızmasın arkadaşım bana dedim çoook öptüm bebişin hayırlı olsun darısı başıma ve tüm isteyenlere
slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum
slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum
canım bende uzun protokolde adet olmadım. doktor bugün bana farlutal verdi. 4 gün kullanıp kanamamın 3.günü gideceğim. ama benim değerlerim yüksek çıktığı için böyle bir yol denedi.kizlar aranizda uzun protokol yaptirip adet gormeden puregona gecen varmi
biz bugun puregona basliyoruz
biraz kafam karisti dogrusu
canım durumuna üzüldüm.ben sana yardımcı olamayacağım .ama olacak arkadaşlar çıkacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...unden-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi.html
burdada yardım alabilirsin canım.allah yardımcın olsun..a.s.
arkadaşlar bugün adetimin 3.günü.lucrin kullanıyordum .bugün gonal-f e başladım.vajinal ultrason oldum.3-4 tane solda,5-6 tane sağda yumurta var.bana bu sayı az geldi.hemşire daha artabilir sayı dedi.ama şu saatten sonra artarmı sayı?ancak gelişmeleri artar bence.siz ne diyorsunuz?sizin nasıldı?
canım bende uzun protokolde adet olmadım. doktor bugün bana farlutal verdi. 4 gün kullanıp kanamamın 3.günü gideceğim. ama benim değerlerim yüksek çıktığı için böyle bir yol denedi.
asicim sen baktırdınmı yumoşlarına ultasonda?
artabilir canım. artmasada sayı az değil.önemlı olan kalıtelı olması yumrtalarının. bunun içinde beslenmene ozen göster lütfen.
artabilir canım. Artmasada sayı az değil.önemlı olan kalıtelı olması yumrtalarının. Bunun içinde beslenmene ozen göster lütfen.
artabilir canım. artmasada sayı az değil.önemlı olan kalıtelı olması yumrtalarının. bunun içinde beslenmene ozen göster lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?