Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Onu seviyorum meraba canım sen galiba bana kızdın biraz ama inan eve yeni aldık interneti ben sadece işyerinde giriyodum şimdide 11 günüm transferin salıya sonuç alcam seni görünce hemen yazaymda kızmasın arkadaşım bana dedim çoook öptüm bebişin hayırlı olsun darısı başıma ve tüm isteyenlere

canım benım 4. gun transfer edıldı. dr um çok ıyı oldugunu ıkı tanenın yetrlı oldugunu soyledı. bende tamam dedım. benımkıler çok hucrelıydı canım. 8 ın ustundeymıs. iyi bişeymiş sadece onu bılıyorum.
onuseviyorum sağol canım bılgın için bende rahatsız oluyorum ıslaklıktan.

kaydirigubbakcemile5 a.s.

************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye oluyor, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek dendi.
tedavisi başladı.transferi yapıldı.test günü 13 ocak...

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld :18 ekimde toplandı yumoşlar.10 ocakta transfer edildi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başladı.10 ocakta yumoşlar toplandı.transfer bekliyor...

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : transferi yapıldı sonuç bekliyor.

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.tüp bebeğe başlıyor.reglin üçüncü günü hormon testi yapacak.

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.transferi yapıldı sonuç bekliyor.

azbycv : memorialde tedavi oluyor.gonal-f ve cetrotide 0,25 kullanıyor.

s&g : şubatta tedaviye başlıyor.

tuğbaa : şubatta tedaviye başlayacak.bir düşüğü var.eşinde sperm değeri düşük.6 senelik evli...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar aranıza yaklaşık 15 gün önce katıldım durumumu anlatmak istiyorum size yardımcı olursanız sevinirim 2 sene 8 aylık evliyim 1.5 sene önce doktora gittim eşim varikoselmiş 1.5 sene önce örendik bunu 1 sene önce eşim ameliyat oldu sperm sayısı artacağına dahada düştü 15 gün önce doktora gittik tüpbebek için doktor hastanenin ürolağoğuna yönlendirdi bizi ürolao tekrardan sperm testi istedi ml de 1.5 milyon hareketlilik %15 çıktı tesye 1 hafta önce gittiğimizde sperm hareketliliğini yükseltsin diye bazı ilaçlar verdi buğun gittiğimizde işlemlere hemen başlayabilirsiniz dedi eşim çok tereddütte 2-3 ay bekleyelim diyo bende beklemek sadece zaman kaybı olur diyorum bizim durumumuzda olup bu sperm sayısı ile hamile kalan varmı eşim doktor çok acele ettiğini düşünüyo 4 gün sonra adet olcam doktor 2 günü çağırdı heralde ilaçlara başlıcam benim durumumdakiler allah rızası için bana yazarmısınız çok zor durumdayım lütttveeeennnn yardım istiyorum

kızlar benım kasıklarımda sancılar basladı? bana verılen kagıtta 3 gun olabılır denıyordu ama bugun akşam basladı. 3. gun akşamı. adet sancısı gibi hafıf hafıf oluyor

canım durumuna üzüldüm.ben sana yardımcı olamayacağım .ama olacak arkadaşlar çıkacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...unden-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi.html

burdada yardım alabilirsin canım.allah yardımcın olsun..a.s.

mrb canim hosgeldin ve gecmis olsun
bence beklemek zaman kaybi ama sunuda unutmayalim ki hayatta cok mucizeler var
eger zamanim cok diyorsan bekle ama bu sperm sayisiyla gercektende zor bizimde erkek infertilesi hareket en az 50 olmasi lazim sperm sayisida ml de en az 20 milyon

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar aranizda uzun protokol yaptirip adet gormeden puregona gecen varmi
biz bugun puregona basliyoruz
biraz kafam karisti dogrusu
canım bende uzun protokolde adet olmadım. doktor bugün bana farlutal verdi. 4 gün kullanıp kanamamın 3.günü gideceğim. ama benim değerlerim yüksek çıktığı için böyle bir yol denedi.

arkadaşlar bugün adetimin 3.günü.lucrin kullanıyordum .bugün gonal-f e başladım.vajinal ultrason oldum.3-4 tane solda,5-6 tane sağda yumurta var.bana bu sayı az geldi.hemşire daha artabilir sayı dedi.ama şu saatten sonra artarmı sayı?ancak gelişmeleri artar bence.siz ne diyorsunuz?sizin nasıldı?

artabilir canım. artmasada sayı az değil.önemlı olan kalıtelı olması yumrtalarının. bunun içinde beslenmene ozen göster lütfen.

canım bende uzun protokolde adet olmadım. doktor bugün bana farlutal verdi. 4 gün kullanıp kanamamın 3.günü gideceğim. ama benim değerlerim yüksek çıktığı için böyle bir yol denedi.

farlutal ile adet olman gerek ama belkide olmadan sende benim gibi atlarsin canim
buraya yazmayi unutma birbirimize bilgi verelim
:içelim:

asicim sen baktırdınmı yumoşlarına ultasonda?

sali gunu baktircam canim bakalim ne olacagi o zaman iyice belli olacak kana ve rahime iyi dediler ama yumurta ile ilgili birsey demediler sanirim sali gunu belli olacak odaa.s.

artabilir canım. artmasada sayı az değil.önemlı olan kalıtelı olması yumrtalarının. bunun içinde beslenmene ozen göster lütfen.

canim sence ne ile beslenirsek kaliteli olur
ben bunu hic bilmiyorummmmmmmm

artabilir canım. Artmasada sayı az değil.önemlı olan kalıtelı olması yumrtalarının. Bunun içinde beslenmene ozen göster lütfen.

merhaba canım beslenmede özen göstermek ne demek neler yiyip içmek daha yararlı bunun için

merhaba kızlar öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun bende tüp bebek yaptırıcam ama mikroenjeksiondada aklım kalıyor başarı şansı aynımı ikisindede yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar merhaba ben 25 yaşındayım eşim 30 ikimizdede hiç sorun çıkmıyo.3kez aşılama denedik olmadı.dr. artık tüp bebek diyo araştırıyoz en iyi neresi olabilr nereye gitsek yardımcı olursanız çok sevinirim .sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…