E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.041
merhaba kızlar öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun bende tüp bebek yaptırıcam ama mikroenjeksiondada aklım kalıyor başarı şansı aynımı ikisindede yardımcı olurmusunuz
2sindede ayni canim.aradaki tek fark tüp bebekte yumurta ve spermi ayni yere koyuyolar kendiliginden dölleniyo.mikrodada özel bi kanülle spermleri yumurtanin icine birakiyolar.ama ona dr.un karar verir.esinin sperm durumuna göre.hakkinda hayirlisi olur insallah..merhaba kızlar öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun bende tüp bebek yaptırıcam ama mikroenjeksiondada aklım kalıyor başarı şansı aynımı ikisindede yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar merhaba ben 25 yaşındayım eşim 30 ikimizdede hiç sorun çıkmıyo.3kez aşılama denedik olmadı.dr. artık tüp bebek diyo araştırıyoz en iyi neresi olabilr nereye gitsek yardımcı olursanız çok sevinirim .sevgiler
tamam canım yazacağım.bende sizden haberler bekliyorum:CüvCüv:farlutal ile adet olman gerek ama belkide olmadan sende benim gibi atlarsin canim
buraya yazmayi unutma birbirimize bilgi verelim:içelim:
************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************
pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....
şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..
semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..
irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye oluyor, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek dendi.
tedavisi başladı.transferi yapıldı.test günü 13 ocak...
karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...
fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..
yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..
asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...
multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..
hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...
myworld :18 ekimde toplandı yumoşlar.10 ocakta transfer edildi.
glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..
senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..
BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başladı.10 ocakta yumoşlar toplandı.transfer bekliyor...
shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..
haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak
tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.
VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...
melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..
lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...
bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.
hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..
nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...
saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...
neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...
bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...
selcen : adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...
kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...
naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....
SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...
crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...
sesib : tedavisi ocakta başlıyor...
emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...
mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...
umudumsun0707 : transferi yapıldı sonuç bekliyor.
biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.tüp bebeğe başlıyor.reglin üçüncü günü hormon testi yapacak.
visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı...(
msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.transferi yapıldı sonuç bekliyor.
azbycv : memorialde tedavi oluyor.gonal-f ve cetrotide 0,25 kullanıyor.
s&g : şubatta tedaviye başlıyor.
tuğbaa : şubatta tedaviye başlayacak.bir düşüğü var.eşinde sperm değeri düşük.6 senelik evli...
HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff
arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5
amor & amor tedavin hayırlı olsun canım.
ben 4 yıllık evliyim ve 4 yıldır çocuk istiyordum.
çevremdekilerin acı bakışlarını bende görmek istemediğim için
herkesden sakladık ,istemiyoruz bebek diyorduk.
kimseyle paylaşmadan bunu atlatmak o kadar zorduki.
bebek istemediğime nerdeyse bende inanıcaktım valla.
evliliğimin ikinci yılında doktora gittim.rahim filmi çektirdim,temiz çıktı..
yumurtlama takibi istediler ,normal çıktı.
eşimin sperm tahlilinde de anormallik yoktu..
herşey yokunda gibiydi.en sonunda çikolata kisti çıktı.
doktor ya ameliyat ya tüp dedi.tüp yaptım.
aslında ben doktora gitmeyi bırak bir aşıdan bile korkardım.
anestezisiz rahim filmi,vajinal muayeneler,göbekten iğneler,aldırılan kanlar,
yumoş toplama işlemi falan...yapamam dediğim herşey geldi beni buldu.
ama allahıma bin şükür umudumu yitirmedim ve eşimin sonsuz desteğiyle bunu da aştım.
şimdi hamileyim ve şansın terse döneceğine inandım.demekki bu dört sene içinde
bu bebek hayırlı değildi.o dönemleri gezerek dolaşarak özgürce harcadım.tatillere gittim,
umremi bile yaptım...zamanı şimdiymiş...allah herkese nasip etsin.benimde
umudumu kaybetmek üzere olduğum anlar oldu elbet,ama hemen silkelendim.
bunu paylaştım çünkü umudunu kaybeden arkadaşlara üzülüyorum...her şerde bir
hayır vardır canlarım..allah herkesin kucağını bebişle doldursun inşallah....
Kızlar günaydın 10 yumurtam toplandı cumartesi günü..
8 tane embriyom var..
yarın 12 de transfer yapılacak..
8 tane embriyom var..
8 tane embriyom var..
biv, onuseviyorum saolun kızlar :)
artık sona yaklaştık.. zaman geçmiyo geçmiyo derken..
şimdi de test gününü sayacaz bakalım:))
8 tane embriyom var..
8 tane embriyom var..
benımde hiç bir sancım falan olmadı. bende acaba kendındenmı catladı dıe çok evhamlandım:) ama merak etme.kızlar gece 12 de prengly çatlama iğnemi yaptırdım ama hiç sancım falan yok şuanda sadece iğne yağtırdığım yer ağrıyor sizde çatlama iğnesinden sonra ne gibi durumlar yaşandı paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?