Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun bende tüp bebek yaptırıcam ama mikroenjeksiondada aklım kalıyor başarı şansı aynımı ikisindede yardımcı olurmusunuz

tsk canimcim insallah hakkinda hayirlisi olur
canim mikroenjeksiyon hareketi cok az olan spermler icin bence daha fazla sans cunku yumurtayi dolleyemedigi icin
ama tutunmada bir farki olacagini sanmiyorum
sen icini rahat tut

merhaba kızlar öncelikle hepinizin allah yardımcısı olsun bende tüp bebek yaptırıcam ama mikroenjeksiondada aklım kalıyor başarı şansı aynımı ikisindede yardımcı olurmusunuz
2sindede ayni canim.aradaki tek fark tüp bebekte yumurta ve spermi ayni yere koyuyolar kendiliginden dölleniyo.mikrodada özel bi kanülle spermleri yumurtanin icine birakiyolar.ama ona dr.un karar verir.esinin sperm durumuna göre.hakkinda hayirlisi olur insallah..

canim genetik tarama yaptirdinizmi?ben alman hastanesinde tedavi oldum ve cok anlayisli güler yüzlü insanlar calisio orda.sen yine arastir ama orayi tavsiye edebilirim.allah yardimcin olsun canim..

kızlar ben yaptıklarımı soyleyeyım sızlere. bende tavsıyelerle yaptım bunları.
*oncelıkle su tuketımı çok onemlı. vucudumza çok ılaç aldıgımızdan olumsuz etkılerını atmak için gerekli.
*hergun meyva tuketmeye ozen gosterdım(ozelıkle hergun bı tane kırmızı elma) burada okumustum ve hemen ananas aldım. hergun azar azar yıyorum. sadece bebek için değil kendı vucut dırencımız acısındanda çok faydalı
*her gece yatarken mutlaka 1 bardak sut içtim.
*yesıl mercımek, nohut, et. bunları haftada bır gun tukettım. çok faydalıymıs. eslerede.
*ayrıca esıme solgarın antıoksıdanını aldım. sabah akşam içti. bana sende iç dedıler ama ben içmedim kızlar. dr onerısı dısında ılac kullanmak ıstemedım.

etkısı muhakak olmustur. olusan embrıyolar çok hızlı gelıstı dedı dr. çok ıyı durumdayken transfer edıldı. elbette sonucta hersey Allahın takdırı.

slm kızlar. nasılsınız bakalım. geçmişi okuyamadım insallah bi sürü hamişimiz vardıırr.

cuma akşamı regl oldum,dün kontrole gittim,allaha şükür kontrolde bi sorun çıkmadı ve bantlara,coraspirine başladım. ayın 24üne kontrol verdi dr, kanda bazı degerlere bakılacakmış ve eger ortam hazırsa rahimde 27sine transferim olacakmış.nası geçecek 2 hafta bilmiyorum,ve transferden sonra da 2 hafta var etti 1 ay.. inşallah allah gönlümüze göre verir kızlaar.

tedavideki tüm arkdaşlara bol sansss diliyorum :)

canlarım cevap verdiğiniz için hepinize teşekkürler hepimize bu şekilde dua ediyorum
inşallah melekler gelir yanınıza buakşam duanızı duyup çıkarır arşa kadar umarım her gözyaşına tutunur binlerce küçük melek onlarda bir damla bırakır toprağa ve kanatlanır birgün bizim meleklerimiz olarak ALLAH yardımcımız olsun

farlutal ile adet olman gerek ama belkide olmadan sende benim gibi atlarsin canim
buraya yazmayi unutma birbirimize bilgi verelim
:içelim:
tamam canım yazacağım.bende sizden haberler bekliyorum:CüvCüv:

arkadasım ben buraya sık gırıyorum yazdım sanada ama ıkı hafta once hep unuttun benı lısteye eklemeyı ama neyse canım tesekuur ederım yınede boyle bır lıste actıgın içina.s.

arkadaşım çok güzel yazmışsın aynen dediklerin benimde yaşadıklarımla aynı ne güzel rabbim seni mükafatlandırmış inşlh bebişini kucağına alacaksın .ne diyelim allahım bizede nasip eder inşallah.:CüvCüv:

Kızlar günaydın 10 yumurtam toplandı cumartesi günü..
8 tane embriyom var..
yarın 12 de transfer yapılacak..

8 tane embriyom var..

hayırlı olsun canım.yarın transferin yapılsın seni listede güncelliycem.
inşallah mutlu sonuçlar alırsın.kendine dikkat et..stres yapma...

biv, onuseviyorum saolun kızlar :)
artık sona yaklaştık.. zaman geçmiyo geçmiyo derken..
şimdi de test gününü sayacaz bakalım:))

kızlar gece 12 de prengly çatlama iğnemi yaptırdım ama hiç sancım falan yok şuanda sadece iğne yağtırdığım yer ağrıyor sizde çatlama iğnesinden sonra ne gibi durumlar yaşandı paylaşırsanız sevinirim

8 tane embriyom var..

canım benim inş hayırlısıyla bebişlerin sana tutunur, allah gönlüne göre versinn. bant ya da ilaç kullanıyor musun? isimleri neler? benim transfer ayın 27sinde olacak ve şimdiden bant ve coraspirin kullanıyorum da merak ettimm.

benımde hiç bir sancım falan olmadı. bende acaba kendındenmı catladı dıe çok evhamlandım:) ama merak etme.

ben klomen kullanmıstım odnan sonra catlatma iğnesi kullandım.agrı sızı olmadı canım onu bılemıyrosunkı.. ben e kere kullandım catlatma ıgnesı.ilkind evuruldum ertesı gün adet oldum asırı bır sancıyla hemde.onun için olmaması daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…