E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.061
Kızlar günaydın 10 yumurtam toplandı cumartesi günü..
8 tane embriyom var..
yarın 12 de transfer yapılacak..
merhaba kızlar bende ocak ayında tedaviye başlayanlardanım tahliller ve ilk muayene oldu.şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için inşallah ilk tüp bebek denememde hayırlı sonuçlar alırım.hepimiz inşallah
öncelikle sizi hiç tanımadığım halde çok sevindim adınıza.şansınız çok yüksek inş.bebişiniz yada bebişlerini sıkıca tutunur size.size bişey sormak istiyorum.hangi iğneden kaç ünite vuruldunuz.ben gonal f kullandım hiç büyüme olmadı.puregon kullandım iki tane yumoş büyüdü.o ayda aşılama yaptık tutmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla.yardımcı olursanız çok sevinirim
slm kizlar ben geldimmm
allaha sukur guzel haberlerle insallah hersey boyle yolunda gider
esimle dalga geciyordum solum agir basiyor diye doguymus sol tarafimda cok yumurtam olusmus
ve 10mm en buyugu az kaldi yani 4 gunde hizlimi buyudu ne
bakalim ogleden sonra arayip bildirecekler kac doz ve kac gun devam diye
hoşgeldın canım. gözun aydın. benım 2 gunde 4 mm buyumustu. eger benım gıbı devam edersen 5 gun sonra tamamsın:) bende gelıstırıcı ıgnelerı 9 gun kullandım. hızlı buyumemıs. hersey boyle guzel devam etsın ınsallah.
kaç yumurta var bişey soylendımı[/QUO
canım benim nasılsın sende transfer olmuştun galiba dimi.nasılsın nasıl gidiyor beklemek ne zaman alcan sonucunu
selam canım. evet aynı gun oldu transfer. şükürler olsun şu anda hersey yolunda gıdıyor. sıkıntı yok. 20 ocakta sonucu alacagız. haftaya bugun buyuk gun. senınde oyle dımı.hoşgeldın canım. gözun aydın. benım 2 gunde 4 mm buyumustu. eger benım gıbı devam edersen 5 gun sonra tamamsın:) bende gelıstırıcı ıgnelerı 9 gun kullandım. hızlı buyumemıs. hersey boyle guzel devam etsın ınsallah.
kaç yumurta var bişey soylendımı[/QUO
canım benim nasılsın sende transfer olmuştun galiba dimi.nasılsın nasıl gidiyor beklemek ne zaman alcan sonucunu
beklemek heyecanlı. hergun farklı bır psıkolojı uyanıyorum:) senın nasıl durumlar
hoşgeldın canım. gözun aydın. benım 2 gunde 4 mm buyumustu. eger benım gıbı devam edersen 5 gun sonra tamamsın:) bende gelıstırıcı ıgnelerı 9 gun kullandım. hızlı buyumemıs. hersey boyle guzel devam etsın ınsallah.
kaç yumurta var bişey soylendımı
sagol canim benim
sayisini demedi ama cok dedi ogleden sonra belki haber verirler
heyecanlanmaya basladim insallah guzel devam eder kaydirigubbakcemile2
merak etme. hersey çok guzel gıdecek.
gununu bekleyen bır çok kişi hamıle. bızımde olacak ınsallah.
amin canim insallah
bugune kadar ya buyumuzse diye dusundum
simdide gununden once buyurse diye dusunuyorum cok zor ya bizim gibi olanlar icin
allahim kimsenin emegine bosa cikarmasin:Saruboceq:
slm kizlar ben geldimmm
allaha sukur guzel haberlerle insallah hersey boyle yolunda gider
esimle dalga geciyordum solum agir basiyor diye doguymus sol tarafimda cok yumurtam olusmus
ve 10mm en buyugu az kaldi yani 4 gunde hizlimi buyudu ne
bakalim ogleden sonra arayip bildirecekler kac doz ve kac gun devam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?