Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar yarin benim tedavinin gidisati belli olacak
bakalim yumoslar buyumusmu haber veriyirim yarin

deryacm hayırlı haberlerini bekliyoz canım mutlaka yaz bize asi sende yumoşların durumunu yazarsn bakalm nezman alcaklar
Buarada kızlar d.kontrol hapımın son 3 günü bakalm ne yapıcaz bellı olcak kısmetse işallah busefer gene ertelenmez tüp bbk üzülüyorum ertelendıkce neyse bildrrrm size

merhaba kızlar bende ocak ayında tedaviye başlayanlardanım tahliller ve ilk muayene oldu.şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için inşallah ilk tüp bebek denememde hayırlı sonuçlar alırım.hepimiz inşallah

Kızlar günaydın 10 yumurtam toplandı cumartesi günü..
8 tane embriyom var..
yarın 12 de transfer yapılacak..

öncelikle sizi hiç tanımadığım halde çok sevindim adınıza.şansınız çok yüksek inş.bebişiniz yada bebişlerini sıkıca tutunur size.size bişey sormak istiyorum.hangi iğneden kaç ünite vuruldunuz.ben gonal f kullandım hiç büyüme olmadı.puregon kullandım iki tane yumoş büyüdü.o ayda aşılama yaptık tutmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladım hayırlısıyla.yardımcı olursanız çok sevinirim

merhaba kızlar bende ocak ayında tedaviye başlayanlardanım tahliller ve ilk muayene oldu.şuan ilaç kullanıyorum adet olmak için inşallah ilk tüp bebek denememde hayırlı sonuçlar alırım.hepimiz inşallah

mrb canim hosgeldin aramiza
bende progen kullaniyorum yarin 5.gunum gelismeleri yazarim
bakalim kac yumos oldu

cümleten hayırlı tedaviler diliyorum... onuseviyorum canım 18 ekim yazmışsın ama 11 ekim olacak onu bir düzeltiversen sana zahmet :)

kızlar 10 ocak cumartesi saat 16:16 da transferim yapıldı. hayırlısıyla dilerim bebişlerim tutunurlar da bir de hamileyim diye yazarım :) sorusu olan arkadaşlarım özelden yazarlarsa cevaplarım burayı fazla takip edemiyorum da :) inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

günaydın kızlar... güzle bır gün dılıyorum asicigim bugun doktroa gıdceektın dönüşte ne oldu ya zmutlaka
MYWORLD insaalh hamılesındır canım...
baby prin arkadasım kolaylıklar dılıyorum sana...
özge zumar bend egonal f kullanıyorum bende doktorlar konusup progenomu alsamkı.pekı lucrin kullandınmı hiç?

slm kizlar ben geldimmm
allaha sukur guzel haberlerle insallah hersey boyle yolunda gider
esimle dalga geciyordum solum agir basiyor diye doguymus sol tarafimda cok yumurtam olusmus
ve 10mm en buyugu az kaldi yani 4 gunde hizlimi buyudu ne
bakalim ogleden sonra arayip bildirecekler kac doz ve kac gun devam diye

hoşgeldın canım. gözun aydın. benım 2 gunde 4 mm buyumustu. eger benım gıbı devam edersen 5 gun sonra tamamsın:) bende gelıstırıcı ıgnelerı 9 gun kullandım. hızlı buyumemıs. hersey boyle guzel devam etsın ınsallah.
kaç yumurta var bişey soylendımı

sagol canim benim
sayisini demedi ama cok dedi ogleden sonra belki haber verirler
heyecanlanmaya basladim insallah guzel devam eder kaydirigubbakcemile2

insallah ikinizde guzel haberler alirsiniz msms ve umudumsun

sagol canim benim
sayisini demedi ama cok dedi ogleden sonra belki haber verirler
heyecanlanmaya basladim insallah guzel devam eder kaydirigubbakcemile2

merak etme. hersey çok guzel gıdecek.
gununu bekleyen bır çok kişi hamıle. bızımde olacak ınsallah.

merak etme. hersey çok guzel gıdecek.
gununu bekleyen bır çok kişi hamıle. bızımde olacak ınsallah.

amin canim insallah
bugune kadar ya buyumuzse diye dusundum
simdide gununden once buyurse diye dusunuyorum cok zor ya bizim gibi olanlar icin
allahim kimsenin emegine bosa cikarmasin
:Saruboceq:

amin canim insallah
bugune kadar ya buyumuzse diye dusundum
simdide gununden once buyurse diye dusunuyorum cok zor ya bizim gibi olanlar icin
allahim kimsenin emegine bosa cikarmasin
:Saruboceq:

bu endıselerın hepsını hepımız yasıyoruz. normal gelişse ya gununden once catlarsa dıyceksın. çatlama ıgnesı verılecek yaa bana erken etkı ederse dıyeceksın. yumurtalar toplanacak ya dollenmezse. dollenecek acaba kaçıncı gun olacak. kaç gun dayanbacak. dondurulacak olacakmı dıyecesın. bunlar bıtecek transferden sonra acaba tutacakmı dıyeceksın. ben su an bu noktadayım:)

kızlar bende hormon tahlil sonuçlarımı aldım.değer anladığım kadarıyla normal yarın sabah dr a gidicem.sanırım iğnelere başlarız artık

maşallahh güzel güzel büyüsünler.
benim 5.günümde en büyüğü 12 mm en küçüğü 8m idi.
8.günüme en büyüğü 22mm olmuştu ama 8mm de kalan yumurtalarımda oldu.
ilk başta 15 yumurta ile başlamıştım sonra bazıları büyümedi yarışı kaybetti.toplam 8 tane toplandı.
inşallah seninde herşey güzel gider canım.
birşey sorucam kaç embriyo transfer ettireceksin.?
Hakkında hayırlısı olsun canım.

arkadaşlar dün bebeklerimin kalp atışlarına bakmaya gittik. üçününde kalbi atıyordu pıt pıt pıt. harika birşey. darısı isteyen herkesin başına. tedavideki arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…