Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl sıkılıyoruuummm.
burada yazanların tavsiyelerine uyup 5 gün yatacağım bu defa. o yüzden 5 gün yetecek kadar yemek yaptım az önce. heyecandan uykum kaçıyor iki gecedir. bir şeyle oyalanayım derken yarınki transfer ve sonrasındaki 12 gün geliveriyor aklıma midem bir an yanar gibi kasılıyor. sakin ol diyorum teskin ediyorum kendimi. buraya gelip forum okuyorum kalkıyorum oturuyorum pufffff.

aynen oyle canim tam tahmin ettigim gibi herkes bu yoldan geciyor onemli olan fazla stres etmeden dusunmek degilmi
herkesde ayni seyler oluyor demkki
insallah sende guzel sonuc alacaksin canim az kaldi
:Saruboceq:

hii iyi o zaman hersey yolunda demkki bende 4 igneden sonra 10mm duyunca korkmustum
canim burda 3 yasak bir yada iki:asigim:
bende iki istedim hatta en cok bunun kararini verirken heyecanlandim bugune kadar
amin canim insallah hersey guzel gider embriyolarim beni sever
canim masallah allahim sana bir mucize verdi insallah hersey yolunda gider hic korkma cunku allah tasiyamacagin yuku yuklemez hersey yoluna gider tabiki zorlanirsin biraz ama
annelik kolay degil demi canim :CüvCüv:a.s.

merhaba canım.benimde dün yumurtalar toplandı.22 yumurta toplamışlar.16 tanesi olgunmuş.bunlardanda 11 ve ya 10 tanesi embriyo olabilmiş diğerleri tutmamış.bakalım inşallah daha fazla zaiyat vermeyiz.sonuna kdar gidebiliriz

aynen oyle canim tam tahmin ettigim gibi herkes bu yoldan geciyor onemli olan fazla stres etmeden dusunmek degilmi
herkesde ayni seyler oluyor demkki
insallah sende guzel sonuc alacaksin canim az kaldi
:Saruboceq:

inşallah canım valla az kaldı. gun azaldıkca en ufak bır agrı tedırgın edıyor:)

asi74 sen nerede yaşıyorsan ben de oraya geleyim. :) kaç gündür başlık bile açtım 2 mi 3 mü diye. sizinki kesin cevap yasalar insan adına karar veriyor oh ne güzel yasa da benim üstümden şu yükü alsaydı keşke...

canim cok sevindim.allah tamamina erdirsin insallah.ayyyy bende cok sabirsizlaniyorum.ben daha görmedim bile.bu cuma görcem insallah hayirlisiyla.kendine dikkat et canim...

inşallah canım valla az kaldı. gun azaldıkca en ufak bır agrı tedırgın edıyor:)

ayin 20 sini sabirsizlikla bekliyorum canim.insallah mutlu haber alcaz senden.iyi dinlenmene bak.kendini cok dinleme.insan kendini dinleyince heryeri agriyo gibi gelio.hayirlisi olsun insallah..

Arkadaşlar ben 2 aşılama geçirdim.İkinci aşılamam da sonuç vermedi.Bir daha aşılama yaptıracak enerjim yok.Zaten ikinci aşılamayı da istememiştim ama doktorum ısrarcı davranmıştı.Olmazsa bundan sonraki söz, tüp bebek tedavisi diyerek.Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.Sizler bu konuda tecrübeli kişiler olarak bana ,ara vermeden bu ay tedaviye başlamamı önerirmisiniz?Yoksa ,aşılamadan hemen sonra başlamak benim psikolojimi yorarmı?Bu arada ben 8 yıllık evli 31 yaşında bir bayanım.Hepimizin sabrı,enerjisi bol olsun.

canim ben fransada yasiyorum
bence iki embriyo

aslında türkiye'de de bu yasa ile ilgili bir çalışma yapılıyor. önümüzdeki dönem içerisinde bu şekilde bir yasa çıkabilir. çıksa çok iyi olur çünkü ben bu yasayı çok makul buluyorum. aksi takdirde uygulamaya bakıyorsun herkes 3 uyguluyor, doktorların % 90'ı ikiyi aklına bile getirmiyor ve bu yüzden çelişkide kalıyor insan. tabi ülkedeki mevcut sosyal güvenlik de önemli türkiye'de yalnızca 2 denemeyi devlet kısmen karşılıyor.

bildiğim kadarıyla bazı avrupa ülkelerinde sadece 1 embriyoya izin veriliyor. senin transferin ne zaman asi74? bu kaçıncı denemen?.

ya arkadaslar cevredekiler dioki tüp bebek olunca tek olsa bile bebek sezeryan dogum yapiliomus dogrumu?normal dogum yapilamiyomu?bilgisi olan varsa aydinlatirsa beni cok sevinirim:)

ya arkadaslar cevredekiler dioki tüp bebek olunca tek olsa bile bebek sezeryan dogum yapiliomus dogrumu?normal dogum yapilamiyomu?bilgisi olan varsa aydinlatirsa beni cok sevinirim:)

canım 20 sınde inşallah guzel haber vermek bende ıstıyorum. dua edınnn..
benım kardesımın esi tüp bebek ile hamıle kaldı. bebek normal dogdu. zaten normal yollada hamıle kalınsa hemen sezeryan denıyor. ben kısmet olurda hamıleysem ve tekse normal ıstıyorum.

kaswa, ben ilk tüpbebek denemem ile aşılama arasında beklemedim. aşılamadan sonraki ay direk tüp bebeğe geçtim. yalnızca 1 defa aşılama yaptım. çünkü fizyolojik durumumuza bakılınca aşılamada oyalanmanın yersiz olacağı kanaatine vardı dr. şansımız çok düşüktü yani aşılamada.

velhasıl doktorun kontrol sonucunda bedensel olarak hazır olduğuna karar verirse düşünebilirsin tüpbebeğe hemen geçmeyi. ama psikolojik olarak zaten kendini fazla yıpratmışsın boşuna. çünkü aşılama zaten çok da büyük şans vermiyor %30 civarı. bu süreçlerde olursa sevineceğim olmazsa üzülmeyeceğim diye teskin et kendini. çünkü belki ilk denemende olur belki de bir kaç deneme sonra bunlara hazırlıklı ve güçlü ol. :) şimdiden başarılar.

Çok teşekkür ederim canım sana.Allah gönlünden geçenleri hayırla versin.:1hug:

haklisin canim bu konuda
canim benim ilk denemem mikroenjeksiyon uzun protokol uyguladik 1 haftaya kadar olur galiba
biz direk tup bebeye atlattik dogal yoldan olma imkani cok zordu asilama falan yapmadik iste
aslinda tukiyedede iki olmali cunku 3 gercekten anneyi aileyi zorlayabilir

canim hosgeldin aramiza
allah yardimcimiz olsun canim bencede kendini iyi hissediyorsan gec tup bebek tedavisine
evet bu yolda hepimizi sabir ve enerjicok lazim seninde bol olsun canim

canim dun esimle bu konuda bizde tartistik
trde bende boyle duydum ama dr esime belli degil sorun yoksa normal dogum olur demis
insallah da oyle olur

[COLOR="Indigo"]
canim sizin sorun neydi direk atladiniz bizim gibi
[/COLOR]

slm kızlaar. tedavideki arkdaşlara bol şans diliyorum. bişi sorcam.bant ve coraspirin kullanıyorum ama bu bantlar minik minik kenarladrdan falan açılıyor bi sorun olur muki? 2 günde 1 deiştiriyorum ama açılma oluyor anlamadım gitti? bi de dondurulmuşlarla hamiş kalan var mı? benim 1 tüpüm kapalı , tüpü kapalı olup hamiş kalan arkdaşlar varsa yazsın lütfen umut olsunlar banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…