bu endıselerın hepsını hepımız yasıyoruz. normal gelişse ya gununden once catlarsa dıyceksın. çatlama ıgnesı verılecek yaa bana erken etkı ederse dıyeceksın. yumurtalar toplanacak ya dollenmezse. dollenecek acaba kaçıncı gun olacak. kaç gun dayanbacak. dondurulacak olacakmı dıyecesın. bunlar bıtecek transferden sonra acaba tutacakmı dıyeceksın. ben su an bu noktadayım:)
maşallahh güzel güzel büyüsünler.
benim 5.günümde en büyüğü 12 mm en küçüğü 8m idi.
8.günüme en büyüğü 22mm olmuştu ama 8mm de kalan yumurtalarımda oldu.
ilk başta 15 yumurta ile başlamıştım sonra bazıları büyümedi yarışı kaybetti.toplam 8 tane toplandı.
inşallah seninde herşey güzel gider canım.
birşey sorucam kaç embriyo transfer ettireceksin.?
Hakkında hayırlısı olsun canım.
maşallahh güzel güzel büyüsünler.
benim 5.günümde en büyüğü 12 mm en küçüğü 8m idi.
8.günüme en büyüğü 22mm olmuştu ama 8mm de kalan yumurtalarımda oldu.
ilk başta 15 yumurta ile başlamıştım sonra bazıları büyümedi yarışı kaybetti.toplam 8 tane toplandı.
inşallah seninde herşey güzel gider canım.
birşey sorucam kaç embriyo transfer ettireceksin.?
Hakkında hayırlısı olsun canım.
aynen oyle canim tam tahmin ettigim gibi herkes bu yoldan geciyor onemli olan fazla stres etmeden dusunmek degilmi
herkesde ayni seyler oluyor demkki
insallah sende guzel sonuc alacaksin canim az kaldi:Saruboceq:
hii iyi o zaman hersey yolunda demkki bende 4 igneden sonra 10mm duyunca korkmustum
canim burda 3 yasak bir yada iki:asigim:
bende iki istedim hatta en cok bunun kararini verirken heyecanlandim bugune kadar
amin canim insallah hersey guzel gider embriyolarim beni sever
canim masallah allahim sana bir mucize verdi insallah hersey yolunda gider hic korkma cunku allah tasiyamacagin yuku yuklemez hersey yoluna gider tabiki zorlanirsin biraz ama
annelik kolay degil demi canim :CüvCüv:a.s.
arkadaşlar dün bebeklerimin kalp atışlarına bakmaya gittik. üçününde kalbi atıyordu pıt pıt pıt. harika birşey. darısı isteyen herkesin başına. tedavideki arkadaşlarım inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
başarılar diliyorum
inşallah canım valla az kaldı. gun azaldıkca en ufak bır agrı tedırgın edıyor:)
asi74 sen nerede yaşıyorsan ben de oraya geleyim. :) kaç gündür başlık bile açtım 2 mi 3 mü diye. sizinki kesin cevap yasalar insan adına karar veriyor oh ne güzel yasa da benim üstümden şu yükü alsaydı keşke...
ya arkadaslar cevredekiler dioki tüp bebek olunca tek olsa bile bebek sezeryan dogum yapiliomus dogrumu?normal dogum yapilamiyomu?bilgisi olan varsa aydinlatirsa beni cok sevinirim:)
Arkadaşlar ben 2 aşılama geçirdim.İkinci aşılamam da sonuç vermedi.Bir daha aşılama yaptıracak enerjim yok.Zaten ikinci aşılamayı da istememiştim ama doktorum ısrarcı davranmıştı.Olmazsa bundan sonraki söz, tüp bebek tedavisi diyerek.Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.Sizler bu konuda tecrübeli kişiler olarak bana ,ara vermeden bu ay tedaviye başlamamı önerirmisiniz?Yoksa ,aşılamadan hemen sonra başlamak benim psikolojimi yorarmı?Bu arada ben 8 yıllık evli 31 yaşında bir bayanım.Hepimizin sabrı,enerjisi bol olsun.
kaswa, ben ilk tüpbebek denemem ile aşılama arasında beklemedim. aşılamadan sonraki ay direk tüp bebeğe geçtim. yalnızca 1 defa aşılama yaptım. çünkü fizyolojik durumumuza bakılınca aşılamada oyalanmanın yersiz olacağı kanaatine vardı dr. şansımız çok düşüktü yani aşılamada.
velhasıl doktorun kontrol sonucunda bedensel olarak hazır olduğuna karar verirse düşünebilirsin tüpbebeğe hemen geçmeyi. ama psikolojik olarak zaten kendini fazla yıpratmışsın boşuna. çünkü aşılama zaten çok da büyük şans vermiyor %30 civarı. bu süreçlerde olursa sevineceğim olmazsa üzülmeyeceğim diye teskin et kendini. çünkü belki ilk denemende olur belki de bir kaç deneme sonra bunlara hazırlıklı ve güçlü ol. :) şimdiden başarılar.
aslında türkiye'de de bu yasa ile ilgili bir çalışma yapılıyor. önümüzdeki dönem içerisinde bu şekilde bir yasa çıkabilir. çıksa çok iyi olur çünkü ben bu yasayı çok makul buluyorum. aksi takdirde uygulamaya bakıyorsun herkes 3 uyguluyor, doktorların % 90'ı ikiyi aklına bile getirmiyor ve bu yüzden çelişkide kalıyor insan. tabi ülkedeki mevcut sosyal güvenlik de önemli türkiye'de yalnızca 2 denemeyi devlet kısmen karşılıyor.
bildiğim kadarıyla bazı avrupa ülkelerinde sadece 1 embriyoya izin veriliyor. senin transferin ne zaman asi74? bu kaçıncı denemen?.
Arkadaşlar ben 2 aşılama geçirdim.İkinci aşılamam da sonuç vermedi.Bir daha aşılama yaptıracak enerjim yok.Zaten ikinci aşılamayı da istememiştim ama doktorum ısrarcı davranmıştı.Olmazsa bundan sonraki söz, tüp bebek tedavisi diyerek.Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.Sizler bu konuda tecrübeli kişiler olarak bana ,ara vermeden bu ay tedaviye başlamamı önerirmisiniz?Yoksa ,aşılamadan hemen sonra başlamak benim psikolojimi yorarmı?Bu arada ben 8 yıllık evli 31 yaşında bir bayanım.Hepimizin sabrı,enerjisi bol olsun.
ya arkadaslar cevredekiler dioki tüp bebek olunca tek olsa bile bebek sezeryan dogum yapiliomus dogrumu?normal dogum yapilamiyomu?bilgisi olan varsa aydinlatirsa beni cok sevinirim:)
[COLOR="Indigo"]kaswa, ben ilk tüpbebek denemem ile aşılama arasında beklemedim. aşılamadan sonraki ay direk tüp bebeğe geçtim. yalnızca 1 defa aşılama yaptım. çünkü fizyolojik durumumuza bakılınca aşılamada oyalanmanın yersiz olacağı kanaatine vardı dr. şansımız çok düşüktü yani aşılamada.
velhasıl doktorun kontrol sonucunda bedensel olarak hazır olduğuna karar verirse düşünebilirsin tüpbebeğe hemen geçmeyi. ama psikolojik olarak zaten kendini fazla yıpratmışsın boşuna. çünkü aşılama zaten çok da büyük şans vermiyor %30 civarı. bu süreçlerde olursa sevineceğim olmazsa üzülmeyeceğim diye teskin et kendini. çünkü belki ilk denemende olur belki de bir kaç deneme sonra bunlara hazırlıklı ve güçlü ol. :) şimdiden başarılar.
kızlar ne bandı kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?