Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim bende hala kullaniyorum bant.kenarlardan acildikca sen yapistirmaya calis.bide sert et yüzeyine yapistirirsan pek kalkmaz.mesela poponun kenarina dogru.ve tüysüz yerlere yapistirmak gerekiomus.ben dondurulmuslarla hamile kaldim.cok sükür su an hamileyim canim.insallah seninde tutar canim.hee bide bende gebelik olustuktan sonra bu bantlar bi kasinti yaptiki sorma.bu cuma son allahtan.hangi banti kullaniosun sen?ben estraderm tts 100 kullaniyorum.hakkinda hayirlisi olsun insallah..

canım benim valla çok mutlu oldum allah sağlıcakla sıkıntısız bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. ben de estraderm tts 100 kullanıyorum. sol baldırıma yapıştırdım ama yine de açılma var. eczaneden ipek plaster aldım onla tutturdum kenarlarını heheh. ne gibi bi rahatsızlık yarattı bantlar sende? ha bi de sizdeki sorun neydi tüplerde miydi yoksa erkekte mi?

gebelik olustuktan sonra bantlari yapistirdigim yerler cok kasinmaya basladi.ama böyle deli gibi..sonrada kizarik kalio bi kac gün gecio.bizde sorun esimdeydi.spermlerinde yapisiklik vardi canim.neyseki tuttu 2.de.senin transfer de 27 sinde hayirlisiyla..peki dr.un progesteron igne verdimi sana?dondurulmuslardan olcagi icin ben 5 gün önceden basladim ignelere.hala devam ediyorum igne olmaya.cuma günü oda son insallah ve sonra progesteronun jelini kullancam 1 ay.bu arada cuma günü insallah kese görmeye gitcez.darisi basina insallah canim.dualarim hep sizinle..:Saruboceq:

Onu seviyoru meraba benim sonuç negatif listeye ekleyebilirsin allah sizlere versin benden bu kadar

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır bende adetimi bekliyorum 2ci günü güdicem iğne ve ilaçlara başlıyacaz günümü 4 gündür geçiçorum adet olmak için ilaç kullandığım halde adet olamadım daha herzaman günümü geçsem adet olmayayım diye dua ederken şimdi adetim biranönce olsa da ilaçlara başlasam diyorum:))) ne garip deyilmi tabi böyle gecikmeler oluyodu hep ilkdefa deyil yani bişe sormak istiyorum sizlere adetin 2 günü gidicem ilaçlara başlıyacaz dedi ben adet düzenleyici ilaç kullandığım için doğum konturol hapı vermedi bana doktorum gittiğimizde ne gibi ilaçlar vercek bana mesela hemen şu göbekten yapılcak olan iğnelere başlıyacakmıyım?bilgisi olan bana bilgi verebilirmi çok sevinirim hee bide o iğnelerden ben çok korkuyorum çok acı oluyomu kendiniz yapabiliyomusunuz ?iğnelerin sayısı kaç bunlarıda cevaplarsanız çok sevinirim kendinize ii bakın cevaplarınızı bekliyorum..........

erkekde sorun olunca kolay gideriliyor nasılsa dışarda döllenip anneye transfer ediliyor. ama bayanda sorun olunca iş zorlaşıyor yumurtalar döllense de tüplerden biri ya da ikisi kapalı olunca sonucun ne olcağı belli olmuyor. allah yardımcımız olsun. seni tekrar tebrik ediyorum darısı bizlre insallah canım.sağlıcakla kucağına al insallah. bana bant ve coraspirin harici bi ilaç vermedi. ayın 24ünde kontrole çağırdı,kanda bazı hormonlara bakılacak ve o günden itibaren de jel vs bir kaç ilaç daha verecekler program kagıdımda yazıyor.allhım yüzümüzü güldürür insallaah

Onu seviyoru meraba benim sonuç negatif listeye ekleyebilirsin allah sizlere versin benden bu kadar

canım benim inan çok üzüldüm ama pes etmek yok, yola devam. şimdi biraz kafanı toparla belki biraz uzun sürer ama eninde sonunda umudunu tekrar toplaman lazım yoksa kaskatı olur insan. allah yardımcımız olsun canım

asiciğim cok sevındım canım yaaa... bak okadarda endişe ettın

kızlar bugun tüp bebegı olan atrkadasın 2 haftalık düşük yaptıgın duydum. ne dıkkat etmelıyız acaba..doktor ıkısaatlıgına arabay bınmıs o neden olabılır demıs ...cok hassas bır konu ya..allah korusun moralım bozuldu

açeyla cok sevıdnım saglıkla kucagın al canım.... hepsını..:) senın kacıncı denemendı canım

kesinlikle vakit kaybetme canım hemen tüp bebeğe başla. psikolojinide sakın bozma çünkü aşılamada hamile kalma ihtimali çok zayıf bende aşılamadan sonra tüp bebek tedavisine başladım

arkadaşlar yaa 5 gündür günümü geçiyorum hala adet olamadım biran önce olsamda şu ilaçlara biran önce başlasam diyorum belirtileri var ama hala direniyorum adet olmamakta

kizlar dun kalem ignemi yapmaya calistim ama olmadi 100 unite cope gitti kalem ittigim kisim yurumedi bir turlu boyle olan oldumi hiccc

arkadaşlar yaa 5 gündür günümü geçiyorum hala adet olamadım biran önce olsamda şu ilaçlara biran önce başlasam diyorum belirtileri var ama hala direniyorum adet olmamakta

mrb canim adet sokturucu kullanmistin degilmi
normalde o haplar bittikten 3 7 gun icinde gelmesi lazim 2 gun daha bekle baklaim olmadi dr a sor

kizlar dun kalem ignemi yapmaya calistim ama olmadi 100 unite cope gitti kalem ittigim kisim yurumedi bir turlu boyle olan oldumi hiccc
Canım ben kalem kullanmadım. ınsülin ıgnelerı gibiydi benımkıler ama gun gectıkce karın sertlestıgınden iğnenın ucunun gırmesı zorlastı. yakın yerlere yapma. zaten bıgun saga bıgun sola olarak yap. yaptıgın yerler arasında boşluk ver az yukarı az assagıya. bırde once elınle kontrol et. karnının sert ve agrı hıssettıgın yerlerıne yapma.

evet iste onlardan canim kalem ignesi deniyor yanilmyorsam
ustelik birde ben diger igneleri yapiyorum ya o yuzden cok doldu

evet iste onlardan canim kalem ignesi deniyor yanilmyorsam
ustelik birde ben diger igneleri yapiyorum ya o yuzden cok doldu

canım aralıkllar koy. bende gunde ıkı ıgne yapıyordum son 2 gun resmen kendıme kıza kıza yapmıstım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…