- Konu Sahibi EU2
-
- #3.101
slm kızlaar. tedavideki arkdaşlara bol şans diliyorum. bişi sorcam.bant ve coraspirin kullanıyorum ama bu bantlar minik minik kenarladrdan falan açılıyor bi sorun olur muki? 2 günde 1 deiştiriyorum ama açılma oluyor anlamadım gitti? bi de dondurulmuşlarla hamiş kalan var mı? benim 1 tüpüm kapalı , tüpü kapalı olup hamiş kalan arkdaşlar varsa yazsın lütfen umut olsunlar banaa
canim bende hala kullaniyorum bant.kenarlardan acildikca sen yapistirmaya calis.bide sert et yüzeyine yapistirirsan pek kalkmaz.mesela poponun kenarina dogru.ve tüysüz yerlere yapistirmak gerekiomus.ben dondurulmuslarla hamile kaldim.cok sükür su an hamileyim canim.insallah seninde tutar canim.hee bide bende gebelik olustuktan sonra bu bantlar bi kasinti yaptiki sorma.bu cuma son allahtan.hangi banti kullaniosun sen?ben estraderm tts 100 kullaniyorum.hakkinda hayirlisi olsun insallah..
canım benim valla çok mutlu oldum allah sağlıcakla sıkıntısız bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım. ben de estraderm tts 100 kullanıyorum. sol baldırıma yapıştırdım ama yine de açılma var. eczaneden ipek plaster aldım onla tutturdum kenarlarını heheh. ne gibi bi rahatsızlık yarattı bantlar sende? ha bi de sizdeki sorun neydi tüplerde miydi yoksa erkekte mi?
gebelik olustuktan sonra bantlari yapistirdigim yerler cok kasinmaya basladi.ama böyle deli gibi..sonrada kizarik kalio bi kac gün gecio.bizde sorun esimdeydi.spermlerinde yapisiklik vardi canim.neyseki tuttu 2.de.senin transfer de 27 sinde hayirlisiyla..peki dr.un progesteron igne verdimi sana?dondurulmuslardan olcagi icin ben 5 gün önceden basladim ignelere.hala devam ediyorum igne olmaya.cuma günü oda son insallah ve sonra progesteronun jelini kullancam 1 ay.bu arada cuma günü insallah kese görmeye gitcez.darisi basina insallah canim.dualarim hep sizinle..:Saruboceq:
Onu seviyoru meraba benim sonuç negatif listeye ekleyebilirsin allah sizlere versin benden bu kadar
günaydın kızlar... güzle bır gün dılıyorum
MYWORLD insaalh hamılesındır canım...
Arkadaşlar ben 2 aşılama geçirdim.İkinci aşılamam da sonuç vermedi.Bir daha aşılama yaptıracak enerjim yok.Zaten ikinci aşılamayı da istememiştim ama doktorum ısrarcı davranmıştı.Olmazsa bundan sonraki söz, tüp bebek tedavisi diyerek.Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum.Sizler bu konuda tecrübeli kişiler olarak bana ,ara vermeden bu ay tedaviye başlamamı önerirmisiniz?Yoksa ,aşılamadan hemen sonra başlamak benim psikolojimi yorarmı?Bu arada ben 8 yıllık evli 31 yaşında bir bayanım.Hepimizin sabrı,enerjisi bol olsun.
açeyla cok sevıdnım saglıkla kucagın al canım.... hepsını..:) senın kacıncı denemendı canım
arkadaşlar yaa 5 gündür günümü geçiyorum hala adet olamadım biran önce olsamda şu ilaçlara biran önce başlasam diyorum belirtileri var ama hala direniyorum adet olmamakta
Canım ben kalem kullanmadım. ınsülin ıgnelerı gibiydi benımkıler ama gun gectıkce karın sertlestıgınden iğnenın ucunun gırmesı zorlastı. yakın yerlere yapma. zaten bıgun saga bıgun sola olarak yap. yaptıgın yerler arasında boşluk ver az yukarı az assagıya. bırde once elınle kontrol et. karnının sert ve agrı hıssettıgın yerlerıne yapma.kizlar dun kalem ignemi yapmaya calistim ama olmadi 100 unite cope gitti kalem ittigim kisim yurumedi bir turlu boyle olan oldumi hiccc
Canım ben kalem kullanmadım. ınsülin ıgnelerı gibiydi benımkıler ama gun gectıkce karın sertlestıgınden iğnenın ucunun gırmesı zorlastı. yakın yerlere yapma. zaten bıgun saga bıgun sola olarak yap. yaptıgın yerler arasında boşluk ver az yukarı az assagıya. bırde once elınle kontrol et. karnının sert ve agrı hıssettıgın yerlerıne yapma.
evet iste onlardan canim kalem ignesi deniyor yanilmyorsam
ustelik birde ben diger igneleri yapiyorum ya o yuzden cok doldu
canım aralıkllar koy. bende gunde ıkı ıgne yapıyordum son 2 gun resmen kendıme kıza kıza yapmıstım:)
ok canimcim insallah seninde cektigin cileler acilar arkada kalacaka.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?