Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
irem naz çok üzüldüm...
ama bence benden bu kadar deme sakın..
pes etme ne olur...allah yüzünü güldürsün
inşallah...

COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld :11 ekimde toplandı yumoşlar.10 ocakta transfer edildi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başladı.10 ocakta yumoşlar toplandı.10 yumoş toplandı 8 embriyo oldu.
transferi yapıldı

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

bilenmelek : 16 aralıkta 2.tüp bebek denemesine başladı...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : transferi yapıldı sonuç bekliyor.

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.tüp bebeğe başlıyor.reglin üçüncü günü hormon testi yapacak.

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.transferi yapıldı sonuç bekliyor.

azbycv : memorialde tedavi oluyor.gonal-f ve cetrotide 0,25 kullanıyor.

s&g : şubatta tedaviye başlıyor.

tuğbaa : şubatta tedaviye başlayacak.bir düşüğü var.eşinde sperm değeri düşük.6 senelik evli...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

irem naz : maalesef negatif sonuç aldı..(

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

ah onus eviyorum ah sen bu listeye benı yazıncaya kadar benım tedavım bıtecek sanırım:))))))))))))))))) neysem ne yapayım

]COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld :11 ekimde toplandı yumoşlar.10 ocakta transfer edildi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başladı.10 ocakta yumoşlar toplandı.10 yumoş toplandı 8 embriyo oldu.
transferi yapıldı

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : transferi yapıldı sonuç bekliyor.

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.tüp bebeğe başlıyor.reglin üçüncü günü hormon testi yapacak.

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.transferi yapıldı sonuç bekliyor.

azbycv : memorialde tedavi oluyor.gonal-f ve cetrotide 0,25 kullanıyor.

s&g : şubatta tedaviye başlıyor.

tuğbaa : şubatta tedaviye başlayacak.bir düşüğü var.eşinde sperm değeri düşük.6 senelik evli...

nisasum : ilk denemesi.eşinde hareket sorunu var.lucrine başladı...

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

irem naz
: maalesef negatif sonuç aldı..(
bilenmelek : negatif sonuç aldı..

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

nisasumcuğum yerimseniben a.s.

Evet listede hakkımda yenileştirme yapılabilmesi için bende son gelişmelerden haber vereyim.yumurtalar toplandı.10 tane embriyo olmuş teyzeleri şimdi transfer günümüzü bekliyoruz.hepinize sevgiler

Onu seviyoru meraba benim sonuç negatif listeye ekleyebilirsin allah sizlere versin benden bu kadar

canım ya inan çokk üzüldüm benden bu kadar demişsin gerçekten beni aglattın n olur pes etme bazı arkadaşların 6-7. denemesi tutuyor işallah seninki bu kadar sürmez allah işallah hiç beklemedigin bir an kendiliginden hamile olursun bebişini kucagına alırsınsenağlamaa.s.

onu seviyoruuuuuumm benide benideeee....bende 29 aralıkta başladım.ilk mikro denemem.eşimde speermde morfolojik bozukluk var....a.s.

Evet listede hakkımda yenileştirme yapılabilmesi için bende son gelişmelerden haber vereyim.yumurtalar toplandı.10 tane embriyo olmuş teyzeleri şimdi transfer günümüzü bekliyoruz.hepinize sevgiler

maşallah canım yumişlerinın sayısı çok güzel..hayırlı transferler..anneliğe transfer ediceksin inşallah:CüvCüv:

maşallah canım yumişlerinın sayısı çok güzel..hayırlı transferler..anneliğe transfer ediceksin inşallah:CüvCüv:
amin canım insaalah..ınsaalah bebesıne kavursun tezzamamnda

canım benım benıd elısteye almısın ben üşendım yazmayı senı d eben alayımmmı bari:)))
:lepi:
herkese GÜNAYDIN GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM...kaydirigubbakcemile3 bolhamıişli..bol yumurtalı kalıtelı embryolu günlerımız olsuninsaalahhh

kızlar merhaba herkese günaydın.öncelikle sonuç bekleyenler en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırlar.beklemede dinlenmede olan arkadaşlarıma da en yakın zamanda tedavi olma gücü ve iyi sonuçlar diliyorum.ben3,5 senedir korunmadığım halde bebek sahibi olamadım.iğneler ilaçlar hsg hormon tahlilleri aşılama (1kez) ve düşük .....doğum ve tüp bebek haricinde hepsinin evrelerinden geçtim.kartal araştırma,sema hastanesi,dragos şifa,nene hatun hastanesi,life med....en sonunda tüp bebeğe karar verdik.ben polikistik over hastasıyım.bu ay tedaviye start verdik.rabbim hayırlı sonuçlara eriştirir inşallah

****kilo:85 boy:1,60 yaş:25 Problemolikistikover Bir kez düşük yaptım

1.aşama:

10.01.2009 ctesi doktorla ilk görüşme + muayene yer:Life med doktorum:aytuğ kolankaya (Bağdat Caddesi)
( adet görmem için Primolut - N diye bir ilaç verdi doktorum günde 2 kez sabah akşam 7 gün kullanıcam)

11.01.2009 ilacımın birinci günü
17,01,2009 ilacımın son günü ilacı bırakıp adet olmayı beklicem.sonra iğnelere başlıcam

ya böle yazılanları okuyorumda genelde lucrin die bir ilaç kullanmış formdaki arkadaşlar nedir bu ilaç neden bana vermedi doktorum ya.

ya böle yazılanları okuyorumda genelde lucrin die bir ilaç kullanmış formdaki arkadaşlar nedir bu ilaç neden bana vermedi doktorum ya.

mrb canim hosgeldin aramiza
insallah tedavin guzel baslar ve guzel biter canim lucrin yumurta baskilayici bi igne
uzun protokol tedavi olanlara veriliyor yani adet olmadan basliyorsun onu kullanmaya
yani bir onceki adetin 21.gununde
sen sanirim kisa protokol yapacaksin yani adetin 2 veya3.gunu basliyacaksin tedavine
stres yapma yani herkesin farkli tedavisi var
sana ne verdeiler ki:uhm:

bu arada mrb kizlar dr dan geldim az once 11 15 mm arasinda 20 folikul varmis
ogleden sonrada ilacin dozunu soylecekelr daha belli degil toplama gunu
allaha sukur yolunda gidiyor simdilik hersey
sizden nbr kizlar
nisasum
xolix

merhaba
bende yeni katılıyorum aranıza,transferim 10 ocakta yapıldı 3 embriyo,birisi 8 hücreli diğerleri 6 hücreliymiş.22 ocak büyük gün, ilacın etkisi gögüsler anormal şiş ve acıyo,göbeğim hamile gibi şiş bunun dışında hamilelikle ilgili yada içimizdeki gelişmelerle ilgili,hiç belirti olmuyor mu?

merhaba yayacım. bizim seninle transferimiz aynı gün olmuş ve aynı gün sonuç alacağız. dilerim hayırlısı olur ve pozitif sonucu görürüz. Rabbim dileyen herkese nasip etsin.. herkese hayırlı tedaviler olsun inşallah.

kizlar insallah guzel sonuclar verirsiniz bizlere insallah burada seviniriz sizler adina
haber etmeyi unutmayin
a.s.

gun yaklastıkca heyecanım artıyor. ruyalarım sacmalasıyor:) salı gelsede sonucu ogrensem rahat ederım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…