E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.141
bu arada mrb kizlar dr dan geldim az once 11 15 mm arasinda 20 folikul varmis
ogleden sonrada ilacin dozunu soylecekelr daha belli degil toplama gunu
allaha sukur yolunda gidiyor simdilik hersey
çok sevindim senin adına cnm inşallah sağlıklı embriyoların oluşur sana sımsıkı tutunurlar ve hayırlısıyla doğar bebişin bebişlerin.bana primolut die bir ilaç verdi sabah akşam 1 tane içicem 7 gün kullanıcam sonra bırakıcam 3 gün içinde adet olacakmışım iğnelere ozaman başlıcam yaçok kafama takıyorum düşük yaptım bir tane hep öle olacak sanıyorum şimdi.bide 85 kiloyum buda beni çok korkutuyor acaba diyorum kilomu versem öncelikle
yani kisa protokol yapacaksin canim o yuzden sana basta lucrin vermezler takma kafana
kilo vermekte de gec kalmisin bence basla tedavine
ama acelemiz yok diyorsan dr una sor ve biraz kilo ver
ama ilacar 85 kilo ve alti icin duymustum yani tam sinirdasin
canim o kullandigin ilac adet geciktirici degilmi belkide hormonlari baskilamak icindir yani bir nevi uzun protokolda olmus olabilir
yani dr un dedigine guven sen vardir bir bildigi
msms; salı günü pozitif haberi alıcaksın inşallah. sonra bende perşembe alacam :) ayrıca rüyaları saçmalayan tek sen değilsin :))) ne alaka ya dediğim rüyalar görür oldum. hayırlısı olsun inşallah
asi74; canım senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah hayırlısı ile herşey çok güzel olacak
xolix06 , yaya, özgezümra ...
tedavileriniz hayırlı olsun.inşallah siz de hamişler listesine girersiniz arkadaşlar...
canım hamıleler lıstesı varmı? bu lıstede yok
msms; salı günü pozitif haberi alıcaksın inşallah. sonra bende perşembe alacam :) ayrıca rüyaları saçmalayan tek sen değilsin :))) ne alaka ya dediğim rüyalar görür oldum. hayırlısı olsun inşallah
asi74; canım senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah hayırlısı ile herşey çok güzel olacak
var tabii canım bak yukarda...inşallah sende girince yeniliycez...
315. sayfada...Şeniz
inşallah canım. sonuc bekleyen herkes pozitif alacak ınsallah..
birgun sabah kalkıyorum kesın hamıleyım dıyorum. ertesı gun yok yok kesın değilim diyorum:):)
canim bende aynen öyleydim.cok tuhaf klarisik duygular icindeydim.bi kesin hamileyim diodum bide yok yaa buda olmadi deilim diodum.ama cok sükür hamileymisim.insallah sende öylesindir canim.hayirlisiyla sali günü halay mendili elimizde olcak:)
Kızlar selam,
Salı günü 12 de transfer yapıldı..
4 embriyo transfer edildi.. çok deil mi?
ben çok şaşırdım ama bi yandan da sevindim şansım daha fazla diye
24 Ocak ta testim var
Kızlar selam,
24 Ocak ta testim var
Kızlar selam,
24 Ocak ta testim var
babyrin, hayırlı olsun. benim de dün (çarşamba) yapıldı transfer. bana 26 ocak dediler. bitmek bilmez bir 12 gün. Bir şey soracağım. 4 olmasına nasıl karar verildi? embriyo kalitesin nasıldı? inşallah her şey yolunda gider. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?