Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

msms; salı günü pozitif haberi alıcaksın inşallah. sonra bende perşembe alacam :) ayrıca rüyaları saçmalayan tek sen değilsin :))) ne alaka ya dediğim rüyalar görür oldum. hayırlısı olsun inşallah

asi74; canım senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah hayırlısı ile herşey çok güzel olacak

inşallah canım. sonuc bekleyen herkes pozitif alacak ınsallah..
birgun sabah kalkıyorum kesın hamıleyım dıyorum. ertesı gun yok yok kesın değilim diyorum:):)

]COLOR="Indigo"] ************************TEDAVİSİ SÜREN ARKADAŞLAR**************************[/COLOR]

pınk rose:tedavisine yılbaşından sonra başlayacak....

şirine81 : 3. tüp bebek denemesine başlayacak, umut tüp bebeğe karar verdi.19 ocakta kromozom analizi sonucunu alıp en geç şubatta tedaviye başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

karamelli neskafe : erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ,ilaç tedavisinde ..büyük ihtimalle bayramda transferi olacak...

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.1 tane blastokist embriosu var.bu ay transfer edilecek..

yaren58ko hastası.kasımda ilaca başladı.2 ay kullanacak.10 ocakta bitecek.adetten sonra bir aksilik olmazsa transferi yapılacak..

asi74:uzun protokolle tedaviye başladı..ayın 29 unda ilk iğnesini olacak...

multitel:dokuz eylülde tedavi görüyor...araya bayram tatili girdiği için tedavisi birdahaki aya kaldı..

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

myworld :11 ekimde toplandı yumoşlar.10 ocakta transfer edildi.

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve tedavisi ertelenmek zorunda kaldı.yumurta rezervi az..

senay08:Kurban bayramı tatilinde tedaviye başlayacaklar..

BabyPrin:tedavisine başladı.22 aralıkta iğnelere başladı.10 ocakta yumoşlar toplandı.10 yumoş toplandı 8 embriyo oldu.
transferi yapıldı

shenay34 :sağ ve sol tüpleri alındı.endometriozisi var.bahçeci kliniğine gidiyor.akupunnktur tedavisi görüyor.aralıkta transferi olacak..ocağada sarkabilir..

haziran15:genart ta tedaviyi yaptırıyor...9 kasımda lucrin e başladı...29 unda yumoşlar toplandı.transferi yapılacak

tülay24 : eşinde azosoermi var..microteseyle sperm bulundu.ayrıca pkosu var.tedavisi ocağa kaldı.şu anda doğum kontrol hapı kullanıyor.

VİLİ :bayramdan sonra eşi başkent hastanesinde microtese olacak.eğer bulunursa dondurulacak.sonra tedaviye başlayacaklar inşallah...

melankoliasağ tüp tıkalı solda pko var.ilk denemsi.çrş yumurtaları toplanacak.transferi ocak ayında yapılacak..

lule: ikinci denemesi olacak...27 kasımda transferi yapılacaktı..haber yokk...

bebito : ikinci micro denemesi.dr enver bey e gidiyor.cumartesi ilk görüşmesi.

hayatla içiçe : 29 aralık 2008 de başlayacak tedavisine...ilk denemesi..

nilay74 : ocak ayında tedaviye başlayacak...

saveist : ilk denemesi.puregon oluyor.erkek infertilitesi..yeditepe üniversitesi hastanesine gidiyor.doktoru Cem Fıçıcıoğlu...

neşem : 11 aralıkta transferi yapıldı...2.denemesi...

selcen
: adetin 21, günü 6 denemesine başlayacak...

kamillie : ocak ayında dondurulmuşlarla 4.denemesini yapacak.sorun spermde hareket azlığı.bir düşük yapmış...

naslı : erkek infetilitesi nedeniyle gebe kalamıyor.iki kez aşılama yapıldı.şimdi tüp bebek yapmaya karar verdi...10 yumurtası toplandı.4 tanesi transfer edildi..bekliyor....

SEDAYILDIZ : 5.denemesi.44 yumoş toplandı.27 si döllendi.20 gün sonra transferi yapılacak...

crnnn : 4 aşılaMa , 1 yarım kalan tüp bebek denemesi oldu.şimdi ikinci tüp bebek denemesi...

sesib : tedavisi ocakta başlıyor...

emsalll35 : salı yumoşları toplandı.transferi yapıldı.test günü 6 ocak...

mumudihaba : lucrinle tedavisine başladı...

umudumsun0707 : transferi yapıldı sonuç bekliyor.

biv : pko hastası.3 kere aşılama yaptı.tüp bebeğe başlıyor.tahlillerini yaptırdı.15 güne kadar ilaç raporu çıkacak.
adetin ikinci günü başlayacak inşallah...

visalverda : 2.denemesiydi.yumurtaları ilaçlara cevap vermeyince maalesef tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldı... (

msms : memorialde tedavi görüyor.ilk denemesi.transferi yapıldı sonuç bekliyor.

azbycv : memorialde tedavi oluyor.gonal-f ve cetrotide kullandı.yumoşlar toplandı 10 tane ...transfer bekliyor..

s&g : şubatta tedaviye başlıyor.

tuğbaa : şubatta tedaviye başlayacak.bir düşüğü var.eşinde sperm değeri düşük.6 senelik evli...

nisasum : ilk denemesi.eşinde hareket sorunu var.lucrine başladı...

xolix06 : ilk micro denemesi.eşinde morfoloji bozukluğu var.29 arlıkta başladı..

özgezümra : bir aşılama ve düşüğü var.pko hastası.11 ocakta ilaca başladı.adet olmayı bekliyor.iğnelere başlıcak sonra.Lıfe med e gidiyor ,doktoru aytuğ kolonkaya...

yaya : 10 ocakta transferi yapıldı.3 embriyo transfer edildi.test günü 22 ocak

HERKESE TEDAVİSİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM.ALLAH EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH...
negatif sonuç alıp beklemede olan arkadaşlar
nzmyhn : 1 ekimde nagatif sonuç aldı.beklemede(2009 da)
margaritha :negatif sonuç aldı beklemede.
elsinore :2 aşılama ,1 kimyasal gebelik,son olarak tüp negatif sonuç aldı.en geç martta bir daha deneyecek.bu sefer olacak inşallah...
ceylin_naz :negatif sonuç aldı.beklemede.
ajuu : transfer 30 ekimde yapıldı.sonuç maalesef nagatif
wıtch52 : ikinci denemesinde sonuç maalesef negatif..
kurabiye35 : maalesef sonucu negatif...
elitu : medicanada aşılama yaptırmıştı.sonuç maalesef negatif..
ay.met : 1 aşılama ,3 tüp bebek denemesi...sonuç yine negatif ama birgün olacak mutlaka..
elifimm83 : negatif sonuç aldı...
jade77 : maalesef negatif sonuç aldı...
ayşegül86 : yumurtaları yine döllenemediği için maalesef transferi yapılamadı....
ernurr : kasımda tedaviye başlamıştı.maalesef sonuç negatiff

irem naz
: maalesef negatif sonuç aldı..(
bilenmelek : negatif sonuç aldı..

arkadaşlar lütfen listeye benide yazın deyip ortadan kaybolmayın.son durumunuzu sık sık bildirin..
paylaştıkça azalır sorunlar unutmayın....kaydirigubbakcemile5

xolix06 , yaya, özgezümra ...
tedavileriniz hayırlı olsun.inşallah siz de hamişler listesine girersiniz arkadaşlar...

HAMİŞLER LİSTEMİZ -

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.

comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:

badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:

Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE

IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:

yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:

ASLIkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:

lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE

82bursa: HAMİLE.......

ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE

tuba.18 : HAMİLEEE

laram : HAMİLE

ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...

onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...

sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...

zonnetje : dayanamıyorum ve yazıyorum.2.deneme dondurulmuşlarla HAMİLEEEE..

figenn _ : sonuç positif HAMİLEEEE

autocad : sonuç positif ..HAMİLEEEE

açeyla : değeri yüksek üçüz gebelik olabilir..HAMİLEEEE

esencim : HAMİLEE

karanfil28 : HAMİLEEE....2008 İN SON HABERLERİ...

emsalll35 : HAMİLEEEEE...2009 ÜN İLK MÜJDESİ...

allah tamamına erdirsin inşallah...

sagol canim amin insallah hepimiz guzel haber aliriza.s.

inşallah canım. sonuc bekleyen herkes pozitif alacak ınsallah..
birgun sabah kalkıyorum kesın hamıleyım dıyorum. ertesı gun yok yok kesın değilim diyorum:):)

canim bende aynen öyleydim.cok tuhaf klarisik duygular icindeydim.bi kesin hamileyim diodum bide yok yaa buda olmadi deilim diodum.ama cok sükür hamileymisim.insallah sende öylesindir canim.hayirlisiyla sali günü halay mendili elimizde olcak:)

canım benım ınsallah yaa. mendılelrınızı hazırladım:) bı dr tamamsın demesını beklıyorum:)

kızlar anlatayaımd agülün... gece 3 kere uyandım..basucumd a iğne aradım zamanım gecek dıye.. ıgneyı yapmaya bıle kalkıp aklım basına geldı..sonra yıen uyandım iğnelerim üşümesın dıye iğnelerın yerını degıstırıyorum...boyle bır ruh halı ıcındeyım.tüm gece ruyamda degısık yumurtalar gördümm

Kızlar selam,
Salı günü 12 de transfer yapıldı..
4 embriyo transfer edildi.. çok deil mi?
ben çok şaşırdım ama bi yandan da sevindim şansım daha fazla diye
24 Ocak ta testim var

Kızlar selam,
24 Ocak ta testim var

transferin hayirli olsun canim
insallah olumlu sonuc alirsin bizlere habzer vermeyi unutma
evet canim hepsi tutarsa yandin kiz 4 tane insallah en sagliklilari sana tutunur
allahim hakkinda hayirlisini versin
a.s.

Kızlar selam,
24 Ocak ta testim var

BabyPrin, hayırlı olsun. benim de dün (çarşamba) yapıldı transfer. bana 26 ocak dediler. bitmek bilmez bir 12 gün. Bir şey soracağım. 4 olmasına nasıl karar verildi? embriyoların kalitesi nasıldı? inşallah her şey yolunda gider. :)

Son düzenleme:
Kızlar selam,
24 Ocak ta testim var

arkadaşım hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberler alırsın :lepi:
rabbim yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:

canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın :Saruboceq:

onuseviyorum canım benim tedavim bir ay daha ertelendi çok morelim bozuldu şubatta başlıyacam tedavime doktorum bu ay çok yoğunmuş o yüzden haberin olsun istedim listeye yazarsın canım

tüp bebek raporu alıyorum.doktor bize istanbuldaki memorial hast.tavsiye etti.orada tüp bebek raporu geçmiyormuş diye duydum.bir bilgisi ya da fikri olan var mı bu konuda?:uhm:rapor geçmiyorsa neden oraya yönlendiriyor ya da geçmeyen yer için neden rapor çıkrtıyor?kafam karıştı.-tatlicadiarzu-:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…