Kızlar selam,
Salı günü 12 de transfer yapıldı..
4 embriyo transfer edildi.. çok deil mi?
ben çok şaşırdım ama bi yandan da sevindim şansım daha fazla diye
24 Ocak ta testim var
onuseviyorum canım benim tedavim bir ay daha ertelendi çok morelim bozuldu şubatta başlıyacam tedavime doktorum bu ay çok yoğunmuş o yüzden haberin olsun istedim listeye yazarsın canım
multitel, çok teşekkür ederim. ama lütfen sen de canını çok sıkma daha o kadar gençsin ki boşver o bir ayı. takma kafana başka şeylerle meşgul ol lütfen.:)
mona rosa, neden taaa istanbul? antalya da merkezler var... zor değil mi?
kızlar bilgisi olan biri bana bi cevap versin ya( bir damla kahverengi lekenmem oldu bu nedemek hasta mı oluyorum yoksa (( bugün transferimin 5. günüydü hasta oluyor olabilirmiyim biri acil cevap versinnnn lütfen ((
güzelim dikkat et kendine benimde 10.cugün lekem gelmişti 14. cü gün kanamam başladı
ama 5. gün yada öncesi lekelenmelerde embriyo rahme tutunurken biraz hasar verirmiş lekelenmeler bu yüzden olurmuş doktorum söylemişti hem içini ferah tut hemde stres yapma çünkü herşey olacağına varır hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunurken kanatmıştır da onun lekesidir böyle düşün olurmu allahım inşallah hayırlı haberler alırsın
canım benim ya çok saol... dilerim hepimiz hayırlısı ile bebişlerimize kavuşuruz.. sıkıntı yapmamak elde değil kidaha 7 gün kaldı teste ve her geçen gün stres daha çok artıyor. Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun
msms inşallah hayırlı sonuçlarını beklioruz...
asicim nekadar çok yumişin olmuş kız!!!!maşallaah..:)benimkiler az..gerçi yarın tam belli olcak.yarın sabah ultrasonum var.ozaman söliim.ne yiyip ne içtin karrrdişimm böle?altın yumurtlayan tawuk gibisin maşallah..hihihihi:)
msms inşallah hayırlı sonuçlarını beklioruz...
asicim nekadar çok yumişin olmuş kız!!!!maşallaah..:)benimkiler az..gerçi yarın tam belli olcak.yarın sabah ultrasonum var.ozaman söliim.ne yiyip ne içtin karrrdişimm böle?altın yumurtlayan tawuk gibisin maşallah..hihihihi:)
günaydın kızlar..umutlarımızın bos acıkmayacagı günler diliyoıru...
asi bırde okadar endişe edıyrodun adet oldum olmadım dıye bak..maasalalah..gamyoncuiremsu xolıx kardişim bend ebu sabah gıdecegım kontrole bakalım ne dıyecek bızımkıler.benım sol tarafımda agrı var ama tatlı tatlı :delikafadulden..
dün yoktu bırgundemı büyüyor bu yumişle rbılmedınmı bakalım doktorcivanım ne dıyecekmirmirmirmir .... umarım yarın gel demez.pazar yada pazartesi cagırır.. sonuclarınızı yazın kızlar
transferin hayirli olsun canim
insallah olumlu sonuc alirsin bizlere habzer vermeyi unutma
evet canim hepsi tutarsa yandin kiz 4 tane insallah en sagliklilari sana tutunur
allahim hakkinda hayirlisini versina.s.
canım benim hayırlı olsun insaalah...saglıklı bbeişlerin olsun..seni yorlmasın üzmesınler..şansını dahada artırmka ıstmeiş doktor demekkicanım hayırlısı olsun
BabyPrin, hayırlı olsun. benim de dün (çarşamba) yapıldı transfer. bana 26 ocak dediler. bitmek bilmez bir 12 gün. Bir şey soracağım. 4 olmasına nasıl karar verildi? embriyoların kalitesi nasıldı? inşallah her şey yolunda gider. :)
arkadaşım hayırlısı olsun inşallah bebişlerin sana tutunur ve güzel haberler alırsın :lepi:
rabbim yüzünü güldürür inşallah:Saruboceq:
saol asicim inşallah tek dileğim o. bundan sonrası beklemek ..
inşallah sonucu güzel olur da beklemek sorun deil ...
sol cnm iyi dileklerin için :)
valla cnm transfer sonrasında sordum kaçtane transfer edildi diye..
çünkü 8 tane embriyo vardı.. kaliteleri iyi dendi..
hatta bana transferden sonra ultrason görüntüsü gibi resimlerini de verdiler..
bölünmüş hücreler 4 tane :)) saklıorum şimdik onları ..
ama neden 4tane diye de sormadım beklentim en fazla 3 taneydi...
kurcalama dedim kendi kendime bi bildikleri vardır diye..
ay inşallah canım yaa.. çok heyecanlı beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?