Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlaaarrr... doktordan geldim simdi.bebegimi gördüüüümmm..kalbi nasil atiodu pit pit..yerim onu ben yaaa:))))darisi beklemede olan arkadaslarin basina insallah..

canım ne güzel
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:1hug:

karanfil ne güzel, ağlamadan durabildin mi? :) çok heyecan verici. allah tamamına erdirsin ve bizlere de nasib etsin inşallah
insan tutamioki kendini:)hem gülüosun hem agliosun o arada.esimin bile gözleri doldu.cok heyecan vericiydi.insallah sizdende duycaz böyle güzel haberleri canim..
Allah tamanına erdirsin,Sağlklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.
saol canim benim.seninkinide insallah.3üzler nasil iilermi?
canım ne güzel
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:1hug:

insallah canim cok saol.rabbim isteyen herkese versin insallah...

kizlaaarrr... doktordan geldim simdi.bebegimi gördüüüümmm..kalbi nasil atiodu pit pit..yerim onu ben yaaa:))))darisi beklemede olan arkadaslarin basina insallah..

canım çok duygulu bir an hele bizim gibi mücadele edip onu bekleyenlere... senin tüp bebek mydi?nerede yaptrdın?memnun muydun hastanenden?biz de şubatta mikro yaptıracağız.eşimde morfoloji bozuk.doktora ve hastaneye neler sormalı,nelere dikkat etmeliyim?

karanfil gözün aydın. simdiden sonra sağlıkla gelmesını bekleıyoruz mınık yavrunun..

evet canim bizim bebeklerimiz cok nazli napalim:)benimki mikroydu.alman hastanesinde yaptik.bahceci klinigi yani.benimde esimdeydi sorun.spermlerinde yapisiklik vardi.hastaneden cok memnundum.cok ilgililer.psikolojini anliyolar aklina takilan bise oldugunda telefonla bile arayip istedigini sorabiliyosun.internet sayfalarida var.ordada soru sorabiliyosun onlar seni geri ariyolar ve bilgilendiriyolar.insallah hayirli sonuclar alirsin canim..valla aklina gelen en basit seyleri bile sor ayrinti iste ben öyle yaptim.insallah bebegine kavusursun sende:Saruboceq:
karanfil gözün aydın. simdiden sonra sağlıkla gelmesını bekleıyoruz mınık yavrunun..

cok sagol canim insallah..sali günü sira sende:)senden bekliyoruz güzel haberleri..bak hazirladim:teytey:

benim bile okurken duygulandım gözlerim doldu arkadaşlar eminim çok güzel bir duygudur allah hepimize kısmet eder inşlh.

fazla yumosu olanlar bana transfer etsinn. cok kötüyüm aglayamıyorum bile.. doktor krıtık dedı.. daha bır yumurtma olusmus...iğnenın5 günü bugun dozu ıkıkatdaha artırdı ne yapacgımbilmiyorum ne düşünecegımıde cok canım sıkkın... ((((((((((((

moralını bozma canım. buyur ınsallah. sen kendınde yumurta gelıstırıcı seyler kullan. ballı karısımlar falan yapıyorlar. onun etkısı oluyormus.

nisasum, lütfen çok endişelenme 8-10 gün sürüyor gonal f belki yarın öbür gün iyi haber alırsın. sakin ol. bazen ultrasonda görünenden fazla çıkıabiliyor.

canim moralini bozma zaten hersey olacagina variyo.kendini üzüpte iyice psikolojini bozma.iyi olcak insallah hersey..
benim bile okurken duygulandım gözlerim doldu arkadaşlar eminim çok güzel bir duygudur allah hepimize kısmet eder inşlh.

insallah canim.allah herkese versin insallah..darisi bütün arkadaslarin basina insallah:Saruboceq:

nisa canım biraz sakin ol hemen panik yapıp olan yumurtalarında kalitesini bozma dur bakalım canım ya herşeyin hayırlısı....lütfen sakin ol ve canını sıkma

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr biri bana da yardım etsin dün bir bilemedin iki damla kahverengi lekenmem olmuş ve bugün karnımın alt bölgesi deli gibi ağrıyor ve bu neye işaret bu ağrı sizlerde de oldumu belim ve karnımın altı çok ağrıyo. lütfen biri bana acil bilgi versin ((

canım benım lekelenmem olmadı malesef keske olsaydı ne sevınırdım valla:) alt karın adet sancısı gıbımı agrıyor pekı. benım oyle agrım varda

canım benım lekelenmem olmadı malesef keske olsaydı ne sevınırdım valla:) alt karın adet sancısı gıbımı agrıyor pekı. benım oyle agrım varda

yok canım benim ya aetten farklı üşütmeden farklı çok garip bi ağrı bazen azalıyor bazen şiddetleniyor ne yapacağımı şaşırdım ayrı bi başlık mı açsam ki kimsede dönüp buraya bakmıyor sanırım belinde de ağrı varmı benim bacaklarım belim ve karnım çok ağrıyor . bacaklarım hadi iğnelerden ağrıyor ya belimle karnım niye ağrıyor ki (((

benımde belım yenı agrımaya basladı. bacaklarda agrım vardı artık gectı. her an adet oluyormus gıbı hıssedıyorum. bugun normal sartlarda adet gunum

benımde belım yenı agrımaya basladı. bacaklarda agrım vardı artık gectı. her an adet oluyormus gıbı hıssedıyorum. bugun normal sartlarda adet gunum

hadi hayırlısı canım ya inşallah hepimiz bu yolda bekleyen sabreden emek harcayan hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :))) ağrıdan resmen duramıyorum çıkıp az uzanayım bari ((

myworld, bugün transferimin üçüncü günü ben de pek bir şey hissetmiyorum.keşke hissetsem. ilk gün belim ağrıdı (adet dönemi bel ağrısı olur ya boşluk hissiyle beraber) o kadar. ilk tüp bebek denemesinde hergün bişey hisssediyordum ve çoğu adet ağrısına benziyordu. o tuttu ama kimyasal geblikle sonuçlandı. fazla panikleme bu endişelendiğin şey aslında gebelik beirtisi bile olabilir. kim bilir. inşallah öyledir.

kızlar yaa ıkı akşamdır benım karnım acayip şişiyor. kocaman bir karnım oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…