E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.201
kizlaaarrr... doktordan geldim simdi.bebegimi gördüüüümmm..kalbi nasil atiodu pit pit..yerim onu ben yaaa:))))darisi beklemede olan arkadaslarin basina insallah..
fazla yumosu olanlar bana transfer etsinn. cok kötüyüm aglayamıyorum bile.. doktor krıtık dedı.. daha bır yumurtma olusmus...iğnenın5 günü bugun dozu ıkıkatdaha artırdı ne yapacgımbilmiyorum ne düşünecegımıde cok canım sıkkın...((((((((((((
sabahları bişey kalmıyor canım. akşamları çok şişiyorum. dr bıraz olabilir demişti ıkı gundur bayaa çok
merhaba arkadaşlar bende 9yıllık evliyim ama cocugumuz olmadı
sizle arkadaş olmak ve bilgi edinmek istiyom
asi74 cüğüm nasılsın canım. ne durumdasın. kaçıncı gündesin.
iyyim bende canım. herşey yolunda gidiyor çokşükür. hayatımda hiçbir değişiklik yok tam gaz işe güce devam ediyorum. 2 kere sabah hafif mide bulantım oldu o kadar. olmamasını istiyorum. çalışırken çok zor çünkü.mrb canim benim 3 melek annesi
9.gunumdeyim canim az kaldi son 3 gun allah izin veirirse
biraz agrilarim falan var ama idare ediyorum
sen nasilsin sikayetlerin basladimi canim a.s.
kızlar yaa ıkı akşamdır benım karnım acayip şişiyor. kocaman bir karnım oluyo...
asicimm.istenilen boyut 17 mm. civarıymış.diğerlerinin de biraz daha büyümesini bekliyor doktorun galiba canım..hadi bakalım hayırlısı.çok azz kalmış..
xolix benımde 20 mm civarındayken catlama ığnesı oldu. bencede dediğin gibi asinin ufaklarınında bıraz daha buyumesını beklıyorlar.
asi hayırlısı artık sona sende yaklaştın. inşallah sonuclarda çok guzel gelır
iyyim bende canım. herşey yolunda gidiyor çokşükür. hayatımda hiçbir değişiklik yok tam gaz işe güce devam ediyorum. 2 kere sabah hafif mide bulantım oldu o kadar. olmamasını istiyorum. çalışırken çok zor çünkü.
az kalmış canım senin sonuna yaklaçmışsın. ilaç kullanmaya devam edecekmisin yoksa yumurta büyütme ilaçlarını bitirdinmi.
inşallah herşey gönlünce olur canım.
selam canım. bendede transferden sonra 8.gün falandı acayip karın şişkinliği olmuştu. bir hafta sürdü. hamile olmuş gibi şişmişti.
asi, hadi hayırlı olsun inşallah güzelce döllenebilecek harika yumurtalar toplanır. :)
asi, bizden 2 günlük perhiz istediler. kaldı ki 2 gün iyidir. hem taze hem gelişmiş olur malzeme. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?