Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlaaarrr... doktordan geldim simdi.bebegimi gördüüüümmm..kalbi nasil atiodu pit pit..yerim onu ben yaaa:))))darisi beklemede olan arkadaslarin basina insallah..

amin canim
ne kadar guzel bir duygudur kimbilir yaaaaa[/COLOR

hemen moralini bozma canim ignenin dozu dusukmus demekki bu 2 gunden sonra belli olur
3 4 tane olsa yeter zaten panik yapma insallah guzelce gelisir

sabahları bişey kalmıyor canım. akşamları çok şişiyorum. dr bıraz olabilir demişti ıkı gundur bayaa çok

canim idrara cikisini kontrol et
ne kadar sivi aliyorsun ve ne kadar cikiyorsun nefes almanda zorluk olursada hemen druna git evet biraz olmasi normal sisiligin ama fazlasi iyi degil kendini kontrol et canim gecmis olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kizlar bu arada sabah yine kontroldan geldim iki yumos buydu gitti patlayacak bu gidisle 22 mm olmus
geelide 12 15mm arasi pazartesi ye kadar devam son kontrol pazartesi yani sonra catlatma ignesini olcam allahin izniyle

asi74 cüğüm nasılsın canım. ne durumdasın. kaçıncı gündesin.

mrb canim benim 3 melek annesi
9.gunumdeyim canim az kaldi son 3 gun allah izin veirirse
biraz agrilarim falan var ama idare ediyorum
sen nasilsin sikayetlerin basladimi canim
a.s.

asi canım bana verılen kağıttada yazıyordu dedıklerın. nefes sorunum falan yok sadece karnım sısıyo akşamları. gunduz daha ıyı

asicimm.istenilen boyut 17 mm. civarıymış.diğerlerinin de biraz daha büyümesini bekliyor doktorun galiba canım..hadi bakalım hayırlısı.çok azz kalmış..

xolix benımde 20 mm civarındayken catlama ığnesı oldu. bencede dediğin gibi asinin ufaklarınında bıraz daha buyumesını beklıyorlar.
asi hayırlısı artık sona sende yaklaştın. inşallah sonuclarda çok guzel gelır

merhaba arkadaşlar nslsnz görüşmeyeli açelyacığım tebrik ederım kendıne çook iii bk canım keder aramıza hoşgeldın ayrıcaa.s.kızlar yaa geçen ay lucrın yuzunden cok geç adet olmuştum yumurtam düşmemişti buay da doğum kontrol hapı kullandm fakat biteli 2 gün oldu gene regl olamadım malesef bu ılacı kullanan varmı nezamn olurrum acaba ilaçdansnra ..............

selam! arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.pazartesi günü bir tüp bebek merkezinde randevumuz var!kafam çook karışık! beni neler bekliyo???

mrb canim benim 3 melek annesi
9.gunumdeyim canim az kaldi son 3 gun allah izin veirirse
biraz agrilarim falan var ama idare ediyorum
sen nasilsin sikayetlerin basladimi canim a.s.
iyyim bende canım. herşey yolunda gidiyor çokşükür. hayatımda hiçbir değişiklik yok tam gaz işe güce devam ediyorum. 2 kere sabah hafif mide bulantım oldu o kadar. olmamasını istiyorum. çalışırken çok zor çünkü.
az kalmış canım senin sonuna yaklaçmışsın. ilaç kullanmaya devam edecekmisin yoksa yumurta büyütme ilaçlarını bitirdinmi.
inşallah herşey gönlünce olur canım.

kızlar yaa ıkı akşamdır benım karnım acayip şişiyor. kocaman bir karnım oluyo...

selam canım. bendede transferden sonra 8.gün falandı acayip karın şişkinliği olmuştu. bir hafta sürdü. hamile olmuş gibi şişmişti.

asicimm.istenilen boyut 17 mm. civarıymış.diğerlerinin de biraz daha büyümesini bekliyor doktorun galiba canım..hadi bakalım hayırlısı.çok azz kalmış..

KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba

asi, hadi hayırlı olsun inşallah güzelce döllenebilecek harika yumurtalar toplanır. :)

selam canım. bendede transferden sonra 8.gün falandı acayip karın şişkinliği olmuştu. bir hafta sürdü. hamile olmuş gibi şişmişti.

canım benımde 7. gun basladı. bu akşam bakalım ne olacak. inşallah benımde sonucum senın gibi olur:)

asi, hadi hayırlı olsun inşallah güzelce döllenebilecek harika yumurtalar toplanır. :)

tsk ederim canim benim insallah
kizlar bu arada ben pazartei yumurta toplatacam ya
esimde sperm verecek ayni gun benden once
esiniz perhiz yaptimi o gun icin 2 3 gun falan
bize birsey dememdilerde:uhm:

asi, bizden 2 günlük perhiz istediler. kaldı ki 2 gün iyidir. hem taze hem gelişmiş olur malzeme. :)

canım bızım pers gunu son bırlıktelık dedılr. pazar da toplandı yumurtalar. 2,5 gun gibi bir perhız verılmıstı.

asiciğim allah yardımcın olsun tatlım..dualarım seninle.

multitel her işte bir hayır vardır canım ..rabbim inşallah
yüzünü güldürür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…