merhaba arkadaşlar nslsnz görüşmeyeli açelyacığım tebrik ederım kendıne çook iii bk canım keder aramıza hoşgeldın ayrıcaa.s.kızlar yaa geçen ay lucrın yuzunden cok geç adet olmuştum yumurtam düşmemişti buay da doğum kontrol hapı kullandm fakat biteli 2 gün oldu gene regl olamadım malesef bu ılacı kullanan varmı nezamn olurrum acaba ilaçdansnra ..............
kızlar yaa ıkı akşamdır benım karnım acayip şişiyor. kocaman bir karnım oluyo...
KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba
canımhala adet olmadınmı?beni biliyorsun ilak ay senin gbi olmuştu.ama ikinci ay d.kontrol hapıyla adet olmuştum.acaba farkında olmadan kasıomusun ki kendini?dur bakalım..kaç gün gecikti şimdi?adet olursann haber ver hemen..merak ettim seni..mirmirmirmir
KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba
msms inanılmazsın ben olsam sadece bir tane yapardım. ben kendime heyecanlı diyordum bir de.:) benim bildiğim o test bhcg işaretliyor, ve onu bir tek çatlatma iğnesi artırıyor. iğnenin üstünden 12 gün geçti en az değil mi? onu atmış olmalısın bünyenden. inşallah kendi "öz hakiki" bghcglerindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?