Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canımhala adet olmadınmı?beni biliyorsun ilak ay senin gbi olmuştu.ama ikinci ay d.kontrol hapıyla adet olmuştum.acaba farkında olmadan kasıomusun ki kendini?dur bakalım..kaç gün gecikti şimdi?adet olursann haber ver hemen..merak ettim seni..mirmirmirmir

kızlar yaa ıkı akşamdır benım karnım acayip şişiyor. kocaman bir karnım oluyo...

msms karın şişliği için rezene çayı iyi die duymuştum..şişsin şişsin jkardeşcim.artık allahın izniyle 9 ay şiş karınla geziceksin inşallah:CüvCüv:şimdiden alışyerimseniben

KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba

aaa asicim pazartesi bekliodum çatlaTMA İĞNENİ..AA ÇOK HIZLI GELİŞTİ OLAYlar kardişcim takip edemiyorum walla..canıım senin bebişler acele edio artık herhalde yeter bukadar beklediğimiz dio.:dance:maşallah canım hadi bakalım beraber başladık ama sen beni geçtin walla.artıkın ben sana sorucam transfri toplamayı kıdemlim olaraktan:hooray:merakla izliyorum gelişmelerini canıma.s.

nisasum naptın canım .bi yum. var demiştin.durumlar değişti mi varmı bi gelişme ?üzülme canım benim daha zamanı var gelişmesi için..

teşekkr ederm canım olursam hbr.veririm 2 gün önce doğum kontrl haplarm bitti dr.um olunca ara 3.günü bakıaz dedi ama hala adet olamadm aksılık işde stres yapmamaya çalışıyorm aslında neyse yazarm senn nsl.gidiyo suan

hay allah..inşallah çabucak olursun..ben tedawiye dewam ediyorum.bugün gonal f in 8 .günü.haberleşiriz gene canım.

KIZLAR AZ ONCE TELEFON GELDI VE BUGUN CATLATMA IGNESINI OLUYORUM PAZARTESI 11 AMELIYATA GIRICEM
BENIM ICIN BOL BOL DUA EDIN
BIRAZ KAFAM KARISTI AMA hepsi tam buyumemisti aksama kadar buyuyunce tamam oluyor acaba

en büyük yumurtan 22mm olmuş o yüden çatlatma iğnesi yapılacak.
çatlatma iğnesi olunca yumurtalar son olgunlaşma evresine giriyor .
dualarım seninle canım.

canım asiciğim duarım sneınle ..insaalah ahyırlı sonuclar alırsınn canım..
ben pazartesı gıdecegım doktora... kontrole..pazartesi gonal fin 8 günü olacak bakalım herkseın 8.günde nasıldı gelısmelrı ya..hıc umudum kalmadı.yumurtla rbuyudukce hıssedıyormusunuz.ben cok hafıf hıssedıyorum

kızlar gunaydın. dun akşamdan ıtıbaren 5 test yaptım. idrar testi. hepsınde silik çizgi çıktı. hcg yaptıracaktım ama en yakın hastane 2 gun sonra sonuc dıyor.

ooo msms inşallah hamilesin ha?. ikinci çizgi silik çıktı öle mi? merak etmiştim zaten ve sanki pozitif gibi geliyordu çok heyecanlııı. :)

canım bugün kaçıncı günün senin?o testlere güvenme.kan testinde bakalım ne çıkıcak.çoğu kişide idrar testi silik çıkıo zaten.şimdiden moralini bozma canım.inşallah tutunmuştur bebişin ....

aa pardon ya 2. çizgi çıktı diosuuuunnn..ben sandım tek çizgiii...ayyy hadi bakalımmm..inşallah ham,ilesin galiba yaw!!yaşasııııııııınnnnnn:))

valla kızlar ben ınanamıyorum. 11:30 da yaptım akşam sonra 00:45 de gece gece 4 gibi uyandım yaptım sabah 10:30 dada ıkı farklı marka test yaptım. silik çizgiler hepsınde. acaba ilaçlardan falan olabılırmı diye aklıma gelıyor

msms inanılmazsın ben olsam sadece bir tane yapardım. ben kendime heyecanlı diyordum bir de.:) benim bildiğim o test bhcg işaretliyor, ve onu bir tek çatlatma iğnesi artırıyor. iğnenin üstünden 12 gün geçti en az değil mi? onu atmış olmalısın bünyenden. inşallah kendi "öz hakiki" bghcglerindir :)

cxanım catmala ığnesının ustunden 15 gun gecti:) inanıyımmı yanı:) valla kızlar çok garıp yanı emın olamıyorum. 2. testtede cıksın ınanıcam dedım çıktı 3. de dedım:) oda cıktı ıkı test bırden yaptım ondada cıktı. hakkımızda hayırlısı. inşallah husrana ugramam

msms, inşallah öyledir. ben de öğrenmek için deminden beri çatlatma iğnesi ve bhcg ile ilgili google da arama yapıyorum. bir hafta sonra bana da lazım olacak bu bilgi :) bir şeyler bulursam sana hemen atarım.

"Kısırlık tedavilerinde kullanılan HCG iğneleri de kanda gebelik testinin pozitif çıkmasına neden olmaktadır. HCG enjeksiyonundan sonraki 3 gün içinde kanda gebelik testinin bakılması önerilmez. "

diyor demek ki 15 günde haydi haydi bakılır gibi.

bir de kanda bhcg için niye iki gün diyorlar ki laboratuarlar 2-3 saat içinde sonuç veriyor normalde. yarın öğrensen de şöyle bizi güzelce sevindirsen.

msms.........hamilesin işte yaw..aaa paronayak olduk bu tedawi sürecinde topluca :)5 kere yapmışın şte daha neee.hadi sewinelim artık..heyhey loloooo.....gelsin 2009 bebişleriiiiiiiiiiiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…