Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pembemavi valla içim rahatladı:) onun etkısını dğüşünüyordum ben hep. demekkı hamıleyım:)
xolıx çok sağol valla ben oldum paronoyak sızı bılememde:)

arkadaşlar merhabalar,
tedavide olanlara bol şanslar, beklemede olanlara sabırlar diliyorum..inşallah güzel haberler alırsınız..hamile arkadaşlar sizlerin de inşallah Allah tamamına erdirir. ..darısı bizlerin başına..

Onuseviyorum, karanfil ve açelya nasılsınız bakim güzel anne adayları :)) herhangi bir şikayetiniz var mı? Bulantılar başladı mı ?

Msms inşallah kan testinde pozitif çıkar cnm..yarın yaptırırseın herhalde değil mi? Merakla güzel haberlerini bekliyoruz..

pembemavi valla içim rahatladı:) onun etkısını dğüşünüyordum ben hep. demekkı hamıleyım:)
xolıx çok sağol valla ben oldum paronoyak sızı bılememde:)

canim kesin hamilesin.bende senin gibiydim bi türlü inanamiyodum.kan testinden sonra bile acaba diodum taaaki bebegimi görene kadar:))hadi hayirlisi kesin hamissin canim.coookk coook tebrik ederim.allah tamamina erdirsin insallahkaydirigubbakcemile5

canım bızım pers gunu son bırlıktelık dedılr. pazar da toplandı yumurtalar. 2,5 gun gibi bir perhız verılmıstı.

ok canim esimde yarin 3. gun oluyor
bizde perhiz etmis olduk iyi oldu demediler ama salaklar zaten erkek infertilesi var

sağol canım. inşallah husran olmayacak sonu. 6. testıde az evvel yaptım:) oda aynı.

asi inşallah canım herkesın hamıleyım haberlerı gelecek. şu salı gunu kanı vereyım dr tamamsın desın belkı ozamnan bıraz ınanırım:))

tebrik ederim canım. hamilesinnnnn.Allah tamamına erdirsn. eğer çoğulsa silik değil net çıkıyor benim 9.günde gayet netti.

Eklentiler

• $DSC04694.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
asi inşallah canım herkesın hamıleyım haberlerı gelecek. şu salı gunu kanı vereyım dr tamamsın desın belkı ozamnan bıraz ınanırım:))

senin transfer sonrası kaçıncı günün canım.inşallah güzel haberide alırsın salıya

canim saol iyiyim ben cok sükür.sadece cok yorgunluk var üstümde.hep dinlenmek istiyorum.oda normalmis zaten.daha cok sükür bulantim yok insallahta olmaz:) darisi basina insallah canim..

canım bu ekteki resımde silik. benım buna yakın belkı az daha silik.

ayyyy.bide senden de çoğul bi gebelik gelirmiiiiiiiiişşş..2 tane transfrt edilmişti.istermisin ikiz olsuuunn:içelim:deli kız daa 6. testi yapmış genesırnaşık şeyyawrucum bu teste harcıcağın paralarla artıkın gitde bi yün bişey al.bebeişine patik örmeye başla derimyerimseniben

asicim hemenn arkandan geliyorum canım.salı da benim toplama.dua edicem sana.allah kolaylık versin cınııımm.

Rabbim hayırlısı ile hepimizin bebişlerini kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın ve bu liste uzadıkça uzasın inşallahhhh.

canım benide ekle listene lütfen.transferim oldu.3.günümdeyim.27 si test günü inşallah.bende 27 sinde listenizde hamile olarak yazılanlardan olmak isterim inşallah

hamile arkadaşlar..vücut ısınızda normaldekinden biraz daha fazla bir artış oldu mu? dikkatinizi çekti mi hiç? ( merak ettim de )

:lepi:
valla isterim ikiz olsun:) evde test stokum var:) almıstım bolbol:) daha yapacaklarım var

canım ben iyiyim allaha şükür.bulantım başladı evet ..et ve
kıymadan tiksiniyorum.vitaminde olmasa halsizlikten bayılıcam ya...
ama olsun herşeye değer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…